Προς το περιεχόμενο

Νομική εξίσωση ομοφυλοφιλικών σχέσεων, gay γάμος και τέτοια

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, ποιος χέζει τα δικαιώματα των gay, ας παίξουμε με τις λέξεις.

O Wittgenstein θα ήταν περήφανος.

Τι σχεση εχει αυτο μονο εσυ ξερεις. Ειπα εγω κατι για τα δικαιωματα τους, τα εθιξα? Αλλο το ενα, αλλο να λεμε ειναι νορμαλ. Δεν ειναι. End of story. 

Δε πα να παντρευονται και να κανουν και παιδια, εγω θα συνεχισω να το θεωρω ανωμαλο, τι να κανουμε

Είπε θα τους μιλήσει για το σεξ, όχι ότι θα τους διδάξει το Κάμα Σούτρα.

Και τι ακριβως θα τους πει / πεις? "γιε μου, τι προτιμας, το αγγουρι η την σπηλια". Ρε μη μας τρελενετε, για ονομα δηλαδη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και τους παιδεραστες / νεκροφιλους / κτηνοβατες. Το οτι ειναι "στη φυση τους" η ισχυει για ολους η για κανεναν. Μην γινεσε επιλεκτικος

Οι ομοφυλόφιλοι εμπλέκονται σε συναινετικό σεξ σαν ενήλικοι άνθρωποι. Αυτοί που αναφέρεις όχι.

Και τι ακριβως θα τους πει / πεις? "γιε μου, τι προτιμας, το αγγουρι η την σπηλια". Ρε μη μας τρελενετε, για ονομα δηλαδη

Θα του απαντούσα όποια απορία είχε και θα του ξεκαθάριζα πως σημασία έχει να κάνει στη ζωή του αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο και να μη στεναχωριέται για το τι θα σκεφτεί ο κάθε μαλάκας.

• Like 2

Κολλάτε στο υποθετικό του θέματος, ενώ πρακτικά αν ο γιος αποκτήσει boyfriend μια μέρα ο no limit απλά θα το καταπιεί, όπως το κατάπιαν και άλλοι πριν από αυτόν, όπως θα καταπίνει κι ο γιος του.

Καλα μην εισαι το σιγουρος δεν ειμαστε και σκανδιναβια.

Εγω παντως αν παντρευτω και κανω γιο και ο γιος μου ειναι γκει θα στεναχωρηθω γιατι πολυ πιθανον δεν θα δω εγγονια.

Τωρα με τον γιο μου θα εχω επαφες αλλα δεν θα πεταω την σκουφια μου να γνωρισω το δεσμο του.....

Κολλάτε στο υποθετικό του θέματος, ενώ πρακτικά αν ο γιος αποκτήσει boyfriend μια μέρα ο no limit απλά θα το καταπιεί, όπως το κατάπιαν και άλλοι πριν από αυτόν, όπως θα καταπίνει κι ο γιος του.

Νομίζεις :devil:  :devil:  :devil:  :devil:  :devil:

Γι αυτό η Τοξοφαμίλια rules.Στις μπάλες του τώρα ο φάδερ μου για το τι μπορεί να έλεγαν, ενώ η μιλφάρα μάνα μου στα 25 μου αγόρασε ροζ παντελόνι για να τρολάρει την κατινάρα ιδιοκτήτρια του μαγαζιού κοντά στο πατρικό.Τρου στορυ λέμε.

• Like 1

Καλά απ'όσο έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση δεν έχει νόημα, αλλά ας πάει στο καλό:

Καλείς τον γιο σου να πάρει την ευθύνη για κάτι που είναι όχι για κάτι που κάνει.

Αυτό που είναι, σημειωτέον, δεν είναι ούτε παράνομο ούτε τον κάνει να δρα καταπιεστικά απέναντι σε άλλα άτομα.

Σα να λέμε, να βρεθείς εσύ υπόλογος επειδή γουστάρεις γυναίκες. Επειδή έτσι γεννήθηκες διάολε, να σε διώξουν από το σπίτι.

Παρεμπιπτόντως μου αρέσει αυτή η λεπτή ειρωνία: οι γονείς που θεωρούν ότι το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος είναι επιλογή που επισύρει Χ τιμωρία δε θεωρούν ποτέ τους εαυτούς τους υπεύθυνους για το "στραβό δρόμο" των παιδιών τους. Όλα κι όλα.

όχι αγαπητή μου YiN. Οι περισσότεροι σήμερα γίνονται γκέι από μόδα και από λάθος πρότυπα δεν είναι επειδή γράφτηκε στο dna τους και δεν έχουν άλλη επιλογή.Σε αυτό είμαι κάθετος, τόσο πολύ άλλαξε ο γενετικός μας κώδικας την τελευταία 20ετία;Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο οι μεταλλάξεις στο ανθρώπινο είδος συμβαίνουν πολύ αραιά με τελευταία εμφανής τα μπλε μάτια 10.000 χρόνια πριν.Για αυτό και είμαι τόσο κόντρα σε αυτό.Δεν είναι φυσική επιλογή το να είσαι γκέι(ίσως είναι για ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό)μόδα είναι.Τέτοιες μόδες λοιπόν μακριά από το σπίτι μου.Αυτό είπα και αυτό λέω.

Μην πας για καφέ πάλι, θα σε πάρουν τηλέφωνο για να σου πουν ότι πήρες το Νόμπελ.

Νομίζω η ανακάλυψη της μη κωδικοποίησης της ομοφυλοφιλίας στο ανθρώπινο DNA το αξίζει, σωστα; :-)

όχι αγαπητή μου YiN. Οι περισσότεροι σήμερα γίνονται γκέι από μόδα και από λάθος πρότυπα δεν είναι επειδή γράφτηκε στο dna τους και δεν έχουν άλλη επιλογή.Σε αυτό είμαι κάθετος, τόσο πολύ άλλαξε ο γενετικός μας κώδικας την τελευταία 20ετία;Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο οι μεταλλάξεις στο ανθρώπινο είδος συμβαίνουν πολύ αραιά με τελευταία εμφανής τα μπλε μάτια 10.000 χρόνια πριν.Για αυτό και είμαι τόσο κόντρα σε αυτό.Δεν είναι φυσική επιλογή το να είσαι γκέι(ίσως είναι για ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό)μόδα είναι.Τέτοιες μόδες λοιπόν μακριά από το σπίτι μου.Αυτό είπα και αυτό λέω.

Θες να πεις πως δεν υπήρχαν γκέι πριν 30 χρόνια;

Μην πας για καφέ πάλι, θα σε πάρουν τηλέφωνο για να σου πουν ότι πήρες το Νόμπελ.

Καλά να σου πω,κάνε τις επιθυμίες τις δικές σου πραγματικότητα και μετά όταν αποφασίσεις και κατασταλάξεις τι πραγματικά θέλεις να είσαι μπορείς και να εκφέρεις άποψη.Ο γκέι έχει την ατζέντα του ο straight το ίδιο εσύ που δεν ξέρεις τι είσαι δεν  γίνεται να έχεις κάποια.Άσε το νόμπελ το αφήνω σε σένα(Της μαγειρκής γιατί παραπάνω δεν...)

Θες να πεις πως δεν υπήρχαν γκέι πριν 30 χρόνια;

Όχι σε αυτό το ποσοστό,και αναλογικά ακόμα να το δεις επί τις 100.Για αυτό λέω πως κυρίως είναι μόδα.Το να είσαι αρσενικό ή θηλυκό δεν είναι μέρος της κωδικοποιήσεις του dna;Μωρέ τι μας λέτε ρε φωστήρες

Μα είναι κάθετος!

Είναι καλό να είσαι κατασταλαγμένος.Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Όχι σε αυτό το ποσοστό,και αναλογικά ακόμα να το δεις επί τις 100.Για αυτό λέω πως κυρίως είναι μόδα.Το να είσαι αρσενικό ή θηλυκό δεν είναι μέρος της κωδικοποιήσεις του dna;Μωρέ τι μας λέτε ρε φωστήρες

Είναι καλό να είσαι κατασταλαγμένος.Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Γνώσεις Ιστορίας,βιολογίας και κοινωνιολογίας over 9000!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...