Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έγλυφα τα βυζάκια του ξαδερφούλη μου και αυτός τα δικά μου,όταν ήμασταν τρισήμισυ χρονών.

Πιάνεται;

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαφως , εχεις τασεις. Να το κοιταξεις. :confused:  :confused:

..και στα τέσσερά μας χρόνια βάζαμε με τον ξαδερφούλη μου ξυλάκια στο μουτζό της γειτονοπούλας,παίζοντας το γιατρό.

Τόσωσα τζόγια μου;

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια μορφή προπαγάνδας που ξεκίνησε για να μειώθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός; Ή όχι;

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια μορφή προπαγάνδας που ξεκίνησε για να μειώθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός; Ή όχι;

Σωστά. Επίσης μας ψεκάζουνε, και η κυβέρνηση των ηπα συναντιέται κρυφά με UFO :P

Δημοσ.

Σωστα και επισης οι bisexual ειναι αυτοι που μετεφεραν τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα απο τους gay στους straight.

• Like 2
Δημοσ.

Οφείλω να αναφέρω (ευπειθώς),ότι  έχεις αρχίσει  να θεοποιείσαι.

Σωστα και επισης οι bisexual ειναι αυτοι που μετεφεραν τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα απο τους gay στους straight.

Παίζεις με σημαδεμένα χαρτια.

Δεν πιάνεσαι στο πάνθεο.

Πόσο μου λείπει εκείνος που είχε πει ότι οι γυναίκες συλλαμβάνουν με τον οργασμό.....

• Like 1
Δημοσ.

Δε θυμάμαι, σε ενα pocket book κάποτε. Με προβλημάτισε , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Είχα και φίλους γκέυ όταν σπούδαζα, ακόμα τους έχω, δε με ενδιαφέρει βέβαια τι κάνουν στη προσωπική τους ζωή απλά σαν γεγονός δεν ξέρω πώς εξηγείται.

Τι;

Οφείλω να αναφέρω (ευπειθώς),ότι  έχεις αρχίσει  να θεοποιείσαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...