firewalker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Σαν σανίδια βρεγμένα είναι. 0 καμπύλες, χωρίς στήθος και τον κόλπο τους στεγνό από τα χημικά. Η δεξιά ιδιαίτερα σαν μπάμπω είναι. Αν σταματήσουν τον αθλητισμό, σε καμιά 10ρια χρόνια ίσως στρώσουν.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 εγκώ ντεν ξέρει από αυτά.γκέι τουρίστα
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αντικρουόμενες αναφορές στα διεθνή μήντια για το εαν τελικά το φιλί ήταν σε διαμαρτυρία του ρώσικου παπατζονόμου ή ένα απλό συγχαρητήριο φιλί καθώς καμιά από τις 2 δεν έχει κάνει ακόμα δηλώσεις. http://www.huffingtonpost.com/2013/08/18/female-russian-athletes-kiss-protest-anti-gay_n_3775916.html?utm_hp_ref=gay-voices
nomisteraki Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία που έδειχνε τις Τατιάνα Ρίζοβα και Ξένια Φίροβα να φιλιούνται στο στόμα, έπειτα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 4x400 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μόσχα, η πρώτη απολογήθηκε δημοσίως, εξηγώντας: «Τα συναισθήματα που μας διακατείχαν εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ δυνατά. Αν κατά λάθος ακουμπήσαμε η μία τα χείλη της άλλης εκείνη τη στιγμή, τότε ζητώ συγγνώμη. Νομίζουμε ότι όλη η ιστορία είναι μια αρρωστημένη φαντασία, η οποία δεν στηρίζεται σε τίποτα».
No limit Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη φωτογραφία που έδειχνε τις Τατιάνα Ρίζοβα και Ξένια Φίροβα να φιλιούνται στο στόμα, έπειτα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 4x400 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μόσχα, η πρώτη απολογήθηκε δημοσίως, εξηγώντας: «Τα συναισθήματα που μας διακατείχαν εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ δυνατά. Αν κατά λάθος ακουμπήσαμε η μία τα χείλη της άλλης εκείνη τη στιγμή, τότε ζητώ συγγνώμη. Νομίζουμε ότι όλη η ιστορία είναι μια αρρωστημένη φαντασία, η οποία δεν στηρίζεται σε τίποτα». Καλά πάνε να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.Τώρα υποστηρίζουν ότι είναι και οι δύο παντρεμένες παιδιά και ότι το έκανα απλά για να στηρίξουν το gay κίνημα.Μάλιστα δηλαδή κάποιος άντρας straight για να στηρίξει το gay κίνημα πρέπει να κάνει πράξεις ομοφυλοφιλικού περιεχομένου.Μωρέ τι μας λενε
tolis_01 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Wentworth Miller to the St. Petersburg International Film Festival invitation: No thanks, I'm gay. 1
chill Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Wentworth Miller to the St. Petersburg International Film Festival invitation: No thanks, I'm gay. Μου αρέσει που έκανε τον δύσκολο όταν ο T-bag του έλεγε να του κρατήσει την τσέπη Κατα τα λοιπα εχω την αίσθηση ότι είναι γνωστό πως είναι toxovolos εδώ και χρόνια. 2
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Κατα τα λοιπα εχω την αίσθηση ότι είναι γνωστό πως είναι toxovolos εδώ και χρόνια.Εγώ τώρα το μαθα.Σήριουσλι μεγάλη παπαριά αυτό το γκέινταρ ή εγώ είμαι άχρηστος γκέτσι.Δεν τον είχα πάρει πρέφα. Το κείμενο του παρακάτω. Dear Ms. Averbakh: Thank you for your kind invitation. As someone who has enjoyed visiting Russia in the past and can also claim a degree of Russian ancestry, it would make me happy to say yes. However, as a gay man, I must decline. I am deeply troubled by the current attitude toward and treatment of gay men and women by the Russian government. The situation is in no way acceptable, and I cannot in good conscience participate in a celebratory occasion hosted by a country where people like myself are being systematically denied their basic right to live and love openly. Perhaps, when and if circumstances improve, I’ll be free to make a different choice. Until then. Wentworth Miller
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ρισπεκ σε οποιον mod αλλαξε τον τιτλο σε "Νομικη εξισωση ομοφυλοφιλικων σχεσεων, gay γαμος και τετοια" :D 2
KREATOR13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ρισπεκτ στον mod που θα σβησει το παρων τοπικ μια για παντα........ 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις