slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Α δηλαδή άμα σε πάρει με strapon η έτσι σου είναι κομπλε ξέρω 'γω ε; Άμα είναι αληθινό τσιτσί είναι ανωμαλία. Δηλαδή στο μέλλον θα έχουμε πήξει στους gay ? Τι άλλο θέλουμε ρε. =ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή στο μέλλον θα έχουμε πήξει στους gay ? Γιατί τόσοι άνθρωποι με βιολογικό πρόβλημα γεννιούνται ? Κάπου κατα την γνώμη μου έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μου θυμίζετε αυτούς που λένε. Αν δεν τον φας δεν ξέρεις αν είσαι άντρας . όχι, αλλά σίγουρα θα υπάρχει λιγότερος ρατσισμός...
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εν ολιγοις μου λετε πως ειναι καλο οι gay γονεις να υιοθετουν παιδια; Δηλαδη θα βλεπει τον μπαμπα 1 να φιλαει στο στόμα τον μπαμπα2 και αυτο ειναι καλο; Ενταξει αν σας αρεσει τι να σας πω; Οι περισσότεροι λέμε πως δεν ξέρουμε αλλά συμφωνούμε πως ένα γκέη ανάδοχο ζευγάρι είναι προτιμότερο από ένα ίδρυμα ή δύο ετερόφυλους γονείς που σπάνε τα παιδιά στο ξύλο.
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εν ολιγοις μου λετε πως ειναι καλο οι gay γονεις να υιοθετουν παιδια; Δηλαδη θα βλεπει τον μπαμπα 1 να φιλαει στο στόμα τον μπαμπα2 και αυτο ειναι καλο; Ενταξει αν σας αρεσει τι να σας πω; το προβλημα το ΔΙΚΟ σου ποιο ειναι αν φιλιουνται? και το παιδι σου να σου πει οτι ειναι gay, εσενα που ειναι το προβλημα σου? ξερεις δεν σου ανηκει η ζωη του παιδιου σου ετσι ε?
Aztec Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Α δηλαδή άμα σε πάρει με strapon η έτσι σου είναι κομπλε ξέρω 'γω ε; Άμα είναι αληθινό τσιτσί είναι ανωμαλία. Ξεχνάς κάτι η ανωμαλία δεν είναι το απο πίσω, το μπροστά κτλ . Η ανωμαλία είναι ότι απαγορεύεις στον εαυτό σου να τεκνοποιήσεις κάτι που απο την φύση σου είσαι φτιαγμένος να κάνεις και άρα είναι μη φυσιολογικό. Με την γκόμενα μπορείς να τεκνοποιήσεις και φυσικά να απολάυσεις ότι θες με τον άνθρωπο σου.
marduc812 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Οι περισσότεροι λέμε πως δεν ξέρουμε αλλά συμφωνούμε πως ένα γκέη ανάδοχο ζευγάρι είναι προτιμότερο από ένα ίδρυμα ή δύο ετερόφυλους γονείς που σπάνε τα παιδιά στο ξύλο. Το προτιμότερο ειναι ενα κανονικό ζευγαρι! Αυτο εχει να κανει με το ιδρυμα και οχι με το ζευγαρι να δει αν πραγματι κανει να δωσει το παιδι. Γιατι πρέπει ντε και καλα να έχουν οι γκέι παιδιά; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλετε ν κανετε τι κανετε στο κρεβάτι σας ναι να το κάνετε για εμένα όμως τιποτα παραπάνω!
pournaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το προτιμότερο ειναι ενα κανονικό ζευγαρι! Αυτο εχει να κανει με το ιδρυμα και οχι με το ζευγαρι να δει αν πραγματι κανει να δωσει το παιδι. Γιατι πρέπει ντε και καλα να έχουν οι γκέι παιδιά; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλετε ν κανετε τι κανετε στο κρεβάτι σας ναι να το κάνετε για εμένα όμως τιποτα παραπάνω! Το να ειναι πολυ λιγοτερα τα ετεροφυλα ζευγαρια απο τα παιδια που ειναι σε ιδρυματα εχει περασει απο τη σκεψη σου; Ακομη και ολα τα ζευγαρια (καλα και κακα) να παρουν απο ενα παιδι, ακομη και ολα τα gay ζευγαρια να παρουν απο ενα παιδι, παλι θα υπαρχουν παιδια που θα μεινουν στα ιδρυματα, που θα ειναι αβοηθητα κλπ.
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το προτιμότερο ειναι ενα κανονικό ζευγαρι! Αυτο εχει να κανει με το ιδρυμα και οχι με το ζευγαρι να δει αν πραγματι κανει να δωσει το παιδι. Γιατι πρέπει ντε και καλα να έχουν οι γκέι παιδιά; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλετε ν κανετε τι κανετε στο κρεβάτι σας ναι να το κάνετε για εμένα όμως τιποτα παραπάνω! το οτι δεν εισαι το κεντρο του κοσμου θα το καταλαβεις ποτε? το τι θεωρεις εσυ σωστο, δεν το θεωρουν ολοι.
marduc812 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το να ειναι πολυ λιγοτερα τα ετεροφυλα ζευγαρια απο τα παιδια που ειναι σε ιδρυματα εχει περασει απο τη σκεψη σου;Ακομη και ολα τα ζευγαρια (καλα και κακα) να παρουν απο ενα παιδι, ακομη και ολα τα gay ζευγαρια να παρουν απο ενα παιδι, παλι θα υπαρχουν παιδια που θα μεινουν στα ιδρυματα, που θα ειναι αβοηθητα κλπ. Αυτο εχει να κανει με το ιδρυμα και γενικά με το συστημα οχι με τους gay. Είναι κατι αφυσικο γιατι εχουμε την μανια να το κανουμε να φαινεται φυσικο;
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο εχει να κανει με το ιδρυμα και γενικά με το συστημα οχι με τους gay. Είναι κατι αφυσικο γιατι εχουμε την μανια να το κανουμε να φαινεται φυσικο; http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals ε ναι μονο οι ανθρωποι τα κανουν διαβαστε κατι πρωτα και μετα μιλατε μερικοι
marduc812 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 το οτι δεν εισαι το κεντρο του κοσμου θα το καταλαβεις ποτε? το τι θεωρεις εσυ σωστο, δεν το θεωρουν ολοι. Την γνωμη σου λεω και σου εξηγω γιατι πιστευω αυτο! Τωρα αν το βλεπεις εσυ ετσι... Μαγκια σου Δεν με νοιαζει κιολας τι πιστεύεις για εμενα
g_alkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε πάλι. Giraffes, penguins, lizards. Όλο το ζωικό βασίλειο να το κάνει, δεν είναι επιχείρημα.
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ενω το ειναι κατα της φυσης και αλλες λοιπες παπαρΓιες που λετε ειναι ε?
marduc812 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animalsε ναι μονο οι ανθρωποι τα κανουν διαβαστε κατι πρωτα και μετα μιλατε μερικοι Το οτι το κάνουν σημαινει πως ειναι το φυσιολογικο; Δηλαδη πριν απο 2χιλιαδες χρόνια πηδουσαν τα μωρα! Αρα και αυτο φυσιολογικο ειναι ! Μαλιστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις