Φιλολογίνα Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Θα συνεχιζε να το αγαπαει οπως πριν. Απλως η αισθηση πληροτητας που ειχε, οτι εγινε ο ιδιος πατερας και το DNA του διαιωνιστηκε δια μεσου του υιου/κορης του θα επαυε να υπαρχει. Η αγαπη και τα ολα συναισθηματικα δεσιματα με τους ανθρωπους ειναι καθαρα θεμα χρονου και μετα συγγενειας. Οταν ξερουμε οτι καποια ειναι η μανα μας θα την αγαπαμε ο,τι και να γινει οσος χρονος και να περασει αλλα ο χρονος που περναμε διπλα της καθοριζει το πόσο. Ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται! Τεραστιο ρητο. Αν δεν δεις εναν σουπερ κολλητο παιδικο φιλο που τον πονας αληθινα στα κακα και χαιρεσαι για τα καλα, αν δεν τον δεις λοιπον για 5 χρονια ξερω γω, παει τελειωσε ολο αυτο που ενιωθες για αυτον. Ακομα και τους γονεις σου να εχεις να δεις για 6-7 χρονια τοτε ναι μεν θα τους πονας αν μαθεις κατι κακο οτι εγινε, αλλα καμια μα καμια σχεση με το να εισαι μαζι τους καθε μερα και να γινει το κακο οπου εκει θα καταρρευσεις. Αυτο ισχυει και αντιστροφα οποτε αν υιοθετησεις καποιο παιδι απο μωρο τοτε ο χρονος που θα περασεις μαζι του ειναι ο ιδιος με τον χρονο που θα περνουσες με το παιδι σου. Οποτε το αποτελεσμα της αγαπης και των συναισθηματων που θα νιωθεις για αυτο θα ειναι τα ιδια. Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Παρά το γεγονός ότι ο λαός μας έχει βγάλει πολλά και ποικίλα σοφότατα ρητά, το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι αρμόζει στην περίσταση. Σίγουρα θεωρώ ότι ο χρόνος παίζει κάποιο ρόλο, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο πιστεύεις εσύ. Απλά επειδή είμαστε off και δεν θέλω να ξεφυγουμε ιδιαίτερα, αν θες να το συζητήσουμε, καλύτερα με pm. Δημοσκοπησεις δειχνουν οτι αυτο που λες δεν ισχυει για τον απλουστατο λογο οτι: •Αν ρωτησεις 100 αντρες τι νιωθουν οταν βλεπουν 2 γυναικες να ερωτοτροπουν θα σου πουνε, ΟΛΟΙ, ε βαλε και καμια τριτη γυναικα ρε παιδι μου. •Αν ρωτησεις 100 αντρες τι νιωθουν οταν βλεπουν 2 αντρες να ερωτοτροπουν θα σου πουνε, ΟΛΟΙ, οτι θελουν να κανουν εμετο και δεν θελουν να το βλεπουν με τιποτα! •Αν ρωτησεις 100 γυναικες τι νιωθουν οταν βλεπουν 2 αντρες να ερωτοτροπουν θα σου πουνε, το μεγαλυτερο ποσοστο, οτι δεν τους αρεσει ως θεαμα. •Αν ρωτησεις 100 γυναικες τι νιωθουν οταν βλεπουν 2 γυναικες να ερωτοτροπουν θα σου πουνε, οτι δεν τους αρεσει ως θεαμα ενα μεγαλο ποσοστο αλλά ενα μικροτερο θα σου πουνε οτι μπορουν να το δουνε. Οπως βλεπεις το γυναικα-γυναικα ειναι πολυ πιο ανεκτο ασυνειδητα και οχι λογω αποψης, απο το αντρας-αντρας και αυτο το κανει πολυ πιο λογικο ζευγαρι. Ειδικά το "ασυνείδητα" για δημοσκοπήσεις που αφορούν άτομα που έχουν λάβει το μεγαλύτερο - για να μην πω όλο και τσουβαλιάσω - μέρος της σεξουαλικής τους εκπαίδευσης από τη βιομηχανία του πορνό (και γενικότερα του θεάματος), η οποία προβάλλει συγκεκριμένες εικόνες και συνδυασμούς ζευγών νομίζω ότι είναι άτοπο. Είναι ανεκτό γι' αυτό που είπα πριν: Γιατί επί χρόνια γεμίζει οθόνες (τιβιών και πισιών) με τις προαναφερθείσες εικόνες και συνδυασμούς. Κι όταν από τα 15-16 σου που θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις (επιτρέψτε μου τη συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας χαριν κρυφορομαντισμού) τη σεξουαλικότητά σου θα έχεις αυτά τα ερεθίσματα, είναι λογικό στις δημοσκοπήσεις των 25 σου να δίνεις τις απαντήσεις που προανέφερες. Εγώ δεν αναιρώ τις απαντήσεις, διαφωνώ στο αίτιο που δίνεις.
htps Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσκοπησεις δειχνουν οτι αυτο που λες δεν ισχυει για τον απλουστατο λογο οτι: •Αν ρωτησεις 100 αντρες τι νιωθουν οταν βλεπουν 2 γυναικες να ερωτοτροπουν θα σου πουνε, ΟΛΟΙ, ε βαλε και καμια τριτη γυναικα ρε παιδι μου. •Αν ρωτησεις 100 αντρες τι νιωθουν οταν βλεπουν 2 αντρες να ερωτοτροπουν θα σου πουνε, ΟΛΟΙ, οτι θελουν να κανουν εμετο και δεν θελουν να το βλεπουν με τιποτα! •Αν ρωτησεις 100 γυναικες τι νιωθουν οταν βλεπουν 2 αντρες να ερωτοτροπουν θα σου πουνε, το μεγαλυτερο ποσοστο, οτι δεν τους αρεσει ως θεαμα. •Αν ρωτησεις 100 γυναικες τι νιωθουν οταν βλεπουν 2 γυναικες να ερωτοτροπουν θα σου πουνε, οτι δεν τους αρεσει ως θεαμα ενα μεγαλο ποσοστο αλλά ενα μικροτερο θα σου πουνε οτι μπορουν να το δουνε. Οπως βλεπεις το γυναικα-γυναικα ειναι πολυ πιο ανεκτο ασυνειδητα και οχι λογω αποψης, απο το αντρας-αντρας και αυτο το κανει πολυ πιο λογικο ζευγαρι. Αρα συμφωνα με αυτες τις δημοσκοπησεις δεν υπαρχουν ομοφυλοφιλοι αντρες στον κοσμο...καμια AGB τις κανει αυτες τις δημοσκοπησεις? Που τις βρηκες?
status Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Αρα συμφωνα με αυτες τις δημοσκοπησεις δεν υπαρχουν ομοφυλοφιλοι αντρες στον κοσμο...καμια AGB τις κανει αυτες τις δημοσκοπησεις?Που τις βρηκες? Είναι η ίδια εταιρία που βγάζει της "δημοσκοπήσεις" για το πόσο κουλ δείχνουν οι άντρες στης γυναίκες όταν κρατάνε iphone.
pournaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι η ίδια εταιρία που βγάζει της "δημοσκοπήσεις" για το πόσο κουλ δείχνουν οι άντρες στης γυναίκες όταν κρατάνε iphone. Γιατι δε δειχνουν; Φτου, τζαμπα τα 700 στο i4... Παω να ακυρωσω την παραγγελια.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 =Θα δωσω ενα παραδειγμα.Πριν λιγους μηνες ο γενικα φιλασθενος συντροφος μου ειχε χτυπησει 40 πυρετο στην Αγγλια.Οπως ηταν φυσικο ειχα φρικαρει διοτι αυτη η κατασταση πηγαινε 3 μερες κ ειχα παρει αδεια απο την δουλεια για να τον προσεχω.Σε καποια φαση κανει εντονη δυσπνοια κ τα ειδα ολα ομως....τεσπα με τα πολλα μπηκε εντατικη με πνευμονια και ΟΛΟΙ οι δικοι του ελειπαν τοτε στην πατριδα του.Σε ολη την χαρτουρα του νοσοκομειου αλλα κ επι της ουσιας με την απλη προταση ''he is my partner'' μπορεσα να του σταθω,να τον βλεπω κ να εχω ολα τα δικαιωματα. Σκεφτομαι οτι εαν συνεβαινε αυτο στην Ελλαδα απλα θα ειχα πεθανει απο την αγωνια μου,περα απο τα καφριλικια που μπορει να αντιμετωπιζα ακομα κ απο γιατρους η νοσοκομες. Υπερβολές...και εμένα είχε πάει η σύντροφός μου στο νοσοκομείο (εδώ στην ελλάδα) με πυρετό. Όταν πήγαινα στην είσοδο απλά έλεγα ότι είμαι "συνοδός", ούτε φίλος, ούτε γκόμενος, ούτε τίποτα. Με την ίδια ευκολία ερχόταν και η κολλητή της και αλλάζαμε βάρδιες. Μην ανησυχείς...τουλάχιστον σε αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα.
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Υπερβολές...και εμένα είχε πάει η σύντροφός μου στο νοσοκομείο (εδώ στην ελλάδα) με πυρετό. Όταν πήγαινα στην είσοδο απλά έλεγα ότι είμαι "συνοδός", ούτε φίλος, ούτε γκόμενος, ούτε τίποτα. Με την ίδια ευκολία ερχόταν και η κολλητή της και αλλάζαμε βάρδιες.Μην ανησυχείς...τουλάχιστον σε αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα. μιλαμε για εντατικη με αναπνευστηρες κ ιστοριες.Αμα επεφτα σε κανεναν γιατρο με 3 κιλα αρχιδια η καμοια ανοργασμικια νοσοκομα εδω στο Ελλαντα τοτε σου λεω τι θα γινοταν
sugata Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλάμε ότι σου λέει τη λύση και συ το βιολί σου. Ρε συ htps, δεν είναι απαραίτητο να δώσεις πλήρη στοιχεία της οποιασδήποτε σχέσης έχεις με το νοσηλευόμενο. Ναι υπάρχει φόβος να πέσεις σε μαλάκα ντόκτορα ή νοσοκόμα. Γιατί να ρισκάρεις την οποιανδήποτε πιθανότητα να συμβεί κάτι; Θεωρείς ότι επειδή ΔΕΝ σου έτυχε στο εξωτερικό, αυτό πρέπει να μας λέει κάτι; Κάλλιστα θα μπορούσε να συμβεί.
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μιλάμε ότι σου λέει τη λύση και συ το βιολί σου.Ρε συ htps, δεν είναι απαραίτητο να δώσεις πλήρη στοιχεία της οποιασδήποτε σχέσης έχεις με το νοσηλευόμενο. Ναι υπάρχει φόβος να πέσεις σε μαλάκα ντόκτορα ή νοσοκόμα. Γιατί να ρισκάρεις την οποιανδήποτε πιθανότητα να συμβεί κάτι; Θεωρείς ότι επειδή ΔΕΝ σου έτυχε στο εξωτερικό, αυτό πρέπει να μας λέει κάτι; Κάλλιστα θα μπορούσε να συμβεί. Eνταξει,πες οτι για το νοσοκομειο ειναι κ λιγο θεμα ανθρωπιας κ πες οτι ο μεσος γιατρος η νοσοκομα στην Ελλαδα θα εχουν καρδια κ θα με αφηναν να τον βλεπω,παει αυτο (αν κ παλι παρατυπα μιας κ για εντατικη θελει στανταρ βαθμο συγγενιας). Πες ομως οτι λεμε εγω καθομαι με τον δικο μου αλλα 10 χρονια μαζι κ σε καποια φαση μας την βαραει κ ερχομαστε Ελλαδα,αρχιζουμε δουλεια,ζουμε νορμαλ κτλ κ πες οτι καποιος πεθαινει...πες οτι εγω πεθαινω πχ,αυτος ξενος εδω κ ας υποθεσουμε οτι τα εχει κανει πλακακια με τους δικους του επειδη δεν αντεχουν την ομοφυλοφιλια του.Τοτε αυτος τι θα κανει?Η περουσια που ισως κανω που θα παει?
sugata Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό δεν είναι και το θέμα της όλης συζήτησης νομίζω; Να έχουν δηλαδή τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχουν και τα ετεροφυλόφιλα. Αυτό φίλτατε όμως απαιτεί έναν κρατικό μηχανισμό που θα λειτουργεί σωστά σε όλες τις εκφάνσεις του, και θα μπορεί είτε να προστατέψει, είτε να αποτρέψει κάτι. όταν δεν συμβαίνει αυτό, σαφέστατα ο σύντροφος σου θα βρεθεί επί ξύλου κρεμάμενος.
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Πες ομως οτι λεμε εγω καθομαι με τον δικο μου αλλα 10 χρονια μαζι κ σε καποια φαση μας την βαραει κ ερχομαστε Ελλαδα,αρχιζουμε δουλεια,ζουμε νορμαλ κτλ κ πες οτι καποιος πεθαινει...πες οτι εγω πεθαινω πχ,αυτος ξενος εδω κ ας υποθεσουμε οτι τα εχει κανει πλακακια με τους δικους του επειδη δεν αντεχουν την ομοφυλοφιλια του.Τοτε αυτος τι θα κανει?Η περουσια που ισως κανω που θα παει? Μα το με το συμβόλαιο συμβίωσης δεν έχεις θέμα που θα πάει η περιουσία και άλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχουν οι διαθήκες κιόλας. (Κορέκτ μι ιφ άϊ αμ ρονγκ) Ένας πολιτικός γάμος είναι κ αυτός. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μα το με το συμβόλαιο συμβίωσης δεν έχεις θέμα που θα πάει η περιουσία και άλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχουν οι διαθήκες κιόλας. (Κορέκτ μι ιφ άϊ αμ ρονγκ) Ένας πολιτικός γάμος είναι κ αυτός. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; ειμαι 29 κ πες πεθαινω στα 39 ξαφνικα στην Ελλαδα με τον συντροφο μου να ζει μαζι μου.Ξερεις πολυ κοσμο να κανει διαθηκη στα 39 οντας υγιης? Δλδ τι μου προτεινεις να κανω?Καθε χρονο που αγοραζω ενα αμαξι,ενα σπιτι, οτιδηποτε να κανω διαθηκη περιμενοντας μηπως θα πεθανω για να εξασφαλιστει ο συντροφος? Αυτα εγω πρεπει να τα βαλω σε ταξη η ο νομοθετης? Εξαλλου το civil partnership που εχω εχει ισχυ μονο στο UK κ σε αλλες χωρες που αναγνωριζουν τετοια unions απο αλλες χωρες του εξωτερικου.Η Ελλαδα δεν ειναι μια απο αυτες...ενω η Πορτογαλια φετος εγινε μια απο αυτες (ελεος δλδ) Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2010 από htps
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το συγκεκριμένο σύμφωνο δεν έχει ισχύει μόνο για ομοφυλόφιλα ζευγάρια έτσι, έχει ισχύει και σε ειδικές περιπτώσεις συμβίωσης. Τον νόμο δεν τον αφορά τι κάνεις εσύ με τον άλλο, μια γιαγιούλα ΠΧ μένει με μια φίλη της στο σπίτι της 2ης και η 2η παραδίδει πνεύμα, το σοί της πρώτης λόγο κληρονομιάς και τα ρέστα πετάει έξω την 1η γιαγιά από το σπίτι, με το συμβόλαιο (πως το λένε) η γιαγιά έχει δικαίωμα στο σπίτι ΣΑΝ να ήταν δικό της.
htps Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Το συγκεκριμένο σύμφωνο δεν έχει ισχύει μόνο για ομοφυλόφιλα ζευγάρια έτσι, έχει ισχύει και σε ειδικές περιπτώσεις συμβίωσης. Τον νόμο δεν τον αφορά τι κάνεις εσύ με τον άλλο, μια γιαγιούλα ΠΧ μένει με μια φίλη της στο σπίτι της 2ης και η 2η παραδίδει πνεύμα, το σοί της πρώτης λόγο κληρονομιάς και τα ρέστα πετάει έξω την 1η γιαγιά από το σπίτι, με το συμβόλαιο (πως το λένε) η γιαγιά έχει δικαίωμα στο σπίτι ΣΑΝ να ήταν δικό της. Ε ναι μα το συγκεκριμενο συμφωνο ΔΕΝ εχει ψηφιστει στην Ελλαδα κ το αντιστοιχο που εχω τωρα απο UK ειναι κολοχαρτο στα ματια του Ελληνικου δημοσιου.Ειτη δλδ οτι περουσια κανω,εαν παω εντατικη,εαν παω φυλακη η οπουδηποτε χρειαστει ΕΝΤΟΣ Ελλαδας να αποδειχτει βαθμος συγγενιας σε διαφορες γραφειοκρατικες υπηρεσιες να υπαρχει μονιμος κολυμα.Αυτο λεω. Εξαλλου τα παραδειγματα ειναι ακραια.Για τις απλες καθημερινες συναλαγες μου με τις δημοσιες υπηρεσιες τι γινεται?Καθε φορα θα πρεπει να κανω εγω η ο συντροφος μου πληρεξουσιο σε συμβολαιογραφο για να περνουμε καποιο χαρτι που αφορα αμφοτερους σε περιπτωση που ο αμεσα ενδιαφερομενος δεν μπορει για χ,ψ λογους να το παρει?
status Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Περισσότερα εδώ. Όσο τραβάει η κουβέντα τόσο χανόμαστε. http://www.nomikosodigos.info/guide/simple-legal/166-2008-12-24-21-30-42.html
sugata Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτως ή άλλως για χαρτιά που ο ίδιος πρέπει να παραλάβει χρειάζεται εξουσιοδότηση νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις