Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα ενας ομοφυλόφιλος να γίνει πάλι straight?

Η ερωτηση οπως την θετεις δεν μπορει να απαντηθει.Σου ειπα οτι η σεξουαλικοτητα δεν παραμενει απολυτα στατικη αλλα γνωριζουμε πως ειναι fairly consistent.Υπο αυτο το πρισμα φανταζομαι οτι μαλλον ειναι σχετικα δυσκολο να παμε απο το ενα ακρο στο αλλο ευκολα.Γενικα η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο και οποιαδηποτε γενικευση πρεπει να αποφευγεται.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πρέπει να γραφτεί στα χρονικά αν συμβεί φαντάζομαι... βέβαια ειπάρχουν και κάτι κουλές χριστιαννικές αιρέσεις στην Αμερική που υποτίθεται ότι κάνουν conversion...

Δημοσ.

Η ερωτηση οπως την θετεις δεν μπορει να απαντηθει.Σου ειπα οτι η σεξουαλικοτητα δεν παραμενει απολυτα στατικη αλλα γνωριζουμε πως ειναι fairly consistent.Υπο αυτο το πρισμα φανταζομαι οτι μαλλον ειναι σχετικα δυσκολο να παμε απο το ενα ακρο στο αλλο ευκολα.Γενικα η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο και οποιαδηποτε γενικευση πρεπει να αποφευγεται.

Γνωρίζεις κάποια τέτοια περίπτωση?

Να έγινε απο Gay - str8 ή το αντίθετο?

Δημοσ.

Θα πρέπει να γραφτεί στα χρονικά αν συμβεί φαντάζομαι...

Στη βιβλιογραφεια παντως αναφερεται.Απλα δεν νομιζω οτι υπαρχει μεγαλο prevalence

Γνωρίζεις κάποια τέτοια περίπτωση?

Να έγινε απο Gay - str8 ή το αντίθετο?

απανταω πιο πανω...αν θυμαμαι καλα αναφερονται στην βιβλιογραφεια γνησιες περιπτωσεις,τωρα η συχνοτητα αυτων...μαλλον μικρη.

Δημοσ.

Και πως μπορεί να είναι σίγουρος αυτός που γράφει τη βιβλιογραφία για το αν όντως άλλαξε κάποιος. Και κάτι γελίοι πάστορες Μορμόνοι στην Αμερικοί μπορεί να το πιστεύουν ότι "τους γυρίζουν" αλλα...

Δεν είναι και κάτι που φαίνεται και με μια εξέταση αίματος...

Δημοσ.

βέβαια ειπάρχουν και κάτι κουλές χριστιαννικές αιρέσεις στην Αμερική που υποτίθεται ότι κάνουν conversion...

κ τις οποιες ο Αμερικανικος Ψυχολογικος και Ψυχιατρικος συλλογος καταδικαζουν απεριφραστα ως απολυτα επικυνδινες

Και πως μπορεί να είναι σίγουρος αυτός που γράφει τη βιβλιογραφία για το αν όντως άλλαξε κάποιος. Και κάτι γελίοι πάστορες Μορμόνοι στην Αμερικοί μπορεί να το πιστεύουν ότι "τους γυρίζουν" αλλα...

ελεγχεται κυριως αυτο...

Δημοσ.

Τοξοβόλε να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει ο gay άνθρωπος. Ξέρεις ομως τι με πείραξε?

Οταν ήμουν στο Λονδίνο, ήμουν στην Paddington station και περίμενα το μετρό να έρθει.

Με χάλασε αφάνταστα που ήταν 2 Gay μπροστά μου και επιανε ο ένας τον κώλο του άλλου και φιλιόντουσαν!

Κάπως έτσι!

Αυτό το καταδικάζεις ή οχι ?

Δημοσ.

Τοξοβόλε να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει ο gay άνθρωπος. Ξέρεις ομως τι με πείραξε?

Οταν ήμουν στο Λονδίνο, ήμουν στην Paddington station και περίμενα το μετρό να έρθει.

Με χάλασε αφάνταστα που ήταν 2 Gay μπροστά μου και επιανε ο ένας τον κώλο του άλλου και φιλιόντουσαν!

Κάπως έτσι!

Να μην σε πειραζει.Ο καθενας εχει δικαιωμα στα πλαισια που δεν προσβαλει την δημοσια αιδω να εκφραστει οπως θελει

Δημοσ.

Μα εγώ δε βλέπω πιασμένο κώλο στο λινκ σου

Σκέψου την κοπέλα να πιάνει τον κώλο του άλλου. (Πιο πολύ προσπαθώ να δείξω την στάση που είχαν)

Δημοσ.

Να μην σε πειραζει.Ο καθενας εχει δικαιωμα στα πλαισια που δεν προσβαλει την δημοσια αιδω να εκφραστει οπως θελει

Μα φυσικα και προσβαλλει την δημοσια αιδω.

Ας πανε σπιτι τους και ας βγαλουν τα ματια τους.

Εξω κυκλοφορουν και μικρα παιδια.

Δημοσ.

Αυτό το καταδικάζεις ή οχι ?

Σιγα να πουμε,εδω ειτε ειμαι Ελλαδα ειτε Βρετανια εκφραζομαι ανετα με τον συντροφο μου.Κ φιλι κ γλωσσοφιλο εχω κανει στην μεση του δρομου,κλαιν.

Δημοσ.

Αυτές τις συμπεριφορές εγώ προσωπικά τις καταδικάζω ανεξαρτήτως gay/str8. Τραβάτε σε ένα δωμάτιο να βγάλετε τα λυσσακά σας..

Δεν αναφέρομαι σε κανένα φιλί αλλά σε κάτι ζευγάρια που κοντεύουν να πιάσουν παιδί μέσα στο cafe

Δημοσ.

Μα φυσικα και προσβαλλει την δημοσια αιδω.

την αισθητικη σου μπορει να την προσβαλει,την δημοσια αιδω αμφιβαλω

Αυτές τις συμπεριφορές εγώ προσωπικά τις καταδικάζω ανεξαρτήτως gay/str8. Τραβάτε σε ένα δωμάτιο να βγάλετε τα λυσσακά σας..

για φιλι μιλαω εγω παντως

Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε φιλί αλλά σε κάτι ζευγάρια που κοντεύουν να πιάσουν παιδί μέσα στο cafe

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...