Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοτε δε καταλαβαινω γιατι γινετε η ολη συζητηση.το θεμα ειναι οτι εφυγα απο τον υπολογιστη για να φαω και οταν γυρισα εψαχνα να βρω αν ειμαι ακομα στο ιδιο τοπικ(με αυτα που διαβαζα)

Δημοσ.

Παιδια εχουν αλλαξει πολυ οι αρχες και δεν ξέρω κατα πόσο ειναι καλο αυτο!

Οι "απαλευθερωμενοι" τωρα λενε ναι ας ειναι κανονικο ζευγαροι οι gay δηλαδη λες πως ειναι λογικο! Ε ελα που δν ειναι όμως ειναι ανωμαλία και πρόβλημα!

Δημοσ.
Παιδια εχουν αλλαξει πολυ οι αρχες και δεν ξέρω κατα πόσο ειναι καλο αυτο!

Οι "απαλευθερωμενοι" τωρα λενε ναι ας ειναι κανονικο ζευγαροι οι gay δηλαδη λες πως ειναι λογικο! Ε ελα που δν ειναι όμως ειναι ανωμαλία και πρόβλημα!

ζορίζεσαι εσύ αν κάποιος τον παίρνει ή τον δίνει σε άντρα;Ή αν η γυναίκα δεν τον παίρνει κτλ;

Το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι;Φοβάσαι να βγεις έξω,πάει σκατά το χρηματηστήριο,δεν παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα,ποιο;

Δημοσ.

Δεν ήθελα να ποστάρω γιατί έχει ξεφύγει το θέμα εντελώς, αλλά απλά θα πω την άποψή μου.

Δεν, με τρελαίνει η ιδέα των ομοφυλόφιλων, πόσο μάλλον του γάμου τους και όλα όσα έρχονται μετά αυτό.

Αλλά, πιστεύω ότι και ας μην με τρελαίνει η ιδέα, ότι θα έπρεπε να εξισωθούν νομικά οι σχέσεις τους. Όπως ελεύθερος είναι ο καθένας να διαλέξει με ποιόν άνθρωπο θέλει να ζήσει και να μοιραστεί την πορεία του στην ζωή ΌΠΩΣ και τα λεφτά του, έτσι θα έπρεπε να μπορούν και οι gay στην Ελλάδα.

Επίσης τα περί ανωμαλίας αφήστε τα στην μπάντα γιατί ανοίγει το θέμα του υποκειμενικού/αντικειμενικού και όπως εσείς λέτε ότι είναι ανώμαλη μία gay σχέση και κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι δεν είναι ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ

Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε όλοι, και μπορεί ο καθένας να πάρει αποφάσεις για τον εαυτό του, δεν ζήτησε κανείς την άποψη της κυρα-Μαρίτσας από την γειτονιά για το τι θα βάζει και τι όχι κάποιος στον κώλο του!

---------- Προσθήκη στις 20:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:52 ----------

,δεν παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα,ποιο;

ααα οι gay φταίνε γι'αυτό; μην το μάθουν τα ΜΠ-αόκια θα τους ευνουχίσουν όλους! :lol:

Δημοσ.
ζορίζεσαι εσύ αν κάποιος τον παίρνει ή τον δίνει σε άντρα;Ή αν η γυναίκα δεν τον παίρνει κτλ;

Το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι;Φοβάσαι να βγεις έξω,πάει σκατά το χρηματηστήριο,δεν παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα,ποιο;

Φοβαται ο ανθρωπος εκει που περπαταει στο πεζοδρομιο, να περασει ο γκεης απο διπλα του και να του σφυριξει εναν κρυο ετσι στα ξωφαλτσα (διοτι ως γνωστον του γκεη η τσουτσου δεν ελεγχεται, ειναι σαν τον πυθωνα ενα πραμα).

Δημοσ.

Θα με πειραξει αν ερθει ο γιος μου και μου πει ξερεις μπαμπα με πηδαει ο Νικολακης αλλα ενταξει μην εισαι περιεργος πολλοι το κανουν! Μην βλεπεις μονο το τωρα,,

Δημοσ.
διότι είναι γνωστό ότι οι gay βιάζουν...

Δεν βιαζουν αλλα μην λεμε οτι θελουμε ηδη εχει γίνει της μοδας για τα κοριτσακια οι λεσβιες! Και δεν μιλαμε μονο για αντρες! Φαντασου αν αρχισουν να παντρευονται και να υιοθετουν παιδια. Ο μπαμπας ποιος 8α ειναι και ποια η μαμα;

• Super Moderators
Δημοσ.

και ξαναλέω όσο εξωφρενικά σου φαίνονται αυτά τώρα, τόσο εξωφρενικά φαινόντουσαν στους λευκούς αντίστοιχα πράγματα με μαύρους στον Αμερικάνικο Νότο πριν από μερικές δεκαετίες

Δημοσ.
Δεν βιαζουν αλλα μην λεμε οτι θελουμε ηδη εχει γίνει της μοδας για τα κοριτσακια οι λεσβιες! Και δεν μιλαμε μονο για αντρες! Φαντασου αν αρχισουν να παντρευονται και να υιοθετουν παιδια. Ο μπαμπας ποιος 8α ειναι και ποια η μαμα;

Στο ορφανοτροφείο ποιος είναι η μαμά και ποιος ο μπαμπάς;

Δημοσ.

Ρε παιδιά να μου πείτε ότι υπάρχει βιολογικό πρόβλημα και βγήκε gay κάποιος να το καταλάβω. Αλλά εδώ λετε ότι ωράια είναι απο πίσω ερεθίζεται ο προστάτης, Οι λεσβίες κάνουν καλό κλειτοριδικό κτλ . Για σοβαρευτείτε λίγο. Αυτά μπορείς να τα κάνεις και με την κοπέλα σου άν τα γουστάρεις δεν χρειάζεται να γίνεις gay στην τελική.

και ξαναλέω όσο εξωφρενικά σου φαίνονται αυτά τώρα, τόσο εξωφρενικά φαινόντουσαν στους λευκούς αντίστοιχα πράγματα με μαύρους στον Αμερικάνικο Νότο πριν από μερικές δεκαετίες

Δηλαδή στο μέλλον θα έχουμε πήξει στους gay ? Γιατί τόσοι άνθρωποι με βιολογικό πρόβλημα γεννιούνται ? Κάπου κατα την γνώμη μου έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μου θυμίζετε αυτούς που λένε. Αν δεν τον φας δεν ξέρεις αν είσαι άντρας .

Δημοσ.
Στο ορφανοτροφείο ποιος είναι η μαμά και ποιος ο μπαμπάς;

Εν ολιγοις μου λετε πως ειναι καλο οι gay γονεις να υιοθετουν παιδια; Δηλαδη θα βλεπει τον μπαμπα 1 να φιλαει στο στόμα τον μπαμπα2 και αυτο ειναι καλο; Ενταξει αν σας αρεσει τι να σας πω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...