elven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως γω είμαι κατά της υιοθεσίας όχι γιατί οι ομοφυλόφιλοι είναι τέρατα και δεν μπορούν να αναθρέψουν ένα παιδί αλλά γιατί οι περισσότεροι ετεροφυλόφιλοι είναι για τον πέο και τα βλαστάρια τους θα κάνουν τη ζωή των παιδιών αυτών μαρτύριο.
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό λέγαμε και με το στάτους εχθές...στη τελική ποιό παιδί απ' όλα είναι περισσότερο ψυχικά ισορροπημένο όμως.
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως γω είμαι κατά της υιοθεσίας όχι γιατί οι ομοφυλόφιλοι είναι τέρατα και δεν μπορούν να αναθρέψουν ένα παιδί αλλά γιατί οι περισσότεροι ετεροφυλόφιλοι είναι για τον πέο και τα βλαστάρια τους θα κάνουν τη ζωή των παιδιών αυτών μαρτύριο. Αν κάποιος κρίνει ένα παιδί από της σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών του κατά την γνώμη μου θα πρέπει να στερηθεί την κηδεμονία των ίδιων του των παιδιών. Είναι αυτονόητο ότι η υιοθεσία είναι σοφή πράξη και αξιέπαινη, ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης.
elven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αν κάποιος κρίνει ένα παιδί από της σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών του κατά την γνώμη μου θα πρέπει να στερηθεί την κηδεμονία των ίδιων του των παιδιών. Είναι αυτονόητο ότι η υιοθεσία είναι σοφή πράξη και αξιέπαινη, ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης. ναι αλλά εγώ δεν λέω με βάση το τι είναι το σωστό,λέω με βάση αυτό που ισχύει,και δυτυχώς ισχύει το παραπάνω που είπα
Teaser Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 "Ου ο μπαμπάς σου τον παίρνει από τον μπαμπά σου!""Ου είσαι παιδί χωρισμένων γονιών" Το ίδιο βαριά είναι στο δικό μου μυαλό βέβαια. Καμία μα καμίααα σχέση. Όσο και αν προσπαθώ να τα δω ίδια δεν είναι, και δεν θα είναι για το παιδί μιας ευαίσθητης ηλικίας. Ο χωρισμός είναι χωρισμός, λες "δεν ταιριάζουμε πλέον", "μου σπας τα νεύρα και δεν σε θέλω πια". Ο χωρισμός δεν έχει κάτι το κοινωνικά μεμπτό, μπορεί να μην θεωρείται θετική εξέλιξη μιας σχέσης (όταν μιλάμε για γάμο), αλλά δεν είναι και κάτι που θα αποτελέσει αιτία κοροιδία ή ξέρω γω τι. Στο σχολείο θυμάμαι είχα συμμαθητή με χωρισμένους γονείς, και στο πανεπιστήμιο το ίδιο. Κανένας δεν ασχολήθηκε, το παιδί αντιμετωπίστηκε όπως όλα τα άλλα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που είναι εν μέρη και φυσιολογικό να υπάρχουν. Το "ο μπαμπάς σου τον..." είναι πιο πικάντικο, δίνει πολλά δικαιώματα για κουτσομπολιά, πειράγματα και ειρωνίες. Κουίζ: Σκέψου το παιδί να μάλωνε με έναν συμμαθητή του, θρασύ ή όχι και τόσο. Τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα άκουγε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 πάντως είναι δεδομένο ότι αυτή η συζήτηση σε 20 χρόνια (άντε 30) θα μας φαίνεται τραγική μιας και αυτά που ζητάει ο htps είναι αυτονόητα, όπως έγινε με τις γυναίκες (ψήφος) και με τους μαύρους αργότερα...
Teaser Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή πιο αργότερα (>30 έτη) όταν αυτά που λές θα είνα ήδη αυτονόητα από καιρό, θα μπορώ να κατοχυρώσω νομικά την μακροχρόνια σχέση μου με τη σκύλα μου; Και μετά από αυτό, τι; Θα γίνει και αυτό αυτονόητο; φάνηκα ανοιχτόμυαλος τώρα ή μπα; Πάντως την προσπάθεια την έκανα...
elven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή πιο αργότερα (>30 έτη) όταν αυτά που λές θα είνα ήδη αυτονόητα από καιρό, θα μπορώ να κατοχυρώσω νομικά την μακροχρόνια σχέση μου με τη σκύλα μου;Και μετά από αυτό, τι; το ίδιο ακριβώς.
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή πιο αργότερα (>30 έτη) όταν αυτά που λές θα είνα ήδη αυτονόητα από καιρό, θα μπορώ να κατοχυρώσω νομικά την μακροχρόνια σχέση μου με τη σκύλα μου;Και μετά από αυτό, τι; Κατσίκα αν θες σήμερα, για σκύλο δεν γνωρίζω. http://lamiaonline.blogspot.com/2010/02/blog-post_2865.html , σε μερικούς μερικούς να μην μπαίνουν ιδέες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή πιο αργότερα (>30 έτη) όταν αυτά που λές θα είνα ήδη αυτονόητα από καιρό, θα μπορώ να κατοχυρώσω νομικά την μακροχρόνια σχέση μου με τη σκύλα μου;Και μετά από αυτό, τι; Θα γίνει και αυτό αυτονόητο; φάνηκα ανοιχτόμυαλος τώρα ή μπα; Πάντως την προσπάθεια την έκανα... δλδ δεν σου φαίνεται παράξενο τώρα που κάποτε υπήρχε σοβαρό πρόβλημα ρατσισμού κατά των μαύρων στην Αμερική?
Teaser Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Κατσίκα αν θες σήμερα, για σκύλο δεν γνωρίζω. http://lamiaonline.blogspot.com/2010/02/blog-post_2865.html , σε μερικούς μερικούς να μην μπαίνουν ιδέες. Το ζεύγος να υιοθετεί παιδι ή όχι; Εγώ λέω γιατί όχι; Από το να είναι στο ορφανοτροφείο... δλδ δεν σου φαίνεται παράξενο τώρα που κάποτε υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με το ρατσισμό κατά των μαύρων στην Αμερική? Αντικειμενικά όμως, οι μαύροι της Αμερικής ήταν άνθρωποι αλλά δεν αντιμετωπίζονταν ως άνθρωποι αλλά σαν ζώα. Το αυτονόητο εκείνης της υπόθεσης έχει άλλη βάση. Δεν είναι όλα το ίδιο αυτονόητα και ίσως να μην πρέπει να είναι. Οι γυναίκες το ίδιο. Είναι άνθρωποι. Είναι πολίτες, και γιαυτό είναι αυτονόητο να έχει ίσα δικαιώματα. Ψήφο, λόγο κτλ Η γυναίκα όμως ως ζεύγος με έναν πίθηκο δεν είναι πλέον "άνθρωπος". Μιλάμε για μια σχέση. Αυτή η σχέση δεν ξέρω αν πρέπει να είναι αυτονόητα αποδεκτή.
elven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 δλδ μόνο άτομα διαφορετικού φύλλου δικαιούνται να επισημοποιήσουν τη σχέση για να παίρνουν τα επιδόματα άτομα ίδιου φύλλου δεν τα δικαιούνται μάλλον γιατί δεν συζούν,δεν έχουν τα ίδια προβλήματα,τις ίδιες ανάγκες κτλ μάλιστα,κι ο άλλος λέειι παραδείγματα για γάμους με σκύλους,οκ μπερδέψαμε τα είδη,μιλάμε για γάμο homo sapiens με homo spaiens,
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το ζεύγος να υιοθετεί παιδι ή όχι;Εγώ λέω γιατί όχι; Από το να είναι στο ορφανοτροφείο... Ότι είπε ο Έλβεν.
Lucifer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το θρεντ είναι τρανή απόδειξη πόσο αβάσιμο είναι το "sapiens" ετυμολογικά. Κατά τα άλλα, κοινωνικό πείραμα #2, επειδή δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ το θρεντ και δε βλέπω να γίνονται και ρηπόρτς, αν πέσει στην αντίληψή μου ποστ με χαρακτηρισμούς (φούστης, γκέουλας, κωλομπαράς, πιροσκί, τραμοντάνα, ναυτοπρόσκοπος, καπνοσύριγγα, τρομπαδούρος, κίναιδος, φωτιστικό ΙΚΕΑ) ξέρετε τι παίζει, χουχ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 μάλιστα,κι ο άλλος λέειι παραδείγματα για γάμους με σκύλους,οκ μπερδέψαμε τα είδη,μιλάμε για γάμο homo sapiens με homo spaiens, άμα θέλει να trollάρει θα μιλήσει και για εξωγήινους και για νέφελιμ και για ΕΛ και για παλάμες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις