cthulhucarbide Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Όταν πέφτει ασύστολο τρολινγκ, ή σβήνονται τα μηνύματα που δεν χρειάζονται και προχωράμε ή πέφτει λουκέτο "για να τελειώνουμε". Όπως δηλαδή έχει συμβεί εκατοντάδες φορές με τοπικ που κλειδώθηκαν χωρίς να φταίει σε τίποτα ο οπ παρά μόνο μερικοί ταλιμπάν επειδή το έκαναν παιδική χαρά. Εδώ όμως η παιδική χαρά έχει προ πολλού γίνει ζούγκλα αλλά δεν το ακουμπάμε μην μας πούνε ομοφοβικούς. Το λουκέτο ταιριάζει γάντι με αυτό το θρεντ, πόσο δε μάλλον όταν ο ίδιος ο οπ έχει αποδείξει ότι τρολλάρει και ότι κάνει την δικιά του προπαγάνδα με τρόπο που δεν αρμόζει σε καμία μορφή αγώνα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Φαντάζεσαι να πέσει κλείδωμα με τον συνήθη τίτλο "το θέμα έχει εξαντληθεί ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας"όπως τόσα και τόσα άλλα threads;Σιγά μην τολμήσει κανένας να το κάνει και ας είναι το χειρότερο thread από πλευράς ύβρεων ανούσιων χαρακτηρισμών trolling και και και και;Συντηρείται ένα thread που έχει γίνει ανούσιο τόσο καιρό μόνο και μόνο για να μην πουν τους mod ομοφοβικούς. Μεγάλη υπόθεση θα καταστραφεί η ζωή τους αν γίνει αυτό.Και επειδή πιστεύω ότι όλοι δικαιούνται ένα topic ας ανοίξει κάποιο άλλο που να απαντά ουσιαστικά στις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι οι γκέι στην ζωή και ειδικά οι νέοι.Τώρα για τις φαντασιώσεις ενός παγκόσμιου γκέι ακτιβισμου που θα κατατροπώσει κιόλας όσους τον αμφισβητούν είναι τουλάχιστον γελοίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Να "εξαντηληθεί" το θέμα για την νομική εξίσωση των ομοφυλόφιλων πρακτικά δεν θα γίνει ούτε σε 100 χρόνια. Πάντα θα υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο να αναφερθεί. Τώρα αν κάποια μηνύματα θεωρούνται προσβλητικά, πιστεύω μας κάνει το κουμπάκι "report". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Σε ευρύτερη περίπτωση εκπομπής με ρατσιστικό περιεχόμενο Το σημαντικό με την κίνηση της Village στη προκειμένη είναι πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε ξεκάθαρη αντίδραση σε βδελυγματικό ,εμετικό ομοφοβικό άρθρο.Είναι σημαντική νίκη μιας κ πρόκειτε για καθαρή απάντηση σε ότι αφορά αποκλειστικά την ομοφοβία κ αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα από κάποια εταιρεία Ουσιαστικά πρόκειτε για νίκη της ακτιβιστικής δράσης του Στεφάνου ο οποίος ενημέρωσε άμεσα μέσω twitter τη Village.Η κίνηση της είναι πολύ σημαντική καθώς πλέον έχουμε προηγούμενο κ στο ελλαδιστάν λέμε. Here's hopping this will continue. Εντωμεταξύ δείτε στο λινκ του Λούσι την εντυπωσιακή κ σύσσωμη καταδίκη των αναγνωστών στα σχόλια!Impressed λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τρίχες. Και το άρθρο και η κίνηση της Village. Αν το άρθρο μιλούσε για μέτρα απέναντι σε θρησκεία, πολύ θα έδιναν εύσημα. Όπως δεν θέλω ένας θρήσκος να "πιπιλά" το μυαλό ενός παιδιού με το πόσο καλός είναι είναι Ιεχωβάς, ο Χριστούλης, ο Μωάμεθανούλης, ο Κούδας κ.α. δεν θέλω να "διαφημίζεται" και το πόσο cool είναι να είσαι gay ή γαμιάς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Με τη λογική σου θα'πρεπε να σπαμάρω threads στ'αθλητικά ζητώντας τη διαγραφή τους μιας που δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Δεν ζητησα καμια διαγραφη, οτι να ναι,ολα τα θεματα εχουν τη σημασια τους αλλα παιζει και ρολο ο τροπος που προσεγγιζονται. Αντε πηγαινε τωρα γραψε στα αθλητικα οτι πρεπει να διαγραφουν απο το φορουμ και αμα δε σε παρουν με τις ντοματες να μη με λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Να "εξαντηληθεί" το θέμα για την νομική εξίσωση των ομοφυλόφιλων πρακτικά δεν θα γίνει ούτε σε 100 χρόνια. Πάντα θα υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο να αναφερθεί. Τώρα αν κάποια μηνύματα θεωρούνται προσβλητικά, πιστεύω μας κάνει το κουμπάκι "report". Δηλαδή για κάποιον νεαρό που ανακαλύπτει τώρα την "ιδιαιτερότητα του" αυτό είναι το site που πρέπει να διαβάσει, το αν η κυβέρνηση του νησιού στο tropico 4 αναγνώρισε τον γκέι γάμο!Έχουμε στο site άτομα ψυχολόγους άτομα που ζουν σε χώρες όπου οι σχέσεις μεταξύ των γκέι είναι μέσα στην καθημερινότητα τους και έχουν γίνει συνείδηση ως απολύτως φυσιολογικές που μπορούν να ασχοληθούν με τους νέους και τις νέες που διαλέγουν αυτήν την έκφανση της σεξουαλικής τους ζωής Αυτό το topic ειδικά για έναν νέο γκέι είναι χίλιες φορές περισσότερο άχρηστο από ότι για μας τους υπόλοιπους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Έχουμε στο site άτομα ψυχολόγους άτομα που ζουν σε χώρες όπου οι σχέσεις μεταξύ των γκέι είναι μέσα στην καθημερινότητα τους και έχουν γίνει συνείδηση ως απολύτως φυσιολογικές που μπορούν να ασχοληθούν με τους νέους και τις νέες που διαλέγουν αυτήν την έκφανση της σεξουαλικής τους ζωής Βασικά, δε μπορείς να διαλέξεις τι σε ελκύει ερωτικά. Τουλάχιστον εγώ δε θυμάμαι να μπήκα σε δίλλημα ανάμεσα στον Κωστάκη και τη Μαιρούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
No limit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Βασικά, δε μπορείς να διαλέξεις τι σε ελκύει ερωτικά. Τουλάχιστον εγώ δε θυμάμαι να μπήκα σε δίλλημα ανάμεσα στον Κωστάκη και τη Μαιρούλα. Μιλάω για αυτούς που έχουν ήδη διαλέξει και εγώ θυμάμαι για ένα κοριτσάκι άρχισα να την κάνω λάστιχο στα 12 ποτέ δεν τέθηκε δίλημμα,απλά λέω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα πιο "συμβουλευτικό" topic για τους νέους γκέι και τις νέες les.Τεσπα δεν θα χάσω και τον ύπνο μου κιόλας απλά το παρόν topic έχει ξεφύγει πολύ.Όσο για τον ορισμό που έβαλα "έχουν διαλέξει"ισχύει γιατί ξέρω πολλούς που έγιναν γκέι στο 50 με παιδιά.Άρα είχαν διαλέξει την Μαιρούλα ίσως από τον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 δεν έγιναν gay στα 50, βγήκαν από την ντουλάπα στα 50... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πολλοί έγιναν λόγο μόδας. Άλλοι ήταν ομοφυλόφιλοι και έγιναν gays και άλλοι απλά έγιναν. Σαν τα emo (που είναι αυτά; Αυτοκτόνησαν ομαδικά; ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Οι Εργατικοί της Αυστραλίας αρχίζουν αύριο την εθνική καμπάνια τους για την ισότητα στο γάμο.Τα Αυστραλάκια γενικά έχουν καλά δείγματα σε καμπάνιες κατά ομοφοβίας,διακρίσεων κοκ κ είμαι περίεργος να δω τι θα μας δείξουν.Υπενθυμίζω οτι ο Ραντ που είναι φαβορί στις ομοσπονδιακές εκλογές έχει υποσχεθεί γκέι γάμο μέσα σε 100 μέρες από το σχηματισμό κυβέρνησης του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Νομίζω πως οι Αυστραλοί θα το αντιμετωπίσουν με τον ποιο σωστό τρόπο. Δεν έχουν άλλα προβλήματα και μπορούν εύκολα να βλέπουν τα πράγματα με σωστό τρόπο. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που μπαίνει τέτοιο θέμα σε κουβέντα. Θα έπρεπε όποιο θέλει να είναι νομικά ζευγάρι με όποιον θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μιλάω για αυτούς που έχουν ήδη διαλέξει και εγώ θυμάμαι για ένα κοριτσάκι άρχισα να την κάνω λάστιχο στα 12 ποτέ δεν τέθηκε δίλημμα,απλά λέω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα πιο "συμβουλευτικό" topic για τους νέους γκέι και τις νέες les.Τεσπα δεν θα χάσω και τον ύπνο μου κιόλας απλά το παρόν topic έχει ξεφύγει πολύ.Όσο για τον ορισμό που έβαλα "έχουν διαλέξει"ισχύει γιατί ξέρω πολλούς που έγιναν γκέι στο 50 με παιδιά.Άρα είχαν διαλέξει την Μαιρούλα ίσως από τον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής. Θα μπορούσε φυσικά να υπάρχει συμβουλευτικό τόπικ. Αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι "νομίζω πως είμαι γκέι, πως να το πω στους γονείς μου και άλλα τέτοια" αλλά αφορά την ισότητα ομοφυλόφιλων ζευγαριών ως προς το νόμο. Άρα ορθώς διαβάζουμε για το που εγκρίθηκε ο γάμος ομοφυλοφίλων, από κάποια μεγάλη χώρα ως την πιο μικρή πόλη, γιατί πρώτον δεν είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ, όσοι ταξιδεύουν ή μεταναστεύουν ενδιαφέρονται για τέτοιες πληροφορίες, και δεύτερον η παγκόσμια τάση επηρεάζει και την Ελλάδα, αν πολλές χώρες κάνουν την κίνηση για αυτή τη νομική εξίσωση δίνουν μια τάση και στην Ελλάδα να την κάνει. Πολλοί έγιναν λόγο μόδας. Άλλοι ήταν ομοφυλόφιλοι και έγιναν gays και άλλοι απλά έγιναν. Σαν τα emo (που είναι αυτά; Αυτοκτόνησαν ομαδικά; ). Μπορείς δηλαδή να γίνεις ομοφυλόφιλος ενώ είσαι straight; Αν θες δοκίμασέ το. Επέλεξε να είσαι ομοφυλόφιλος για 2 λεπτά. Και μετά ξαναγίνεσαι straight, δεν θα σε παρεξηγήσουμε. Δεν νομίζω να μπορείς ούτε εσύ, ούτε κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν μιλάω για ομοφυλόφιλους, για gay λέω. Ναι, μπορείς να γίνεις gay περιστασιακά. Είναι οι λεγόμενοι αμφιφυλοφιλοι, οι ενεργητικοί μόνο (οι μη μπινέδες λαϊκιστή) και αυτοί που δοκίμασαν λόγο φυσικής ροπής προς τα εκεί (που δεν θα το έκαναν αν δεν ήταν μόδα) και τους άρεσε. Όλοι αυτοί μπορούν να αποφασίσουν να μην είναι gay όποτε θέλουν. Η τρίτη κατηγορία συνήθως γίνονται ομοφυλόφιλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις