Aztec Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Η ίδια πλειοψηφία που αποφασίζει ποιοι είναι κατάλληλοι να μας κυβερνάνε? Ξεχνάς όμως κάτι . Σκοπός κάθε είδους είναι η αναπαραγωγή και η διατήρηση του είδους. Οι gay δεν τεκνοποιούν αυτόνομα μόνο βάση τεχνολογίας και υιοθεσίας. Για αυτό και θεωρείται ανωμαλία της φύσης. Σκέψου να ήταν το φυσιολογικό αυτό και όλοι να ήταν gay. Δεν θα υπήρχαμε . Γιατι με αυτά που λέγατε σε κάποια φάση νόμιζα ότι είμαι gay και απλά δεν ξέρω τι χάνω. Όπως και να το κάνουμε όσο ωραία και να είναι απο πίσω αν δεν έχεις ορμονικό , γονιδιακό πρόβλημα δεν μπορεις να δεις ερωτικά έναν άντρα.
zeniath Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 BTW αυτό που έβαλες, δεν ενισχύει το επιχείρημα σου (περι μη επιλογής) αλλά το αποδυναμώνει. Γενετικό δεν είναι (ίσως, μπορεί, ενδέχεται, όχι απαραίτητα), ορμονικό δεν είναι (ίσως, μπορεί, ενδέχεται, όχι απαραίτητα), περιβαλλοντολογικοί δεν είναι (ίσως, μπορεί, ενδέχεται, όχι απαραίτητα). Άρα? Άρα το γουστάρουν και καλά κάνουν...? χωρίς να αναφέρουμε τα άτομα που γεννιούνται αρσενικά και παίρνουν ορμόνες για να γίνουν θηλυκό στο φύλο αφού υπερισχύει η γυναικεία πλευρά (όπως και το αντίθετο). ---------- Προσθήκη στις 23:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:07 ---------- Ξεχνάς όμως κάτι . Σκοπός κάθε είδους είναι η αναπαραγωγή και η διατήρηση του είδους. Οι gay δεν τεκνοποιούν αυτόνομα μόνο βάση τεχνολογίας και υιοθεσίας. Για αυτό και θεωρείται ανωμαλία της φύσης. Σκέψου να ήταν το φυσιολογικό αυτό και όλοι να ήταν gay. Δεν θα υπήρχαμε . Γιατι με αυτά που λέγατε σε κάποια φάση νόμιζα ότι είμαι gay και απλά δεν ξέρω τι χάνω. Όπως και να το κάνουμε όσο ωραία και να είναι απο πίσω αν δεν έχεις ορμονικό , γονιδιακό πρόβλημα δεν μπορεις να δεις ερωτικά έναν άντρα. Και κάνω σχόλιο απλά για να το τραβήξω λίγο, και ας μην το πιστεύω αυτό που θα γράψω. Σκοπός κάθε είδους είναι η αναπαραγωγή και η διατήρηση του είδους, σωστά, αλλά εφόσον εμείς σαν εξέλιξη στην φύση μας πλέον έχουμε την τεχνολογία, τότε στην εξελικτική πορεία της φύσης μας είναι και το ότι πλέον δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε με άτομα του αντίθετου φίλου για να τεκνοποιήσουμε... Άρα η ομοφυλλοφιλία είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη που σπάει τα δεσμά των σχέσεων μεταξύ αντίθετων φίλων, και μας αφήνει ελεύθερους να τον δίνουμε ή να τον παίρνουμε. Ήρθε η έλευση του Homo "homo" Sapiens ???
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι άλλο λιγότερο κοινότυπο έχεις? Ναι. Δες παρακάτω. Ξεχνάς όμως κάτι . Σκοπός κάθε είδους είναι η αναπαραγωγή και η διατήρηση του είδους. Οι gay δεν τεκνοποιούν αυτόνομα μόνο βάση τεχνολογίας και υιοθεσίας. Για αυτό και θεωρείται ανωμαλία της φύσης. Σκέψου να ήταν το φυσιολογικό αυτό και όλοι να ήταν gay. Δεν θα υπήρχαμε . Γιατι με αυτά που λέγατε σε κάποια φάση νόμιζα ότι είμαι gay και απλά δεν ξέρω τι χάνω. Όπως και να το κάνουμε όσο ωραία και να είναι απο πίσω αν δεν έχεις ορμονικό , γονιδιακό πρόβλημα δεν μπορεις να δεις ερωτικά έναν άντρα. Στην ουσία μας λέτε ότι οι gay δεν είναι φυσιολογικοί γιατί αποτελούν μειοψηφία. Διαφορετικά θα'πρεπε να είμασταν οι πολλοί gay και οι λίγοι straight. Ας το δεχτούμε. Οι gay λοιπόν είναι το αποτέλεσμα μιας από τις πολλές ανωμαλίες που παρουσιάζονται στη φύση. Υπάρχουν όμως και άλλες κοινωνικές ομάδες που αποτελούν μειοψηφία λόγω ανωμαλίας, όπως είναι τα άτομα με σύνδρομο down, οι διανοητικά καθυστερημένοι, οι εκ γενετής τυφλοί/ανάπηροι, και ότι άλλο θες να σκεφτείς. Γιατί λοιπόν πρέπει να προασπίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των προαναφερθέντων, και τους gay να τους αφήνουμε απ'έξω?
htps Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλιστα τωρα καναμε ενα ευχαριστο διαλειμα με το να εξεταζουμε εαν η ομοφυλοφιλια ειναι φυσικη η οχι. Δλδ εχω βαλει τις επισημες θεσεις της Ψυχολογιας,Ψυχιατρικης κ ολοκληρης της επιστημονικης κοινοτητας φατσα φορα κ σε αλλα τοπικ κ εχουμε ακομα ατομα που μου βαζουν επιχειρηματα οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι ανωμαλοι επειδη ετσι θελουν η πιστευουν εκεινοι. Παμε καλα?Δλδ για την πλακα της η Ψυχολογια κ Ψυχιατρικη θεωρει την ομοφυλοφιλια φυσικη?.Δλδ ενταξει υποτιθεται το φορουμ εδω εχει κ ενα αλφα επιπεδο κ δεν μιλαμε στην Αντζελα Δημητριου.Σωστα?
Aztec Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Άρα το γουστάρουν και καλά κάνουν...? χωρίς να αναφέρουμε τα άτομα που γεννιούνται αρσενικά και παίρνουν ορμόνες για να γίνουν θηλυκό στο φύλο αφού υπερισχύει η γυναικεία πλευρά (όπως και το αντίθετο). ---------- Προσθήκη στις 23:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:07 ---------- Και κάνω σχόλιο απλά για να το τραβήξω λίγο, και ας μην το πιστεύω αυτό που θα γράψω. Σκοπός κάθε είδους είναι η αναπαραγωγή και η διατήρηση του είδους, σωστά, αλλά εφόσον εμείς σαν εξέλιξη στην φύση μας πλέον έχουμε την τεχνολογία, τότε στην εξελικτική πορεία της φύσης μας είναι και το ότι πλέον δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε με άτομα του αντίθετου φίλου για να τεκνοποιήσουμε... Άρα η ομοφυλλοφιλία είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη που σπάει τα δεσμά των σχέσεων μεταξύ αντίθετων φίλων, και μας αφήνει ελεύθερους να τον δίνουμε ή να τον παίρνουμε. Ήρθε η έλευση του Homo "homo" Sapiens ??? Εγώ δεν το θέλω αυτό το μέλλον. Και πιθανότατα δεν θα το δω. Ούτε πιστεύω ότι αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου.
ClouD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Η ίδια πλειοψηφία που αποφασίζει ποιοι είναι κατάλληλοι να μας κυβερνάνε? Σου έχω και ένα άλλο: Η ίδια πλειοψηφία που πιστεύει στη θαυμάσια εκδοχή γέννησης χωρίς σεξουαλική επαφή. Άντε, ρίξε επιχειρήματα στον κρίνο τώρα :ρ
Aztec Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι. Δες παρακάτω. Στην ουσία μας λέτε ότι οι gay δεν είναι φυσιολογικοί γιατί αποτελούν μειοψηφία. Διαφορετικά θα'πρεπε να είμασταν οι πολλοί gay και οι λίγοι straight. Ας το δεχτούμε. Οι gay λοιπόν είναι το αποτέλεσμα μιας από τις πολλές ανωμαλίες που παρουσιάζονται στη φύση. Υπάρχουν όμως και άλλες κοινωνικές ομάδες που αποτελούν μειοψηφία λόγω ανωμαλίας, όπως είναι τα άτομα με σύνδρομο down, οι διανοητικά καθυστερημένοι, οι εκ γενετής τυφλοί/ανάπηροι, και ότι άλλο θες να σκεφτείς. Γιατί λοιπόν πρέπει να προασπίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των προαναφερθέντων, και τους gay να τους αφήνουμε απ'έξω? Δεν είπα τίποτα για δικαιώματα νομίζω
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παμε καλα?Δλδ για την πλακα της η Ψυχολογια κ Ψυχιατρικη θεωρει την ομοφυλοφιλια φυσικη? Φυσική ως προς ποιά έννοια;
htps Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Φυσική ως προς ποιά έννοια; Spare me pls
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει αφού δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα λεγόμενα σου τότε πάσο. Άλλος;
htps Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει αφού δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα λεγόμενα σου τότε πάσο. Άλλος; K να κανω αντιλογο με το ατρανταχτο επιχειρημα ''αφου το λεω εγω,ετσι ειναι'' ? Ασε ρε φιλε.Εσυ δεν ησουν που μας ειπες οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ασχολουνται με την μοδα σε αλλο τοπικ?
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 K να κανω αντιλογο με το ατρανταχτο επιχειρημα ''αφου το λεω εγω,ετσι ειναι'' ? Ασε ρε φιλε.Εσυ δεν ησουν που μας ειπες οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ασχολουνται με την μοδα σε αλλο τοπικ? Το στερεότυπο είναι .:ρ αλλά από έχει απορία το "spare me" δεν είναι και ότι πιο ώριμο δεν νομίζεις; Το να τον αγνοούσες θα ήταν.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ασε ρε φιλε.Εσυ δεν ησουν που μας ειπες οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ασχολουνται με την μοδα σε αλλο τοπικ? Δεν θυμάμαι να έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο σε κανένα topic. Δώσε ποστ αν είσαι σίγουρος λοιπόν. Τώρα με το να μου λες spare me κτλ φαίρεσαι σαν παιδάκι.
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε Krokodilos, είπα εγώ οτι δεν είναι γεγονός? Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή. Ο Toufas (από τον οποίο περιμένω απάντηση αλλά κάνει την πάπια γιατί κατάλαβε την πατάτα) τσιρίζει οτι είναι στη φύση του ανθρώπου. Το θέμα είναι το οτι το τι είναι στη φύση, ώστε να το φωνάζεις με στόμφο, το ορίζει η πλειοψηφία (του συνολικού πληθυσμού). 'Αλλο το να λες "μερικοί", "συμβαίνει", "παρατηρείται σε ένα μικρό ποσοστό" και άλλο να λες είναι στη φύση. Το δεύτερο ορίζεται από την πλειοψηφία. Και όταν κάτι δεν ανήκει στην πλειοψηφία, λέγεται κάπως, την φράση βάλτην εσύ. "διαφορετικότητα", "παρα φύση", "ανωμαλία", ή ότι άλλο θες. Ε τι να κάνουμε, οι straight είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Και άσε τον/την htps να φωνάζει περι closet. Για αυτό ανέφερα το "τρώει λαπτοπ". Δηλαδή αν το κάνει ο toufas, η γειτονιά του toufa, o δήμος του toufa, η πόλη του toufa, ορίζεται αυτομάτως οτι είναι στην φύση του ανθρώπου επειδή το κάνουν μερικοί λαπτοποφάγοι? BTW αυτό που έβαλες, δεν ενισχύει το επιχείρημα σου (περι μη επιλογής) αλλά το αποδυναμώνει. Γενετικό δεν είναι (ίσως, μπορεί, ενδέχεται, όχι απαραίτητα), ορμονικό δεν είναι (ίσως, μπορεί, ενδέχεται, όχι απαραίτητα), περιβαλλοντολογικοί δεν είναι (ίσως, μπορεί, ενδέχεται, όχι απαραίτητα). Άρα? ειναι το ιδιο με αυτους που τρωνε εντομα, το κανουν αρα ειναι στην φυση του ανθρωπου, το οτι δεν σου αρεσει εσενα ειναι δεκτο, αλλα μεχρι εκει. ξερω δεν ειναι καλη η απαντηση σου αλλα αυριο θα εχεις κανονικη απαντηση μιας και ειμαι με παρεα τωρα
htps Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τεσπα λιγο στο θεμα Ο γαμος,το κοινωνικο συμβολαιο,η ιδεοληψια,το εαν ειμαι φυσικος η οχι,το εαν η εκκλησια φετος με υποστιριζει κ περυσι με εστελνε στο πυρ το εξωτερον κτλ δεν με ενδιαφερουν καθολου.Οπως κ με ελαφρα την καρδια δεν θα προσεγγισω το θεμα της υιοθεσιας εαν υπαρχουν ενδειξεις οτι το παιδι μου μπορει να υποφερει στο μελλον (διοτι αυτο ειναι το διακηβευμα κ οχι το κατα ποσο εγω η ο συντροφος μου ειμαστε ικανοι να μεγαλωσουμε παιδι) Περα απο ΟΛΑ τα παραπανω με ενδιαφερει κ στην πατριδα μου εαν ποτε θελησω να μπορεσω να ζω με αξιοπρεπεια κ χωρις ανασφαλεια. Θα δωσω ενα παραδειγμα.Πριν λιγους μηνες ο γενικα φιλασθενος συντροφος μου ειχε χτυπησει 40 πυρετο στην Αγγλια.Οπως ηταν φυσικο ειχα φρικαρει διοτι αυτη η κατασταση πηγαινε 3 μερες κ ειχα παρει αδεια απο την δουλεια για να τον προσεχω.Σε καποια φαση κανει εντονη δυσπνοια κ τα ειδα ολα ομως....τεσπα με τα πολλα μπηκε εντατικη με πνευμονια και ΟΛΟΙ οι δικοι του ελειπαν τοτε στην πατριδα του.Σε ολη την χαρτουρα του νοσοκομειου αλλα κ επι της ουσιας με την απλη προταση ''he is my partner'' μπορεσα να του σταθω,να τον βλεπω κ να εχω ολα τα δικαιωματα. Σκεφτομαι οτι εαν συνεβαινε αυτο στην Ελλαδα απλα θα ειχα πεθανει απο την αγωνια μου,περα απο τα καφριλικια που μπορει να αντιμετωπιζα ακομα κ απο γιατρους η νοσοκομες. Τεσπα η ουσια περα απο το σεξ κτλ ειναι οτι οταν ζεις με εναν ανθρωπο 4 κ πλεον χρονια κ ο τελευταιος στον κοσμο να ειναι δενεσαι..Ειναι βασικο ανθρωπινο δικαιωμα να μπορω κ στην Ελλαδα να ζω με αξιοπρεπεια κ χωρις ανασφαλεια,ασχετα εαν στα ματια μερικων ειμαι τερας της φυσης.Απλα τα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις