sugata Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Πρωτοι γκει γαμοι στην Ν.Υορκη http://www.usatoday.com/news/nation/2011-07-24-new-york-gay-marriage_n.htm Ελλας,Ελληνων Χριστιανων,με εσενα τι θα γινει να πουμε? βάλε πόσα χρόνια είμαστε πίσω γενικότερα, ύψωσε τα στο τετράγωνο δεδομένου του γεγονότος ότι στα παπάργια τους οι γκέη γάμοι, έχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν.... Ε, υπομονή.
sugata Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μα χέστηκαν, είτε σου λέει κάτι αυτή η λογική, είτε δε σου λέει. Αναμείνατε στο ακουστικό σας κύριος.
KilliK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Πρωτοι γκει γαμοι στην Ν.Υορκη http://www.usatoday.com/news/nation/2011-07-24-new-york-gay-marriage_n.htm Ελλας,Ελληνων Χριστιανων,με εσενα τι θα γινει να πουμε? στην νεα υορκη ενταξει αναμενομενο ειναι. ομως για παενε λιγο πιο κατω,πιο νοτια,κανα τεξας μερια. εκει ακομα δεν εχουν αποφασισει αν μισουν πιο πολυ τους γκει η τους μαυρους.
scullyist Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 A καλά. Στο Τέξας είναι παράνομοι οι δονητές , δεν θα είχαν πρόβλημα σε gay γάμο? Εγω εντυπωσιάστηκα που πριν 2 χρονια δεν περασε το δημοψήφισμα ουτε καν στην Καλιφόρνια. Για λίγη διαφορά, but still.
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Στο Τέξας απαγορεύεται να διδάσκεται η θεωρία της εξέλιξης. Λέτε να επιτρέψουν τους γκέη γάμους edit** στο Κάνσας, άλλα έστω. http://www.youtube.com/watch?v=zHex9GDQ2S0
chill Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Τοξο όταν και αν εφαρμοστεί τοξογάμος στην Ελλάδα, απαιτώ να πάρεις τον Panjabi και να τα κάνουμε όλα πουτάνα σε δημαρχείο της επιλογής σου Άμα με θέτε σας κουμπαριάζω κιόλας αμεεεεεεε!!!!!!!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Τοξο όταν και αν εφαρμοστεί τοξογάμος στην Ελλάδα, απαιτώ να πάρεις τον Panjabi και να τα κάνουμε όλα πουτάνα σε δημαρχείο της επιλογής σου Άμα με θέτε σας κουμπαριάζω κιόλας αμεεεεεεε!!!!!!!! μεσα να πουμε!!!!!!!
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 και οι νεκρόφιλοι έχουν τα ίδια δικαιώμτα. να μπουν και αυτοί στο άρθρο.
Dark_Duck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Να δω τον τοξοβολο νυφούλα με ενα κουτσουβελο στα χερια και να ξεχασω και μνημόνια και ΔΝΤ και ΕΚΤ και ολα τα στραβα που εχει αυτή η χώρα με μιας! Αφού θα έχει κατακτηθεί το δικαίωμα οι gay να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδία τότε η χώρα θα είναι στον σωστό δρόμο!
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 οποιος είναι γκει ή είναι πολύ ασχημος και δεν του κάθεται γυναίκα ή έχει πάει με τόσες πολλές γυναίκες που τις βαρεθηκε. και εγώ έχω την απορία γιατί δε βαριέται τους αντρες....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 οποιος είναι γκει ή είναι πολύ ασχημος και δεν του κάθεται γυναίκα ή έχει πάει με τόσες πολλές γυναίκες που τις βαρεθηκε. και εγώ έχω την απορία γιατί δε βαριέται τους αντρες.... Πολύ σχετικό το ποστ σου με το θέμα.Η δική μου απορία ειναι πως άνθρωποι με τις δικές σου απορίες τελικά κάνουν οικογενεια...Νομίζω ένα σεμινάριο επιμορφωτικό το χρειάζονται ώστε να διαχωρίσουν την νεκροφιλία απο την ομοφυλοφιλία.Then again να μου πείτε σας αρέσουν οι γυναίκες...αρα εκει σηκωνω τα χερια ψηλα απλα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 σιγά ρε κοπελιά, πλάκα κάνουμε. εγινε φιλεναδα!
Dark_Duck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μείζον ζητημα για την χωρα τα δικαιωματα των gay τους καιρούς που ζούμε.. Εκ των ων ουκ ανευ ενα πραγμα. Αμα βγει αυριο ο Jefry και μου πει πως οι gay θα μπορούν να παντρευτούν θα μου φύγει ενα βάρος! Δεν θα το εχω εγνοια που λενε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις