Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σίγουρα άλλα, διαφορετική αντιμετώπιση θα έχει ενα παιδί γκέη, και διαφορετική ενα παιδί άθεων.

Το οτι είναι κοινωνικές τάξεις και αυτές είναι σίγουρο, αλλά οι επιπτώσεις διαφέρουν.

"Ου ο μπαμπάς σου τον παίρνει από τον μπαμπά σου!"

"Ου είσαι παιδί χωρισμένων γονιών"

Το ίδιο βαριά είναι στο δικό μου μυαλό βέβαια.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά είχα αρκετούς συμμαθητές όπου προερχόταν απο χωρισμένες οικογένειες, και σε πληροφορώ οτι τους αντιμετωπίζαμε με μεγαλύτερο σεβασμό απ' οτι τους υπολοίπους.

Για μάντεψε λίγο τις επιπτώσεις στο παιδί. Και δεν εννοώ σε μικρές ηλικίες. Εννοώ με το που θα μπεί στην εφηβεία και θα αρχίσει να ψάχνεται, πως θα διαμορφωθεί η ψυχοσύνθεση του με τόσο κράξιμο που θα τρώει για τους μπαμπάδες η τις μαμάδες του.

Γιατί εντάξει στην Ελλάδα ζούμε, στην Ολλανδία πιθανόν να μην καιγόταν καρφί σε κανέναν, γιατί έτσι είναι η παιδεία τους.

Δημοσ.

Φιλε status σεβομαι αυτο που λες.Οκ το ηθελαν ενα παιδι.Το παιδι οταν μεγαλωσει πως θα το αντιμετωπισει νομιζεις?Η πρεζακι θα βγει,η ομοφυλοφιλο η και εγω δεν ξερω τι..Νομιζεις πως θα του παρεχουν μια αξιοπρεπη ζωη?Οχι θα το κανουν σαν τις μουρακλες τους..Σιγουρα πραγματα...Εγω ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων και δεν νομιζω να ημουν ιδιος αν ο ''μπαμπας μου τον επαιρνε απο τον αλλο μου μπαμπα'' οπως λες..Μονο λογικο δεν ειναι..Μην τα ισωπεδονουμε ολα..Ξαναλεω το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του και αν του αρεσει να τρωει κρεας απο λαθος τρυπα ειναι προβλημα του!!Οταν ομως μπλεκουν ζωες παιδιων που στο κατω κατω τους την γ$%^&νε θελουν δεν θελουν τοτε αλλαζει το θεμα και αφορα την κοινωνια σαν συνολο..

• Super Moderators
Δημοσ.
"Ου ο μπαμπάς σου τον παίρνει από τον μπαμπά σου!"

"Ου είσαι παιδί χωρισμένων γονιών"

Το ίδιο βαριά είναι στο δικό μου μυαλό βέβαια.

"ου ο μπαμπάς σου είναι μαύρος!"

Δημοσ.
Προσωπικά είχα αρκετούς συμμαθητές όπου προερχόταν απο χωρισμένες οικογένειες, και σε πληροφορώ οτι τους αντιμετωπίζαμε με μεγαλύτερο σεβασμό απ' οτι τους υπολοίπους.

Για μάντεψε λίγο τις επιπτώσεις στο παιδί. Και δεν εννοώ σε μικρές ηλικίες. Εννοώ με το που θα μπεί στην εφηβεία και θα αρχίσει να ψάχνεται, πως θα διαμορφωθεί η ψυχοσύνθεση του με τόσο κράξιμο που θα τρώει για τους μπαμπάδες η τις μαμάδες του.

Γιατί εντάξει στην Ελλάδα ζούμε, στην Ολλανδία πιθανόν να μην καιγόταν καρφί σε κανέναν, γιατί έτσι είναι η παιδεία τους.

Νιώθω γέρος τώρα που το σκέφτομαι και μόνο αλλά στην ηλικία μου (εκτός του ότι πηγαίναμε 20 χιλιόμετρα στα χιόνια για να μπούμε ίντερνετ:Ρ) υπήρχε κράξιμο για τα παιδιά χωρισμένων ζευγαριών, κάποτε εξελίσσεται η κοινωνία, τίποτα δεν αλλάζει σε μια στιγμή ρε.

Δημοσ.

Δεκτό. Επειδή σηκώνει μεγάλη κουβέντα και λίγο-πολυ με έχουν καλύψει οι πιο πίσω, αν θες το συζητάμε σε private/msn. Αλλά εντάξει το ξέρω οτι ΔΕΝ πρόκειται να συμφωνήσουμε οπότε δεν έχω πολλές ελπίδες :P

Δημοσ.
Φιλε status σεβομαι αυτο που λες.Οκ το ηθελαν ενα παιδι.Το παιδι οταν μεγαλωσει πως θα το αντιμετωπισει νομιζεις?Η πρεζακι θα βγει,η ομοφυλοφιλο η και εγω δεν ξερω τι..Νομιζεις πως θα του παρεχουν μια αξιοπρεπη ζωη?Οχι θα το κανουν σαν τις μουρακλες τους..Σιγουρα πραγματα...Εγω ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων και δεν νομιζω να ημουν ιδιος αν ο ''μπαμπας μου τον επαιρνε απο τον αλλο μου μπαμπα'' οπως λες..Μονο λογικο δεν ειναι..Μην τα ισωπεδονουμε ολα..Ξαναλεω το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του και αν του αρεσει να τρωει κρεας απο λαθος τρυπα ειναι προβλημα του!!Οταν ομως μπλεκουν ζωες παιδιων που στο κατω κατω τους την γ$%^&νε θελουν δεν θελουν τοτε αλλαζει το θεμα και αφορα την κοινωνια σαν συνολο..

Έτσι όπως το λες είναι σαν να λες ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι υιοθετεί ένα παιδί και μετά το ζευγάρι χωρίζει, και η γυναίκα αναλαμβάνει την κηδεμονία του παιδιού και μεγαλώνει μόνο με γυναίκες (αγόρι είναι έτσι, δεν ξέρω αν στο είπα:Ρ) θα πει ότι θα "το πιάνει το σαπούνι";

Ρε συ αν σαν γονείς είναι σωστοί και του δώσουν αρχές, μα και το μισό ναυτικό όμιλο να έχουν πάρει το παιδί θα είναι οκ..

Με το ζόρι πόστης και πρεζάκι δηλαδή εγώ που είμαι άθεος και προέρχομαι από χριστιανούς ορθόδοξους θα κάνω τον Εωσφόρο; (συνωνυμίες με mod του ινσόμνια είναι εντελώς συμπτωματικές:Ρ)

---------- Προσθήκη στις 03:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:53 ----------

Δεκτό. Επειδή σηκώνει μεγάλη κουβέντα και λίγο-πολυ με έχουν καλύψει οι πιο πίσω, αν θες το συζητάμε σε private/msn. Αλλά εντάξει το ξέρω οτι ΔΕΝ πρόκειται να συμφωνήσουμε οπότε δεν έχω πολλές ελπίδες :P

Όπως είπα στον Θρες πριν ξεκινήσει για να βάλει φωτιά στο ποδήλατο του katsouras:

Ο χρήστης Dexter by Design λέει:

Πες μου που έισαι και τι κανεις τώρα, τέλος;

Ουψ λάθος..B)

Ο χρήστης ThReSh λέει:

democracy...

...overrated

Ο χρήστης Dexter by Design λέει:

kalo einai

it spices up Civilization ;P

Δημοσ.

Ειναι ιδιο αυτο που μου λες παλι δηλαδη με το να μεγαλωνεις σε ΑΝΩΜΑΛΟ περιβαλλον?Ιδιο ειναι να μεγαλωνει μια χωρισμενη μανα το παιδι μονη της και ιδιο δυο ανωμαλες λεσβιες που θα του λενε οτι ειναι και σωστο..?Ε,μην τρελαθουμε κιολας..!Το οτι εισαι αθεος δεν σημαινει πως θα το περασεις στο παιδι σου.Οκ συμφωνω!Αλλα εσυ δεν πειραζεις κανενα...Δεν θα λενε α,ηρθε ο ταδε ο αθεος γιατι κανενας δεν θα ξερει τις θρησκευτικες πεποιθήσεις σου ωστε να σε κατακρινει..Το να εισαι γκει ζευγαρι και να μεγαλωνεις ενα παιδι που δεν καταλαβαινεις οτι απο μονο του και μονο προκαλει αντιδρασεις που θα ασκουν τοσο μεγαλη ψυχολογικη πιεση στο παιδι ωστε να αρχισει να εχει σοβαρα προβληματα?Ας ειναι και συμβιβασμενο και ας μην εχει προβλημα στην ιδεα οτι οι γονεις του ειναι οτι σκατα ειναι,θα αποκτησει με τους γυρω του! Τεσπα ο καθενας εχει την γνωμη του..Τωρα να σου περασω την δικη μου με το ζορι δεν γινεται..Απλα εχουμε αλλη αντιληψη..

Δημοσ.
Ειναι ιδιο αυτο που μου λες παλι δηλαδη με το να μεγαλωνεις σε ΑΝΩΜΑΛΟ περιβαλλον?Ιδιο ειναι να μεγαλωνει μια χωρισμενη μανα το παιδι μονη της και ιδιο δυο ανωμαλες λεσβιες που θα του λενε οτι ειναι και σωστο..?Ε,μην τρελαθουμε κιολας..!Το οτι εισαι αθεος δεν σημαινει πως θα το περασεις στο παιδι σου.Οκ συμφωνω!Αλλα εσυ δεν πειραζεις κανενα...Δεν θα λενε α,ηρθε ο ταδε ο αθεος γιατι κανενας δεν θα ξερει τις θρησκευτικες πεποιθήσεις σου ωστε να σε κατακρινει..Το να εισαι γκει ζευγαρι και να μεγαλωνεις ενα παιδι που δεν καταλαβαινεις οτι απο μονο του και μονο προκαλει αντιδρασεις που θα ασκουν τοσο μεγαλη ψυχολογικη πιεση στο παιδι ωστε να αρχισει να εχει σοβαρα προβληματα?Ας ειναι και συμβιβασμενο και ας μην εχει προβλημα στην ιδεα οτι οι γονεις του ειναι οτι σκατα ειναι,θα αποκτησει με τους γυρω του! Τεσπα ο καθενας εχει την γνωμη του..Τωρα να σου περασω την δικη μου με το ζορι δεν γινεται..Απλα εχουμε αλλη αντιληψη..

Δηλαδή αν γίνει αυτό (άσχετα αν είσαι υπέρ ή κατά) θα αποτρέψεις το παιδί σου να παίξει με ένα παιδί που το έχουν υιοθετήσει ομοφυλόφιλοι γονείς και αν μη τη άλλο θα το βρίσεις με το παραμικρό βάση των σεξουαλικών προτιμήσεων των γονέων του;

Kαι φυσικά μπορούμε να έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλιώς τη σχατά διάλογος θα γινόταν;

---------- Προσθήκη στις 04:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:15 ----------

Πληροφοριακά, ανώμαλο περιβάλλον για ενα παιδί είναι ΚΑΙ το χριστιανικό, ειδικά αν κάθε Κυριακή έχει λιβάνισμα :lol:

Αχάριστε, μην απαρνησε το good stuff..:P

Δημοσ.

Οχι φιλε μου εγω δεν θα το κανω..Γιατι εχω δει πολλους να με κατακρινουν μονο και μονο επειδη εχω χωρισμενους γονεις,χωρις καν να με ξερουν..Πολλοι ομως θα το κανουν,να εισαι σιγουρος..

Δημοσ.

Αχάριστε, μην απαρνησε το good stuff..:P

Ευτυχώς έχει να πέσει λιβάνισμα πάνω απο μια δεκαετία αλλιώς πιθανόν ήμουν ακόμα χριστιανός :lol:

Δημοσ.
Ευτυχώς έχει να πέσει λιβάνισμα πάνω απο μια δεκαετία αλλιώς πιθανόν ήμουν ακόμα χριστιανός :lol:

Μπα με μια φορά δεν γίνεσαι ;Ρ

Οχι φιλε μου εγω δεν θα το κανω..Γιατι εχω δει πολλους να με κατακρινουν μονο και μονο επειδη εχω χωρισμενους γονεις,χωρις καν να με ξερουν..Πολλοι ομως θα το κανουν,να εισαι σιγουρος..

Το ξέρω αλλά αυτό είναι ομοφοβία από μέρους αυτού που θα το κάνει αυτό, αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης, και φυσικά ούτε ο πλέον λογικός, άρα ποιος είναι πιο ανώμαλος;

Αυτός που θα κρίνει το παιδί για τους γονείς του ή αυτό το ζευγάρι που θα υιοθετήσει ένα παιδί που θα κατέληγε σε ίδρυμα και ένα άστα-να-πάνε-σύστημα και θα κατέληγε κατά πάσα πιθανότητα ένας δυσλειτουργικός στην κοινωνία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν καμια βδομαδα ειχα δει ενα ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΙ με θεμα δυο ομοφυλοφιλες γυναικες(ο Θεος να τις κανει) και εναν αντρα παλι ομοφυλοφιλο,λαΪκιστη - γκεουλα ο οποιος θα εδινε το σπερμα του ωστε να γκαστρωθει η μια και να φερει σε αυτο τον ανωμαλο κοσμο ακομα ενα ανωμαλο παιδακι...Τραγικο λεμε..Ωρες ωρες η ανθρωπινη φυσιογνωμια μοιαζει τοσο αποκρουστικη που λες ελεος!Το παιδακι δεν το σκεφτονται?Ρωτανε αν θα θελει δυο μαναδες και να ειναι κοινωνικα αποκλεισμενο και περιγελος για μια ζωη?Οταν μεγαλωσει θα συμβιβαστει με την ιδεα νομιζουν...?

Γράφεις "ανώμαλο παιδάκι" μετά γράφεις "το παιδάκι δεν το σκέφτονται;" σαν να λες "αχού το καημένο"

Μετά γράφεις αυτό

Ρωτανε αν θα θελει δυο μαναδες και να ειναι κοινωνικα αποκλεισμενο και περιγελος για μια ζωη?Οταν μεγαλωσει θα συμβιβαστει με την ιδεα

και αυτό

Το παιδι οταν μεγαλωσει πως θα το αντιμετωπισει νομιζεις?Η πρεζακι θα βγει,η ομοφυλοφιλο η και εγω δεν ξερω τι..Νομιζεις πως θα του παρεχουν μια αξιοπρεπη ζωη?Οχι θα το κανουν σαν τις μουρακλες τους

Μια ερώτηση ,εσύ ρωτάς το παιδάκι αν θέλει να χωρίσουν οι γονείς του ; εσένα σε ρώτησε κανείς ; εμένα που είναι επίσης χωρισμένοι με ρώτησε κανείς ; στερηθήκαμε τον ένα γονιό ναι ή ου ;;;; έζησες τα ζόρικα τα χρόνια να τραβολογιέται η μητέρα σου σε 3 δουλειές για να τα βγάζει πέρα μόνη της με δύο παιδιά ; έζησες χρόνια που να έχεις έναν πατέρα "φάντασμα" και να μην σε θυμάται ούτε στα γενέθλιά σου ;

Ποιο ακριβώς είναι κατακριτέο για σένα ;

Να μεγαλώνει ένα παιδί με του ιδίου φύλου γονιό ή να μεγαλώνει το παιδί μόνο του και έρημο σε μια διαλυμένη οικογένεια χωρίς αγάπη ;

Ανώμαλοι αγαπητέ μου ,είναι τα κτήνη που βιάζουν τα παιδιά τους,εκείνοι που ασκούν σωματικη βία στην γυναίκα τους ,εκείνοι και εκείνες που το έχουν τρίπορτο και γ!@#$%^&* με έναν κρυφό/η γκόμενο/α και όταν πάνε σπίτι το παίζουν νοικοκυραίοι ,εκείνοι που χρεωκοπούν την οικογένειά τους με αποτέλεσμα να καβγαδίζουν μπροστά στα παιδιά τους

και η λάθος τρύπα που γράφεις,μπορεί να είναι και της γκόμενάς σου που μόλις ξενοπηδήχτηκε με 5/6.

Καλά άρχισε το τόπικ.Πετιέται και ο ένας και ο άλλος με την λέξη ανώμαλος και πούστης και αδερφάρα και περιμένουν οι άλλοι,που γράφουν όμορφα και ωραία και με επιχειρήματα,τα του λόγου.

Επεξ/σία από Sylvia88
spoiler edit
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...