Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εγώ έγλυφα τα βυζάκια του ξαδερφούλη μου και αυτός τα δικά μου,όταν ήμασταν τρισήμισυ χρονών. Πιάνεται;
Tenshi Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μη με αναγκάσετε να βγάλω την τσικουδιά 11 το πρωί... 1
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Σαφως , εχεις τασεις. Να το κοιταξεις. ..και στα τέσσερά μας χρόνια βάζαμε με τον ξαδερφούλη μου ξυλάκια στο μουτζό της γειτονοπούλας,παίζοντας το γιατρό. Τόσωσα τζόγια μου;
leftermann Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Όχι βέβαια. Τι είναι, φάηρφοξ είναι, σβήνεις το ιστορικό και καθάρισες;
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πω.Τόση αντρίλα μαζεμένη στο άντρο του pousterman,ούτε στον ύπνο του...
Sova Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Άσχετο, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια μορφή προπαγάνδας που ξεκίνησε για να μειώθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός; Ή όχι;
tolis_01 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Άσχετο, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια μορφή προπαγάνδας που ξεκίνησε για να μειώθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός; Ή όχι; Σωστά. Επίσης μας ψεκάζουνε, και η κυβέρνηση των ηπα συναντιέται κρυφά με UFO
Muchacho Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Άσχετο, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια μορφή προπαγάνδας που ξεκίνησε για να μειώθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός; Ή όχι; Σωστα και επισης οι bisexual ειναι αυτοι που μετεφεραν τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα απο τους gay στους straight. 2
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Άσχετο, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια μορφή προπαγάνδας που ξεκίνησε για να μειώθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός; Ή όχι; Οφείλω να αναφέρω (ευπειθώς),ότι έχεις αρχίσει να θεοποιείσαι. Σωστα και επισης οι bisexual ειναι αυτοι που μετεφεραν τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα απο τους gay στους straight. Παίζεις με σημαδεμένα χαρτια. Δεν πιάνεσαι στο πάνθεο. Πόσο μου λείπει εκείνος που είχε πει ότι οι γυναίκες συλλαμβάνουν με τον οργασμό..... 1
Sova Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δε θυμάμαι, σε ενα pocket book κάποτε. Με προβλημάτισε , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Είχα και φίλους γκέυ όταν σπούδαζα, ακόμα τους έχω, δε με ενδιαφέρει βέβαια τι κάνουν στη προσωπική τους ζωή απλά σαν γεγονός δεν ξέρω πώς εξηγείται. Τι; Οφείλω να αναφέρω (ευπειθώς),ότι έχεις αρχίσει να θεοποιείσαι.
Flexeril Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τι; Λέω πως οι απόψεις σου κερδίζουν οπαδούς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις