caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι αλλα αν μπορώ νομικά (και κατάλληλες προυποθέσεις κτλπ) να σου πάρω ένα δεν άρεται? ...υπό ποία έννοια να το πάρεις; Αν το πάρεις - παρανομείς. Μάλλον δεν σε πιάνω tbh
kk1991 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παράθεση: Αρχικά καταχωρημένο από caution Εμφάνιση Μηνύματος Για νομική εξίσωση μιλάει... αν δηλαδή εσύ είσαι στείρος και εγώ σπέρνω παιδιά αβέρτα, άρεται η ισονομία; Όχι αλλα αν μπορώ νομικά (και κατάλληλες προυποθέσεις κτλπ) να σου πάρω ένα δεν άρεται? δεν ειναι κλεφτες παιδιων να υοθετησουν θελουν να ξεχωριζουμε τις ενοιες.....
scullyist Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσικά αν βρούν τρόπο να κάνουν παιδιά μόνοι τους, αυτό είναι εξίσωση διαφορετικά το μετατρέπεις σε ανίσωση! Whatever makes you sleep better at night κι ανώτερο 'είδος'. Οι αυταπάτες είναι αναυθαίρετο δικαίωμα, τι να κάνουμε. Κατά τ'αλλα, μιλάω για τα πρακτικά της πραγματικής ζωής και όχι των ιδεών που κουβαλάμε στο κεφάλι μας. Σύμφωνο, γάμος, και πέρα από υιοθέτηση, μια χαρά πολλοί τρόποι υπάρχουν για να κάνουν το δικό τους παιδί όντας ο ένας από τους δύο ο βιολογικός γονιός (λες και έχει καμία σημασία αυτό αλά τεσπα) όπως κάνουν κι εκατομμύρια ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που έχουν πρόβλημα (κατώτερο είδος κι αυτοί υποθέτω), και η επιστήμη δουλεύει και γι'άλλα. Amen.
Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 εσυ ειπες οτι δεν θα επρεπε να υπαρχει ο ομοφυλοφιλος επειδη δεν υπαρχει στην φυση αρα δεν θα πρεπε να το δεχομαστε (που ειναι τραγικο απο μονο του σαν αποψη) και εγω σου ειπα οτι στην φυση με το survival of the fittest δεν θα πρεπε να αφηνουν τα παιδια με ειδικες αναγκες να μεγαλωνουν αλλα να τα ριχνουν στον καιαδα. ποιος αλλος το ελεγε αυτο...χμμμμμμ
Technology fan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Απο τι φαίνεται δεν έγινα κατανοητός, δεν είπα ποτέ οτι είναι κλέφτες παιδιών, είπα οτι είναι στείροι απο επιλογή και εφόσον είναι επιλογή τους, δε γίνεται να ζητάνε και τα προνόμια των μη στείρων. Επίσης δεν είπα ΠΟΤΕ οτι είναι κατώτεροι άνθρωποι, λέω οτι είναι διαφορετικοί! Προφανώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει όποιο φύλο θέλει για σύντροφο, προφανώς όμως κάθε επιλογή έχει αρνητικά και θετικά.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σχέση έχουν τα άτομα με αναπηρία με τους γκέη;
Technology fan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 εσυ ειπες οτι δεν θα επρεπε να υπαρχει ο ομοφυλοφιλος επειδη δεν υπαρχει στην φυση αρα δεν θα πρεπε να το δεχομαστε (που ειναι τραγικο απο μονο του σαν αποψη)και εγω σου ειπα οτι στην φυση με το survival of the fittest δεν θα πρεπε να αφηνουν τα παιδια με ειδικες αναγκες να μεγαλωνουν αλλα να τα ριχνουν στον καιαδα. ποιος αλλος το ελεγε αυτο...χμμμμμμ btw δε ξέρω ποιός το λεγε? Είπα οτι δε θα πρεπε να χρήζεται σαν φυσιολογικός άνθρωπος. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω να μη χρήζεται σαν άνθρωπος! Υπάρχει διαφορά!
