KilliK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 ας πάρουν σειρά και τα "παλικάρια" που με τόση περιφάνια μας λες πως φασωνονται πίσω απο την Λουκα στο video. ποιο βιντεο; λινκ;
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 ποιο βιντεο; λινκ; http://www.youtube.com/watch?v=8M8Ng11HN9Y
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Σιγα καμένε σιγά που τσουρουφλιστηκες!! Πριν λίγες μέρες ειχες ανοίξει ενα θεμα και προσπαθούσες να καταλάβεις γιατι η κατάσταση στην Ελλάδα ειναι τόσο χάλια και γιατι υπάρχει τετοια μιζέρια. Εσενα μπορει να σου φαίνεται περιεργη μια τετοια κατάσταση αλλα το γεγονος πως ρωτάς δείχνει πως δεν εχεις παρει μυρωδιά τι γίνεται στην χώρα μας. Μην μου αναμασας αυτα περι ανθρωπινων δικαιωμάτων και σεβασμου της προσωπικότητας γιατι και αυτούς που σάπισαν τα ΜΑΤ στο ξύλο στο Συνταγμα μια χαρά ανθρώπινα δικαιώματα ειχαν και προσωπικότητα. Απεναντίας η "παρέλαση" που κάνατε στο Συνταγμα δεν είδα να κυνηγήθηκε απο τον οποιονδήποτε περα απο την Λουκα! "Ο καλυτερος χρονος για να γινει κατι ειναι παντα το τωρα και το παρον και το επιχειρημα της αιωνιας αναβλητικοτητας προσβαλει την νοημοσυνη του πιο χαζου πολιτη στην χωρα." Μια χαρά τα λες. Ας γίνουν λοιπόν αυτά που διασφαλίσουν την υπαρξη της Ελλαδας και ας γίνουν τωρα και μετα ας πάρουν σειρά και τα "παλικάρια" που με τόση περιφάνια μας λες πως φασωνονται πίσω απο την Λουκα στο video. Ποια ΜΑΤ να πουμε,παρελαση που ''καναμε'' και διαφορα ασυνδετα επιχειρημα μηδενικης ουσιας ως προς αυτο που εγειρεται.Η δικη σου στερεοτυπικη αντιληψη μπορει να αρεσκεται στο να κατηγοριοποιει συμπεριφορες καποιων που πανε σε παρελασεις η γουατεβερ,μαγκεια σου . Σιγα ομως να πουμε που εγω θα βαλω την ζωη μου σε αναμονη επειδη εσυ και ο οποιωσδηποτε εσυ εχει ανασφαλεια για την ''υπαρξη της Ελλαδας'' και θελει πρωτα να επιλυθουν τα της Ελλαδας για να δωσει κατοπιν εορτης βασικα ανθρωπινα δικαιωματα και ουσιαστικη ισονομια και ισοπολιτεια σε μενα και στον συντροφο μου Προσωπικα τις παρελασεις,τις φανφαρες και τις ζητοκραυγες τις εχω γραμμενες εκει που δεν πιανει μελανι.Αυτο που με απασχολει ειναι αυριο εγω με τον συντροφο μου εαν για καποιο λογο εγκατασταθουμε στην Ελλαδα να μπορω να αξιωσω με αξιοπρεπεια θεμελιωδη δικαιωματα τα οποια εχω στην Βρετανια.Οσο για σενα αυτο ειναι ΄΄αναμασηση'' αλλο τοσο για εμενα η λογικη της αναβλιτικοτητας ειναι μουφοδικαιολογια ψευτοανασφαλειας που το μονο που κανει ειναι συνεχες negation βασικων ανθρωπινων δικαιωματων και μαλιστα σε μηδενικη βαση. Καθε ωριμη και ευνομουμενη κοινωνια οφειλει να συμπαριστατεται και να προασπιζει τα δικαιωματα ΟΛΩΝ των αδυναμοτερων της.Δεν ηξερα οτι επειδη στην Ελλαδα ο κοσμος ''πειναει και υποφερει αλα Βασιλακης Καιλας'' να παψω να παλευω για την δικη μου ισονομια και ισοπολιτεια γιατι πχ προεχουν οι συνταξιουχοι.Ελα να πουμε,κλαιν http://www.youtube.com/watch?v=8M8Ng11HN9Y φετος γμτ δεν ειχαμε καμια επιθεση της Λουκας να γελασει λιγο το χειλακι μας?Δεν ειδα αναλογο σκηνικο!Προφανως θα ετρεχε σε αντιμνημονιακες διαδηλωσεις για τα ''φλεγοντα''
μαφαλντα Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το ομοφοβία δεν λέει τίποτε στα ελληνικά.Φοβάμαι το ομο ένα πράγμα.Ομοφυλοφοβία πάλι δεν στέκει-φοβία +ομόφυλος-πως στην ευχή είναι το σωστό;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Παντως αυτο εδω παντα το εβρισκα spot on Homophobia is like racism and anti-Semitism and other forms of bigotry in that it seeks to dehumanize a large group of people, to deny their humanity, their dignity and personhood. Coretta Scott King
μαφαλντα Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Etymology The term homophobia was formed like the names for many other phobias (e.g. arachnophobia) from homoios (όμοιος, greek for same) and phobia (φοβία, greek for irrational fear') Στα αγγλικά βγάζει ένα νόημα αν και με την λογική του όμοιος θα το λέγαμε ομοιοφοβία . Με το ομοφυλοφιλοφοβία βγαίνει το νόημα.Υποθέτω θα επικρατήσει το ομοφοβία ,είναι πιο <εύκολη >λέξη.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ρε συ τόξο εχω μια απορία. Πάντα ήσουν Gay ή έγινες στην πορεία? Δηλαδή ο gay ή η λεσβία αντίστοιχα, βλέπουν άτομα του αντίθετου φύλλου και δεν τους κάνει αίσθηση? Αν π.χ δεις μια πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο, θα την κοιτάξεις με τον αντρικό τρόπο ? Αν ναι, το ιδιο θα κάνεις και αν δεις εναν ωραίο άντρα? edit: Η απορία μου είναι πραγματική και δεν εχω καμία πρόθεση για προσβολή ή πείραγμα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ρε συ τόξο εχω μια απορία. Πάντα ήσουν Gay ή έγινες στην πορεία? Δηλαδή ο gay ή η λεσβία αντίστοιχα, βλέπουν άτομα του αντίθετου φύλλου και δεν τους κάνει αίσθηση? Αν π.χ δεις μια πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο, θα την κοιτάξεις με τον αντρικό τρόπο ? Αν ναι, το ιδιο θα κάνεις και αν δεις εναν ωραίο άντρα? edit: Η απορία μου είναι πραγματική και δεν εχω καμία πρόθεση για προσβολή ή πείραγμα. Και να απαντησω θα εκφρασω μονο μια περιπτωση,την δικη μου ενω το ερωτημα σου εχει σχεση ευρυτερα με την ανθρωπινη σεξουαλικοτητα και σεξουαλικο προσανατολισμο επι του οποιου σε γενικες γραμμες δεν εχουμε ιδιαιτερο ελεγχο και ο οποιος δεν παραμενει στατικος κατα την διαρκεια της ζωης μας.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και να απαντησω θα εκφρασω μονο μια περιπτωση,την δικη μου ενω το ερωτημα σου εχει σχεση ευρυτερα με την ανθρωπινη σεξουαλικοτητα και σεξουαλικο προσανατολισμο επι του οποιου σε γενικες γραμμες δεν εχουμε ιδιαιτερο ελεγχο και ο οποιος δεν παραμενει στατικος κατα την διαρκεια της ζωης μας. Βασικά πιστεύω οτι δεν θα είναι πολυ διαφορετική η αποψή σου απο την άποψη των άλλων ομοφυλόφιλων. Πες μου την δική σου άποψη. Βασικά η απορία μου εχει να κάνει με τον αν εσυ το αντιλαμβάνεσαι σαν φυσιολογικό ολο αυτό. Δηλαδή οι gay ή οι λεσβίες , νιωθουν οτι κάνουν κάτι φυσιολογικό?
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ήδη είστε περισσότεροι απ' όσοι θα πρεπε. και που ειναι το κακο? περισσοτερες για εμας
parsifal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Έγινε μαζική διαγραφή trolling, flame και offtopic posts. Παρακαλώ θερμά να μη συνεχιστούν τα παραπάνω. Ιδιαίτερα δε, οι προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες και θα τιμωρηθούν αυστηρότατα!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Βασικά πιστεύω οτι δεν θα είναι πολυ διαφορετική η αποψή σου απο την άποψη των άλλων ομοφυλόφιλων. Πες μου την δική σου άποψη. Βασικά η απορία μου εχει να κάνει με τον αν εσυ το αντιλαμβάνεσαι σαν φυσιολογικό ολο αυτό. Δηλαδή οι gay ή οι λεσβίες , νιωθουν οτι κάνουν κάτι φυσιολογικό? Να απαντησω τονιζοντας οτι μιλαω για εμενα ομως μονο.Ναι, το αντιλαμβανομαι φυσιολογικο και ετσι νιωθω.Γνωριζω πως εχω ισχυροτερη σεξουαλικη ελξη προς τους αντρες σημερα και δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο ελεγχο πανω σε αυτο.Απλα εβγαινε και βγαινει.Ομως να σημειωσω οτι η δικη μου σεξουαλικοτητα εχει υποστει καποιες παραλλαγες μεσα στα χρονια και κατα διαστηματα δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα αδιαφορος και στο ωραιο φυλο.Αυτο αφορα ομως μονο εμενα κ δεν πρεπει να γενικευτει στο συνολο.Κ επισης κακος που ταμπελιαζομαι με τους ορους ''γκει,ομοφυλοφιλος κτλ''.Αντρας που γουσταρω περισσοτερο αντρες ειμαι.Αυτο
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Να απαντησω τονιζοντας οτι μιλαω για εμενα ομως μονο.Ναι, το αντιλαμβανομαι φυσιολογικο και ετσι νιωθω.Γνωριζω πως εχω ισχυροτερη σεξουαλικη ελξη προς τους αντρες σημερα και δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο ελεγχο πανω σε αυτο.Απλα εβγαινε και βγαινει.Ομως να σημειωσω οτι η δικη μου σεξουαλικοτητα εχει υποστει καποιες παραλλαγες μεσα στα χρονια και κατα διαστηματα δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα αδιαφορος και στο ωραιο φυλο.Αυτο αφορα ομως μονο εμενα κ δεν πρεπει να γενικευτει στο συνολο.Κ επισης κακος που ταμπελιαζομαι με τους ορους ''γκει,ομοφυλοφιλος κτλ''.Αντρας που γουσταρω περισσοτερο αντρες ειμαι.Αυτο Εντάξει σχετικά με τις ταμπέλες δεν συμφωνώ και εγω αλλα πρέπει κάπως να το ονομάσουμε αυτό. Αρα υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα ενας ομοφυλόφιλος να γίνει πάλι straight?
Dark_Duck Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Εντάξει σχετικά με τις ταμπέλες δεν συμφωνώ και εγω αλλα πρέπει κάπως να το ονομάσουμε αυτό. Αρα υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα ενας ομοφυλόφιλος να γίνει πάλι straight? Θα σου πει πως δεν ειναι μη φυσιολογική κατάσταση για ειναι επιθυμητη μια τετοια αλλαγή. Το να εισαι str8 η gay ειναι εξίσου φυσιολογικα συμφωνα με τον τοξοβόλο εξου και αυτό το τεράστιο (και άχρηστο κατ εμέ) thread περι εξίσωσης νομικών δικαιωμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις