Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ενω το ειναι κατα της φυσης και αλλες λοιπες παπαρΓιες που λετε ειναι ε?

Εγώ είμαι με τα μονογαμικά ζώα όχι με τα gay.

Δημοσ.
Άντε πάλι. Giraffes, penguins, lizards. Όλο το ζωικό βασίλειο να το κάνει, δεν είναι επιχείρημα.

Τα ασπόνδυλα ξέχασες.

Δημοσ.
Το οτι το κάνουν σημαινει πως ειναι το φυσιολογικο; Δηλαδη πριν απο 2χιλιαδες χρόνια πηδουσαν τα μωρα! Αρα και αυτο φυσιολογικο ειναι ! Μαλιστα!

περιμενω τα thesis που εχεις γραψει για το θεμα.

Δημοσ.
ενω το ειναι κατα της φυσης και αλλες λοιπες παπαρΓιες που λετε ειναι ε?

Εγώ ομιλώ περί ανθρώπινης φύσης. Άλλοι είναι αυτοί που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ αναφέρουν τα κοτσύφια, τις φάλαινες και τους βίσωνες ως επιχείρημα :rolleyes:

Δημοσ.
Εγώ ομιλώ περί ανθρώπινης φύσης. Άλλοι είναι αυτοί που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ αναφέρουν τα κοτσύφια, τις φάλαινες και τους βίσωνες ως επιχείρημα :rolleyes:

ε ναι ξεφύτρωσε απο μονο του τωρα πριν 5 χρονια.

πας καλα? το κανουν ανθρωποι=>ειναι στην φυση του ανθρωπου οσο και να μην το θες.

εχω δουλεψει με gay αντρες και γυναικες και εχω μεινει 1 χρονο με λεσβια(στο περιπου λεσβια) και εχω κανει πολλες συζητήσεις. ηθελα να ηξερα ποσες επαφες εχετε εσεις με τους πυρσους σε προσωπικό επιπεδο.

να καψουμε και τους στειρους και τα ατομα με συνδρομο down μιας και ειμαστε εδω ε? επισης τους ασχημους μιας ουτε αυτοι θα κανουν παιδια. α και οσους παιρνουν προφυλάξεις.

επισης σοφα λογια:

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Επίσης υπάρχουν ζώα που σκοτώνουν τα μικρά τους. Ε για να γίνεται στην φύση φυσιολογικό θα είναι να το κάνουμε και εμείς.

Δημοσ.
Επίσης υπάρχουν ζώα που σκοτώνουν τα μικρά τους. Ε για να γίνεται στην φύση φυσιολογικό θα είναι να το κάνουμε και εμείς.

Τα ζώα σκοτώνουν τα μικρά τους όταν νιώθουν πως δεν έχουν περιθώρια επιβίωσης, είτε γιατί τα μικρά είναι ασθενικά, είτε γιατί η μάνα αδυνατεί να τα ταΐσει.

Απ'τη στιγμή που τα ζώα δεν αντιλαμβάνονται έννοιες όπως την υιοθεσία και δεν έχουν εξελιχθεί όπως οι άνθρωποι σε επιστήμες όπως είναι η ιατρική, ναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δημοσ.

Τι σοι επιχειρηματα της πλακας ειναι αυτα? Επισης τι θελουν οι μεν και τι θελετε οι δε να αποδειξετε με ολα αυτα?:fear: Δεν εχω καταλαβει ακομη....

Το οτι το κάνουν σημαινει πως ειναι το φυσιολογικο; Δηλαδη πριν απο 2χιλιαδες χρόνια πηδουσαν τα μωρα! Αρα και αυτο φυσιολογικο ειναι ! Μαλιστα!

Τι θα πει φυσιολογικο? Πως το οριζεις ακριβως δηλαδη?

Δημοσ.
Τα ζώα σκοτώνουν τα μικρά τους όταν νιώθουν πως δεν έχουν περιθώρια επιβίωσης, είτε γιατί τα μικρά είναι ασθενικά, είτε γιατί η μάνα αδυνατεί να τα ταΐσει.

Απ'τη στιγμή που τα ζώα δεν αντιλαμβάνονται έννοιες όπως την υιοθεσία και δεν έχουν εξελιχθεί όπως οι άνθρωποι σε επιστήμες όπως είναι η ιατρική, ναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Εγώ σου λεώ πως η αρκούδα σκοτώνει τα μικρά της θηλυκιας για να ζευγαρώσει μαζί του. Και δεν είναι δικά του.

Επειδή λοιπόν τα ζώα δεν έχουν ανεπτυγμένη νοημοσύνη ας μιλήσουμε για τους ανθρώπους .

Δημοσ.
ε ναι ξεφύτρωσε απο μονο του τωρα πριν 5 χρονια.

πας καλα? το κανουν ανθρωποι=>ειναι στην φυση του ανθρωπου οσο και να μην το θες.

εχω δουλεψει με gay αντρες και γυναικες και εχω μεινει 1 χρονο με λεσβια(στο περιπου λεσβια) και εχω κανει πολλες συζητήσεις. ηθελα να ηξερα ποσες επαφες εχετε εσεις με τους πυρσους σε προσωπικό επιπεδο.

να καψουμε και τους στειρους και τα ατομα με συνδρομο down μιας και ειμαστε εδω ε? επισης τους ασχημους μιας ουτε αυτοι θα κανουν παιδια. α και οσους παιρνουν προφυλάξεις.

επισης σοφα λογια:

Aπαντάς ως συνήθως οτι να 'ναι. Η πλάκα είναι οτι παραπάνω ζητούσες thesis για τα λεγόμενα άλλου. Πες μου λοιπόν, βάση thesis ποιο είναι το ποσοστό αυτών, πως το συμπέρανες και πόσα χρόνια έρευνα έκανες επ'αυτού. Γιατί κι εσύ μπορεί να τρως laptop αλλά λυπάμαι δεν είναι στη φύση του ανθρώπου. Αν δεν μπορείς να μου απαντήσεις τότε λυπάμαι δεν δικαιούσαι να λες με στόμφο "το κάνουν, άρα είναι στη φύση του ανθρώπου".

Τα red herring περι καψίματος κτλ αλλού.

Δημοσ.

Λαθος κάνεις. Υπαρχουν και παρα πολλες περιπτωσεις στο ζωικο βασιλειο οπου ο πατερας σκοτωνει τα μικρα του, χωρις να ισχυει καποιος απο τους παραπανω λογους που ανεφερες.

Δημοσ.
Επειδή λοιπόν τα ζώα δεν έχουν ανεπτυγμένη νοημοσύνη ας μιλήσουμε για τους ανθρώπους .

Απ'ότι φαίνεται από το θρέντ ούτε οι άνθρωποι έχουν ανεπτυγμένη νοημοσύνη...

Δημοσ.

Τουφας θ'ελω να μου πεις ειλικρινα! Αν ειχες ενα παιδι και σου ελεγε είμαι γκει τι θα εκανες; Θα χαιρόσουν; απο αυτα που μου λες βλέπω πως γουστάρεις πολυ τους γκέι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...