Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε αλλαγή του αντιρατσιστικού για να συμπεριληφθεί ο σεξουαλικός προσανατολισμός ΚΑΙ η ταυτότητα φύλου στις προβλέψεις του νόμου ενώ ζήτησε τροπολογία στον υπάρχον νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης ώστε να συμπεριληφθούν τα ομόφυλα ζευγάρια κ οτι ο υπουργός δικαιοσύνης ''συμφώνησε'' να προχωρήσει το ζήτημα στη Βουλή.Πρωτοσέλιδο κ από ΤΑ ΝΕΑ σήμερα το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Rejoice! Μετά τους λαθρό,το μνημόνιο,τους άνεργους και τους ΔΥ,γίνατε και 'σείς χαρτί στην τράπουλα των πολιτικάντηδων. Ξανάμανα,rejoice! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ποιός θα δώσει ρεζουμέ τι λένε ΤΑ ΝΕΑ στην έντυπη έκδοση; Βλέπω 5 γραμμές με γενικούρες στο πρωτοσελίδο.Ως πασοκτζίδικη φυλλάδα αν μιλάει ξεκάθαρα για συμφωνία με τον υπουργό σημαίνει στανταράκι έχει παρθεί απόφαση να περάσει η δικομματική τα όσα διαρρέουν ΤΑ ΝΕΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ποιός θα δώσει ρεζουμέ τι λένε ΤΑ ΝΕΑ στην έντυπη έκδοση; Βλέπω 5 γραμμές με γενικούρες στο πρωτοσελίδο.Ως πασοκτζίδικη φυλλάδα αν μιλάει ξεκάθαρα για συμφωνία με τον υπουργό σημαίνει στανταράκι έχει παρθεί απόφαση να περάσει η δικομματική τα όσα διαρρέουν ΤΑ ΝΕΑ. http://www.tanea.gr/news/greece/article/5058026/prasino-fws-gia-to-symfwno-symbiwshs/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 http://www.tanea.gr/news/greece/article/5058026/prasino-fws-gia-to-symfwno-symbiwshs/Cheers m8 Ο λα λα!Αρα τα χουν μιλήσει τα πουλάκια μου.Φυσικά να δούμε κ τι θα γίνει στη ψηφοφορία , αλλά του πούστη δε θα παίξουν νεοελλεινήστικες υστερίες?Δε μπορεί.Κάποιος να με κρατάει ενήμερο για τηλεοπτικές εμφανίσεις στα ελλαδιστάν μήντια, θα πέσει γέλιο με τις dehumanizing παπάτζες που έχουν να ακουστούν για τους γκέι,δε παίζει να περαστεί χωρίς υποτυπώδες σόου.Αρνούμαι να το δεχτώ. Εντωμεταξύ μπαράζ δημοσιευμάτων τις τελευταίες 2-3 ώρες στον Ελληνικό Τύπο με βάση την διαρροή από ΤΑ ΝΕΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Έλα,αποφασίστε.Τροπολογία στον αντιρατσιστικό ή νομοσχέδιο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια?Από το απόγευμα βλέπω άλλαξε το tune στα μήντια κ τώρα μιλάνε για stand alone νομοσχέδιο του κυβερνητικού μπλοκ. http://www.protothema.gr/politics/article/332060/nomoshedio-tou-up-dikaiosunis-gia-ti-sunapsi-sumfonou-sumviosis-ton-omofulon-zeugarion/ Επίσης μια νομικίστικη ερώτηση,το ισχύον σύμφωνο για ετερόφυλα ζευγάρια προβλέπει την αναγνώριση των αντίστοιχων συμφώνων που έχουν συναφθεί εκτός Ελλάδας?Ποιος γνωρίζει?Διότι κ στη πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ κ στη τροπολογία της ΔΗΜΑΡ αλλά κ στα όσα διαρρέονται από το κυβερνητικό μπλόκ δε βλέπω κάτι τέτοιο.Δλδ να πούμε με εμάς που έχουμε συνάψει σύμφωνα εκτός Ελλάδας τι θα γίνει?Θα πρέπει ντε κ καλά να κάνουμε νέο σύμφωνο Ελλάδα ή θα προβλέπεται αναγνώριση με κάποιο τρόπο.Έστω αν μπορεί κάποιος να κάνει ινφερ από τα όσα σήμερα ισχύουν για τα ετερόφυλα ζευγάρια γιατί δε βγάζω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ο Μητροπολίτης Πειραιώς απειλεί με αφορισμό τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα γκειλίκια http://www.amen.gr/article16041 Αμήν Κουμπάρε A M H N!!!! Το κατάλληλο site για να ενημερώνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ο Μητροπολίτης Πειραιώς απειλεί με αφορισμό τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα γκειλίκια http://www.amen.gr/article16041 Αμήν Κουμπάρε A M H N!!!! Το κατάλληλο site για να ενημερώνεσαι Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει για όλους τους βουλευτές που δηλώνουν ΧO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 λολ,άρχισαν τα χριστιανοταλεμπάνια Πραγματικά η κάργια η Σεραφείμ (κρυφή δικιά μας μαλλον τον κόβω που στανταράκι κάκιωσε γιατί επέλεξε μια ζωή την αγαμία) τα χει σπάσει.Μπαι φαρ η πιο απανθρωποποιητική επιστολή που έχω διαβάσει έβερ για τους γκέι από ελλαδιστάν εκκλησία.Η τύπισσα είναι ανενόχλητη να λέει τέτοιες παπαριές κ να τον ακούν νέοι άνθρωποι συν τα καμμένα μπάζα που συμφωνούν να σιγοντάρουν.Κ μετά μου λέτε γιατί είμαι αυστηρός κ θέλω να τους πηδάω τα πρέκια? Αν ο αντιρατσιστικός που λένε θα περάσουν ήταν σε ισχύ τον κόβω επί τόπου εαν εγώ προσωπικά έστω κ μόνος δε του έκανα αγωγή για παρακίνηση μίσους εναντίον των LGBT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 λολ,άρχισαν τα χριστιανοταλεμπάνια Πραγματικά η κάργια η Σεραφείμ (κρυφή δικιά μας μαλλον τον κόβω που στανταράκι κάκιωσε γιατί επέλεξε μια ζωή την αγαμία) τα χει σπάσει.Μπαι φαρ η πιο απανθρωποποιητική επιστολή που έχω διαβάσει έβερ για τους γκέι από ελλαδιστάν εκκλησία.Η τύπισσα είναι ανενόχλητη να λέει τέτοιες παπαριές κ να τον ακούν νέοι άνθρωποι συν τα καμμένα μπάζα που συμφωνούν να σιγοντάρουν.Κ μετά μου λέτε γιατί είμαι αυστηρός κ θέλω να τους πηδάω τα πρέκια? Αν ο αντιρατσιστικός που λένε θα περάσουν ήταν σε ισχύ τον κόβω επί τόπου εαν εγώ προσωπικά έστω κ μόνος δε του έκανα αγωγή για παρακίνηση μίσους εναντίον των LGBT. Δεν είναι θέμα ταλιμπάν έχει το δικαίωμα αν νιώθει ότι θίγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα ταλιμπάν έχει το δικαίωμα αν νιώθει ότι θίγεται. Αν θιγεται επειδη θεμελιώνονται ανθρωπινα δικαιωματα τοτε η θεση του ειναι στο διαολο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Wait, έστω πως ισχύει αυτό: [...]έχει το δικαίωμα αν νιώθει ότι θίγεται. Αφου δεν μιλάμε για θρησκευτικό γάμο, γιατί να θίγεται;Επίσης, αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Wait, έστω πως ισχύει αυτό: Αφου δεν μιλάμε για θρησκευτικό γάμο, γιατί να θίγεται; Επίσης, αυτό. Επειδη αυτοι που ειναι ΧΟ ειναι, εννοω αυτους που θα το ψηφισουν. Αν θιγεται επειδη θεμελιώνονται ανθρωπινα δικαιωματα τοτε η θεση του ειναι στο διαολο. Ο καθενας κοιταει τα δικα του δικαιωματα καλος ή κακος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ο καθενας κοιταει τα δικα του δικαιωματα καλος ή κακος Και ποια είναι τα δικά του δικαιώματα ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Και ποια είναι τα δικά του δικαιώματα ακριβώς; Αυτα που εχει σαν Μητροπολιτης. Δεν λεω οτι ειναι σωστο απλα οτι εχει αυτο το δικαιωμα επειδη ειναι εκλεγμενος σε αυτη την θεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις