pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ποια ΜΑΤ να πουμε,παρελαση που ''καναμε'' και διαφορα ασυνδετα επιχειρημα μηδενικης ουσιας ως προς αυτο που εγειρεται.Η δικη σου στερεοτυπικη αντιληψη μπορει να αρεσκεται στο να κατηγοριοποιει συμπεριφορες καποιων που πανε σε παρελασεις η γουατεβερ,μαγκεια σου . Σιγα ομως να πουμε που εγω θα βαλω την ζωη μου σε αναμονη επειδη εσυ και ο οποιωσδηποτε εσυ εχει ανασφαλεια για την ''υπαρξη της Ελλαδας'' και θελει πρωτα να επιλυθουν τα της Ελλαδας για να δωσει κατοπιν εορτης βασικα ανθρωπινα δικαιωματα και ουσιαστικη ισονομια και ισοπολιτεια σε μενα και στον συντροφο μου Προσωπικα τις παρελασεις,τις φανφαρες και τις ζητοκραυγες τις εχω γραμμενες εκει που δεν πιανει μελανι.Αυτο που με απασχολει ειναι αυριο εγω με τον συντροφο μου εαν για καποιο λογο εγκατασταθουμε στην Ελλαδα να μπορω να αξιωσω με αξιοπρεπεια θεμελιωδη δικαιωματα τα οποια εχω στην Βρετανια.Οσο για σενα αυτο ειναι ΄΄αναμασηση'' αλλο τοσο για εμενα η λογικη της αναβλιτικοτητας ειναι μουφοδικαιολογια ψευτοανασφαλειας που το μονο που κανει ειναι συνεχες negation βασικων ανθρωπινων δικαιωματων και μαλιστα σε μηδενικη βαση. Καθε ωριμη και ευνομουμενη κοινωνια οφειλει να συμπαριστατεται και να προασπιζει τα δικαιωματα ΟΛΩΝ των αδυναμοτερων της.Δεν ηξερα οτι επειδη στην Ελλαδα ο κοσμος ''πειναει και υποφερει αλα Βασιλακης Καιλας'' να παψω να παλευω για την δικη μου ισονομια και ισοπολιτεια γιατι πχ προεχουν οι συνταξιουχοι.Ελα να πουμε,κλαιν Ψιλο-offtopic, αλλά το'χω απορία. Θες στ'αλήθεια να έρθεις να ζήσεις εδώ; Ή πιστεύεις πραγματικά πως θα υπάρξει ποτέ λόγος να εγκατασταθείς Ελλάδα;
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 την αισθητικη σου μπορει να την προσβαλει,την δημοσια αιδω αμφιβαλω για φιλι μιλαω εγω παντως ναι την προσβαλλει.
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ναι την προσβαλλει. Τα γκομενάκια στις τσοντούλες γουστάρεις να τα βλέπεις να φιλιούνται όμως ε? LOL Εκεί δεν στην προσβάλλει?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ψιλο-offtopic, αλλά το'χω απορία. Θες στ'αλήθεια να έρθεις να ζήσεις εδώ; Ή πιστεύεις πραγματικά πως θα υπάρξει ποτέ λόγος να εγκατασταθείς Ελλάδα; προς το παρον αμφιβαλω πολυ,εχω σπιτια,δουλεια,υποχρεωσεις πανω.Ποτε δεν ξερεις ομως κ σαφως παρακολουθω απο κοντα τις εξελιξεις στην Ελλαδα κ συμμετεχω οπως κ οταν θελω ως Ελληνας πολιτης
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 οχι δεν Ρε σοβαρευτειτε , κυκλοφορουν και μικρα παιδια .. ελεος
YiN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Έτσι. Είδε το πιτσιρίκι δύο γκέη να φιλιούνται στο δρόμο κι έπεσε στα ναρκωτικά.
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ε τότε να επιτρέπεται μετά τις 10 το βράδυ, σαν τις διαφημίσεις παιχνιδιών ένα πράμα...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ρε σοβαρευτειτε , κυκλοφορουν και μικρα παιδια .. ελεος αιωλη λογικη η οποια κ χρησιμοποιηται ως επιχειρημα κατα της υιοθεσια απο γκει γονεις.Μεχρι στιγμης παντως ο Αμερικανικος Ψυχολογικος Συλλογος μας πληροφορει πως δεν παρατηρουνται αναπτυξιακες διαφορες αναμεσα σε παιδια με γονεις στρεητ κ σε παιδια με γονεις γκει,αν κ η ερευνα ειναι ακομα φρεσκια κ στα σπαργανα για το συγκεκριμενο
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ε αμα δεί ενα παιδί κάτι τέτοιο στο δρόμο θα ρωτήσει τη μαμά ή το μπαμπά, θα του εξηγήσουν και τέρμα. Τι θα γίνει δηλαδή... ειναι εντελλώς βλακώδες να πιστέυει κανείς ότι ένα παιδί θα το "γυρίσει" γιατί είδε κάτι τέτοιο και πήρε τον κακό το δρόμο.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 αιωλη λογικη η οποια κ χρησιμοποιηται ως επιχειρημα κατα της υιοθεσια απο γκει γονεις.Μεχρι στιγμης παντως ο Αμερικανικος Ψυχολογικος Συλλογος μας πληροφορει πως δεν παρατηρουνται αναπτυξιακες διαφορες αναμεσα σε παιδια με γονεις στρεητ κ σε παιδια με γονεις γκει,αν κ η ερευνα ειναι ακομα φρεσκια κ στα σπαργανα για το συγκεκριμενο Πια είναι η γνώμη σου για αυτό το θέμα τοξοβόλε ? Πιστεύεις οτι θα πρέπει gay ζευγάρια να έχουν παιδί ? Για ενα παιδί δεν είναι απαραίτητο-καλύτερο να εχει την μητρική και την πατρική παρουσία δίπλα του?
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ας περιμένουμε καμια 10αριά χρόνια να δούμε πως θα εξελιχθεί το παιδί του Elton John να μας λυθεί η απορία. Στο συγκεκριμένο θέμα πάντως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ας περιμένουμε καμια 10αριά χρόνια να δούμε πως θα εξελιχθεί το παιδί του Elton John να μας λυθεί η απορία. Πιστεύω οτι θα γίνει Gay..Επειδή έτσι έβλεπε και έτσι έχει μάθει.
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και αν δεν γίνει τι θα συμπεράνεις? Και οι gay ξέρεις απο str8 γονείς μεγαλώνονται... γιατί δεν κάνουν ότι είδαν?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Πια είναι η γνώμη σου για αυτό το θέμα τοξοβόλε ? Πιστεύεις οτι θα πρέπει gay ζευγάρια να έχουν παιδί ? Για ενα παιδί δεν είναι απαραίτητο-καλύτερο να εχει την μητρική και την πατρική παρουσία δίπλα του? Αν διαβασεις καλυτερα το θεμα στις προηγουμενες σελιδες θα δεις οτι ηδη βρισκομαι στην διαδικασια υιοθεσιας η οποια θα ειναι μακρα σε καθε περιπτωση.Η γνωμη μου ειναι οτι ακομα δεν μπορουμε να μιλησουμε με ασφαλεια για τπτ ομως ολα δειχνουν οτι μαλλον οι αναπτυξιακες διαφορες στα δυο γκρουπ ειναι μικρες.Εν αναμονη κ βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις