Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ειμαι Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ.

Ειμαι διπλα ανωμαλος?

Και εγώ αριστερόχειρας είμαι, ρε λες;B)

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

You are so special....

Μήπως έχεις κάποια σπάνια ασθένεια; (κατά τα λεγόμενα του κροκόδειλου):-D

Δημοσ.
Μήπως έχεις κάποια σπάνια ασθένεια; (κατά τα λεγόμενα του κροκόδειλου):-D

Ναι, είναι gay και όπως πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα είναι ασθένεια :eek:

Πως ας πούμε από ανωμαλία μερικοί έχουν 6ο δάχτυλο το οποίο αφαιρείται με εγχείρηση, έτσι και οι gay θα πρέπει να θεραπευθούν ώστε να γίνουν str8, και να αφήσουν τους πειραματισμούς και τις ανωμαλίες τους.

Δημοσ.
Έχω ένα κάτασπρο σαπούνι να τους φέρουμε στον ομαλό δρόμο.
Σκέψου να ναι και κνίτες όμως. Μπορεί να αντισταθούνε στο σαπούνι.
Δημοσ.
ανωμαλια ειναι οι αριστεροχειρες?:rolleyes:

Ειμαι διπλα ανωμαλος?

Και εγώ αριστερόχειρας είμαι, ρε λες;B)

Εδω μεσα υπαρχει η φοβερα κακη συνηθεια να παιρνει καποιος κατι, να το διαστρεβλωνει σε βαθμο αηδιας, ειτε και να το αλλαζει οπως θελει και να κανει πλακα και οι αλλοι να ακολουθουν αυτην την πλακα με κακογουστο χιουμορ, με επικριτικη διαθεση δειχνοντας ακομη και να το υιοθετουν το αρχικο επιχειρημα (πληρως αλλαγμενο) στο οποιο στηριχτηκε η ολη πλακα.

Λογικα ολα αυτα καθως οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ειναι επιστημονες και δεν μπορουν να σκεφτουν με απολυτη παραγωγικη λογικη καθως και αγνοουν ο,τι δεν τους αρεσει και συνεχιζουν να υποστηριζουν τα δικα τους ακομα και αν η αληθεια αυτων καταρριφθηκε προηγουμενως.

Επισης οι περισσοτεροι δεν διαβαζουν τους αλλους, μπορει και καθολου, και απλως ποσταρουν τα δικα τους και ετσι δημιουργειται ενας κυκλος συζητησεων που συνεχως επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια.

Δειχνουν οτι η πεποιθηση οτι η ομοφυλοφιλια αποτελει διαταραχη,παρεκλιση απο το φυσιολογικο κτλ ειναι μια αντιληψη μιας (μαλλον) μειονοτικης μεριδας της κοινωνιας.Επιστημονικα δεν το εθεσες?Επιστημονικα απαντηθηκε.

Κανε μου quote αν θες που το δειχνει αυτο που λες γιατι δεν το βλεπω στο κειμενο.

Δεν υπαρχει βασικα!:-( Οποτε.....?;)

Δημοσ.

Κανε μου quote αν θες που το δειχνει αυτο που λες γιατι δεν το βλεπω στο κειμενο.

Δεν υπαρχει βασικα!:-( Οποτε.....?;)

Aπιστευτο το οτι πρεπει να ασχοληθω επειδη ο αλλος δεν αντεχει την ταπα που εφαγε απο το νετ!

Παιδες ας του κανει καποιος quote το σημειο οτι η ομοφυλοφιλια δεν αποτελει καποια διαταραχη.

Σε κουβεντα να ειμαστε δλδ επειδη ο αλλος με την μεθοδο '''ετσι πιστευω εγω'' τρωει ταπα με την αλλη την απλη μεθοδο

Η μαλλον ας τον αφησουμε να δουμε ποσο θα επιμενει στην ακυροσυνη .Ειναι ενδιαφερον

• Super Moderators
Δημοσ.
ανωμαλια ειναι οι αριστεροχειρες?:rolleyes:

εεεε! εεεε...!!!!!

Μήπως είσαι και μαύρος;

είναι αριστερόχειρας gay μαύρος Εβραίος για την ακρίβεια... :o

θα πέσει φωτιά να τον κάψει :P

Δημοσ.
Μήπως είσαι και μαύρος;

ειπαμε ειμαι ηδη η μειονοτητα της μειονοτητας...μη το παρατραβαμε..ποσο θα αντεξω?

Δημοσ.
Aπιστευτο το οτι πρεπει να ασχοληθω επειδη ο αλλος δεν αντεχει την ταπα που εφαγε απο το νετ!

Παιδες ας του κανει καποιος quote το σημειο οτι η ομοφυλοφιλια δεν αποτελει καποια διαταραχη.

Σε κουβεντα να ειμαστε δλδ επειδη ο αλλος με την μεθοδο '''ετσι πιστευω εγω'' τρωει ταπα με την αλλη την απλη μεθοδο

Η μαλλον ας τον αφησουμε να δουμε ποσο θα επιμενει στην ακυροσυνη .Ειναι ενδιαφερον

Πάντως για επαγγελματίας ψυχολόγος σαν παιδάκι μιλάς .

Δημοσ.
Πάντως για επαγγελματίας ψυχολόγος σαν παιδάκι μιλάς .

η ατιμη η ομοφυλοφιλια...

αναγκη τεχνες κατεργαζεται

Δημοσ.
ειπαμε ειμαι ηδη η μειονοτητα της μειονοτητας...μη το παρατραβαμε..ποσο θα αντεξω?
Τόσο ώστε να χτυπήσεις ultimate level ανωμαλίας και σε αναγκάσουμε να τα τινάξεις.

Σου ανεβάζουμε λέβελς βρε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...