Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Από πότε η ανατροφή ενός ανθρώπου έχει να κάνει με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις; Αντε ξεχειλώστε το.

διότι η ομοφυλοφιλία είναι μεταδοτική, σαν τη γρίπη μια φάση...

...oh wait

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
διότι η ομοφυλοφιλία είναι μεταδοτική, σαν το γρίπη μια φάση...

...oh wait

Το οποιο αποδεικνυεται και περιτρανα απο το γεγονος οτι τα παιδια των ετεροφυλοφιλων ζευγαριων ειναι ολα ετεροφυλοχαχαχαχαχααχαχαχα....

Sorry αλλα με πιανει νευρικο...:lol:

Δημοσ.
Ωραία κατ' αρχάς αυτό δεν είναι απαραίτητο και κατα δεύτερον γιατί αποτελεί πρόβλημα; Από πότε η ανατροφή ενός ανθρώπου έχει να κάνει με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις; Αντε ξεχειλώστε το.

Και αυτό σωστό, ένα μέρος βασίζεται στα ερεθίσματα (σικ) που λαμβάνει το παιδί αλλά όχι όλο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το οποιο αποδεικνυεται και περιτρανα απο το γεγονος οτι τα παιδια των ετεροφυλοφιλων ζευγαριων ειναι ολα ετεροφυλοχαχαχαχαχααχαχαχα....

WUT?!

δεν είναι...?

that is impossible!

Δημοσ.
Και αυτό σωστό, ένα μέρος βασίζεται στα ερεθίσματα (σικ) που λαμβάνει το παιδί αλλά όχι όλο.

Όπως; Γιόκα μου γίνε αδερφή, οι γυναίκες είναι έξοδο;

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο πολύ σαν "these are not the droids you 're looking for..." με /wave hand

Δημοσ.

Μην υπερβάλλεις ρε, αν το πας έτσι γιατί είσαι straight αφού όλες έιναι ποτάνες και εμπειρικά ξέρεις ότι οι γυναίκες είναι έξοδο;

Δημοσ.

Δεν υπερβάλλω προσπαθώ να καταλάβω και πολύ θα ήθελα τη γνώμη του htps (πως τον λένε) μιας και είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος. Αν εσύ φίλε υιοθετούσες ένα παιδί (αγόρι για παράδειγμα) θα του έλεγες να προτιμήσει ανδρικό τριχωτό πρωκτό;

Εγώ πάντως αμφιβάλλω προκαταβολικά, κάτι σε φάση "όποια τρύπα γουστάρεις" περισσότερο μου κάνει.

Το μόνο που μου τη σπάει στο όλο θεματάκι είναι ότι αν εγώ μεγάλωνα σε μία οικογένεια με πισωγλέντηδες γονείς θα έπρεπε να ανεχτώ την καζούρα όλων των λοβοτομημένων μοσχαριών που θα με έβλεπαν στο σχολείο.

Δημοσ.
Δεν υπερβάλλω προσπαθώ να καταλάβω και πολύ θα ήθελα τη γνώμη του htps (πως τον λένε) μιας και είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος. Αν εσύ φίλε υιοθετούσες ένα παιδί (αγόρι για παράδειγμα) θα του έλεγες να προτιμήσει ανδρικό τριχωτό πρωκτό;

Εγώ πάντως αμφιβάλλω προκαταβολικά, κάτι σε φάση "όποια τρύπα γουστάρεις" περισσότερο μου κάνει.

Το μόνο που μου τη σπάει στο όλο θεματάκι είναι ότι αν εγώ μεγάλωνα σε μία οικογένεια με πισωγλέντηδες γονείς θα έπρεπε να ανεχτώ την καζούρα όλων των λοβοτομημένων μοσχαριών που θα με έβλεπαν στο σχολείο.

Γιατί; Τα παιδιά δεν είναι ανταγωνιστικά από μόνα τους; Μπαμπάδες ή Μαμάδες θα πρέπει να έχεις μόνο για να φας σκατό;

Έλα τώρα και εγώ έχω κενό ανάμεσα στα δόντια και είχα φάει σκατό με τον "Αχόρταγο"

Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, ομολογώ.

Αναρωτιέμαι τι αρνητικά ερεθίσματα θα μπορούσε να λάβει ένα παιδί από αδερφές γονείς...

Δημοσ.
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, ομολογώ.

Αναρωτιέμαι τι αρνητικά ερεθίσματα θα μπορούσε να λάβει ένα παιδί από αδερφές γονείς...

Ότι μπορεί να λάβει και απο ετεροφυλόφιλους, άλλωστε γκέϊ δεν σε κάνει η οικογένεια, αλλά η κατασκήνωση (ουψ!).

Ότι αρχές μπορεί να λάβει ένα παιδί από χριστιαννούς γονείς θα μπορεί να λάβει και από άθεους, αφού το πάμε κάπως έτσι.

Δημοσ.

Μόνο και μόνο η καζούρα απο τον κοινωνικό περίγυρο είναι ικανή να οδηγήσει αυτά τα παιδιά στην τρέλα. Status, δεν νομίζω να είχε τις ίδιες επιπτώσεις αν οι γονείς του ήταν άθεοι, η χίπηδες.

Ο γάμος των γκέη αντίθετα, είναι άλλη ιστορία. Θεωρώ οτι το κάθε γκέη ζευγάρι έχει γραμμένο στα παπάρια του περίγυρο, αλλά η ψυχοσύνθεση του παιδιού είναι διαφορετική.

Δημοσ.

Πριν καμια βδομαδα ειχα δει ενα ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΙ με θεμα δυο ομοφυλοφιλες γυναικες(ο Θεος να τις κανει) και εναν αντρα παλι ομοφυλοφιλο,λαΪκιστη - γκεουλα ο οποιος θα εδινε το σπερμα του ωστε να γκαστρωθει η μια και να φερει σε αυτο τον ανωμαλο κοσμο ακομα ενα ανωμαλο παιδακι...Τραγικο λεμε..Ωρες ωρες η ανθρωπινη φυσιογνωμια μοιαζει τοσο αποκρουστικη που λες ελεος!Το παιδακι δεν το σκεφτονται?Ρωτανε αν θα θελει δυο μαναδες και να ειναι κοινωνικα αποκλεισμενο και περιγελος για μια ζωη?Οταν μεγαλωσει θα συμβιβαστει με την ιδεα νομιζουν...?

Δημοσ.
Μόνο και μόνο η καζούρα απο τον κοινωνικό περίγυρο είναι ικανή να οδηγήσει αυτά τα παιδιά στην τρέλα. Status, δεν νομίζω να είχε τις ίδιες επιπτώσεις αν οι γονείς του ήταν άθεοι, η χίπηδες.

Ο γάμος των γκέη αντίθετα, είναι άλλη ιστορία. Θεωρώ οτι το κάθε γκέη ζευγάρι έχει γραμμένο στα παπάρια του περίγυρο, αλλά η ψυχοσύνθεση του παιδιού είναι διαφορετική.

Μα και αυτά κοινωνικές τάξεις είναι, με αυτό το σκεπτικό το λέω.

Πριν καμια βδομαδα ειχα δει ενα ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΙ με θεμα δυο ομοφυλοφιλες γυναικες(ο Θεος να τις κανει) και εναν αντρα παλι ομοφυλοφιλο,λαΪκιστη - γκεουλα ο οποιος θα εδινε το σπερμα του ωστε να γκαστρωθει η μια και να φερει σε αυτο τον ανωμαλο κοσμο ακομα ενα ανωμαλο παιδακι...Τραγικο λεμε..Ωρες ωρες η ανθρωπινη φυσιογνωμια μοιαζει τοσο αποκρουστικη που λες ελεος!Το παιδακι δεν το σκεφτονται?Ρωτανε αν θα θελει δυο μαναδες και να ειναι κοινωνικα αποκλεισμενο και περιγελος για μια ζωη?Οταν μεγαλωσει θα συμβιβαστει με την ιδεα νομιζουν...?

Κοίτα, μια υιοθεσία την κάνεις επειδή ΘΕΣ ένα παιδί και επειδή τα αγαπάς τα παιδιά, όχι επειδή δεν τραβήχτηκε ο άλλος, άρα αφού αυτές οι δύο πήραν την απόφαση θα πει ότι το θέλουν, πες ότι εσύ ήσουν στην θέση τους στην τελική.

Δημοσ.
Μα και αυτά κοινωνικές τάξεις είναι, με αυτό το σκεπτικό το λέω.

Σίγουρα άλλα, διαφορετική αντιμετώπιση θα έχει ενα παιδί γκέη, και διαφορετική ενα παιδί άθεων.

Το οτι είναι κοινωνικές τάξεις και αυτές είναι σίγουρο, αλλά οι επιπτώσεις διαφέρουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...