Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Πιστεύετε ότι το να είναι κανείς gay ή straight είναι επιλογή? Αν ναι πότε επιλέξατε να είστε straight? Εκεί τελειώνει η κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Πιστεύετε ότι το να είναι κανείς gay ή straight είναι επιλογή? Αν ναι πότε επιλέξατε να είστε straight? Εκεί τελειώνει η κουβέντα. Τον όρο διαστροφή τον έχεις ακούσει;Το να είσαι straight δεν είναι επιλογή είναι αυτό που συμβαίνει κατά κόρον στην φύση σε όλο το ζωικό βασίλειο.Το να είσαι gay είναι επιλογή και μάλιστα για μένα διεστραμμένη όπως και το να είσαι κτηνοβάτης ή παιδόφιλος.Δεν υπάρχει επιλογή στο να είσαι straight είναι κάτι που συμβαίνει αυτονόητα γιατί είναι γραμμένο στα γονίδια όλου του ζωικού βασιλείου εκατομμύρια χρόνια!Η θα ξανά ανακαλύψουμε την Αμερική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μα ο κανόνας είναι η μη αναπαραγωγή. Άμα κάναμε σεξ για να αναπαραχθούμε θα είχαμε όλοι εδώ από μερικές δεκάδες minimum παιδιά. Άρα η ανωμαλία είναι ο κανόνας To σεξ ειναι για αναπαραγωγη στην ουσια ο οργανισμος σου προσπαθει να σε "καλοπιασει" προσφεροντας σου ηδονη για να πετυχει τον σκοπο του δηλαδη να αναπαραχθει. Βεβαια εμεις επειδη εχουμε υψηλη νοημοσυνη δεν πεφτουμε στην "παγιδα" και κανουμε σεξ για ευχαριστηση χρησιμοποιώντας προφυλακτικα, σπιραλ, χαπια αντισυλληψης κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Τον όρο διστροφή τον έχεις ακούσει; Και ποιος ορίζει τα όρια της διαστροφής? Εσύ? Ο πάπας? Ή η εκάστοτε κοινωνία? Μιλάμε για συναίνεση σε όλα τα επίπεδα οπότε τα υπόλοιπα είναι επίσης περιττά. Nolimit ακόμα και έτσι να ήταν, που δεν είναι, το τι κάνουν 2 ελεύθερα άτομα στο κρεβάτι τους είναι δικαίωμά τους. Εκτός και αν έχεις και πρόβλημα με την ελευθερία του ατόμου. Αν για σένα είναι διαστροφή , περί ορέξεως. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά , ειδικά μεταξύ γυναικών. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2013 από Dakonblackblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Και ποιος ορίζει τα όρια της διαστροφής? Εσύ? Ο πάπας? Ή η εκάστοτε κοινωνία? Μιλάμε για συναίνεση σε όλα τα επίπεδα οπότε τα υπόλοιπα είναι επίσης περιττά. Nolimit ακόμα και έτσι να ήταν, που δεν είναι, το τι κάνουν 2 ελεύθερα άτομα στο κρεβάτι τους είναι δικαίωμά τους. Εκτός και αν έχεις και πρόβλημα με την ελευθερία του ατόμου. Αν για σένα είναι διαστροφή , περί ορέξεως. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά , ειδικά μεταξύ γυναικών. Δεν με νοιάζει καθόλου τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του μα την Παναγία!Αυτό που με νοιάζει και με πειράζει είναι ότι μου το πλασάρει ως φυσιολογικό.Ο από πάνω έχει δίκιο.Η φύση φέρθηκε πονηρά ώστε να εξασφαλίσει την συνέχιση των ειδών.Έκανε το σεξ υπέροχο!Φαντάζεσαι η εμπειρία του σεξ να ήταν απίστευτος πόνος;Δεν θα αναπαραγόταν κανείς.Ακόμα ένα επιχείρημα λοιπόν ότι το σεξ επινοήθηκε από την φύση με κύριο σκοπό την αναπαραγωγή,.Τώρα αν εμείς εξελίξαμε τόσο πολύ τους εγκεφάλους μας και κάνουμε σεξ και για ευχαρίστηση δεν έχει ευθύνη η φύση σε αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αν δεν έχει ευθύνη ας μη μας έκανε έξυπνους.Γαμώ τις λογικές. Δε μπορεί η φύση να ευθύνεται για τη χαρά του σεξ και να μην ευθύνεται για τη νοημοσύνη μας. Πως την είδες δηλαδή. ¨Οτι μας συμφέρει? Εφόσον είμαστε έτσι όπως είμαστε και κάνουμε ότι κάνουμε είναι γιατί είμαστε προδιατεθιμένοι να το κάνουμε. Άρα ο όρος φυσιολογικός περικλείει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αν δεν έχει ευθύνη ας μη μας έκανε έξυπνους.Γαμώ τις λογικές. Εφόσον είμαστε έτσι όπως είμαστε και κάνουμε ότι κάνουμε είναι γιατί είμαστε προδιατεθιμένοι να το κάνουμε. Άρα ο όρος φυσιολογικός περικλείει τα πάντα. Το ότι γίναμε έξυπνοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε και διαστροφικοί και ανώμαλοι.Καταλαβαίνεται οι πολλοί που λέτε ότι είναι δικαίωμα του καθενός γιατί λέει ότι είναι γραμμένο στα γονίδια τους ότι δίνεται πάτημα στους παιδόφιλους;Λένε ότι δεν έχουν επιλογή που τους ελκύουν τα κοριτσάκια και τα αγοράκια.Και αυτοί ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς καθώς είναι λέει γραμμένο στα γονίδια τους.Πάντως όλες αυτές οι ψευτοεπιστημονικές παπάτζες για μένα είναι αλλού γραμμένες σίγουρα όχι στα γονίδια μου.Τεσπα εδώ λένε ότι υποψιάζονται και για τους serial killers γενετική προδιάθεση.Ας τους αποφυλακίσουμε!Δεν φταίνε αυτοί τα γονίδια τους φταίνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Όχι φίλε μου. Κάθε κοινωνία έχει και τους κανόνες της. Και όπως έχουμε μυαλό για διαστροφές έχουμε και μυαλό για να μας αποδίδεται ευθύνη όταν καταπατούμε τους νόμους. Δε μπορείς να επικαλείσαι κάτι μόνο για τον ένα λόγο. Ισχύει για όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Όχι φίλε μου. Κάθε κοινωνία έχει και τους κανόνες της. Και όπως έχουμε μυαλό για διαστροφές έχουμε και μυαλό για να μας αποδίδεται ευθύνη όταν καταπατούμε τους νόμους. Δε μπορείς να επικαλείσαι κάτι μόνο για τον ένα λόγο. Ισχύει για όλα. Ή η σεξουαλική σου προτίμηση είναι προδιαγεγραμμένη από τα γονίδια άρα και η παιδοφιλία και δεν έχεις καμία ευθύνη των σεξουαλικών σου προτιμήσεων ή είναι όπως λέω εγώ εκτός από τους straight όλοι οι άλλοι επιλέγουν.Άλλωστε μην σε ξενίζει τον προηγούμενο αιώνα και οι γκέι συλλαμβανόταν στο U.K όπως συλλαμβάνονται σήμερα οι παιδόφιλοι. Προσέξτε με αυτήν την φρενίτιδα υπεράσπισης ως φυσιολογικής συμπεριφοράς της ομοφυλοφιλίας μήπως σε λίγα χρόνια αποκτήσουν έρεισμα και οι παιδόφιλοι.Να δούμε τότε τι θα λέμε όλοι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Αν δεν έχει ευθύνη ας μη μας έκανε έξυπνους.Γαμώ τις λογικές. Δε μπορεί η φύση να ευθύνεται για τη χαρά του σεξ και να μην ευθύνεται για τη νοημοσύνη μας. Πως την είδες δηλαδή. ¨Οτι μας συμφέρει? Εφόσον είμαστε έτσι όπως είμαστε και κάνουμε ότι κάνουμε είναι γιατί είμαστε προδιατεθιμένοι να το κάνουμε. Άρα ο όρος φυσιολογικός περικλείει τα πάντα. Δηλαδη ας πουμε η φυση ηθελε να την καταστρεφουμε για αυτο καλα κανουν και ριχνουν τοξικα στα ποταμια, κοβουν δεντρα, αλλαζουν το κλιμα κλπ κλπ. Εσενα αν καποιος αντρας σου πιασει το κωλο η σου τριφτει πως θα αντιδρασεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 REDODIN7 μπερδεύεις τη φύση που είναι τα πάντα γύρω μας, με το περιβάλλον. Θα του έλεγα να κόψει και ισως να έριχνα και καμιά μπούφλα. Πως θα αντιδρούσε ένα οποιοδήποτε άτομο αν τον έπιαναν άσεμνα χωρίς τη συγκατάθεσή του? Τόσο απλά . Nolimit με αυτή τη λογική εγώ έχω όρεξη αναπαρωγής και πιάνω ένα κοριτσάκι , πρώτο μηνα περιόδου, έτοιμο και αυτό και ξεκινάμε. Δεν έχω ευθύνη? Με το σκεπτικό σου, δεν έχω καθώς σαν staight, η φύση με προδιαθέτει να αναπαραχθώ , το ίδιο και η κοπελίτσα. Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέμε για ευθύνη του ατόμου , τότε τζάμπα μιλάμε. Εσύ δε μας μίλαγες για το πώς η φύση μας έχει φτιάξει? Επίσης η ίδια συμπεριφορά σε μουσουλμανικές χώρες , θεωρείτε φυσιολογική. Πραγματικά πρέπει και οι δυο σας να βελτιώσετε τα επιχειρήματά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 REDODIN7 μπερδεύεις τη φύση που είναι τα πάντα γύρω μας, με το περιβάλλον. Θα του έλεγα να κόψει και ισως να έριχνα και καμιά μπούφλα. Πως θα αντιδρούσε ένα οποιοδήποτε άτομο αν τον έπιαναν άσεμνα χωρίς τη συγκατάθεσή του? Τόσο απλά . Καλα μην το λες σε μερικους θα αρεσε Αυτο που θελω να πω εστω και χοντροκομενα ειναι οτι αλλο ειναι τι ειναι φυσιολογικο και τι αφυσικο και αλλο ποια ειναι τα ανθρωπινα δικαιωματα, νομιζω οτι εχει γινει μεγαλο μπερδεμα απο αρκετους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 χρησιμοποιώντας προφυλακτικα, σπιραλ, χαπια αντισυλληψης κλπ Ανωμαλιάρη Πάντως όλες αυτές οι ψευτοεπιστημονικές παπάτζες για μένα είναι αλλού γραμμένες σίγουρα όχι στα γονίδια μου. Και λίγα λες. Με τους πράκτορες της Νέας Τάξης και του Σόρος. Καλά που εμάς μας φυλάνε οι Ελοχίμ. Καλα μην το λες σε μερικους θα αρεσε Αυτο που θελω να πω εστω και χοντροκομενα ειναι οτι αλλο ειναι τι ειναι φυσιολογικο και τι αφυσικο και αλλο ποια ειναι τα ανθρωπινα δικαιωματα, νομιζω οτι εχει γινει μεγαλο μπερδεμα απο αρκετους. Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά βασίζεσαι καθαρά σε στατιστικά δεδομένα. Μη φυσιολογικοί είναι δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστερόχειρες, όσους δεν τους αρέσει η ζάχαρη και η σοκολάτα, και γενικά όσοι ξεφεύγουν από το διαδεδομένο. Βέβαια μόνο και μόνο ότι σχεδόν όλα αυτά συμβαίνουν στη φύση (και λόγω της φύσης) σε όλο σχεδόν το ζωικό βασίλειο τα κάνει αυτόματα φυσιολογικά. Απλά στατιστικά πιο σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ανωμαλιάρη Και λίγα λες. Με τους πράκτορες της Νέας Τάξης και του Σόρος. Καλά που εμάς μας φυλάνε οι Ελοχίμ. Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά βασίζεσαι καθαρά σε στατιστικά δεδομένα. Μη φυσιολογικοί είναι δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστερόχειρες, όσους δεν τους αρέσει η ζάχαρη και η σοκολάτα, και γενικά όσοι ξεφεύγουν από το διαδεδομένο. Βέβαια μόνο και μόνο ότι σχεδόν όλα αυτά συμβαίνουν στη φύση (και λόγω της φύσης) σε όλο σχεδόν το ζωικό βασίλειο τα κάνει αυτόματα φυσιολογικά. Απλά στατιστικά πιο σπάνια. Χαχαχα η φιλη με φωναζουν και kinky boy Ας το παρουμε απλα οι αριστεροχειρες μπορουν να γραψουν ολοι με το αριστερο χερι , οι γκει μπορουν ολοι να πανε με το αντιθετο φιλο για αναπαραγωγη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ας το παρουμε απλα οι αριστεροχειρες μπορουν να γραψουν ολοι με το αριστερο χερι , οι γκει μπορουν ολοι να πανε με το αντιθετο φιλο για αναπαραγωγη ? Πρακτικά, μπορούν να αναπαραχθούν, έστω και με τη βοήθεια της επιστήμης. Ή του αλκοόλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις