Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θεωρείς δηλαδή τους ομοφυλόφυλους άρρωστους σε σχέση με έναν ετεροφιλόφυλο σωστά; Από την στιγμή που οι περισσότεροι δεν είναι κατ' επιλογήν αλλά βιολογικά έτσι, πως προσδιορίζεις το φυσιολογικό;:rolleyes:

Τι εννοείς οτι δεν είναι κατ επιλογήν, αφού κατ επιλογήν είναι.

Πολύ καλό ερώτημα για το φυσιολογικό! Προσωπικά δεν έχω την επιστημονική κατάρτιση να σου απαντήσω, Κάποιος Βιολόγος θα ταν προτιμότερο πιστεύω. Μιας και με ρώτησες όμως θα σου απαντήσω σύμφωνα με τη δική μου κατάρτηση, υπάρχει μία κατηγορία αλγόριθμων οι οποίοι λέγονται εξελικτικοί αλγόριθμοι. Η δική μου λογική λέει οτι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τους κανονικούς!

Δημοσ.

Παιδια το θεμα της υιοθεσιας ειναι εντελως διαφορετικο,δυσκολο κ πρεπει να προσεγγιστει σε πρωτη φαση ακαδημαικα!

Ας μεινουμε στο θεμα καθαρα της νομικης ισοτητας κ τις προεκτασεις αυτης στην Ελληνικη κοινωνια

Δημοσ.

Πολύ καλό ερώτημα για το φυσιολογικό! Προσωπικά δεν έχω την επιστημονική κατάρτιση να σου απαντήσω, Κάποιος Βιολόγος θα ταν προτιμότερο πιστεύω. Μιας και με ρώτησες όμως θα σου απαντήσω σύμφωνα με τη δική μου κατάρτηση, υπάρχουν μία κατηγορία αλγόριθμων οι οποίοι λέγονται εξελικτικοί αλγόριθμοι. Η δική μου λογική λέει οτι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τους κανονικούς!

μιας και ζητας αποψη βιολογου εχουμε και λεμε η σεξουαλικοτητα ειναι επιλογη και γεννετησιο χαρακτηριστικο τον ειδων. ετσι για την ιστορια εχω να πω οτι στη φυση(γατες δελφινια κοκορες πιθικια αλογακια της παναγιας μυγες και πολλα αλλα ειδη) τεινουν προς ομοφιλοφιλικες σχεσεις καποια ειδη μαλιστα (τα δελφινια για παραδειγμα)ειναι ετεροφιλοφιλικα και μαλιστα ειναι με ενα συντροφο καθ'ολη τη διαρκεια της ζωης τους η μοναδικη στιγμη που αποκτουν ετεροφιλικη σχεση ειναι για να τεκνοποιησουν.στην κοινωνια τους θεωριτε απολυτα φυσιολογικο.τωρα η σεξουαλικη προτημιση ειναι επιλογη με προδιαθεση ομως(καποιοι που λενε οτι 3εραν απο μικροι οτι εχουν γεννηθει σε λαθος σωμα???ακριβως αυτο)τελος να πω οτι η σεξουαλικη προτιμηση εχει να κανει καθαρα με το τι κανεις στο κρεβατι σου με κανενα αλλο τομεα τις ζωης σου(ψυχικο κοινωνικο πνευματικο)

Δημοσ.

Πολύ καλό ερώτημα για το φυσιολογικό! Προσωπικά δεν έχω την επιστημονική κατάρτιση να σου απαντήσω, Κάποιος Βιολόγος θα ταν προτιμότερο πιστεύω. Μιας και με ρώτησες όμως θα σου απαντήσω σύμφωνα με τη δική μου κατάρτηση, υπάρχει μία κατηγορία αλγόριθμων οι οποίοι λέγονται εξελικτικοί αλγόριθμοι. Η δική μου λογική λέει οτι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τους κανονικούς!

αμαν ρε φιλε μου με αυτη σου την επιλογη των λεξεων...ελεος

κανονικοτατος ειμαι κ εγω.Περαν αυτου η σεξουαλικοτητα δεν αποτελει συνειδητη επιλογη.Γνωστο αυτο χρονια

Δημοσ.

παιχνιδι λεξεων δηλαδη;)

Αν βαριέσαι να καταλάβεις αυτό που λέω τότε καλύτερα να βαρεθείς και να μην γράψεις ούτε το μήνυμα!

Δημοσ.

Αληθεια; Κοιτα να δεις, εγω ακουσα για γεννετησιο προσανατολισμο με πιθανοτητα να επιρεαζει η παιδικη ηλικια. Καμια ιατρικη μελετη που να ισχυριζεται το αντιθετο;

Δημοσ.
Τι εννοείς οτι δεν είναι κατ επιλογήν' date=' αφού κατ επιλογήν είναι.

Πολύ καλό ερώτημα για το φυσιολογικό! Προσωπικά δεν έχω την επιστημονική κατάρτιση να σου απαντήσω, Κάποιος Βιολόγος θα ταν προτιμότερο πιστεύω. Μιας και με ρώτησες όμως θα σου απαντήσω σύμφωνα με τη δική μου κατάρτηση, υπάρχει μία κατηγορία αλγόριθμων οι οποίοι λέγονται εξελικτικοί αλγόριθμοι. Η δική μου λογική λέει οτι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τους [b']κανονικούς![/[/b]QUOTE]

αμαν ρε φιλε μου με αυτη σου την επιλογη των λεξεων...ελεος

κανονικοτατος ειμαι κ εγω.Περαν αυτου η σεξουαλικοτητα δεν αποτελει συνειδητη επιλογη.Γνωστο αυτο χρονια

Σωστά Ζητώ συγγνώμη, ετερόφυλους θα λέω! Όντως η επιλογή των λέξεων μου είναι χάλια!

Δημοσ.
Η δική μου λογική λέει οτι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τους κανονικούς!

Μας ενδιαφέρει φοβερά αυτό γιατί κινδυνεύουμε με εξαφάνιση ως είδος ε. Και άρα με τους bi δεν παίζει εξελικτικό πρόβλημα.

Τίγκα υπέρ σε γάμους και σύμφωνα και όλες τις νομικές παπαριές, υιοθεσίες είναι χρόνια που δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Αν μιλάμε βέβαια για υιοθεσίες του στυλ "μικρό Σομαλάκι πεθαίνει της πείνας" ε, πόσο μαλάκας πρέπει να ναι κανείς για να τον νοιάζει ποιος χώνεται με ποιον.

Και κάτι τελευταίο, καθώς το είπε ήδη ο ινσόμνιαΚ πως τα 'χουμε ξαναπεί κι έχει μαλλιάσει το κημπορντ, φυσιολογικό είναι αυτό που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. Δεν ενδιαφέρομαι για τι εννοείτε (που είναι ηθικό, μοραλιστικό, πρέπον, αισθητικά αποδεκτό, ότιθελετε) αλλά η ορολογία σας είναι επιτηδευμένα και λαϊκίστικα λανθασμένη. Εκτός αν τα σκυλιά όταν πηδιούνται αρσενικά με αρσενικά είναι ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ.

Δημοσ.
Αν βαριέσαι να καταλάβεις αυτό που λέω τότε καλύτερα να βαρεθείς και να μην γράψεις ούτε το μήνυμα!

ισως και να βαριωσουν να γραψεις κατι που θα καταλαβαιναμε.

Δημοσ.
ο ομοφυλοφιλισμος δεν βρισκεται στη φυση του ανθρωπου χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να κραταμε ρατσιστικη σταση απεναντι τους.

Που το στηρίζεις αυτό? Πως ορίζεις το φυσιολογικό?

και στο κατω κατω γιατι να ειμαστε τοσο ανεκτικοι με τους ομοφυλοφιλους και οχι με τους ναρκωμανεις η τους αλκοολικους...ουτε ακουσα κανεναν να υποστηριζει τους τσιγγανους

Τι πάει να πει "να είμαστε ανεκτικοί"? Σε ενόχλησαν ποτέ?

ενας ελληνας ηθοποιος δεν θυμαμαι ονομα ειπε για το θεμα αυτο: οτι δεν παραγει ζωη ειναι προσβολη προς την ιδια τη ζωη...και εχει απολυτο δικιο

Πολύ μ'αρέσουν one-liners αυτού του στυλ. Με λίγα λόγια μας λέει ότι όποιος έχει άσφαιρο το όπλο του, ή έχει αδύναμο σπέρμα δεν του αξίζει να ζει. Ταυτόχρονα, οι βιαστές επιτελούν θεάρεστο έργο... Cool story bro.

Δημοσ.

Παλι φευγουμε απο το θεμα!!

Μιλαμε ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αφηστε στην ακρη το κατα ποσο ειναι φυσιολογικο η οχι,οπως κ τις υιοθεσιες

Δημοσ.
Μας ενδιαφέρει φοβερά αυτό γιατί κινδυνεύουμε με εξαφάνιση ως είδος ε. Και άρα με τους bi δεν παίζει εξελικτικό πρόβλημα.

Τίγκα υπέρ σε γάμους και σύμφωνα και όλες τις νομικές παπαριές, υιοθεσίες είναι χρόνια που δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Αν μιλάμε βέβαια για υιοθεσίες του στυλ "μικρό Σομαλάκι πεθαίνει της πείνας" ε, πόσο μαλάκας πρέπει να ναι κανείς για να τον νοιάζει ποιος χώνεται με ποιον.

Και κάτι τελευταίο, καθώς το είπε ήδη ο ινσόμνιαΚ πως τα 'χουμε ξαναπεί κι έχει μαλλιάσει το κημπορντ, φυσιολογικό είναι αυτό που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. Δεν ενδιαφέρομαι για τι εννοείτε (που είναι ηθικό, μοραλιστικό, πρέπον, αισθητικά αποδεκτό, ότιθελετε) αλλά η ορολογία σας είναι επιτηδευμένα και λαϊκίστικα λανθασμένη. Εκτός αν τα σκυλιά όταν πηδιούνται αρσενικά με αρσενικά είναι ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ.

Μα Πως μπορεί να συμβεί στην φύση?

Δημοσ.
Μα Πως μπορεί να συμβεί στην φύση?

Όπως συμβαίνει. Εκτός αν θεωρείς πως τα ζώα (συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι) που πράττουν ομοφυλοφιλική συμπεριφορά είναι εκτός φύσης, σα τα φαντάσματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...