SilkyN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ναι αλλα παλι σε γυναικες τα αφηνουν, οτι και λεμε δεν ειμαστε ισοι σε αλλα ο αντρας εχει το πανω χερι στο αλλο η γυναικα. Γιατί τ' αφήνουν σε γυναίκες; Στη φύση, αυτό θα γινόταν; Ότι υποχρεώσεις έχει μια μητέρα απέναντι στο παιδί που μεγαλώνει, τις ίδιες ακριβώς έχει κι ο πατέρας. Αλλιώς, ας φτιάξουμε σε κάθε πόλη από μια τράπεζα σπέρματος, να τελειώνει η υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δε ζεις στη σπηλιά ρε φίλε. σπηλιά όχι, μια 100αρα χρόνια πίσω εύκολα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Και παλι το δεσιμο που εχει ενα παιδι που εχει μεινει στην κοιλια της μανας 9 μηνες και εχει θηλασει κλπ κλπ δεν μπορει να το εχει με το πατερα του ειναι θεμα καθαρα βιολογικο ετσι εχουμε "κατασκευαστει". Μπα. Δεν εχουμε κατασκευαστει ετσι.... Αλλο να βλεπει το παιδι καθε μερα και αλλο να το μεγαλωνει, εξαλλου το λεει και η επιστημη υπαρχει μητρικο φιλτρο αλλα οχι πατρικο. Ποιος ειναι ο επιστημονικος, εις την Αγγλικη γλωσσα, όρος για το μητρικο φιλτρο? Και ποιος ο επιστημονικος ορισμος του(στην Ελληνικη γλωσσα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γιατί τ' αφήνουν σε γυναίκες; Στη φύση, αυτό θα γινόταν; Ότι υποχρεώσεις έχει μια μητέρα απέναντι στο παιδί που μεγαλώνει, τις ίδιες ακριβώς έχει κι ο πατέρας. Αλλιώς, ας φτιάξουμε σε κάθε πόλη από μια τράπεζα σπέρματος, να τελειώνει η υπόθεση. Πολλες φορες οδηγουνται αλλα κανουν κατι τετοιο δεν εχουν λεφτα να το μεγαλοσουν, ειναι απο οικογενια που ειναι πολυ αυστηρη και δεν θελει παιδι εκτος γαμου κλπ. σπηλιά όχι, μια 100αρα χρόνια πίσω εύκολα... Αμα εχει ιντερνετ και η σπηλια μου κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γιατι δεν γινεται , ειμαι παιδι χωρισμενων και ξερω απο πρωτο χερι. Και οχι δεν το μεγαλωνουν μαζι η μανα τρεχει ο μπαμπας "φερνει" τα λεφτα αλλα απο εκει και περα δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο μερικες φορες που παει το παιδι στο γιατρο ή παιρνει βαθμους απο το σχολειο. "Εκπληκτικες" οι αποψεις σου για το τι ειναι "πατερας" και πως νιωθει ενας πατερας για το παιδι του. Πηγες για πρωτη φορα στη Μαλαισια, ειδες ενα ασπρο αλογο να τρεχει σε εναν αγρο και υπεθεσες οτι ολα τα αλογα στην Μαλαισια ειναι ασπρα. Εμ δεν ειναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αμα εχει ιντερνετ και η σπηλια μου κανει ναι ok, εννοούμε άλλο πράμα βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 "Εκπληκτικες" οι αποψεις σου για το τι ειναι "πατερας" και πως νιωθει ενας πατερας για το παιδι του. Πηγες για πρωτη φορα στη Μαλαισια, ειδες ενα ασπρο αλογο να τρεχει σε εναν αγρο και υπεθεσες οτι ολα τα αλογα στην Μαλαισια ειναι ασπρα. Εμ δεν ειναι.... Ο ρολος του αντρα σε σχεση με τις γυναικας ειναι λιγοτερο σημαντικος τουλαχιστον οταν το παιδι ειναι μικρο, δεν ξερω πολλους τουλαχιστον απο το περιβαλλον μου που να ξεσκατιζουν , να ταιζουν κλπ κλπ ενα μωρο και να το θελουν. Πιστεω αν σε ενα ζευγαρι πεις ο ενας θα δουλευει και ο αλλος θα κοιταει το παιδι τοτε το πιο πιθανο ειναι ο αντρας να παει γιαα δουλεια και η γυναικα να μεινει σπιτι. ναι ok, εννοούμε άλλο πράμα βέβαια... ι know i know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 δεν ξερω πολλους τουλαχιστον απο το περιβαλλον μου που να ξεσκατζουν , να ταιζουν κλπ κλπ ενα μωρο και να το θελουν. Ενώ η γυναίκα τη θέλει την κουράδα της ρε παιδί μου, είναι στο ντιενάη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ενώ η γυναίκα τη θέλει την κουράδα της ρε παιδί μου, είναι στο ντιενάη της. Οχι δεν την θελει αλλα ξερει οτι πρεπει εμεις οι αντρες ειμαστε ικανοι να το βαλουμε το μωρο στο πλυντηριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 the lord of stereotypes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 the lord of stereotypes... Υπαρχει ενας λογος που υπαρχουν τα στερεοτυπα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PostHelper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ο ρολος του αντρα σε σχεση με τις γυναικας ειναι λιγοτερο σημαντικος τουλαχιστον οταν το παιδι ειναι μικρο, δεν ξερω πολλους τουλαχιστον απο το περιβαλλον μου που να ξεσκατιζουν , να ταιζουν κλπ κλπ ενα μωρο και να το θελουν. Πιστεω αν σε ενα ζευγαρι πεις ο ενας θα δουλευει και ο αλλος θα κοιταει το παιδι τοτε το πιο πιθανο ειναι ο αντρας να παει γιαα δουλεια και η γυναικα να μεινει σπιτι. Λιγοτερο σημαντικος δεν ξερω, γιατι αν δεν δουλευει ο αντρας δεν θα μπορει η γυναικα να εχει πανες, τροφη, φαρμακα, κλπ για το παιδι. Και πραγματι ισχυουν γενικα αυτα που λες παραπανω ως προς το οτι η γυναικα αναλαμβανει αρκετα εως πολυ περισσοτερο την πρακτικη("αμεσης επαφης") φροντιδα του παιδιου, αλλά μαλλον διοτι ο αντρας εχει να παει στη δουλεια και υπαρχει μια στερεοτυπικη συμπεριφορα ως προς αυτο και ο αντρας βολευεται κατα καποιον τροπο. Ομως για αυτο δεν απαντησες: Αλλο να βλεπει το παιδι καθε μερα και αλλο να το μεγαλωνει, εξαλλου το λεει και η επιστημη υπαρχει μητρικο φιλτρο αλλα οχι πατρικο. Ποιος ειναι ο επιστημονικος, εις την Αγγλικη γλωσσα, όρος για το μητρικο φιλτρο? Και ποιος ο επιστημονικος ορισμος του(στην Ελληνικη γλωσσα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Υπαρχει ενας λογος που υπαρχουν τα στερεοτυπα ομως η σπηλιά που λέγαμε και να πω ότι έμενες σε κάνα χωριό, άντε να το καταλάβω κάπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 η σπηλιά που λέγαμε και να πω ότι έμενες σε κάνα χωριό, άντε να το καταλάβω κάπως... Στο οτι πιστευω οτι αν παντρευτω οτι η γυναικα μου θα ειναι καλυτερη στο να μεγαλωσει το παιδι απο εμενα δεν σημαινει οτι θα την εχω με μπουργκα και αλυσιδα αν αυτο ειναι το point σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Στο οτι πιστευω οτι αν παντρευτω οτι η γυναικα μου θα ειναι καλυτερη στο να μεγαλωσει το παιδι απο εμενα αν έχεις τέτοια άποψη για τον εαυτό σου δεν νομίζω ότι φέρνει κάποιος αντίρρηση, το να πιστεύεις όμως ότι είναι όλοι έτσι και πως πρέπει να βγαίνουν αποφάσεις στα δικαστήρια βάση αυτού είναι τουλάχιστον αστείο... postαρα μια photo στην προηγούμενη σελίδα, να υποθέσω ότι συμφώνησες με το point της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις