PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Άσχετο, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια μορφή προπαγάνδας που ξεκίνησε για να μειώθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός; Ή όχι; Δε θυμάμαι, σε ενα pocket book κάποτε. Με προβλημάτισε , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Τι ακριβως να ισχυει?? Η λογικη της προτασης της 1ης παραθεσης ειναι για να γελας 15 αιωνες!! Είχα και φίλους γκέυ όταν σπούδαζα, ακόμα τους έχω, δε με ενδιαφέρει βέβαια τι κάνουν στη προσωπική τους ζωή απλά σαν γεγονός δεν ξέρω πώς εξηγείται. Δεν εχει εξηγηθει 100% αλλά ξερουμε οτι δεν ειναι εκουσια επιλογη καποιου ζωντανου οντος το να ειναι ομοφυλοφιλος. Το να ειναι καποιο ζωντανο ον ομοφυλοφιλο, και συγκεκριμενα για τους ανθρωπους(ισως ισχυει και για τα άλλα ζωα, δεν θυμαμαι--και πιθανοτατα θα ισχυει και για τα άλλα ζωα), ειναι ενας συνδιασμος γονιδικης αιτιολογιας(DNA), ορμονικων αιτιολογιων καθως και περιβαλλοντικων επιρροων στην παιδικη και εφηβικη ηλικια. 1
ntg1980 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 δηλαδη πηγαινες πρωτα με γυναικες και σε καποια φαση απο ενα σημειο και μετα μονο με αντρες? :/ Κι αν ναι τοτε πως γκενειν αυτο? Όχι, δεν ήταν έτσι. Απλά όταν ήμουν έφηβος ένιωθα να μ'ελκύουν και τα δύο φύλα. Και μάλιστα ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας ήταν κοπέλα! Απλά όταν έφτασα τα 23 περίπου, κατάλαβα πως ναι μεν συνεχίζουν να μου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά το σώμα μου δεν αντιδρούσε πλέον. Δεν ένιωθα άλλο ερωτική έλξη, άσχετα απ'το αν μου άρεσε ό,τι έβλεπα. Έκανα μέχρι και ορμονικές εξετάσεις, να δω τι παίζει... όλα δείχνανε φυσιολογικά! Τώρα... για να μην τρώμε κανενός δίκιο. Υπάρχει ναι μεν ρατσισμός απέναντι στους gay, αλλά είμαι της άποψης ότι γι'αυτό ευθύνονται και οι 2 πλευρές, κι όχι μόνο η μία. Υπάρχουν οι str8 που τους μισούν, υπάρχουν όμως και οι gay που προκαλούν! Έχω και με τις δύο αυτές ομάδες πρόβλημα. Ό,τι αφορά τους ομοφοβικούς, μπορεί κανείς να μην αποδέχεται τους gay, αλλά για ποιον λόγο να τους κοροϊδεύει ή να τους ξεφτιλίζει? Δεν είναι επιλογή μας παιδιά, πιστέψτε με! Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συμβαίνει, απλά αναγνωρίζω ότι συμβαίνει. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν "τρομακτικό" σαν ιδέα κάποιος να πάει με ένα άτομο του ίδιου φύλου, αλλά γιατί δεν επικεντρώνονται στην ερώτηση "άραγε μπορεί να πάει με το αντίθετο φύλο"? Η ερώτηση αυτή δίνει την απάντηση στην απορία τους... ΔΕΝ είναι επιλογή! Επιμένω σ'αυτό. Δεν είναι "μ'αρέσει αυτό το φαγητό και δεν μ'αρέσει το άλλο"... άσχετα απ'το μυαλό μας, υπάρχει κι ένα σώμα που αντιδράει ανάλογα με τα ερεθίσματα. Μπορεί τα δικά μου μάτια ν'αποθεώσουν μια πανέμορφη γυναίκα, αλλά μόνο τα μάτια μου... υπάρχουν άλλα όργανα που δεν αντιδράνε (ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες). Γιατί να κοροϊδεύομαι γι'αυτό? Ό,τι αφορά την δεύτερη ομάδα, αυτή δεν κοροϊδεύεται μόνο από str8, αλλά κι από μας τους ίδιους! Αυτοί που έχουν "ορμονικό πρόβλημα" φαίνονται, αλλά αυτοί που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα και προκαλούν, σαφώς και δεν θα γίνουν αποδεκτοί από όλους. Εφόσον αποδέχεσαι αυτό που είσαι, γιατί προσπαθείς ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να διαφέρεις και δεν ενσωματώνεσαι στο σύνολο? Γιατί πρέπει να προκαλέσεις? Γιατί διαφοροποιείσαι? Αν όλοι μας φορούσαμε ταμπέλες που αναγράφουν τι μας αρέσει να κάνουμε στο κρεβάτι μας, γύρω μας θα κυκλοφορούσαν από ομοφυλόφιλοι, ως και ετεροφυλόφιλοι που γουστάρουν να τους δένουν/δέρνουν... ας μην προχωρήσω σε πιο "σκληρά" παραδείγματα. Οπότε τι κάνεις? Πρώτον σέβεσαι τον εαυτό σου, διότι αν δεν σέβεσαι ΕΣΥ ό,τι είσαι, μην περιμένεις να σε σεβαστεί οποιοσδήποτε γύρω σου και δεύτερον δεν επιτρέπεις να σου τη λένε, εφόσον δεν έχεις δώσει δικαίωμα! Όποιοι δεν μας γουστάρουν, δικαίωμα τους, αλλά εφόσον δεν τους προσβάλουμε, τελειώνει εκεί το θέμα. Κι όσοι πάλι "προκαλούν", ας μην γκρινιάζουν! Είτε μπούνε σε καφενείο είτε σε gay bar, θα γελάσουν μαζί τους. Πόρισμα? Άσχετα απ'το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας, παραμένουμε όλοι "άνθρωποι"! Μ@λάκες θα συναντήσεις ανάμεσα στους str8, θα συναντήσεις όμως και γαμάτα άτομα (οι περισσότεροι μου φίλοι είναι str8). Κραγμένους θα συναντήσεις ανάμεσα στους gay, θα συναντήσεις όμως και σοβαρά άτομα! 12
deesnider Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Όχι, δεν ήταν έτσι. Απλά όταν ήμουν έφηβος ένιωθα να μ'ελκύουν και τα δύο φύλα. Και μάλιστα ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας ήταν κοπέλα! Απλά όταν έφτασα τα 23 περίπου, κατάλαβα πως ναι μεν συνεχίζουν να μου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά το σώμα μου δεν αντιδρούσε πλέον. Δεν ένιωθα άλλο ερωτική έλξη, άσχετα απ'το αν μου άρεσε ό,τι έβλεπα. Έκανα μέχρι και ορμονικές εξετάσεις, να δω τι παίζει... όλα δείχνανε φυσιολογικά! Τώρα... για να μην τρώμε κανενός δίκιο. Υπάρχει ναι μεν ρατσισμός απέναντι στους gay, αλλά είμαι της άποψης ότι γι'αυτό ευθύνονται και οι 2 πλευρές, κι όχι μόνο η μία. Υπάρχουν οι str8 που τους μισούν, υπάρχουν όμως και οι gay που προκαλούν! Έχω και με τις δύο αυτές ομάδες πρόβλημα. Ό,τι αφορά τους ομοφοβικούς, μπορεί κανείς να μην αποδέχεται τους gay, αλλά για ποιον λόγο να τους κοροϊδεύει ή να τους ξεφτιλίζει? Δεν είναι επιλογή μας παιδιά, πιστέψτε με! Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συμβαίνει, απλά αναγνωρίζω ότι συμβαίνει. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν "τρομακτικό" σαν ιδέα κάποιος να πάει με ένα άτομο του ίδιου φύλου, αλλά γιατί δεν επικεντρώνονται στην ερώτηση "άραγε μπορεί να πάει με το αντίθετο φύλο"? Η ερώτηση αυτή δίνει την απάντηση στην απορία τους... ΔΕΝ είναι επιλογή! Επιμένω σ'αυτό. Δεν είναι "μ'αρέσει αυτό το φαγητό και δεν μ'αρέσει το άλλο"... άσχετα απ'το μυαλό μας, υπάρχει κι ένα σώμα που αντιδράει ανάλογα με τα ερεθίσματα. Μπορεί τα δικά μου μάτια ν'αποθεώσουν μια πανέμορφη γυναίκα, αλλά μόνο τα μάτια μου... υπάρχουν άλλα όργανα που δεν αντιδράνε (ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες). Γιατί να κοροϊδεύομαι γι'αυτό? Ό,τι αφορά την δεύτερη ομάδα, αυτή δεν κοροϊδεύεται μόνο από str8, αλλά κι από μας τους ίδιους! Αυτοί που έχουν "ορμονικό πρόβλημα" φαίνονται, αλλά αυτοί που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα και προκαλούν, σαφώς και δεν θα γίνουν αποδεκτοί από όλους. Εφόσον αποδέχεσαι αυτό που είσαι, γιατί προσπαθείς ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να διαφέρεις και δεν ενσωματώνεσαι στο σύνολο? Γιατί πρέπει να προκαλέσεις? Γιατί διαφοροποιείσαι? Αν όλοι μας φορούσαμε ταμπέλες που αναγράφουν τι μας αρέσει να κάνουμε στο κρεβάτι μας, γύρω μας θα κυκλοφορούσαν από ομοφυλόφιλοι, ως και ετεροφυλόφιλοι που γουστάρουν να τους δένουν/δέρνουν... ας μην προχωρήσω σε πιο "σκληρά" παραδείγματα. Οπότε τι κάνεις? Πρώτον σέβεσαι τον εαυτό σου, διότι αν δεν σέβεσαι ΕΣΥ ό,τι είσαι, μην περιμένεις να σε σεβαστεί οποιοσδήποτε γύρω σου και δεύτερον δεν επιτρέπεις να σου τη λένε, εφόσον δεν έχεις δώσει δικαίωμα! Όποιοι δεν μας γουστάρουν, δικαίωμα τους, αλλά εφόσον δεν τους προσβάλουμε, τελειώνει εκεί το θέμα. Κι όσοι πάλι "προκαλούν", ας μην γκρινιάζουν! Είτε μπούνε σε καφενείο είτε σε gay bar, θα γελάσουν μαζί τους. Πόρισμα? Άσχετα απ'το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας, παραμένουμε όλοι "άνθρωποι"! Μ@λάκες θα συναντήσεις ανάμεσα στους str8, θα συναντήσεις όμως και γαμάτα άτομα (οι περισσότεροι μου φίλοι είναι str8). Κραγμένους θα συναντήσεις ανάμεσα στους gay, θα συναντήσεις όμως και σοβαρά άτομα! Με ολόκληρο το παραπάνω post σου, αλλά ιδιαιτέρως με τα υπογραμμισμένα τμήματά του, κέρδισες τον απόλυτο σεβασμό μου και σού το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Με ανθρώπους που πιστεύουν και εφαρμόζουν αυτές τις αρχές, όχι μόνο δεν έχω τίποτα να χωρίσω, αλλά δεν έχω και κανένα απολύτως πρόβλημα ή ενδοιασμό με το να συναναστρέφομαι μαζί τους, είτε σε απλά κοινωνικό, είτε σε φιλικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το λιγότερο που μπορώ να σού απευθύνω, είναι ένα μεγάλο «μπράβο». 4
ntg1980 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Κι αυτό είναι που προσπαθώ να περάσω. Όπως δέχονται επίθεση οι str8 που ενδεχομένως να κοροϊδέψουν (αν και οι περισσότεροι το κάνουν πίσω απ'τη πλάτη μας), έτσι ακριβώς θα δεχτούν επίθεση και οι gay που κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μεσ'το γάλα!Όχι ρε φίλε, όπως δεν θέλω να'χω τον str8 μαλάκα δίπλα μου που θα ξύνει επιδεικτικά τα π@π@ρια του μόλις δει μια γκόμενα και θα βρωμάει ο ιδρώτας του από χιλιόμετρα, επειδή αυτό θα μου γυρίσει τα έντερα... έτσι δεν θέλω κι ο str8 που στέκεται δίπλα μου χαμογελαστός, σοβαρός... να'χει εμένα από δίπλα να φοράω το μπλουζάκι με τον ομφαλό απ'έξω και να διατυμπανίζω παντού "μ'αρέσει να τον παίρνω"!! Και στις δύο περιπτώσεις θα γυρίσουν και θα κοιτάξουν το τραπέζι που κάθομαι έκπληκτοι όλοι και θα χλευάσουν, κι αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!Είμαι αυτός που είμαι στο κρεβάτι μου, είσαι αυτός που είσαι στο κρεβάτι σου, κι από'κει και πέρα μπορούμε να συνεχίζουμε να ζούμε φυσιολογικά όταν εργαζόμαστε, πίνουμε καφέ, γελάμε, διαφωνούμε, βριζόμαστε... Εφόσον το κάνω αυτό, δεν δέχομαι να μου την πεις. ΤΕΛΟΣ!! Σε πήρε και σε σήκωσε!Εφόσον δεν το κάνω ή δεν το κάνει ο άλλος, ό,τι κι αν είναι... από ομοφυλόφιλος μέχρι κι ένα ξέκωλο μεσ'τη κόκα (κι ας είναι str8), θα υπάρξουν επιπτώσεις!
defacer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Είμαι αυτός που είμαι στο κρεβάτι μου, είσαι αυτός που είσαι στο κρεβάτι σου, κι από'κει και πέρα μπορούμε να συνεχίζουμε να ζούμε φυσιολογικά όταν εργαζόμαστε, πίνουμε καφέ, γελάμε, διαφωνούμε, βριζόμαστε... Εφόσον το κάνω αυτό, δεν δέχομαι να μου την πεις. ΤΕΛΟΣ!! Σε πήρε και σε σήκωσε! Από όλα τα αξιοσέβαστα που έγραψες νωρίτερα θα μείνω σ' αυτό για να ξεκαθαρίσω κάτι. Αν χαμουρεύω μια κοπέλα στο κλαμπ στη μέση του χαμού δε θα έρθει κανείς να μου ζητήσει τα ρέστα. Θεωρείται 100% αποδεκτό. Αν χαμουρεύω έναν άντρα ακριβώς υπό τις ίδιες συνθήκες μπορεί κάποιος να έρθει να ζητήσει τα ρέστα. Αυτός ο κάποιος είναι σκουπίδι.
PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν χαμουρεύω μια κοπέλα στο κλαμπ στη μέση του χαμού δε θα έρθει κανείς να μου ζητήσει τα ρέστα. Θεωρείται 100% αποδεκτό. Αν χαμουρεύω έναν άντρα ακριβώς υπό τις ίδιες συνθήκες μπορεί κάποιος να έρθει να ζητήσει τα ρέστα. Αυτός ο κάποιος είναι σκουπίδι. Δεν ειναι σκουπιδι, γιατι αυτο που λες στους περισσοτερους μαλλον, προκαλει αναγουλα. Και μιας και οι ομοφυλοφιλοι ειναι η συντριπτικη μειοψηφια, αποτελει δηλαδη ανωμαλη(στατιστικως και οχι με την αρνητικη εννοια της καθομιλουμενης που εχει δωθει στην λεξη ανωμαλος/ανωμαλη) συμπεριφορα, αρα πρεπει να μην εκφραζεται δημοσιως και να προκαλει το κοινο αισθημα(το αισθημα του μεσου όρου τυπικης συμπεριφορας που ειναι η ετεροφυλοφιλικη συμπεριφορα).
defacer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν ειναι σκουπιδι, γιατι αυτο που λες στους περισσοτερους μαλλον, προκαλει αναγουλα. Είναι σκουπίδι και η αναγούλα είναι πρόβλημά του. Όπως επίσης πρόβλημα έχει αυτός που θα αναγουλιάσει όταν δει την κόρη του αγκαλιά με Πακιστανό, ή το γιό του αγκαλιά με το Σταύρο. Η διαφορά ανάμεσα στο πρόβλημα και το σκουπίδι είναι πως το σκουπίδι κάνει το δικό του πρόβλημα, πρόβλημα και για τους άλλους. Και μιας και οι ομοφυλοφιλοι ειναι η συντριπτικη μειοψηφεια, αποτελει δηλαδη ανωμαλη(στατιστικως και οχι με την αρνητικη εννοια της καθομιλουμενης που εχει δωθει στην λεξη ανωμαλος/ανωμαλη) συμπεριφορα, αρα πρεπει να μην εκφραζεται δημοσιως και να προκαλει το κοινο αισθημα(το αισθημα του μεσου όρου τυπικης συμπεριφορας που ειναι η ετεροφυλικη συμπεριφορα). Πολύ σωστά. Αλλά γιατί να μείνουμε εκεί; Εγώ λέω να απαγορεύσουμε και το δημόσιο χαμούρεμα ανάμεσα στους υπέρβαρους και ανάμεσα στους μονόχειρες (δεν το συζητώ καν για υπέρβαρους μονόχειρες). Είναι στατιστική μειοψηφία και προκαλούν το κοινό αίσθημα του ωραίου.
SilkyN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν ειναι σκουπιδι, γιατι αυτο που λες στους περισσοτερους μαλλον, προκαλει αναγουλα. Και μιας και οι ομοφυλοφιλοι ειναι η συντριπτικη μειοψηφεια, αποτελει δηλαδη ανωμαλη(στατιστικως και οχι με την αρνητικη εννοια της καθομιλουμενης που εχει δωθει στην λεξη ανωμαλος/ανωμαλη) συμπεριφορα, αρα πρεπει να μην εκφραζεται δημοσιως και να προκαλει το κοινο αισθημα(το αισθημα του μεσου όρου τυπικης συμπεριφορας που ειναι η ετεροφυλικη συμπεριφορα). Μόνο που στις πραγματικές δημοκρατίες φίλε, τα δικαιώματα των μειοψηφιών είναι αυτά που προστατεύονται πρώτα.
PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Είναι σκουπίδι και η αναγούλα είναι πρόβλημά του. Όπως επίσης πρόβλημα έχει αυτός που θα αναγουλιάσει όταν δει την κόρη του αγκαλιά με Πακιστανό, ή το γιό του αγκαλιά με το Σταύρο. Η διαφορά ανάμεσα στο πρόβλημα και το σκουπίδι είναι πως το σκουπίδι κάνει το δικό του πρόβλημα, πρόβλημα και για τους άλλους. Ισως εχεις και δικιο και ειναι αδικο να επιτρεπεται(ειτε δια νόμου ειτε δια ηθικης) να φιλιουνται 2 ετεροφιλοι και οχι 2 ομοφυλοφιλοι δημοσιως, αλλά προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι, διοτι οι νομοι πρεπει να συντασσονται για το καλο των περισσοτερων και οι (πολλοι) περισσοτεροι ειναι οι ετεροφυλοφιλοι και αν αυτο(ενα δημοσιο φιλι πχ ανδρων ετεροφυλοφιλων) προκαλει στην πλειοψηφια ειλικρινες αισθημα αναγουλας και αρνητικες επιδρασεις τοτε δεν πρεπει να επιτρεπεται. Απο την αλλη εαν το αισθημα αυτο απεχθειας και αηδιας, για τις προαναφερθεισες πραξεις των ομοφυλοφιλων, που εχω εγω, αποτελει μειοψηφια στον ετεροφυλικο κοσμο τοτε προφανως και πρεπει να υπαρχει ιση αντιμετωπιση μεταξυ ετεροφυλοφιλων και ομοφυλοφιλων στο θεμα του τι επιτρεπεται και τι οχι να κανουν δημοσιως. Βασικα δεν ξερω τον νόμο και δεν γνωριζω εαν σε ετεροφυλοφιλα(ή ομοφυλοφιλα) ζευγαρια επιτρεπεται απο τους Ελληνικους νόμους να φιλιουνται και πως(διαρκεια, ενταση, κλπ), δημοσιως. Μόνο που στις πραγματικές δημοκρατίες φίλε, τα δικαιώματα των μειοψηφιών είναι αυτά που προστατεύονται πρώτα. Οχι εαν βλαπτουν τους αλλους.
SilkyN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οχι εαν βλαπτουν τους αλλους. Σε τι ακριβώς θα σε βλάψει το να δεις δύο άντρες να δώσουν ένα φιλί ή να είναι αγκαλιά;
PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Σε τι ακριβώς θα σε βλάψει το να δεις δύο άντρες να δώσουν ένα φιλί ή να είναι αγκαλιά; Μα νιωθω μια αηδια(οταν τους δω να φιλιουνται. Για την αγκαλια ενταξει μπορω να το αντιμετωπισω.)! Θελω 3-4 λεπτα μετα να συνελθω.
ntg1980 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο ποικίλουν οι απόψεις...Θα πω απλά πως όχι επειδή κάνω κάτι αναγουλιαστικό για κάποιους (το να φιλάω άντρα μέσα σε έναν χώρο που συχνάζουν str8), αλλά επειδή "διαφοροποιούμαι" και πάλι απ'το σύνολο, δεν θα κάνει εμένα να αισθάνομαι άνετα. Ξέρω πως θα γυρίσουν να με κοιτάξουν, κι αυτό από μόνο του (χωρίς να μου "τη πούνε"), θα με φέρει σε δύσκολη θέση! Τώρα θα μου πείτε "διαπράττω έγκλημα και πρέπει να αισθάνομαι άσχημα"? Όχι... δεν διαπράττω έγκλημα. Ακόμη κι αν οι άλλοι έχουν το πρόβλημα, ενώ θα μπορούσα να αποφύγω παρεξηγήσεις, παρόλα αυτά δεν το'κανα όμως. Άρα κάπου είμαστε (και πάλι) και οι δύο πλευρές λάθος!Μην το πάρετε κάποιοι ως οπισθοδρομική ιδέα... θα φέρω κι ένα παράδειγμα και θα καταλάβετε.Αν κάποιος σε ένα ρεμπετάδικο ξαφνικά βάλει δυνατή ηλεκτρονική ή metal μουσική, δεν θα προκαλέσει αντιδράσεις? Σαφώς και θα το κάνει! Ακριβώς το ίδιο θα κάνει κι ένας gay.Πιστεύω ότι για να συμβεί αυτό, θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη! Δεν είναι κάτι που αλλάζει από μέρα σε μέρα. Σκεφτείτε τους gay στα 80s, στα 90s, στα 00s και σήμερα. Είναι 4 διαφορετικές πραγματικότητες, σε 4 διαφορετικές δεκαετίες. Και σκεφτείτε ακόμη και σήμερα από χώρα σε χώρα πόσο αλλάζουν τα πράγματα! Άλλες νοοτροπίες, άλλες αντιλήψεις. Σωστές? Λάθος? Οφείλουμε να τις σεβόμαστε και να αυτοπροστατεύουμε τον εαυτό μας.Αν από'κει και πέρα σκεφτούμε ψυχρά λογικά - όχι, γιατί να προσβάλει κάποιος κάποιον?Αλλά όταν στα πιο απλά πράγματα δεν υπάρχει λογική - φόρα ένα μπλουζάκι του Ολυμπιακού και πήγαινε στην θύρα 4 στην Τούμπα - ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΘΛΗΜΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - παίζεις με το κεφάλι σου από ανεγκέφαλους (μην τα πάρετε τα Παόκια, ΠΑΟΚ είμαι, απλά έπρεπε να φέρω ένα εύστοχο παράδειγμα) - γιατί να υπάρξει λογική σ'αυτό?Ας μην σκεφτόμαστε λοιπόν πως ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο που όλοι σκέφτονται λογικά. Πολλές φορές πρέπει να προσαρμοστούμε.
SilkyN Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μα νιωθω μια αηδια(οταν τους δω να φιλιουνται. Για την αγκαλια ενταξει μπορω να το αντιμετωπισω.)! Θελω 3-4 λεπτα μετα να συνελθω. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι αηδιάζει εμένα ή εσένα. Κι εμένα μπορεί να με αηδιάζει η συμπεριφορά σου, για παράδειγμα (μην το πάρεις προσωπικά), πρέπει να βγει νόμος που να σε απαγορεύει; Αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο ποικίλουν οι απόψεις... Θα πω απλά πως όχι επειδή κάνω κάτι αναγουλιαστικό για κάποιους (το να φιλάω άντρα μέσα σε έναν χώρο που συχνάζουν str8), αλλά επειδή "διαφοροποιούμαι" και πάλι απ'το σύνολο, δεν θα κάνει εμένα να αισθάνομαι άνετα. Ξέρω πως θα γυρίσουν να με κοιτάξουν, κι αυτό από μόνο του (χωρίς να μου "τη πούνε"), θα με φέρει σε δύσκολη θέση! Τώρα θα μου πείτε "διαπράττω έγκλημα και πρέπει να αισθάνομαι άσχημα"? Όχι... δεν διαπράττω έγκλημα. Ακόμη κι αν οι άλλοι έχουν το πρόβλημα, ενώ θα μπορούσα να αποφύγω παρεξηγήσεις, παρόλα αυτά δεν το'κανα όμως. Άρα κάπου είμαστε (και πάλι) και οι δύο πλευρές λάθος! Μην το πάρετε κάποιοι ως οπισθοδρομική ιδέα... θα φέρω κι ένα παράδειγμα και θα καταλάβετε. Αν κάποιος σε ένα ρεμπετάδικο ξαφνικά βάλει δυνατή ηλεκτρονική ή metal μουσική, δεν θα προκαλέσει αντιδράσεις? Σαφώς και θα το κάνει! Ακριβώς το ίδιο θα κάνει κι ένας gay. Πιστεύω ότι για να συμβεί αυτό, θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη! Δεν είναι κάτι που αλλάζει από μέρα σε μέρα. Σκεφτείτε τους gay στα 80s, στα 90s, στα 00s και σήμερα. Είναι 4 διαφορετικές πραγματικότητες, σε 4 διαφορετικές δεκαετίες. Και σκεφτείτε ακόμη και σήμερα από χώρα σε χώρα πόσο αλλάζουν τα πράγματα! Άλλες νοοτροπίες, άλλες αντιλήψεις. Σωστές? Λάθος? Οφείλουμε να τις σεβόμαστε και να αυτοπροστατεύουμε τον εαυτό μας. Αν από'κει και πέρα σκεφτούμε ψυχρά λογικά - όχι, γιατί να προσβάλει κάποιος κάποιον? Αλλά όταν στα πιο απλά πράγματα δεν υπάρχει λογική - φόρα ένα μπλουζάκι του Ολυμπιακού και πήγαινε στην θύρα 4 στην Τούμπα - ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΘΛΗΜΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - παίζεις με το κεφάλι σου από ανεγκέφαλους (μην τα πάρετε τα Παόκια, ΠΑΟΚ είμαι, απλά έπρεπε να φέρω ένα εύστοχο παράδειγμα - γιατί να υπάρξει λογική σ'αυτό? Ας μην σκεφτόμαστε λοιπόν πως ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο που όλοι σκέφτονται λογικά. Πολλές φορές πρέπει να προσαρμοστούμε. Κοίτα, προσωπικά δεν μου αρέσει το να χαμουρεύονται σε δημόσιους χώρους. Δε μ' ενδιαφέρει αν το κάτι straight ή gay. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Εσένα αυτή είναι η επιλογή σου, του άλλου μπορεί να είναι διαφορετική. Και οι δύο είναι σεβαστές όμως. 1
ntg1980 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Αν με ρωτάτε και θέλετε ειλικρινή απάντηση?Ούτε εμένα μ'αρέσει! Και είμαι gay και το λέω.Για άλλους είναι "επανάσταση", για μένα... αν ήταν ένα gay friendly party ή ένας "μεικτός χώρος", που όσοι πάνε εκεί μέσα, ξέρουν τι τους περιμένει, θα το έκανα. Αλλά σε str8 χώρο? Απλά δεν μου ταιριάζει εμένα αυτό το ρούχο.Γιατί να δηλώσω με ένα "φιλί" τι είμαι, όταν μπορώ να το κάνω με τα λόγια?- Ρε φίλε γουστάρεις άντρες? Τον παίρνεις??- Και τον δίνω! Θες να δοκιμάσεις???Και τον βούλωσες! Δεν χρειάζονται πανηγύρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις