Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ο τούβλομαν είσαι; ο ομνισλας; ποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ο τούβλομαν είσαι; ο ομνισλας; ποιος; Πόσο μπορούσες περισσότερο να με επιβεβαιώσεις ότι είσαι από την φύση σου αγενής ανίκανος να συζητήσεις με τον οποιονδήποτε έχει άλλες απόψεις από σένα όπως κάνουμε τόση ώρα όλοι οι υπόλοιποι.Τώρα για το ποιος είναι τούβλωμεν ψάξε λίγο καλύτερα δεν είναι δύσκολο να το βρεις.Κοίτα στον καθρέφτη....Άτομο άλλωστε που αποδίδει συλλογική ευθύνη στους πιστούς μίας θρησκείας εξ αιτίας ότι ο λειτουργός αυτής το χει παραχέσει δεν νομίζω ότι έχει περισσότερο iq από ένα μαρούλι.Ariverdertsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Σε nicknames αναφερόμ... σταματάω δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Σε nicknames αναφερόμ... σταματάω δεν έχει νόημα. Ο τούβλομαν Ναι σε nick name μας έπεισες, όντως δεν έχει νόημα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ο τούβλομαν Ναι σε nick name μας έπεισες όντως δεν έχει νόημα..... Brickoman, banned πλέον το account... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Brickoman, banned πλέον το account... Are you talking to me;Μα καμία σχέση όμως... Αν με έβαζαν στο στράτευμα έστω μία μέρα πάνω από την υποχρεωτική θητεία ή κάποιον θα σκότωνα ή θα αυτοκτονούσα.Αποτελεί μέγιστη προσβολή για μένα να με ταυτίσεις με άτομα που ασχολούνται με αυτά τα επαγγέλματα.Είναι έξω από τη φιλοσοφία μου και την ιδεολογία μου.Ok;Edit: Σορρυ Thress δεν είχα συνδυάσει ότι το brickoman κυριολεκτικά σημαίνει τούβλομαν .Οπότε my bad το quote που σου έκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 εντάξει δεν έγινε και τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σχετικά με την Εκκλησία (το κτήριο με τους παπάδες) απάντησα πιο πάνω. Αντίστοιχα κι εγώ γιατί να πληρώνω την ΕΡΤ (ΕΔΤ τώρα πια) αφού δεν την παρακολουθώ; Δυστυχώς όμως αναγκάζομαι καλώς ή κακώς να την πληρώσω. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Αφού πληρώνεις (θες, δεν θες) την ΕΡΤ (ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ) έχεις δικαίωμα να ασκείς κριτική όμως έτσι? Έτσι και γω λοιπόν αφού πληρώνω θρησκεία, και βλέπω χτες τον Άνθιμο να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τα αρχαία Ελληνικά (για το οτι προτάθηκε να διδάσκεται μόνο σε αυτούς που το επιθυμούν, πχ θεωρητική κατεύθυνση), την στιγμή που η χριστιανοσύνη εδώ στην Ελλάδα καταρήμαξε τους αρχαίους ελληνικούς ναούς, και έχτισε επάνω του εκκλησίες, όταν άκουγα πριν κάτι μήνες τον άλλον απο τον πειραιά, να λέει να πάτε να πάρετε συνέντευξη απο το μποζώνιο, τότε φίλε μου έχω κάθε δικαίωμα να ασκώ κριτική. Και όπως περιμένεις να σεβαστώ εγώ εσένα, έτσι και εσύ θα πρέπει να σεβαστείς εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 καλα αυτο με τα αρχαια ελληνικα ηταν το λιγοτερο..δεν γουσταρει ουτε την βιολογια ελεγε..γιατι διδασκεται με λαθος τροπο...η δημιουργια του κοσμου (απο τιποτα χιμπατζηδες ξερωγω θα λεει η βιολογια)...ενω ο ανθιμος θα γουσταρει φασεις αδαμ και ευα....λες και μας ηρθε απο καπου τηλεγραφημα για τον "σωστο τροπο" και το διαβασε πρωτος ο ανθιμος μη χεσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού πληρώνεις (θες, δεν θες) την ΕΡΤ (ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ) έχεις δικαίωμα να ασκείς κριτική όμως έτσι? Έτσι και γω λοιπόν αφού πληρώνω θρησκεία, και βλέπω χτες τον Άνθιμο να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τα αρχαία Ελληνικά (για το οτι προτάθηκε να διδάσκεται μόνο σε αυτούς που το επιθυμούν, πχ θεωρητική κατεύθυνση), την στιγμή που η χριστιανοσύνη εδώ στην Ελλάδα καταρήμαξε τους αρχαίους ελληνικούς ναούς, και έχτισε επάνω του εκκλησίες, όταν άκουγα πριν κάτι μήνες τον άλλον απο τον πειραιά, να λέει να πάτε να πάρετε συνέντευξη απο το μποζώνιο, τότε φίλε μου έχω κάθε δικαίωμα να ασκώ κριτική. Και όπως περιμένεις να σεβαστώ εγώ εσένα, έτσι και εσύ θα πρέπει να σεβαστείς εμένα. Όχι μόνο έχεις δικαίωμα να ασκείς κριτική, αλλά είναι και το πλέον λογικό το να το κάνεις. Το θέμα είναι, να την ασκείς προς τη σωστή κατεύθυνση. Πιάσε στο στόμα σου τον Άνθιμο (και τον κάθε «Άνθιμο»...) και μην τον αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Ρίξε αλύπητο ξύλο, τόσο στην ηγεσία τής εκκλησίας, που απαιτεί και εκβιάζει τη χρηματοδότησή της από το κράτος (άρα από 'σένα κι εμένα...), όσο και στο ίδιο το κράτος, που υποκύπτει στον εκβιασμό αυτό. Κανείς δε θα σου ζητήσει λογαριασμό, επειδή το έκανες. Σίγουρα πάντως, όχι εγώ και, θέλω να πιστεύω, κανένας λογικά σκεπτόμενος. Τούς απλούς πιστούς όμως - οι οποίοι στο κάτω κάτω, δε διαμορφώνουν, ούτε ορίζουν τη στάση και τις αποφάσεις τής επίσημης εκκλησίας, ούτε και συντάσσονται απαραιτήτως και στο σύνολό τους με τις αποφάσεις της - μέχρι τη στιγμή που θα σού γίνουν στενός κορσές, αρχίζοντας να σε ενοχλούν, να σε «κατηγορούν» επειδή είσαι άθεος και να σε πιέζουν να δεχτείς τα πιστεύω τους, δεν έχεις δικαίωμα ούτε να τούς βρίζεις, ούτε να τούς χλευάζεις, ούτε να τους αποκαλείς «πρόβατα», «θύματα», ή ό,τι άλλο σχετικό. Αν, όταν και σε όσους το κάνουν, άλλαξέ τους τα φώτα. Αν κάποιος νιώθει καλά με το να πιστεύει σε Θεούς, νεράιδες, πνεύματα, ή ό,τι άλλο, αλλά δεν ασχολείται καν με το αν δέχεσαι τα ίδια κι εσύ, πόσο μάλλον δε, όταν δεν προσπαθεί να σε πείσει για οτιδήποτε, πρέπει να υφίσταται τις επιθέσεις σου, επειδή έχεις τα νεύρα σου για τα κερατιάτικα που αναγκάζεσαι να πληρώνεις; Εκείνος σε υποχρέωσε να τα πληρώσεις; Η απαγορεύεται να πιστεύει σε κάτι που εσύ θεωρείς παράλογο ή ανύπαρκτο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 αν βγουν όλοι οι πιστοί κι αρχίσουν κράξιμο δεν θα το βουλώσει ο Άνθιμος και ο κάθε Άνθιμος? δεν το κάνουν όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 αν βγουν όλοι οι πιστοί κι αρχίσουν κράξιμο δεν θα το βουλώσει ο Άνθιμος και ο κάθε Άνθιμος? δεν το κάνουν όμως... Μάλλον θα το βουλώσει και θεωρώ λάθος τους, το ότι δεν έχουν αρχίσει το κράξιμο. Αν τους κατηγορούσαν γι' αυτό κάποιοι, δε θα τους αδικούσα. Το θέμα είναι ότι, από την πλευρά των άθεων, οι επιθέσεις κατά κανόνα, δε στοχεύουν στην αδιαφορία κάποιων απέναντι σε φαινόμενα τύπου Άνθιμου, αλλά στο ότι, αυτοί οι κάποιοι, πιστεύουν σε Θεό. Είναι αυτή η ...θανατηφόρα λογική, που λέει ότι, αφού τολμά κάποιος να πιστεύει σε κάτι το οποίο εγώ απορρίπτω, δικαιούμαι να τον απαξιώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ναι δεν μπορεί κάποιος να απαξιώνει αυτόν που πιστεύει ότι το 5508πχ δημιουργήθηκε ο κόσμος και να θέλει να διδάσκεται στα σχολεία ή στα πανεπιστήμια (βλέπε USA), οφείλει να το σέβεται... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ναι δεν μπορεί κάποιος να απαξιώνει αυτόν που πιστεύει ότι το 5508πχ δημιουργήθηκε ο κόσμος και να θέλει να διδάσκεται στα σχολεία ή στα πανεπιστήμια (βλέπε USA), οφείλει να το σέβεται... Είσαι και ακριβής, τρομάρα σου! http://www.jerusalem-patriarchate.info/gr/xronologia.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού πληρώνεις (θες, δεν θες) την ΕΡΤ (ΔΤ ή ΝΕΡΙΤ) έχεις δικαίωμα να ασκείς κριτική όμως έτσι? Έτσι και γω λοιπόν αφού πληρώνω θρησκεία, και βλέπω χτες τον Άνθιμο να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τα αρχαία Ελληνικά (για το οτι προτάθηκε να διδάσκεται μόνο σε αυτούς που το επιθυμούν, πχ θεωρητική κατεύθυνση), την στιγμή που η χριστιανοσύνη εδώ στην Ελλάδα καταρήμαξε τους αρχαίους ελληνικούς ναούς, και έχτισε επάνω του εκκλησίες, όταν άκουγα πριν κάτι μήνες τον άλλον απο τον πειραιά, να λέει να πάτε να πάρετε συνέντευξη απο το μποζώνιο, τότε φίλε μου έχω κάθε δικαίωμα να ασκώ κριτική. Και όπως περιμένεις να σεβαστώ εγώ εσένα, έτσι και εσύ θα πρέπει να σεβαστείς εμένα. Έχει διαφορά το ασκώ κριτική με το προσβάλλω μια θρησκεία και τους πιστούς της. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις