Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 αν έχεις τέτοια άποψη για τον εαυτό σου δεν νομίζω ότι φέρνει κάποιος αντίρρηση, το να πιστεύεις όμως ότι είναι όλοι έτσι και πως πρέπει να βγαίνουν αποφάσεις στα δικαστήρια βάση αυτού είναι τουλάχιστον αστείο... postαρα μια photo στην προηγούμενη σελίδα, να υποθέσω ότι συμφώνησες με το point της? Και οι δικαστες ανθρωποι ειναι και πολλοι απο αυτους μεχρι τωρα συμφωνουν με αυτα που πιστευω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 αν κρίνουν για κάθε περίπτωση κι όχι defacto, δεν είμαι αντίθετος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 αν έχεις τέτοια άποψη για τον εαυτό σου δεν νομίζω ότι φέρνει κάποιος αντίρρηση, το να πιστεύεις όμως ότι είναι όλοι έτσι και πως πρέπει να βγαίνουν αποφάσεις στα δικαστήρια βάση αυτού είναι τουλάχιστον αστείο... postαρα μια photo στην προηγούμενη σελίδα, να υποθέσω ότι συμφώνησες με το point της? Aυτη την ανοησια λες? http://global3.memecdn.com/as-a-metalhead-father-i-had-to-share-this_o_2035655.webp Σε εμενα τουλαχιστον, δεν την εμφανιζει ως εικονα(Firefox). Δεν την εμφανιζει ως τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ναι αυτή την photo... περίεργο στον chrome φαίνεται κανονικά και με ctrl+f5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Και οι δικαστες ανθρωποι ειναι και πολλοι απο αυτους μεχρι τωρα συμφωνουν με αυτα που πιστευω εγω. Σε παρα πολλες ερευνες αμα ψαξεις, δεν το λεω απο προσωπικη μονο εμπειρια αλλα και απο φιλους και γνωστους. Και παλι το δεσιμο που εχει ενα παιδι που εχει μεινει στην κοιλια της μανας 9 μηνες και εχει θηλασει κλπ κλπ δεν μπορει να το εχει με το πατερα του ειναι θεμα καθαρα βιολογικο ετσι εχουμε "κατασκευαστει". Τι θα γινει? Θα επικαλεισαι για πολυ ακομη πολλες, αλλά πληρως ατεκμηριωτες πηγές φαντασματα?? Οταν θελεις να στηριξεις κατι που λες, δινεις ως επιχειρημα πηγές, οχι του αερα, αλλά υπαρκτες. Αναφερεις συγκεκριμενα ποιες ειναι. Δεν λες πολλες ερευνες λενε το ταδε. Τις παραθετεις συγκεκριμενα με τιτλους κλπ! Οποτε ξαναρωταω για 3η φορα(απαντηση εως τωρα δεν εχεις δωσει και συνεχιζεις να αποφευγεις να απαντησεις--ενω θα επρεπε και να ρωτησω ποιες πηγές αναφερουν το παραπανω που ειπες και ποιοι δικαστες συγκεκριμενα, συμφωνουν με αυτα που λες): Αλλο να βλεπει το παιδι καθε μερα και αλλο να το μεγαλωνει, εξαλλου το λεει και η επιστημη υπαρχει μητρικο φιλτρο αλλα οχι πατρικο. Ποιος ειναι ο επιστημονικος, εις την Αγγλικη γλωσσα, όρος για το μητρικο φιλτρο? Και ποιος ο επιστημονικος ορισμος του(στην Ελληνικη γλωσσα)? ναι αυτή την photo... περίεργο στον chrome φαίνεται κανονικά και με ctrl+f5 E μαλλον γιατι ειναι της Google o Chrome και απο οσο βλεπω εδω(http://en.wikipedia.org/wiki/WebP): WebP (pronounced "weppy") is an image format employing both lossy and lossless compression. It is developed by Google,..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ειναι θεμα καθαρα βιολογικο ετσι εχουμε "κατασκευαστει". Aν η φύση κατασκευάζει μόνο "τέλειους" (κατά την άποψη κάποιων) ανθρώπους, τότε γιατί γεννιούνται τυφλά παιδιά, παράλυτα παιδιά, χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, με νοητική καθυστέρηση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο? Για όλες αυτές τις παραπάνω ομάδες ανθρώπων, έχουν θεσπιστεί νόμοι (τουλάχιστον στις "πολιτισμένες χώρες") ώστε να υποστηρίζονται και όσο δυνατόν γίνεται να μην αποκλείονται κοινωνικά. Γιατί στους ομοφυλόφιλους να'ναι αλλιώς? Θεωρείς ότι είναι επιλογή κάποιου να'ναι ομοφυλόφιλος? Θεωρείς ότι επέλεξε να πάει κόντρα στα "κατεστημένα" που έχουν δημιουργηθεί, να δέχεται τον ρατσισμό από μικρή ηλικία στο σχολείο, μέχρι και στην εργασία του όταν ενηλικιωθεί? Δεν νομίζω! Απλά κι αυτοί οι άνθρωποι γεννήθηκαν "διαφορετικοί". Μην πιαστούμε τώρα από το "ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους με ακραίες συμπεριφορές", επειδή σε όλες τις ομάδες ανθρώπων (είτε str8, είτε gay) βλέπουμε συμπεριφορές και συμπεριφορές αυτοξεφτιλισμού. Άρα δεν μπορούν να μπαίνουν όλοι σε ένα καζάνι! Στο θέμα της υιοθεσίας δεν θα τοποθετηθώ - χωρίς να αναφέρω τα χιλιάδες παραδείγματα παιδιών με str8 γονείς που είναι δυστυχισμένα - και που κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μεγαλώνουν με μπαμπά και μαμά (κι ας σκοτώνονται στο ξύλο όλη μέρα οι 2 τους) "μεγαλώνουν φυσιολογικά". Αλλά στο θέμα του έγγαμου βίου - όπου γάμος δεν είναι η εκκλησία, αλλά τα ίσα δικαιώματα που θέλουν να'χουν αυτοί οι άνθρωποι απέναντι στους νόμους, είτε αυτό σημαίνει σύνταξη, είτε κληρονομιά, είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΕΤΟΣ με όσους είναι αρνητικοί! Και στο κάτω-κάτω ας σκεφτούνε τρία πράγματα όσοι τα καταδικάζουν όλα αυτά: 1. Θα μπορούσε να'ταν το παιδί τους 2. Θα μπορούσαν να'ταν οι ίδιοι τους & 3. Εφόσον δεν ισχύει τίποτα απ'αυτά τα δύο, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αλλά στο θέμα του έγγαμου βίου - όπου γάμος δεν είναι η εκκλησία, αλλά τα ίσα δικαιώματα που θέλουν να'χουν αυτοί οι άνθρωποι απέναντι στους νόμους, είτε αυτό σημαίνει σύνταξη, είτε κληρονομιά, είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΕΤΟΣ με όσους είναι αρνητικοί! Ναι πραγματι, και παροτι εγω αναγουλιαζω τελειως με τους ομοφυλοφιλους γενους αρσενικου, αλλά σε αυτο δικιο εχεις και εχουν, διοτι ο καθε ανθρωπος θα πρεπει να μπορει να διαλεξει ποιον εχει ως πιο κοντινο του και μιας που το κρατος εχει θεσπισει καποια δικαιωματα των παντρεμενων ετεροφυλοφιλων ζευγαριων θα επρεπε να ισχυουν αυτα για καθε ζευγαρι πολιτων χωρις διακρισεις. Παντως τι τραγικο που υπαρχουν ομοφυλοφιλοι γενους αρσενικου ετσι? Πως τα "καταφερε" ετσι η φυση απορω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Τι θα γινει? Θα επικαλεισαι για πολυ ακομη πολλες, αλλά πληρως ατεκμηριωτες πηγές φαντασματα?? Οταν θελεις να στηριξεις κατι που λες, δινεις ως επιχειρημα πηγές, οχι του αερα, αλλά υπαρκτες. Αναφερεις συγκεκριμενα ποιες ειναι. Δεν λες πολλες ερευνες λενε το ταδε. Τις παραθετεις συγκεκριμενα με τιτλους κλπ! Οποτε ξαναρωταω για 3η φορα(απαντηση εως τωρα δεν εχεις δωσει και συνεχιζεις να αποφευγεις να απαντησεις--ενω θα επρεπε και να ρωτησω ποιες πηγές αναφερουν το παραπανω που ειπες και ποιοι δικαστες συγκεκριμενα, συμφωνουν με αυτα που λες): Ποιος ειναι ο επιστημονικος, εις την Αγγλικη γλωσσα, όρος για το μητρικο φιλτρο? Και ποιος ο επιστημονικος ορισμος του(στην Ελληνικη γλωσσα)? E μαλλον γιατι ειναι της Google o Chrome και απο οσο βλεπω εδω(http://en.wikipedia.org/wiki/WebP): WebP (pronounced "weppy") is an image format employing both lossy and lossless compression. It is developed by Google,..... Σε περίπτωση διαζυγίου, προκύπτον ζητήματα σχετικά με τη ρύθμιση της άσκησης της γονικής μέριμνας. Η άσκηση της γονικής μέριμνας ρυθμίζεται από το δικαστήριο. Η άσκηση της γονικής μέριμνας συνήθως ανατίθεται στον ένα από τους δύο γονείς, ο οποίος θεωρείται καταλληλότερος προς τούτο από το δικαστήριο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων καταλληλότερη κρίνεται η μητέρα. http://i-diazygio.blogspot.gr/2013/03/epimeleia-anilikoy-teknoy.html Μια ορμόνη... υπεύθυνη και για το μητρικό φίλτρο Aν η φύση κατασκευάζει μόνο "τέλειους" (κατά την άποψη κάποιων) ανθρώπους, τότε γιατί γεννιούνται τυφλά παιδιά, παράλυτα παιδιά, χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, με νοητική καθυστέρηση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο? Για όλες αυτές τις παραπάνω ομάδες ανθρώπων, έχουν θεσπιστεί νόμοι (τουλάχιστον στις "πολιτισμένες χώρες") ώστε να υποστηρίζονται και όσο δυνατόν γίνεται να μην αποκλείονται κοινωνικά. Επειδη μας εκανε η φυση δεν σημαινει οτι ειμαστε τελειοι , ειδικα οταν εμεις οι ιδιοι την εχουμε βιασει κατα συρροη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σε περίπτωση διαζυγίου, προκύπτον ζητήματα σχετικά με τη ρύθμιση της άσκησης της γονικής μέριμνας. Η άσκηση της γονικής μέριμνας ρυθμίζεται από το δικαστήριο. Η άσκηση της γονικής μέριμνας συνήθως ανατίθεται στον ένα από τους δύο γονείς, ο οποίος θεωρείται καταλληλότερος προς τούτο από το δικαστήριο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων καταλληλότερη κρίνεται η μητέρα. http://i-diazygio.blogspot.gr/2013/03/epimeleia-anilikoy-teknoy.html Μια ορμόνη... υπεύθυνη και για το μητρικό φίλτρο Επειδη μας εκανε η φυση δεν σημαινει οτι ειμαστε τελειοι , ειδικα οταν εμεις οι ιδιοι την εχουμε βιασει κατα συρροη Και πάλι είναι στην ευχέρεια του δικαστή όμως. Δεν το επιβάλει κάποιος νόμος. Επίσης, την γονική μέριμνα, συνεχίζουν να την έχουν και οι δύο γονείς. Δεύτερον, μιλάς για μια ορμόνη που δεν έχουν μόνο οι γυναίκες και για ένα πείραμα που έγινε σε ποντίκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Επειδη μας εκανε η φυση δεν σημαινει οτι ειμαστε τελειοι , ειδικα οταν εμεις οι ιδιοι την εχουμε βιασει κατα συρροη Μη γενικεύεις τη συζήτηση ως προς την τελειότητα! Δηλαδή αν ένας άντρας πάει με γυναίκα - και την σκοτώνει στο ξύλο ή την βιάζει, θεωρείται περισσότερο "φυσιολογικός" από έναν άντρα που πάει με άντρα? Επειδή δηλαδή ο πρώτος μπορεί απ'τη φύση του να κάνει παιδιά και του σηκώνεται ο "Βαγγέλης" του με γυναίκες, είναι ο normal, ενώ ο δεύτερος που δεν ακολουθεί τους νόμους της φύσης, είναι ο ανώμαλος? Στους str8 θα συναντήσεις τους ήρεμους οικογενειάρχες ως και τους απίστευτους μ@λ@κες και στους gay θα συναντήσεις τους ήρεμους gay ως και τις ξεφωνημένες αδερφές! Κι ας μη μιλήσουμε για ποσοστά, επειδή τα μεγαλύτερα εγκλήματα σ'αυτόν τον κόσμο δεν έχουν γίνει από gay άντρες που ασέλγησαν εις βάρος αγοριών, αλλά από str8 άντρες που κακοποιούν γυναίκες (τουλάχιστον στο σεξουαλικό τομέα). Που καταλήγω μ'αυτό? Σ'αυτό που έγραψα και πριν. Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε όλες τις ομάδες ανθρώπων σε ένα καζάνι και να τις φοράμε ταμπέλες! Όσο ο άλλος δεν μας ενοχλεί, δεν μας προκαλεί και δεν μας προσβάλει, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, δεν έχουμε το δικαίωμα να τον κατακρίνουμε και να τον κοροϊδεύουμε. Έχουμε το δικαίωμα να μην συμφωνούμε με τις επιλογές του - ενδεχομένως και να'χουμε το δικαίωμα ακόμη και να μην τον μιλάμε, αλλά αν δεν μας ενοχλεί, τον αφήνουμε στην ησυχία του και να παλέψει στον δικό του κόσμο, για τα δικά του δικαιώματα, που είτε τα κερδίσει, είτε τα χάσει, αυτό δεν επηρεάζει κανέναν που ζει στην "απέναντι πλευρά"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ομοφυλοφιλα ζωα υπαρχουν και στην φυση , απλα δεν σας το λεω μην σας τρομαξω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ομοφυλοφιλα ζωα υπαρχουν και στην φυση , απλα δεν σας το λεω μην σας τρομαξω.. Σοβαρα σε λιγο θα μου πεις οτι δεν υπαρχει αι βασιλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ναι πραγματι, και παροτι εγω αναγουλιαζω τελειως με τους ομοφυλοφιλους γενους αρσενικου Όπα ρε ψηλέ εσύ.Τι αναγούλα δλδ σε πιάνει.Για ρίξε μια ξήγα.Θα μας πεις το γνωστό παπατζιλίκι για το γκέι σεξ? Kαναν γκέι πέρα από στερεοτυπικά τρασαριά της τιβι έχεις γνωρισεί btw μήπως κ βοηθήσουμε να φύγει η αναγούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Όπα ρε ψηλέ εσύ.Τι αναγούλα δλδ σε πιάνει.Για ρίξε μια ξήγα.Θα μας πεις το γνωστό παπατζιλίκι για το γκέι σεξ? Kαναν γκέι πέρα από στερεοτυπικά τρασαριά της τιβι έχεις γνωρισεί btw μήπως κ βοηθήσουμε να φύγει η αναγούλα. Εχω γνωρισει ομοφυλοφιλους και του 1ου ειδους("σοβαρου", που δεν το καταλαβαινεις δηλαδη) και του 2ου ειδους(με την λιγο "ανεμελη" φωνη και συμπεριφορα(καλα φυσικα οχι τοσο κραγμενους οσο ο Αποστολης πχ***)), και δεν με ενοχλει η παρουσια τους ενω φυσικα χωρις κανενα προβλημα θα μπορουσα να κανω και παρεα μαζι τους(μαλιστα εκανα για λιγο καιρο με εναν που ετυχε, του 1ου ειδους καθως και εχω κανει αρκετες συζητησεις οταν τυχαινε να βρεθω με μερικους στον ιδιο χωρο/παρεα κλπ.). Δεν εχω κατι δηλαδη με τους ομοφυλοφιλους ως οντα. Αλλά με αναγουλιαζει η σκεψη των πραγματων που κανουν μεταξυ τους. Αηδιαζω. Θελω να κανω εμετο και να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο και μόνο που το σκεφτομαι. Με αηδιαζει και μόνο οτι φιλιουνται μεταξυ τους(καλα δεν μιλαμε καν για την πραξη της σεξουαλικης επαφης που στερευουν τα λογια αηδιας.). Και μόνο στην σκεψη να τους επιτραπει να το κανουν(να φιλιουνται) δημοσια, ανατριχιαζω απο αηδια!! Μιλαμε παντα βεβαια για ομοφυλοφιλα οντα αρσενικου γενους, γιατι του θηλυκου δεν με πειραζει, ισα ισα μαλιστα ειναι και το πρεπον νομιζω να πειραματιζονται και σε αυτη την κατευθυνση. Με απλα λογια δεν εχω τιποτα με τους ομοφυλοφιλους και τους αντιμετωπιζω ισοτιμα οπως ακριβως αντιμετωπιζω και τους μη ομοφυλοφιλους, με την μονη διαφορά να μην φιλουνται σε δημοσιο χωρο και να μην επιδεικνυουν κανενος ειδους παρομοια συμπεριφορα σε δημοσιο χωρο ή σε χωρο που βρισκομαι εγω. ***Στο 4:45 ο Αποστολης: Απλως απορω με την φυση(την διαδικασια της εξελιξης της ζωης), που δημιουργησε ενα τετοιο τερατουργημα κατα την γνωμη μου, την αρσενικη ομοφυλοφιλια. Βεβαια υπαρχουν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χειροτερα τερατουργηματα στην φυση αλλά ειδικα η ομοφυλοφιλια που δεν ειναι και τοσο σπανιο γεγονος, παει κατα εναν τροπο κοντρα στην λογικη της εξελιξης οποτε καλο θα ηταν να μαθαιναμε τους λογους απο τους οποιους προερχεται και ακομα καλυτερο αν μπορουσαμε να την εξαλειψουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οταν έρθεις UK στειλε πμ να σου ξηγησω τη φάση με τον Ινδο.Θα δεις θα γουσταρεις οταν μας βλεπεις να τα σπαμε ρε.Θα σε κανουμε τζετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις