Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Αν πρέπει να το κάνω τελικώς, να μην ξεχάσω να αναφέρω στον ψυχολόγο, την αναρρόφηση που έπαθα απ' τα γέλια, με μια φωτογραφία που ποσταρίστηκε προσφάτωςΝτάξ,κόλλησε η μανιβέλα κ μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα ήδη 500 φορές να μας επαναλαμβάνεις το πόσο γέλασες με τη φωτο.Ζμπούτσαμ ρε η αισθητική σου να πούμε. Αυτά θα παίζουν συνέχεια εκεί έξω μέχρι να σας γίνουν συνείδηση.Θα σας τσακίσουμε το είναι είπαμε καθώς το LGBT κίνημα κερδίσει μομέντουμ.Αυτός είναι ο σκοπός εξάλλου,η εξοικίωση, μέχρι να φτάσετε να κλαίτε από συγκίνηση στην εικόνα 2 ανδρών ή 2 γυναικών να μοιράζονται δια βίου τη ζωή τους.Χαρτομαντηλάκι κ έτσι φάση. Όποτε άκου τι σου λέει η ψυχολογάρα να κάνεις για εξάσκηση μέχρι να εξοικιωθείς.Λοιπόν θα βάλεις το παρακάτω βιντεάκι πρώτη μουρη στο p/c σου κ κάθε μέρα πριν ή μετα τη χριστιανική προσευχή σου θα το βλέπεις.Αυτό σε ρεπετισιόν τουλάχιστον 3 ημερησίως. Mark my words: Θα σου γίνει συνείδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ζμπούτσαμ ρε η αισθητική σου να πούμε. Νομίζω πως θα ήταν πιο έγκυρο να έλεγες «στον κώλο μου η αισθητική σου να πούμε». 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Έλα τσιμπήστε κ δω σε βιντεάκι φάση για αμεσότερο ερέθισμα.Το γονάτισμα του τυπά στο 5.11''περικαλώ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.ΧΘΕΣ Έτσι να ξεχαρβαλώνονται σιγά σιγά οι στερεοτυπικές πρεμούρες.We're here,we're Queer κ θα κατακτήσουμε τον κόσμο για να τον κάνουμε απλά φάμπιουλους.Συνηθίστε το γουαααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυυυ καλέεεεεεεεεεε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Αφού κανείς δεν πατάει play, τι τα βάζεις τα video; 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lxde Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Προσωπικά, κάθε άλλο παρά γελάω με όσα συμβαίνουν στις καθυστερημένες θεοκρατίες - όπως σωστότατα τις χαρακτηρίζεις - τύπου Ιράν, συμπεριλαμβανομένου και τού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι (το οποίο παρεμπιπτόντως, στα εν λόγω κράτη, δεν είναι το σοβαρότερο...) Ξέρεις όμως με τι γελάω; Με κάτι τυπάκια, τύπου Τοξοτέτοιου, τα οποία απαιτούν την επιβολή σιωπής και φίμωσης, σε οποιονδήποτε - δικαίως ή αδίκως - διαφωνεί μαζί τους. Πρόσεξε: Η αξίωσή τους, δε σταματά στο να έχουν ίδια δικαιώματα με όλους, τα οποία δε θα εξαρτώνται σε κανένα βαθμό από το σεξουαλικό τους προσανατολισμό, πράγμα το οποίο θεωρώ απολύτως θεμιτό και δίκαιο. Τα ποστς του Τοξοβολου ειναι παρατραβηγμενα με διαφορους χαρακτηρισμους κι εκφρασεις και μοιαζει σαν επιλογη στυλ. Το καταλαβαινω και καπου. Οταν προσπαθησεις να κανεις κανονικη συζητηση σε ενα τετοιο θεμα, συχνα αντιμετωπιζεις το σαρκασμο και μπορει να τον επιλεξεις και συ για να την μπαινεις σε αυτους που γελοιοποιουν το θεμα. Αν ομως τα εννοει μεχρι κεραιας, τιθεται θεμα φανατισμου και με βρισκει αντιθετο. Συνεχίζεται με το να απαιτούν την αποδοχή και την αναγνώριση τού γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων, όχι μόνο από την πολιτεία, αλλά και από την ...επίσημη ορθόδοξη εκκλησία (σα να λέμε ότι ένας βάζελος, απαιτεί να αναγνωριστεί από τους γαύρους, το ...δικαίωμά του να ζωγραφίζει τριφύλλια στις κερκίδες τής θύρας 7 και απορεί για το ξύλο που τρώει όταν το επιχειρήσει...) .... Απο τους προτεσταντες ισως το δουμε και δεν αποκλειεται καποτε κι απο την παπικη εκκλησια, αλλα απο την ορθοδοξη δεν το περιμενω. Οι τυποι θρηνουν ακομα την αλωση της Πολης ντυμενοι στα μαυρα και με μακριες γενιαδες. Ψυχιατρικες περιπτωσεις ξεκομμενες απο την συγχρονη κοινωνια. Το να το απαιτεις ειναι θεμιτο, εφοσον ο χριστιανισμος θελει να ειναι θρησκεια της αγαπης, αλλα τι να το συζηταμε τωρα. Δε λέω ότι το είπες - άλλωστε διευκρίνισα ότι ξέρω πως δεν απευθύνθηκες σ' εμένα - αλλά μού δίνεται η αφορμή να αναρωτηθώ, μήπως πρέπει να το ψάξω κι εγώ με την ψυχολογία μου. Αν πρέπει να το κάνω τελικώς, να μην ξεχάσω να αναφέρω στον ψυχολόγο, την αναρρόφηση που έπαθα απ' τα γέλια, με μια φωτογραφία που ποσταρίστηκε προσφάτως εδώ, όπου ένας ναύτης γονατίζει μπροστά στον καλό του στο λιμάνι και τον ζητάει σε γάμο. Σαφώς και είναι δικαίωμά του να το κάνει, όχι περισσότερο αναφαίρετο όμως, από το δικό μου να ξεσκίζομαι στα γέλια μπροστά στη συγκεκριμένη εικόνα. Εκτός κι αν κάποιος ...βαρύμαγκας τύπου Τοξοκάμποσου, εκτός από το τι θα λέμε, έχει σκοπό να αποφασίσει και το με τι θα γελάμε, οπότε να κανονίσουμε να συμμαζευτούμε, να μη το συγχύζουμε το παιδί και μας πάθει τίποτα ... Εξαρταται με το τι γελαμε. Αλλο η εικονα του ναυτη κι αλλο η σαρία. Με το ναυτη θα γελασω κι εγω. Σωστο ξεσωστο μεγαλωσαμε με αλλου ειδους αντιληψεις κι αισθητικες και βγαινει αυθορμητα. Στις νεωτερες γεννιες θα φαινεται φυσιολογικο, γιατι θα εχουν μεγαλωσει με πολλες τετοιες εικονες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 τιθεται θεμα φανατισμου και με βρισκει αντιθετο. Τώρα σήριουσλι,αλλά στο γκέι πράιντ του Βερολίνου φέτος υπήρξε η πρόταση για κατασκευή της γκέι μολότωφ.Φανταστήτε πόσο πιο φάμπιουλους θα ήταν οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας αν αντί των παραδοσιακών μολότωφ έχουμε τις γκέι φαμπ μολότωφ.Πάει να σου κουνηθεί η ομοφοβική ξεπεσμένη?Ντου με τις γκέι μολότωφ κ να σου η κανάγια λουσμένη στις μπογιές στα χρώματα του rainbow.Άσε την τρεντιά που θα δίνουν στα κτίρια. Ξαναματαμιλάει μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Το βίντεο είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Οι gays κατά την άποψη μου δεν έχουν χώρο σε μία σωστή κοινωνία. Όπως και άλλες κατηγορίες ανθρώπων (χορτοφάγοι, "βαρβατήλες", βιαστές παιδιών, ρακετοπαίχτες σε στριμωγμένες παραλίες κ.α.). Ας κάνει την αρχή ο Πούτιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 απο εδώ και πέρα όλοι πούστηδες και λεσβίες. να σταματήσει και η αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους, να ησυχάσει και ο πλανήτης απο τη σύγχρονη κατάρα που λεγεται ανθρωπος. γιατί δε μπορείς να το πάιζεις περίφανη που είσαι στράκι, αλλά απο την άλλη να θες και παιδί. μου θυμίζει τα 18 χρονα που θέλουν να φύγουν απο το σπίτι, και πάνε στη μαμά τους να τους πλένει ρούχα, και να τρώνε φαγητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lxde Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ντροπη σας ολοι οι βρωμοψυχοι. Το ανθρωπινο ειδος δεν θα σταματησει. Εσεις καποια ωρα θα πεθανετε και θα ξεβρωμισει ο τοπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ελα ρε highlander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lxde Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Τώρα σήριουσλι,αλλά στο γκέι πράιντ του Βερολίνου φέτος υπήρξε η πρόταση για κατασκευή της γκέι μολότωφ.Φανταστήτε πόσο πιο φάμπιουλους θα ήταν οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας αν αντί των παραδοσιακών μολότωφ έχουμε τις γκέι φαμπ μολότωφ.Πάει να σου κουνηθεί η ομοφοβική ξεπεσμένη?Ντου με τις γκέι μολότωφ κ να σου η κανάγια λουσμένη στις μπογιές στα χρώματα του rainbow.Άσε την τρεντιά που θα δίνουν στα κτίρια. Ξαναματαμιλάει μετά? Χεστους ρε Τοξε. Δεν αξιζει τον κοπο. Λιγοι εκφραζουν αποψη, τα περισσοτερα ειναι απλως ανθρωποειδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Τώρα σήριουσλι,αλλά στο γκέι πράιντ του Βερολίνου φέτος υπήρξε η πρόταση για κατασκευή της γκέι μολότωφ.Φανταστήτε πόσο πιο φάμπιουλους θα ήταν οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας αν αντί των παραδοσιακών μολότωφ έχουμε τις γκέι φαμπ μολότωφ.Πάει να σου κουνηθεί η ομοφοβική ξεπεσμένη?Ντου με τις γκέι μολότωφ κ να σου η κανάγια λουσμένη στις μπογιές στα χρώματα του rainbow.Άσε την τρεντιά που θα δίνουν στα κτίρια. Ξαναματαμιλάει μετά? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα Ζμπούτσαμ ρε «Αφρίζεις», έλεγε... Θα σας τσακίσουμε το είναι είπαμε Θα μας κλ@σετε μια μάντρα ...γίδια! Κι αυτό το είπαμε... Αυτός είναι ο σκοπός εξάλλου,η εξοικίωση, μέχρι να φτάσετε να κλαίτε από συγκίνηση στην εικόνα 2 ανδρών ή 2 γυναικών να μοιράζονται δια βίου τη ζωή τους.Χαρτομαντηλάκι κ έτσι φάση. Ε, το κλάμα μας το έχετε προκαλέσει ήδη. Τι χαρτομαντηλάκια και τρίχες; Με τις σφουγγαρίστρες παρά πόδα τη βγάζουμε... ...τώρα, για το ότι δεν είναι από συγκίνηση, αλλά από γέλιο μέχρι δακρύων, δε μπορούμε να σας βοηθήσουμε... ...συνηθίστε το κι εσείς! Όποτε άκου τι σου λέει η ψυχολογάρα Το γεγονός ότι τον θεωρείς, εσύ ειδικά, «ψυχολογάρα», μού είναι προσωπικά αρκετό για να προτιμήσω να παρακολουθήσω διάλεξη ψυχολογίας από το Σεφερλή. Mark my words: Θα σου γίνει συνείδηση. Mark my words too: Το «θα» είναι πλεονασμός. Μού έχει γίνει ήδη συνείδηση. Δεν το αμφισβητώ, ούτε το πολεμώ. Απλά το έχω γραμμένο μεταξύ δεξιού κι αριστερού και συνεχίζω να ξεκαρδίζομαι στα γέλια μαζί του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.ΧΘΕΣ Χθες έβλεπα δραματική ταινία. Για σήμερα το απόγευμα, που έχω στο πρόγραμμα κωμωδία, είμαστε εντάξει; θα κατακτήσουμε τον κόσμο για να τον κάνουμε απλά φάμπιουλους.Συνηθίστε το «...παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους, με dildo στα χέρια κι εσάρπες στους ώμους!»... ...τής τσεγκεβάραινας η επανάστα, να 'ούμ! Τα ποστς του Τοξοβολου ειναι παρατραβηγμενα με διαφορους χαρακτηρισμους κι εκφρασεις και μοιαζει σαν επιλογη στυλ. Το καταλαβαινω και καπου. Οταν προσπαθησεις να κανεις κανονικη συζητηση σε ενα τετοιο θεμα, συχνα αντιμετωπιζεις το σαρκασμο και μπορει να τον επιλεξεις και συ για να την μπαινεις σε αυτους που γελοιοποιουν το θεμα. Αν ομως τα εννοει μεχρι κεραιας, τιθεται θεμα φανατισμου και με βρισκει αντιθετο. Μπορεί να μοιάζει, όπως λες, με επιλογή στυλ, αλλά πρόκειται καθαρά περί αγένειας, αποτυχημένης προσπάθειας να εκνευρίσει οποιονδήποτε δεν πάει με τα νερά του και γενικότερα, περί κάλου ο οποίος, όχι απλώς έχει ριζώσει στον εγκέφαλο, αλλά τον έχει αντικαταστήσει. Η μεγαλύτερη πλάκα μ' αυτόν δε, είναι ότι, όσο βλέπει ότι ανοησίες του περνούν χωρίς να ακουμπούν παρά ελάχιστους και ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες τον έχουν στο ψιλό γαζί, τόσο περισσότερο αποσυντονίζεται και ρετάρει. Όσο για τα περί «προσπάθειας για ...κανονική συζήτηση», αν κάνεις μια γρήγορη αναδρομή στα threads όπου έχει συμμετοχή, θα διαπιστώσεις ταχύτατα, ότι είναι εκείνος που υιοθετεί πρώτος το σαρκασμό, την ειρωνεία και το απαξιωτικό υφάκι, απέναντι σε κάθε μέλος που θα ...τολμήσει να πει κάτι που δεν τού αρέσει. Πως λέμε «συζήτηση»; Καμία σχέση με το άθλημα! Αν, μετά απ' αυτό, εντυπωσιάζεται για το δούλεμα που εισπράττει...ε, ας εντυπωσιάζεται! Ούτε κρύο, ούτε ζέστη μού κάνει... Για να μη σχηματίσεις δε την εντύπωση, ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί του (ότι τού τά 'ριξα και με απέρριψε π.χ... ), αρκεί να μάθεις πόσα ban έχει μαζέψει από τη διαχείριση τού forum - ίσως να διατηρεί και το ρεκόρ τού insomnia - και να παρατηρήσεις το πόσους διαφορετικούς λογαριασμούς (με μικροαλλαγές μόνο στο nickname, μη τυχόν και μπερδευτούμε και νομίζουμε ότι πρόκειται για άλλον...) έχει φτιάξει, προκειμένου να μην τον καθυστερεί το εκάστοτε ban και να μπαίνει να γράφει τις τρίχες του. Με το ναυτη θα γελασω κι εγω. Σωστο ξεσωστο μεγαλωσαμε με αλλου ειδους αντιληψεις κι αισθητικες και βγαινει αυθορμητα. Έχε το νου σου, διότι με κάτι τέτοια που λες, φαίνεται να είναι ζήτημα λεπτών, το να μπεις κι εσύ στο στόχαστρό του. Ακούς εκεί «αυθόρμητο γέλιο»! Ποιος σού έδωσε το δικαίωμα να αντιδράς ...αυθόρμητα, θρασύτατε; Τον Τοξογκάου τον ρώτησες; Στις νεωτερες γεννιες θα φαινεται φυσιολογικο, γιατι θα εχουν μεγαλωσει με πολλες τετοιες εικονες. «Φυσιολογικό», δεν πρόκειται να φανεί ποτέ και σε κανέναν μη ομοφυλόφιλο. Θα έβαζα και στοίχημα ό,τι έχω και δεν έχω γι' αυτό, αλλά μετά από διακόσια χρόνια ξέρω 'γω, θα μ' έχουν αφοδεύσει τα σκουλήκια και δε θα μπορώ να εισπράξω, οπότε δεν έχει νόημα. «Συνηθισμένο», ναι. Εξαιρούνται φυσικά, όσοι συγχέουν τις ερμηνείες των δύο λέξεων. Σ' εκείνους θα φαίνεται φυσιολογικό, αλλά όσοι αδυνατούν να διακρίνουν τη συγκεκριμένη, σαφέστατη διαφορά ερμηνείας, μού είναι παγερά αδιάφοροι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 «Φυσιολογικό», δεν πρόκειται να φανεί ποτέ και σε κανέναν μη ομοφυλόφιλο.Ποιός το λέει αυτό?Το συνάφι της μεσόκοπης κυράτσας με χρυσή καδένα κ δασύτριχα στήθια σε καμιά Τρούμπα? Αυτό κάνουμε σιγά σιγά κ ακριβώς αυτό κάνει κ εσένα κ γενικά όλες τις κουλές ομοφοβικές,κομπλεξάρες,θεούσες του παλιοκενωνία να σας πιάνει τραμπάκουλο .Αναγνωρίζετε λοιπόν ότι η μικροκοσμάρα σας,τα βδελυγματικά σας στερεότυπα κ η άνεση της μπουρδελοετεροκανονικότητας που ασπάζεστε δεν έχει πολλά ψωμιά.Κ εκεί σας πιάνει ο πανικός να αντιδράσετε. Δλδ δες πόσο εύκολο είναι για μένα να σε βάλω σε κυκλική αντιπαράθεση.Γελάς,γελάς τον γέλωτα της μούφας αλλά το τσούξιμο τσούξιμο,διότι γνωρίζεις πως το ζητούμενο δεν είναι αν θα νικήσουμε ,αυτό έχει δρομολογηθεί,αλλά πότε κ δε ξέρεις από που θα σου σκάσει.Αυτό ως μεσόκοπος μέσος όρος Ελλαδιστάν 45άρης που σε κόβω λογικά θα σου βιάζει τα πρέκια.Κ καταννοητό ως ένα βαθμό σε μια χαβούζα για χώρα μεγάλωσες τέτοιες απόψεις θα κουβαλάς. Α επίσης έχω κ το ρεκόρ των περισσότερων χρηστών να με έχουν σε ignore list.177 έλεγε το κοντέρ κ βασικά καραγουστάρω που έχω τέτοια δύναμη πόλωσης.Όσο όμως μου κάνεις το ψυχογράφημα μου,αναρωτήσου γιατί παραπάνω μιλάς κυρίως για εμένα κ όχι για όσα λέω. Άκου να σου πως παίζει η φάση ,θα γίνει ''φυσιολογικό'' κοινωνικά.Η μάχη του γάμου που δίνουμε τώρα είναι ένα σημαντικό βήμα προς το κοινωνικό normalisation της ομοφυλοφιλίας,είναι αποφασιστικό βήμα για να στείλουμε τις καναγιοκανάγιες ομοφοβάρες σε τπτ παραθεριστικά κέντρα εκεί στο Βατούμι σου άντε κ σε ζωντανή σύνδεση με κανά Κωσταλέξη. Όσο λοιπόν κάνεις την νάρο μιρλοκλάφτρα για το πόσο Τριμέγιστος είναι ο Τόξος εγώ θα σου σκάω στη μάπα αυτό που ξέρεις πως σε κάνει να αφρίζεις ωστέ ουσιαστικά να σου γίνει συνείδηση Τσίμπα κ δω να το δεις σε ένστολο εκ νέου.Btw γαμεί δείτε το όλοι!!!Χθές λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Τόσο ρατσισμό έχουν φάει στη μάπα αλλά εκεί.... ο μέσος gay ξεχωρίζει απο τους άλλους, είναι ψηλός αρρενωπός γαλανομάτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις