Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλάβετε ορισμένοι επιτέλους ότι η μόνη ανωμαλία στη φύση μας είναι η σεξουαλική αποχή. Οι ορμές είναι ορμές και όπου βρεις τρύπα θα το βάλεις.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δλδ μόνο άτομα διαφορετικού φύλλου δικαιούνται να επισημοποιήσουν τη σχέση για να παίρνουν τα επιδόματα

άτομα ίδιου φύλλου δεν τα δικαιούνται μάλλον γιατί δεν συζούν,δεν έχουν τα ίδια προβλήματα,τις ίδιες ανάγκες κτλ

μάλιστα,κι ο άλλος λέειι παραδείγματα για γάμους με σκύλους,οκ μπερδέψαμε τα είδη,μιλάμε για γάμο homo sapiens με homo spaiens,

Κάποτε που είμασταν πολύυυ πίσω μιλούσαμε για γάμο άντρα γυναίκα. Τώρα που προοδεύσαμε επεκτάθηκε και έγινε homo sapiens με homo sapiens. Αργότερα μπορεί να γίνει homo sapiens - μη homo sapiens.

Αυτή είναι η απορία μου, στο μέλλον θα θεωρείται αυτονόητο;

(...κωλομπαράς, πιροσκί, τραμοντάνα, ναυτοπρόσκοπος, καπνοσύριγγα, τρομπαδούρος...φωτιστικό ΙΚΕΑ)

Χαχααχαχααχ ωραίος ο διάολος

Δημοσ.
Καταλάβετε ορισμένοι επιτέλους ότι η μόνη ανωμαλία στη φύση μας είναι η σεξουαλική αποχή. Οι ορμές είναι ορμές και όπου βρεις τρύπα θα το βάλεις.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Με συναίνεση, απαραιτήτως.

Αυτομάτως αποκλείονται παιδιά και η περίφημη σκύλα.

Δημοσ.

Βρίσκεις ανωμαλιάρικο να πας με ένα αγοράκι 17 χρονών;

Ο Πλάτωνας θα διαφωνούσε μαζί σου. =ρ

Δημοσ.

15 είναι το νόμιμο όριο.

Και δεν ξέρω για τα αγοράκια, τα 17χρονα κοριτσάκια πάντως είναι (ή ήταν τότε) σα να πηδάς την παλάμη σου βρεγμένη.

Δημοσ.
15 είναι το νόμιμο όριο.

Και δεν ξέρω για τα αγοράκια, τα 17χρονα κοριτσάκια πάντως είναι (ή ήταν τότε) σα να πηδάς την παλάμη σου βρεγμένη.

Ήξερα μια 17χρονη που έβαζε πράσινη μπογιά στον κόλπο της κι έβγαιναν όλοι πασοκατζήδες.

useless info of the day, συνεχίστε.

Δημοσ.

Αυτό με ρωτούν πάντα. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι χρώμα χρησμοποιούσε ή που το είχε βρει. Δεν έχω προσωπική εμπειρία εγώ ήμουν ήδη πασοκατζής από άλλη φάση, σου έχω πει.

Δημοσ.

δικό μου λάθος, σορρυ. Ήθελα να καταλήξω πως σε εκείνη ας πούμε δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να κάνει σεξ.

(σώσιμο του κώλου, δεν ήθελα να καταλήξω εκεί)

• Super Moderators
Δημοσ.
Αντικειμενικά όμως, οι μαύροι της Αμερικής ήταν άνθρωποι αλλά δεν αντιμετωπίζονταν ως άνθρωποι αλλά σαν ζώα. Το αυτονόητο εκείνης της υπόθεσης έχει άλλη βάση. Δεν είναι όλα το ίδιο αυτονόητα και ίσως να μην πρέπει να είναι.

Οι γυναίκες το ίδιο. Είναι άνθρωποι. Είναι πολίτες, και γιαυτό είναι αυτονόητο να έχει ίσα δικαιώματα. Ψήφο, λόγο κτλ Η γυναίκα όμως ως ζεύγος με έναν πίθηκο δεν είναι πλέον "άνθρωπος". Μιλάμε για μια σχέση. Αυτή η σχέση δεν ξέρω αν πρέπει να είναι αυτονόητα αποδεκτή.

προφανώς αγνόησα την απορία σου για γάμο με ζώα και προφανώς η ερώτηση για τους μαύρους ήταν σε σύγκριση με τους ομοφυλόφιλους και αυτοί άνθρωποι είναι τελευταία φορά που checkαρα... :o

τα ευκόλως εννοούμενα τελικά δεν πρέπει να παραλείπονται...

Δημοσ.

Να ξεχωρίσουμε λίγο το "κοινωνικά αποδεκτό" με "φυσιολογικό"; Λέω εγώ τώρα.

Ένας κινεζάκος παντρεύτηκε χαρακτήρα από manga. =ρ

Δημοσ.

και ναι ειναι γεγονος το γ******* το θεμα.τα θερμα μου συγχαρητηρια.ειστε ατομα οριμα και με αποψη,τα πλεον καταλληλα για μια σοβαρη συζητηση.και διαβαζοντας τα οσα εχουν ειπωθει αναρωτιεμαι ποιοι ειμαστε εμεις που μας δινετε το δικαιωμα να κρινουμε για τους αλλους,για το αν θα υπαρχει νομικη εξισωση η οχι?(που ειναι και το αρχικο ερωτημα).δλδ θεωρειται αφυσικο να εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια δικαιωματα και φυσικο να μπαινουμε σε ενα θρεντ να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του και στο τελος να ξεφτιλιζεται και η συζητηση με τετοιο τροπο???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...