Toufas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το οτι κανεις στο κρεβατι σου ειναι δικαιωμα σου δεν ειμαστε μεσσαιωνας να σε καψουμε στην πυρα αλλα πως να το κανουμε το να μην θες να αναπαραχθεις δεν ειναι φυσιολογικο. Και εγω ειμαι χοντρος και εχω μειωπια δεν ειμαι φυσιολογικος εχω καποιο προβλημα ετσι ειναι αυτα.. Δεν τις βαζουμε εμεις αλλα η φυση οπως ειπα και πιο πανω και εγω θελω γυαλια για να βλεπω αρα δεν ειμαι φυσιολογικος αν ημουν τα ματια μου θα εβλεπαν κανονικα. Ε ετσι και ο γκει που δεν παει με το αντιθετο του φιλο για να αναπαραχθει ειναι μη φυσιολογικος αρα ουτε τον παιζεις, ουτε ριχνεις ασκουφα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Σόρρυ, αλλά και "κάποιος" να ήσουν δεν έχεις δικαίωμα να χαρακτηρίζεις μια ολόκληρη μερίδα ανθρώπων ως μη φυσιολογικούς ή μαλάκες λόγω του τι κάνουν στο κρεβάτι τους. Καλά, δε φταίει η φύση για το αν είμαστε υπέρβαροι ή λιποβαρείς. Για τη φύση είναι φυσιολογική και η στειρότητα και η ομοφυλοφιλία. Είναι ένας από τους μηχανισμούς για να προστατεύει και τα μικρά και τον υπερπληθυσμό του κάθε είδους. http://www.news-medical.net/news/2006/10/23/20718.aspx Η παχυσαρκεια εξαρτατε και απο τα γονιδια. Εσυ λες οτι ειναι θεμα αμυνας και στα αυτοανοσα νοσηματα ο οργανισμος νομιζει οτι μας προστατευει αλλα στην ουσια μας σκοτωνει. αρα ουτε τον παιζεις, ουτε ριχνεις ασκουφα? Ναι τον παιζω αυτο δεν σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο. Και οχι ποτε χωρις προφυλαξη αν και αυτο ειναι ανωμαλια γιατι στην φυση το σεξ ειναι καθαρα για αναπαραγωγη και οχι για ευχαριστηση οπως το κανουμε εμεις οι ανθρωποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εισαι ανωμαλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ναι τον παιζω αυτο δεν σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο. Η φυση σου σε βαζει στη διαδικασια να το κανεις Ειναι φυσιολογικο. Δεν ειναι cool fact για την κοινωνια, οπως η διαρροια, αλλα ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Εκτος αν νομιζεις οτι ενας χιμπατζης που αυνανιζεται ή ενας σκυλος που κουλουριαζεται και να κανει dry humping σε ενα ποδι δεν ακολουθει την φυση του . Σορρυ αλλα ειναι τοσο απλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Η φυση σου σε βαζει στη διαδικασια να το κανεις Ειναι φυσιολογικο. Δεν ειναι cool fact για την κοινωνια, οπως η διαρροια, αλλα ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Εκτος αν νομιζεις οτι ενας χιμπατζης που αυνανιζεται ή ενας σκυλος που κουλουριαζεται και να κανει dry humping σε ενα ποδι δεν ακολουθει την φυση του . Σορρυ αλλα ειναι τοσο απλο! Κοιτα ειναι μια βαλβιδα εκτονωσης αλλα δεν ειναι αυτο που πρεπει να γινετε κανονικα πρεπει να κανεις σεξ οπως και η διαρροια ειναι μηχανισμος άμυνάς αμα δεν τρως μαλακιες ή τροφιμα με μυκητες, μικροβια κλπ δεν θα εχεις διαρροια. Εισαι ανωμαλος Ναι το ξερω αυτο το ειπα πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 αλλα πως να το κανουμε το να μην θες να αναπαραχθεις δεν ειναι φυσιολογικο. Πάντως σύμφωνα με αυτό, αναγκαστικά ή κάποιος είναι παρθένος, ή ανώμαλος, ή έχει πάρα πάρα πολλά παιδιά. Ολόκληρο κράτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 BTW πλέον δεν είναι απαραίτητοι άνδρας και γυναίκα για την δημιουργία απογόνων. Απλά οι επιστήμονες κρατάνε τα προσχήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Για τη φύση είναι φυσιολογική και η στειρότητα και η ομοφυλοφιλία. Είναι ένας από τους μηχανισμούς για να προστατεύει και τα μικρά και τον υπερπληθυσμό του κάθε είδους. λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Καλά προσπαθείτε να μας πείσετε ότι για την έξαρση της ομοφυλοφιλίας δεν έχει ευθύνη το star system που σχεδόν όλοι οι celebrities είναι γκέι ή προβάλουν με τα χίλια την ομοφυλοφιλία;Πάρτε σε ποσοστό επί τις 100 τους προηγούμενους 2 αιώνες να μην πάμε πιο πίσω πόσα άτομα στα 100 ήταν γκέι και πόσα σήμερα;Τότε η φύση δεν δημιουργούσε ομοφυλόφιλους; Κατ'εμέ η ομοφυλοφιλία είναι μία διαστροφή του σεξ.Και ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με φάνε αλλά τότε πρέπει να αναγνωρίσουμε και την κτηνοβασία και την παιδοφιλία.Δεν φταίει κάποιος (με την λογική σας)αν είναι κτηνοβάτης ή παιδόφιλος η γενετική του προδιάθεση φταίει.Δεν μπορώ πάντως να μην αναρωτηθώ γιατί αυτές οι "γενετικές προδιαθέσεις"δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου στον τρίτο κόσμο και έχουν ξεσκιστεί να γεννοβολάνε, και υπάρχει ραγδαία αύξηση στις δυτικές κοινωνίες.Μήπως φταίει λέω λίγο και τα πρότυπα που προβάλλονται από τα media;Λέω τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 BTW πλέον δεν είναι απαραίτητοι άνδρας και γυναίκα για την δημιουργία απογόνων. Απλά οι επιστήμονες κρατάνε τα προσχήματα. True. Αλλά και παραδοσιακά, για να γίνει ένα παιδί αρκεί ένας άντρας και μία γυναίκα. Δε λέει πουθενά ότι ο άντρας και η γυναίκα πρέπει να είναι στρέιτ. Οπότε, θεωρητικά, θα μπορούσε να αποτελείται ο πλανήτης από ομοφυλόφιλους άντρες και γυναίκες που αναπαράγονται κανονικότατα. Καλά προσπαθείτε να μας πείσετε ότι για την έξαρση της ομοφυλοφιλίας δεν έχει ευθύνη το star system που σχεδόν όλοι οι celebrities είναι γκέι ή προβάλουν με τα χίλια την ομοφυλοφιλία;Πάρτε σε ποσοστό επί τις 100 τους προηγούμενους 2 αιώνες να μην πάμε πιο πίσω πόσα άτομα στα 100 ήταν γκέι και πόσα σήμερα;Τότε η φύση δεν δημιουργούσε ομοφυλόφιλους; Κατ'εμέ η ομοφυλοφιλία είναι μία διαστροφή του σεξ.Και ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με φάνε αλλά τότε πρέπει να αναγνωρίσουμε και την κτηνοβασία και την παιδοφιλία.Δεν φταίει κάποιος (με την λογική σας)αν είναι κτηνοβάτης ή παιδόφιλος η γενετική του προδιάθεση φταίει.Δεν μπορώ πάντως να μην αναρωτηθώ γιατί αυτές οι "γενετικές προδιαθέσεις"δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου στον τρίτο κόσμο και έχουν ξεσκιστεί να γεννοβολάνε, και υπάρχει ραγδαία αύξηση στις δυτικές κοινωνίες.Μήπως φταίει λέω λίγο και τα πρότυπα που προβάλλονται από τα media;Λέω τώρα.... Άκου να δεις τι σκέφτηκα τώρα...λες να ήταν και τους προηγούμενους αιώνες και να μην μπορούσαν να το παραδεχτούν;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Καλά προσπαθείτε να μας πείσετε ότι για την έξαρση της ομοφυλοφιλίας δεν έχει ευθύνη το star system που σχεδόν όλοι οι celebrities είναι γκέι ή προβάλουν με τα χίλια την ομοφυλοφιλία;Πάρτε σε ποσοστό επί τις 100 τους προηγούμενους 2 αιώνες να μην πάμε πιο πίσω πόσα άτομα στα 100 ήταν γκέι και πόσα σήμερα;Τότε η φύση δεν δημιουργούσε ομοφυλόφιλους; Κατ'εμέ η ομοφυλοφιλία είναι μία διαστροφή του σεξ.Και ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με φάνε αλλά τότε πρέπει να αναγνωρίσουμε και την κτηνοβασία και την παιδοφιλία.Δεν φταίει κάποιος (με την λογική σας)αν είναι κτηνοβάτης ή παιδόφιλος η γενετική του προδιάθεση φταίει.Δεν μπορώ πάντως να μην αναρωτηθώ γιατί αυτές οι "γενετικές προδιαθέσεις"δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου στον τρίτο κόσμο και έχουν ξεσκιστεί να γεννοβολάνε, και υπάρχει ραγδαία αύξηση στις δυτικές κοινωνίες.Μήπως φταίει λέω λίγο και τα πρότυπα που προβάλλονται από τα media;Λέω τώρα.... Οχι, η αγνοια σου φταιει και λες τετοιες ανοησιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 έξαρση της ομοφυλοφιλίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Καλά προσπαθείτε να μας πείσετε ότι για την έξαρση της ομοφυλοφιλίας δεν έχει ευθύνη το star system που σχεδόν όλοι οι celebrities είναι γκέι ή προβάλουν με τα χίλια την ομοφυλοφιλία;Πάρτε σε ποσοστό επί τις 100 τους προηγούμενους 2 αιώνες να μην πάμε πιο πίσω πόσα άτομα στα 100 ήταν γκέι και πόσα σήμερα;Τότε η φύση δεν δημιουργούσε ομοφυλόφιλους; Κατ'εμέ η ομοφυλοφιλία είναι μία διαστροφή του σεξ.Και ξέρω ότι πολλοί θα πέσουν να με φάνε αλλά τότε πρέπει να αναγνωρίσουμε και την κτηνοβασία και την παιδοφιλία.Δεν φταίει κάποιος (με την λογική σας)αν είναι κτηνοβάτης ή παιδόφιλος η γενετική του προδιάθεση φταίει.Δεν μπορώ πάντως να μην αναρωτηθώ γιατί αυτές οι "γενετικές προδιαθέσεις"δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου στον τρίτο κόσμο και έχουν ξεσκιστεί να γεννοβολάνε, και υπάρχει ραγδαία αύξηση στις δυτικές κοινωνίες.Μήπως φταίει λέω λίγο και τα πρότυπα που προβάλλονται από τα media;Λέω τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Οχι, η αγνοια σου φταιει και λες τετοιες ανοησιες. Όχι το ότι κάποτε μέσα σε αυτό το forum σε απάντηση σου προς τον Τόξο ευχήθηκες να ήσουν γκέι αυτό φταίει για αυτά που απαντάς εσύ.(Έχω πει ότι παρακολουθώ αυτό το forum χρόνια ξέρω με ποιον μιλάω κάθε φορά.)Και δεν λέω εγώ ανοησίες εσύ είσαι "κρυφή".Τουλάχιστον γίνε αυτό που εύχεσαι να ήσουν για να μην μας τα πρήζεις.Τώρα για τον άλλον φίλο που λέει ότι ίσως να μην μπορούσαν τους προηγούμενους αιώνες να εκδηλωθούν πρέπει να διαλέξουμε τι υπερασπιζόμαστε σαν άποψη.Ή η γενετική μας προδιάθεση μας ορίζει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό άρα θα εκδηλωθούμε σε όλων των ειδών τις κοινωνίες ακόμα και στο Ιράν ή τα πρότυπα οι κοινωνίες και η μόδα συμβάλουν πολύ περισσότερο από ότι νομίζετε στο να γίνονται πολλά άτομα γκέι!Διαλέξτε και πάρτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Το παρθενος δεν στεκει μπορει καποιος να μην θελει να αναπαραχθει και να προτιμα το πρωκτικο σεξ Εσυ θεωρεις φυσιολογικο καποιος να μην θελει να αναπαραχθει ? Επισης το ανωμαλος δεν το λεω ρατσιστικα ελπιζω να εχει γινει κατανοητο, το λεω σαν κατι δεν ακολουθει τον κανόνα Μα ο κανόνας είναι η μη αναπαραγωγή. Άμα κάναμε σεξ για να αναπαραχθούμε θα είχαμε όλοι εδώ από μερικές δεκάδες minimum παιδιά. Άρα η ανωμαλία είναι ο κανόνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις