Προς το περιεχόμενο

Νομική εξίσωση ομοφυλοφιλικών σχέσεων, gay γάμος και τέτοια

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τόσο ρατσισμό έχουν φάει στη μάπα αλλά εκεί.... ο μέσος gay ξεχωρίζει απο τους άλλους, είναι ψηλός αρρενωπός γαλανομάτης

Επειδή αυτοί οι μέσοι είναι και fabulous.

Btw,171 στην ignore list του Τόξο;Νo wonder που δέν έχω λάβει απάντηση στα όποια πειράγματα έχω κάνει.Νιώθω περήφανος που χτύπησα κάπου-κάπως-κάποτε νεύρο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή αυτοί οι μέσοι είναι και fabulous.

Btw,171 στην ignore list του Τόξο;Νo wonder που δέν έχω λάβει απάντηση στα όποια πειράγματα έχω κάνει.Νιώθω περήφανος που χτύπησα κάπου-κάπως-κάποτε νεύρο!

Τόσοι είναι που έχουν εμένα ignore,εγώ δε βάζω ποτέ κανέναν ignore,στους 200 ο Λούσι μου υποσχέθηκε παθιάρικο σεξ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιός το λέει αυτό?Το συνάφι της μεσόκοπης κυράτσας με χρυσή καδένα κ δασίτρυχα στήθια σε καμιά Τρούμπα?

Πιθανώς να το λένε κι αυτοί. Από πλευράς μου πάντως, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από προσωπική εκτίμηση, για την οποία, όσο κι αν δε γουστάρεις να τη βλέπεις να εξωτερικεύεται από οποιονδήποτε, σε διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσει να το κάνει. Ξυδάκι; Ξυδάκι!

Εσύ βέβαια δε μπορείς να ασχοληθείς με ...εκτιμήσεις. Έχεις ήδη αγγίξει το επίπεδο τής απόλυτης βεβαιότητας για το πως θα διαμορφωθούν οι προσωπικές αντιλήψεις των άλλων (κι αν, μία στο εκατομμύριο, δε διαμορφωθούν κατά τον τρόπο που θεωρείς δεδομένο, θα τούς τις ...διαμορφώσουμε με το ζόρι! Τι διάολο το κάναμε εδώ μέσα; Δε φτάνει που ανεχόμαστε να πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει, θα ανεχτούμε και να το βγάζει προς τα έξω; Για σεμνά!). Άλλωστε, είσαι και ...ψυχολόγος! Ας μην απαξιώνουμε και τα διπλώματα, αμαρτία είναι...

Αυτό κάνουμε σιγά σιγά κ ακριβώς αυτό κάνει κ εσένα κ γενικά όλες τις κουλές ομοφοβικές,κομπλεξάρες,θεούσες του παλιοκενωνία να σας πιάνει τραμπάκουλο .Αναγνωρίζετε λοιπόν ότι η μικροκοσμάρα σας,τα βδελυγματικά σας στερεότυπα κ η άνεση της μπουρδελοετεροκανονικότητας που ασπάζεστε δεν έχει πολλά ψωμιά.Κ εκεί σας πιάνει ο πανικός να αντιδράσετε.

Το «μεταξύ δεξιού και αριστερού» που είπα πριν, δεν το είδες έτσι; «Πανικός για αντίδραση», λέει!  :lol:  :lol:  :lol:

Α επίσης έχω κ το ρεκόρ των περισσότερων χρηστών να με έχουν σε ignore list.177 έλεγε το κοντέρ

Εγώ πάντως, δεν πρόκειται να προσθέσω νούμερο στο κοντέρ. Είναι να τα χάνω αυτά τα διαμάντια; Τα post σου, δεν είναι για ignore list. Για αρχική σελίδα στο browser είναι, ώστε να ξεκινάει εύθυμα το σερφάρισμα!

αναρωτήσου γιατί μιλάς κυρίως για εμένα κ όχι για όσα λέω.

Για δύο λόγους, χωρίς να χρειάζεται καν να αναρωτηθώ:

1) Για να συμβαδίζει το ύφος μου με το δικό σου (προσωπικές επιθέσεις, χαρακτηρισμοί, αφορισμοί), αλλά στο πιο εκπολιτισμένο (χωρίς τα εντός τής προηγούμενης παρενθέσεως), καθώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

2) Διότι τα όσα λες - αυτά τα ελάχιστα, που δεν εμπίπτουν στα εντός τής παρενθέσεως - τα κρίνω ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού και σοβαρής απάντησης. Κοινώς, κούφιες ανοησίες.

Δλδ δες πόσο εύκολο είναι για μένα να σε βάλω σε κυκλική αντιπαράθεση.Γελάς,γελάς τον γέλωτα της μούφας αλλά το τσούξιμο τσούξιμο,διότι γνωρίζεις πως το ζητούμενο δεν είναι αν θα νικήσουμε ,αυτό έχει δρομολογηθεί,αλλά πότε κ δε ξέρεις από που θα σου σκάσει.Αυτό ως μεσόκοπος μέσος όρος Ελλαδιστάν 45άρης που σε κόβω λογικά θα σου βιάζει τα πρέκια.Κ καταννοητό ως ένα βαθμό σε μια χαβούζα για χώρα μεγάλωσες τέτοιες απόψεις θα κουβαλάς.

Ε, πες το ντε, ότι τόση ώρα ...παλεύουμε, να μη νομίζω κι εγώ ο μάπας, ότι ο ιδρώτας μου οφείλεται στη ζέστη τού Αυγούστου! Είμαι που είμαι μεσόκοπος 45άρης, απορώ κιόλας, τρομάρα μου!

Άκου να σου πως παίζει η φάση ,θα γίνει ''φυσιολογικό'' κοινωνικά.Η μάχη του γάμου που δίνουμε τώρα είναι ένα σημαντικό βήμα προς το κοινωνικό normalisation της ομοφυλοφιλίας,είναι αποφασιστικό βήμα για να στείλουμε τις καναγιοκανάγιες ομοφοβάρες σε τπτ παραθεριστικά κέντρα εκεί στο Βατούμι σου άντε κ σε ζωντανή σύνδεση με κανά Κωσταλέξη.

Όσο λοιπόν κάνεις την νάρο μιρλοκλάφτρα για το πόσο Τριμέγιστος είναι ο Τόξος εγώ θα σου σκάω στη μάπα αυτό που ξέρεις πως σε κάνει να αφρίζεις ωστέ ουσιαστικά να σου γίνει συνείδηση

Οι κοινωνίες, ξέρεις, απαρτίζονται από μεμονωμένα άτομα, καθένα εκ των οποίων έχει τις δικές του απόψεις. Όταν θα φτιάξετε την κοινωνία τής καθολικής αποδοχής των θέσεών σας...εξορίζοντας :lol: όσους τολμούν να εκφέρουν αντίθετη άποψη - αύριο μεθαύριο δηλαδή, θέμα ημερών είναι, όπως είπες...  :lol:  :lol:  :lol:  - τα λέμε ξανά. Το insomnia να είναι καλά!

Τσίμπα κ δω να το δεις σε ένστολο εκ νέου.Btw γαμεί δείτε το όλοι!!!Χθές λέμε.

Ρε κόλλημα με το «χθες»! Πόσες φορές θα το πούμε; Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η προβολή κωμωδίας!

Τα bold/underlined, αποδεικνύουν εύκολα το ποιος κυριαρχείται από πανικό  ;)

Επεξ/σία από deesnider

Τόσοι είναι που έχουν εμένα ignore,εγώ δε βάζω ποτέ κανέναν ignore,στους 200 ο Λούσι μου υποσχέθηκε παθιάρικο σεξ

171?WTF....Τελικα η ομοφοβια εχει παρει τεραστιες διαστασεις μου φαινεται,εχετε απολυτο δικιο,για τη αραχνοφοβια δεν ειμαι σιγουρος ομως.....

Εντωμεταξύ τσιμπήστε παρακάτω το για μένα πιο μεταδοτικό κλιπάκι που έχει γίνει ποτέ για τον γκέι γάμο.Αυτό δλδ για να μη το πιάσεις πρέπει να σαι στοκαδιό μεγατόνων.Παράλληλα είναι το κλιπ με τη μεγαλύτερη θέαση έβερ για το θέμα κ μας έρχεται από τους down under.

Μετά τις μπαζοσύνες της κάργιας της Τζούλια φαίνεται πως ο Ραντ θέτει το θέμα προεκλογικά κ υπόσχεται πως αν εκλεγεί τον Σεπτέμβρη σε 100 μέρες η Αυστραλία θα έχει γκέι γάμο.Ο Άμποτ σφυράει κλέφτικα προς το παρόν.Το πακέτο είναι πως μόνο με τη στήριξη του Ραντ τα κουκιά δε βγαίνουν για να περάσει το bill

Έλα να πέρνουμε κ την Αυστραλία.

http://www.theguardian.com/world/2013/aug/11/kevin-rudd-pledges-same-sex-vote

Εδώ το γαμάτο βιντ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγοι εκφραζουν αποψη, τα περισσοτερα ειναι απλως ανθρωποειδη.

Δεν είπες όμως! Σε αυτούς τούς λίγους, οι οποίοι εκφράζουν όντως άποψη, είδες το συγκεκριμένο ...«μη ανθρωποειδές», να απαντά επί τής ουσίας κάπου ή, έστω, να εκφράζει και ο ίδιος άποψη; Εκτός κι αν, λέγοντας «έκφραση άποψης» και «απάντηση επί τής ουσίας», εννοούμε: 

οι κουλαμάρες της κάθε δευτερότριτης που δε την ξέρει η μάνα της έχουν βαρύτητα μιας τρίχας από τις μπάλες μου εκεί έξω.

οι καναγιόκαργιες τύπου γιδογιελένοβα οφείλουν να μάθουν να βαράνε προσχη όπως κ όταν εμείς ορίσουμε.

Δε μπορεί ένας αθλητής τέτοιου βεληνεκούς να προχωράει σε ανταγωνιστικά κ outwardly ομοφοβικά παπαπαρολογίσματα

να γίνει ο βίος αβίωτος σε κάθε γιελένοβα που θα διασκεδάσει ομοφοβική ρητορική.

τη φωνή της κάθε δευτερότριτης,

σας στέλνουμε απομωνομένους σιγά σιγά στη μίρλα του σπιτιού σας

η κάργια η Ισινμπαγιομπαζαρία

να εμπλακεί η IOC μέχρι η βλαχάρα να φτύσει αίμα.

η κάθε ομοφοβάρα τέτοιου βεληνεκούς να ξανασκεφτεί τι θα πεί ή να το χει ράμμα.

αν ο άλλος είναι στόκος,οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις ράμμα,προσχη κ παραδειγματισμός.

Δε ξέρω αν είσαι ομοφοβική κανάγια εσύ

στις καμμένες απόψεις σου

θα πάρετε τα 3 μας

οι κουλαμάρες απόψεις τύπου ''λέει τη γνώμη της''

Κουλαμάρες ολκής

η καναγιόκαργια πέρασε σε ομοφοβική ρητορική

οπότε θα βαρέσει προσχη κ θα παταχτεί μονομερώς, με θόρυβο κ παραδειγματικά.

Η πάταξη της ομοφοβικής κουλαμάρας οφείλει κ πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία.

θα σας κάνουμε να το ράψετε είτε το θέλετε είτε όχι.

μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα ήδη 500 φορές να μας επαναλαμβάνεις το πόσο γέλασες με τη φωτο.

Ζμπούτσαμ ρε η αισθητική σου να πούμε.

Θα σας τσακίσουμε το είναι

Το συνάφι της μεσόκοπης κυράτσας με χρυσή καδένα κ δασύτριχα στήθια σε καμιά Τρούμπα?

εσένα κ γενικά όλες τις κουλές ομοφοβικές,κομπλεξάρες,θεούσες του παλιοκενωνία

η μικροκοσμάρα σας,τα βδελυγματικά σας στερεότυπα κ η άνεση της μπουρδελοετεροκανονικότητας

το τσούξιμο τσούξιμο

μεσόκοπος μέσος όρος Ελλαδιστάν 45άρης

σου βιάζει τα πρέκια.

σε μια χαβούζα για χώρα μεγάλωσες τέτοιες απόψεις θα κουβαλάς.

να στείλουμε τις καναγιοκανάγιες ομοφοβάρες

κάνεις την νάρο μιρλοκλάφτρα

οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε.

Αυτό που είδα εγώ πάντως - εκτός από απεγνωσμένες προσπάθειες προσβολών, οι οποίες πέφτουν στο κενό - είναι μόνο ...τρικυμία εν κρανίω, η οποία οδηγεί μεταξύ άλλων:

1) στο να απαιτείς ...ράμματα στο στόμα όποιου λέει δημοσίως ότι δε συμφωνεί με όσα πρεσβεύεις, ή ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον ...αγώνα(!) σου και

2) στο να εξομοιώνεις τον έχοντα αντίθετη άποψη, με τις ανεγκέφαλες ομάδες κρούσης, που βαράνε όσους δεν τους αρέσουν.

Το δεύτερο πάντως, δεν είναι περίεργο. Ίδιος είναι κι αυτός, απλώς βρίσκεται στην άλλη όχθη. Για τσέκαρε μία στα γρήγορα, το ποιος επαναλαμβάνει διαρκώς, τα περί «πάταξης», «αφανισμού» και «τσακίσματος», διότι κάτι μού λέει, ότι έχεις αφήσει κάποιον πολύ αντιπροσωπευτικό τού είδους, εκτός τής λίστας των όσων χαρακτηρίζεις «ανθρωποειδή».

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 2

Εντωμεταξύ,πολύ κοντά κ το NJ για την νομιμοποίηση του γκέι γάμου κ ίσως το δούμε 14η Πολιτεία.Βασικά τεστάρουν τα νερά για την εφαρμοσιμότητα των αποφάσεων του SCOTUS τον Ιούνιο.Πάντως σε περίπτωση αποτυχίας της δικαστική οδού οι Ομπάμιες σταιλ ντεμοκρατς λένε πως προς τον Γενάρη θα έχουν την αναγκαία δύναμη να ξεπεράσουν το βέτο του κυβερνήτη του NJ

Gay couples ask judge to legalize same-sex marriage in New Jersey

http://usnews.nbcnews.com/_news/2013/08/15/20039643-gay-couples-ask-judge-to-legalize-same-sex-marriage-in-new-jersey?lite

μπράβο φαιρ με πρόλαβες

Ρίζοβα κ Φίροβα φορ δε γουιν.Τις ευχαριστούμε πολύ

Two Female Russian Athletes Kiss On Winners Podium At The World Athletics Championships (VIDEO)

http://www.carbonated.tv/news/two-female-russian-athletes-kiss-on-winners-podium-at-the-world-athletics-championships-video

Αυτή η ουσία των ακτιβιστών str8 allies μας.

Βλέποντας κάτι τέτοια έχω πίστη πως eventually θα κάνουμε την μάδερ ρασια να μιρλοκλαίγεται όπως η άλλη κάργια η γιελένοβα.

μη χέ

Εδώ ακόμα κ σε μένα φαίνονται ξερολούκουμα οι τύπισσες.Υπάρχει πάντα φεις κοντρόλ κ για τους στρέητ συμμάχους μας.

Δε παίζει να μας χαλάσετε έτσι εύκολα το φαμπιουλους ίματζ μας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...