katsouras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Εχουμε εκατονταδες θεματα σοβαρα που μας αφορουν αμεσα η έμμεσα ολους και θα πρεπει να επικεντρωθουμε στην επιλυση τους...Το τι κανει καθε φουστης στο κρεβατι του ειναι δικο του προβλημα..Οχι δικο μας...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι σαν να μου λες ότι αυτό που παρατήρησα στη συμπεριφορά του γατιού δεν υφίσταται.Απ'τη στιγμή που δεν μπορείς να το αποδείξεις δεν μπορείς και να είσαι κάθετος. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη αρσενικών/θυληκών γατιών.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά με 4 θηλυκές που έχω (χώρια από τις γάτες των γειτόνων) πιστεύω βολεύονταν όλοι τους.
g_alkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τρελό red herring. Γατιά, σκυλιά, κοτσύφια. Για το ανθρώπινο είδος κανείς? Εκτός κι αν το θέμα είναι η νομική εξίσωση των ομοφυλόφιλων γατιών με τα ετεροφυλόφιλα
elven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 υπερ:γάμου κατά:υιοθεσίας γιατί:έτσι αποτέλεσμα:meow
Teaser Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι πολύ πίσω Sorry htps, του έβγαινε, δεν ξαναβγαίνω offtopic. ναι ρε συ, μην του χαλάς την έρευνα..έλεος
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Επισης ομοφυλοφυλα ζωα παιδες δεν υπαρχουν.Μην λετε βλακειες.Μονο τα απελπισμενα που δεν εχουν δει θηλυκο με τα ματια τους παιζει να κανουν κατι τετοιο. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals Μιας και πιάσαμε τους σκύλους και τις γάτες...γιατί αν ο άλλος είναι ζωόφιλος να μην μπορεί να παντρευτεί π.χ τη γάτα του; Αν είναι νεκρόφιλος να μπορεί να παντρευτεί τη νεκρή του σύντροφο; Η ξέρω εγω τον υπολογιστή του; Ο βοσκός θα μπορούσε να έχει χαρέμι με κατσίκες. στα παπαρια μας τι θα κανει αυτος που θα παντρευτει την γατα του, εσενα τι σε κοφτει?
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στα παπαρια μας τι θα κανει αυτος που θα παντρευτει την γατα του, εσενα τι σε κοφτει? Μα τα γατάκια δεν θα μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον.
Arcanaloth Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σε πολύ λίγα χρόνια, οι gay θα αποκτήσουν όλα τα αυτονόητα δικαιώματα που ζητάνε σήμερα. Κάποτε θεωρούσαμε τρελό το να παντρευτεί λευκός με μαύρη ή το να ψηφίζουν οι γυναίκες. Σήμερα θεωρείται τρελό το να έχει τα ίδια δικαιώματα ένα gay ζευγάει με ένα straight. Πράγματα αυτονόητα, για πολλούς δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά. Οι άνθρωποι πάντα θα θέλουνε μια ομάδα ανθρώπων που να τους κάνει να αισθάνονται ανώτεροι, να αισθάνονται καλύτερα. "Μπορεί να 'μαι ό,τι είμαι, μπορεί να απέτυχα στα πάντα, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι %@άρα!' Τσουβαλιάζουμε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και τους κολλάμε μια ταμπέλα. Μαύρος, γκέι, εβραίος, γυναίκα, μουσουλμάνος, αλβανός. Θέλουμε κάποιον να μισούμε. Υπάρχουν άτομα που κάθονται και επιχειρηματολογούν για το αν είναι προτιμότερο να είναι ένα ορφανό παιδί με ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που το αγαπάει και το προσέχει, από το να είναι σε ένα δημόσιο ορφανοτροφείο. Τρελά πράγματα. "Θα το κοροιδεύουν στο σχολείο". Το δικό σου το παιδί θα το κοροιδεύει. Μεγάλωσε το έτσι ώστε να μην το κοροιδεύει. Να μην κοροιδεύει ο,τιδήποτε το διαφορετικό. "Ας κάνουν ό,τι θέλουν αρκεί να μην το βλέπω, με αηδιάζει". Ανοικτόμυαλοι κατά τ' άλλα. Ο άλλος θα ξεράσει άμα δει 2 άντρες να φιλιούνται στον δρόμο... Κόμπλεξ, λες και αν κάνεις τέτοιες δηλώσεις ξαφνικά θα πούνε όλοι "δες έναν πραγματικό άντρα", αλλιώς θα σε πούνε και σένα αδερφή. Ας κάνει ο καθένας Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Γκέι μπορεί να ΄ναι ο γείτονας σας, ο γιατρός σας, ο αδερφός σας, ο προιστάμενος σας, ο κολλητός σας, ο οποιοσδήποτε. Έχει σωστά άτομα, έχει μαλάκες, έχει μορφωμένους, έχει τα πάντα. Μιλάμε για ένα τεράστιο κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού και η σεξουαλικότητά τους είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά τους. Υπέρ του γάμου. Υπέρ της υιοθεσίας. Ένα straight ζευγάρι δεν έχει κανένα συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι σε ένα gay. Θα πρέπει να εξετάσουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Συζητήσεις για κοτσύφια, γάτες κτλ. είναι αστείες. Περισσότερο αστείες ακόμα οι δηλώσεις ότι στην φύση δεν υπάρχουν γκέι ζώα ή ότι γίνονται μόνο από ανάγκη για να εκτονώσουν τις ορμές τους αν δεν υπάρχει εναλλακτική. Παντού υπάρχουν. Ακόμα και αν δεν υπήρχαν, αδιάφορο θα ήταν. Μιλάμε για ανθρώπους. Ανθρώπους σαν εμάς με ένα χαρακτηριστικό που ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ όσο και αν θέλει η εκκλησία να σας κάνει το μυαλό πιλάφι με τις απόψεις της. Είναι το ίδιο ανόητο με το να μισούμε τους ξανθούς. Ας ξεκολλήσουμε με τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες μας και ας αφήσουμε τον κόσμο στην ησυχία του να προσπαθήσει να βρει όσο γίνεται την ευτυχία σ' αυτήν την κωλοζωή.
hashashin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια τα λες ομως εγω στεκομαι στο κομματι της υιοθεσιος και ερωτω κατα ποσο ειναι σωστο να αναθρεψουν ενα παιδι τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια? Εγω προσωπικα ειμαι κατά.
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί πρέπει ντε και καλά η "σωστή" ανατροφή του παιδιού να έχει να κάνει με το φύλο του ΑΝΘΡΩΠΟΥ που θα το μεγαλώσει; Γιατί λυσσάτε;
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί πρέπει ντε και καλά η "σωστή" ανατροφή του παιδιού να έχει να κάνει με το φύλο του ΑΝΘΡΩΠΟΥ που θα το μεγαλώσει; Γιατί λυσσάτε; Γιατι οταν μεγαλωσει θα βαζει το πουλακι του στην λαθος τρυπα, ασχετως αν θα του αρεσει ή οχι.
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία κατ' αρχάς αυτό δεν είναι απαραίτητο και κατα δεύτερον γιατί αποτελεί πρόβλημα; Από πότε η ανατροφή ενός ανθρώπου έχει να κάνει με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις; Αντε ξεχειλώστε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις