Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Αρα υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα ενας ομοφυλόφιλος να γίνει πάλι straight? Η ερωτηση οπως την θετεις δεν μπορει να απαντηθει.Σου ειπα οτι η σεξουαλικοτητα δεν παραμενει απολυτα στατικη αλλα γνωριζουμε πως ειναι fairly consistent.Υπο αυτο το πρισμα φανταζομαι οτι μαλλον ειναι σχετικα δυσκολο να παμε απο το ενα ακρο στο αλλο ευκολα.Γενικα η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο και οποιαδηποτε γενικευση πρεπει να αποφευγεται.
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Θα πρέπει να γραφτεί στα χρονικά αν συμβεί φαντάζομαι... βέβαια ειπάρχουν και κάτι κουλές χριστιαννικές αιρέσεις στην Αμερική που υποτίθεται ότι κάνουν conversion...
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Η ερωτηση οπως την θετεις δεν μπορει να απαντηθει.Σου ειπα οτι η σεξουαλικοτητα δεν παραμενει απολυτα στατικη αλλα γνωριζουμε πως ειναι fairly consistent.Υπο αυτο το πρισμα φανταζομαι οτι μαλλον ειναι σχετικα δυσκολο να παμε απο το ενα ακρο στο αλλο ευκολα.Γενικα η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο και οποιαδηποτε γενικευση πρεπει να αποφευγεται. Γνωρίζεις κάποια τέτοια περίπτωση? Να έγινε απο Gay - str8 ή το αντίθετο?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Θα πρέπει να γραφτεί στα χρονικά αν συμβεί φαντάζομαι... Στη βιβλιογραφεια παντως αναφερεται.Απλα δεν νομιζω οτι υπαρχει μεγαλο prevalence Γνωρίζεις κάποια τέτοια περίπτωση? Να έγινε απο Gay - str8 ή το αντίθετο? απανταω πιο πανω...αν θυμαμαι καλα αναφερονται στην βιβλιογραφεια γνησιες περιπτωσεις,τωρα η συχνοτητα αυτων...μαλλον μικρη.
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και πως μπορεί να είναι σίγουρος αυτός που γράφει τη βιβλιογραφία για το αν όντως άλλαξε κάποιος. Και κάτι γελίοι πάστορες Μορμόνοι στην Αμερικοί μπορεί να το πιστεύουν ότι "τους γυρίζουν" αλλα... Δεν είναι και κάτι που φαίνεται και με μια εξέταση αίματος...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 βέβαια ειπάρχουν και κάτι κουλές χριστιαννικές αιρέσεις στην Αμερική που υποτίθεται ότι κάνουν conversion... κ τις οποιες ο Αμερικανικος Ψυχολογικος και Ψυχιατρικος συλλογος καταδικαζουν απεριφραστα ως απολυτα επικυνδινες Και πως μπορεί να είναι σίγουρος αυτός που γράφει τη βιβλιογραφία για το αν όντως άλλαξε κάποιος. Και κάτι γελίοι πάστορες Μορμόνοι στην Αμερικοί μπορεί να το πιστεύουν ότι "τους γυρίζουν" αλλα... ελεγχεται κυριως αυτο...
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Τοξοβόλε να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει ο gay άνθρωπος. Ξέρεις ομως τι με πείραξε? Οταν ήμουν στο Λονδίνο, ήμουν στην Paddington station και περίμενα το μετρό να έρθει. Με χάλασε αφάνταστα που ήταν 2 Gay μπροστά μου και επιανε ο ένας τον κώλο του άλλου και φιλιόντουσαν! Κάπως έτσι! Αυτό το καταδικάζεις ή οχι ?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Τοξοβόλε να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει ο gay άνθρωπος. Ξέρεις ομως τι με πείραξε? Οταν ήμουν στο Λονδίνο, ήμουν στην Paddington station και περίμενα το μετρό να έρθει. Με χάλασε αφάνταστα που ήταν 2 Gay μπροστά μου και επιανε ο ένας τον κώλο του άλλου και φιλιόντουσαν! Κάπως έτσι! Να μην σε πειραζει.Ο καθενας εχει δικαιωμα στα πλαισια που δεν προσβαλει την δημοσια αιδω να εκφραστει οπως θελει
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μα εγώ δε βλέπω πιασμένο κώλο στο λινκ σου. Έτσι ήταν τελικά ή με πιάσιμο? χε χε
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μα εγώ δε βλέπω πιασμένο κώλο στο λινκ σου Σκέψου την κοπέλα να πιάνει τον κώλο του άλλου. (Πιο πολύ προσπαθώ να δείξω την στάση που είχαν)
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Να μην σε πειραζει.Ο καθενας εχει δικαιωμα στα πλαισια που δεν προσβαλει την δημοσια αιδω να εκφραστει οπως θελει Μα φυσικα και προσβαλλει την δημοσια αιδω. Ας πανε σπιτι τους και ας βγαλουν τα ματια τους. Εξω κυκλοφορουν και μικρα παιδια.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Αυτό το καταδικάζεις ή οχι ? Σιγα να πουμε,εδω ειτε ειμαι Ελλαδα ειτε Βρετανια εκφραζομαι ανετα με τον συντροφο μου.Κ φιλι κ γλωσσοφιλο εχω κανει στην μεση του δρομου,κλαιν.
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Αυτές τις συμπεριφορές εγώ προσωπικά τις καταδικάζω ανεξαρτήτως gay/str8. Τραβάτε σε ένα δωμάτιο να βγάλετε τα λυσσακά σας.. Δεν αναφέρομαι σε κανένα φιλί αλλά σε κάτι ζευγάρια που κοντεύουν να πιάσουν παιδί μέσα στο cafe
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μα φυσικα και προσβαλλει την δημοσια αιδω. την αισθητικη σου μπορει να την προσβαλει,την δημοσια αιδω αμφιβαλω Αυτές τις συμπεριφορές εγώ προσωπικά τις καταδικάζω ανεξαρτήτως gay/str8. Τραβάτε σε ένα δωμάτιο να βγάλετε τα λυσσακά σας.. για φιλι μιλαω εγω παντως
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν αναφέρομαι σε φιλί αλλά σε κάτι ζευγάρια που κοντεύουν να πιάσουν παιδί μέσα στο cafe
Προτεινόμενες αναρτήσεις