kk1991 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 προνομια των μη στειρων?????!!!!!!!!!χωρις να θελωνα σε στεναχωρισω η τεκνοποιηση δεν ειναι χρυσο προνομιο των ευγενων 2 δευτερολεπτα υποθεση ειναι......και εγω δεν θα εχω απολυτως κανενα προβλημα στο μελλον οταν γεννησω να πηγαινει το παιδι μου στον ιδιο παιδικο σταθμο η στο ιδιο σχολειο με παιδι ομοφιλοφιλου ζευγαριου.......να προσθεσω οτι τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες ειναι καθρεφτες των γονιων τους οποτε κανενα παιδι που εχει μεγαλωσει σωστα χωρις ηλιθιες αποψεις περι ελλειψεων που εχουν οι ομοφιλιφιλοι δε θα κοροιδευει παιδι ομοφιλοφιλου ζευγαριου... ---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:49 ---------- btw δε ξέρω ποιός το λεγε? Είπα οτι δε θα πρεπε να χρήζεται σαν φυσιολογικός άνθρωπος. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω να μη χρήζεται σαν άνθρωπος! Υπάρχει διαφορά! παιχνιδι λεξεων δηλαδη
Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Απο τι φαίνεται δεν έγινα κατανοητός, δεν είπα ποτέ οτι είναι κλέφτες παιδιών, είπα οτι είναι στείροι απο επιλογή και εφόσον είναι επιλογή τους, δε γίνεται να ζητάνε και τα προνόμια των μη στείρων. Επίσης δεν είπα ΠΟΤΕ οτι είναι κατώτεροι άνθρωποι, λέω οτι είναι διαφορετικοί! Προφανώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει όποιο φύλο θέλει για σύντροφο, προφανώς όμως κάθε επιλογή έχει αρνητικά και θετικά. Τι σχέση έχουν τα άτομα με αναπηρία με τους γκέη; btw δε ξέρω ποιός το λεγε? Είπα οτι δε θα πρεπε να χρήζεται σαν φυσιολογικός άνθρωπος. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω να μη χρήζεται σαν άνθρωπος! Υπάρχει διαφορά! αρα ο αναπηρος δεν ειναι φυσιολογικος ανθρωπος κανετε το λαθος μερικοι που νομιζετε οτι ενας gay απλα του ηρθε μια "τρελλα" μια μερα και αποφασισε να παει με το ιδιο φυλο και το κανει απο χαβαλε.
Technology fan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 προνομια των μη στειρων?????!!!!!!!!!χωρις να θελωνα σε στεναχωρισω η τεκνοποιηση δεν ειναι χρυσο προνομιο των ευγενων 2 δευτερολεπτα υποθεση ειναι......και εγω δεν θα εχω απολυτως κανενα προβλημα στο μελλον οταν γεννησω να πηγαινει το παιδι μου στον ιδιο παιδικο σταθμο η στο ιδιο σχολειο με παιδι ομοφιλοφιλου ζευγαριου.......να προσθεσω οτι τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες ειναι καθρεφτες των γονιων τους οποτε κανενα παιδι που εχει μεγαλωσει σωστα χωρις ηλιθιες αποψεις περι ελλειψεων που εχουν οι ομοφιλιφιλοι δε θα κοροιδευει παιδι ομοφιλοφιλου ζευγαριου... Ούτε εγώ θα χα πρόβλημα, αν θα χα πρόβλημα θα ταν επειδή θα βλεπε το ζευγάρι και θα άρχιζε να κάνει ερωτήσεις.Επίσης η ειρωνία είναι οτι δεν θα ναι δικό τους παιδί.Αλλα κάποιων φυσιολογικών. Δεν είπα οτι έχουν ελλείψεις. Για πες τα 2 δευτερόλεπτα υπόθεση. (αλήθεια ρωτάω δεν ειρωνεύομαι)
mariakc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω προσωπικα συμφωνω απολυτα με τον Technology fan.ο ομοφυλοφιλισμος δεν βρισκεται στη φυση του ανθρωπου χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να κραταμε ρατσιστικη σταση απεναντι τους.εγω για παραδειγμα το αποδεχομαι χωρις να το επικροτω κιολας.ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει στον τομεα αυτο ομως αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να νομιμοποιηθουν ο γαμος ή η υιοθεσια.σκεφτειτε μονο τι προβληματα μπορει να εχει ενα παιδι με 2 μπαμπαδες ή μαμαδες...και ουσιαστικα η επιθυμια αυτη προερχεται αποκλειστικα και μονο απο τον ανθρωπινο εγωισμο και δεν λαμβανονται υποψη οι συνεπειες της στα παιδια.αυτα ειναι ψευτοευαισθησιες γιατι οποιος νοιαζεται πραγματικα για τα παιδια και τα αγαπα δεν θα τα βαλει σε τετοια δοκιμασια.και στο κατω κατω γιατι να ειμαστε τοσο ανεκτικοι με τους ομοφυλοφιλους και οχι με τους ναρκωμανεις η τους αλκοολικους...ουτε ακουσα κανεναν να υποστηριζει τους τσιγγανους ενας ελληνας ηθοποιος δεν θυμαμαι ονομα ειπε για το θεμα αυτο: οτι δεν παραγει ζωη ειναι προσβολη προς την ιδια τη ζωη...και εχει απολυτο δικιο και στο κατω κατω οι περισσοτεροι ειναι της αποψης οτι ο,τι ειναι εξω απο το σπιτι μας δεν μας ενοχλει.οταν μπει μεσα ειναι το προβλημα...
Traumatias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως πρέπει να πω ότι και εγώ είμαι 100% υπέρ στο θέμα της ισότητας. Τώρα για υιοθεσία...σύγουρα θεωρώ το ζευγάρι ικανό να αναθρέψει σωστά τα παιδιά, λες και τα ανδρόγυνα τα πάνε καλά στην ανατροφή των παιδιών και βγαίνουν να μιλήσουν και για τους ομοφυλόφιλους...ομως σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ ότι η κοινωνία μας, και δεν εννοώ μόνο η ελληνική, είναι έτοιμη να δεθχεί τέτοιες οικογένειες. Εδώ βλέπεις ότι σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται στο περιθώριο μονογονεικές οικογένειες. Και παρακαλώ μην αντιμετωπίζεται τους έλληνες με τέτοιο τρόπο.Θεωρείται ότι -πέρα από την πλάκα- οι ιταλοί ή οι ισπανοί ή οι αμερικάνοι ή οι γερμανοί είναι οκ με τέτοιες καταστάσεις???Το γεγονός ότι το κράτος μερικών επιτρέπει κάτι δεν σημαίνει ότι οι πολίτες το δέχονται θετικά κιόλας. Και μπορεί οι γονείς των παιδιών να μην έχουν πρόβλημα με την γνώμη των άλλων.Είναι ομως ενήλικες, και ως άτομα που όπως και να το κάνουμε σε κάποια στιγμή της ζωής τους σύγουρα δέχθηκαν τον ρατσισμό, έχουν δημιουργήσει δυνατές αντιστάσεις απέναντι στην ανθρώπινη κακία.Δεν ισχύει ομως το ίδιο και για το παιδάκι το οποιο θα μπει στο περιθώριο από το νηπιαγωγείο.Όχι επειδή οι γονείς των άλλων παιδιών είναι οπισθοδρομικοί.Αλλά επειδή τα παιδιά είναι σκληρά και δεν δέχονται το διαφορετικό αν δεν τα μάθεις σωστά από μικρά.Και όπως είπα και πριν, δεν είναι πολλοί οι γονείς που ξέρουν να αναθρέψουν (όχι να μεγαλώσουν) σωστά τα παιδιά τους και το θεωρώ άδικο αθώα παιδιά που ήδη έχουν περάσει πολλά (γιατί δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο να είσαι ορφανός, ακόμα και τα υιοθετιμένα παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα)να τιμωρούνται κατά αυτό τον τρόπο.Γιατί πάντα ότι περνάμε στα παιδικά μας χρόνια είναι αυτό που μένει τελικά.Ή μήπως κάποιος εκεί έξω δεν έχει έστω και 1 παιδικό τραύμα??Φανταστείτε τι τραύματα μπορεί να δημιουργήσει η αναθεματισμένη η κοινωνία μας σε μικρά παιδιά που στο κάτω κάτω ηταν τυχερα που βρήκαν ανθρώπους να τα αγαπάνε τόσο πολύ ώστε να μπουν σε τέτοιες διαδικασίες...
Technology fan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 αρα ο αναπηρος δεν ειναι φυσιολογικος ανθρωπος κανετε το λαθος μερικοι που νομιζετε οτι ενας gay απλα του ηρθε μια "τρελλα" μια μερα και αποφασισε να παει με το ιδιο φυλο και το κανει απο χαβαλε. Με ποιό τρόπο ένας ανάπηρος είναι φυσιολογικός? Αμα ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν special Ολυmpics, και ούτε οι χίλιοι δύο τρόποι διευκόλυνσης της ζωής τους. Δεν κρίνω τον τρόπο με τον οποίο κάποιος γίνεται ομοφυλόφυλος. Oπότε εξ ορισμού δεν έχει νόημα αυτό που λές
kk1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε εγώ θα χα πρόβλημα, αν θα χα πρόβλημα θα ταν επειδή θα βλεπε το ζευγάρι και θα άρχιζε να κάνει ερωτήσεις.Επίσης η ειρωνία είναι οτι δεν θα ναι δικό τους παιδί.Αλλα κάποιων φυσιολογικών. Δεν είπα οτι έχουν ελλείψεις.Για πες τα 2 δευτερόλεπτα υπόθεση. (αλήθεια ρωτάω δεν ειρωνεύομαι) δε μιλαω για τη διαδικασια μιλαω για την εισοδο του σπερματοζωαριου στο ωαριο και την πετρωση του εξωτερικου τοιχωματος αυτου και της δημιουργειας ζυγωτου.η βιολογικη διαδικασια ειναι 2 δευτερολεπτατωρα αν ξερεις κατι αλλο... το παιδι δεν ειναι αυτων που το γεννανε αλλα αυτων που το μεγαλωνουν και το αγαπανε εχω να πω.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε εγώ θα χα πρόβλημα, αν θα χα πρόβλημα θα ταν επειδή θα βλεπε το ζευγάρι και θα άρχιζε να κάνει ερωτήσεις.Επίσης η ειρωνία είναι οτι δεν θα ναι δικό τους παιδί.Αλλα κάποιων φυσιολογικών. Δεν είπα οτι έχουν ελλείψεις.Για πες τα 2 δευτερόλεπτα υπόθεση. (αλήθεια ρωτάω δεν ειρωνεύομαι) Θεωρείς δηλαδή τους ομοφυλόφυλους άρρωστους σε σχέση με έναν ετεροφιλόφυλο σωστά; Από την στιγμή που οι περισσότεροι δεν είναι κατ' επιλογήν αλλά βιολογικά έτσι, πως προσδιορίζεις το φυσιολογικό; . Όσο για το γάμο είμαι κατά και στους ετεροφυλόφιλους και στους ομοφυλόφιλους γιατί τον θεωρώ μέσο υποδούλωσης εκατέρωθεν συντρόφων. Πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει μια χαρά συμβίωση χωρίς αυτόν, αρκεί να αλλάξει και το νομικό πλαίσιο. Από την άλλη υπάρχουν άτομα που παντρεύονται μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν προνόμια χρηματικά και να εξασφαλιστούν. Αυτά τα άτομα μπορούν να πάνε να πνιγούν να μας κάνουν την χάρη. Αυτοί ευτέλισαν τον όρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις