Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι γατοι σου ξερουν πολυ καλα οτι οταν τους σηκωνεται καπου πρεπει να εκτονωθουν, και κανουν σαν το ανεκδοτο με το καραβι και το βαρελι. Οταν ομως ερθει η αναπαραγωγικη περιοδος, μια χαρα τις κυνηγανε τις θηλυκες κι αφηνουν εμας ξυπνιους.

Ως ποια ορίζεται η αναπαραγωγική περίοδος? Γιατί οι δυο περιπτώσεις που έχω στο μυαλό μου όλο το χρόνο ήταν το ίδιο βιολί.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Που ακριβώς το έχει ορίσει η ΦΥΣΗ αυτό?

Πες μου μπας και μπορέσω να ΚΑΤΑΛΑΒΩ γιατί μέχρι τώρα από τους 10+ γάτους που έχουν περάσει απ'τα χέρια μου, οι 2 όταν είχανε ΣΤΥΣΗ αντί να τη πέσουν στις θηλυκές βάζαν κάτω άλλα μικρότερα αρσενικά.

Και πως ακριβώς έχει προσδιορίσει πως πρέπει να είναι το ΜΕΓΑΛΩΜΑ των παιδιών?

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα ζώα ΜΟΝΟ σε κατάσταση αιχμαλωσίας έχουν ομοφυλοφιλικές αλλά και άλλες τάσεις όπως ζωοφιλία...η μάλλον ανθρωποφιλία. Και κατάσταση αιχμαλωσίας ΝΑΙ είναι να είναι 23 ώρες μέσα σε ένα σπίτι και 1 ώρα βόλτα. Οπότε αν θέλει να ξεδώσει θα ξεδώσει στο πόδι κανενός, στην ιδιοκτήτρια αν είναι λίγο ανώμαλη και γενικότερα σε ότι τρύπα βρεί...τόσο απελπσιμένος που είναι. Όπως και οι βοσκοί που τα μόνα θυληκα που βλέπουν είναι οι προβατίνες...όλοι ξέρουμε τί κάνουν.

Δημοσ.
Είναι αποδεδειγμένο ότι τα ζώα ΜΟΝΟ σε κατάσταση αιχμαλωσίας έχουν ομοφυλοφιλικές αλλά και άλλες τάσεις όπως ζωοφιλία...η μάλλον ανθρωποφιλία.

Στο National Geographic έχουν αντίθετη άποψη...

Δημοσ.
Είναι αποδεδειγμένο ότι τα ζώα ΜΟΝΟ σε κατάσταση αιχμαλωσίας έχουν ομοφυλοφιλικές αλλά και άλλες τάσεις όπως ζωοφιλία...η μάλλον ανθρωποφιλία. Και κατάσταση αιχμαλωσίας ΝΑΙ είναι να είναι 23 ώρες μέσα σε ένα σπίτι και 1 ώρα βόλτα. Οπότε αν θέλει να ξεδώσει θα ξεδώσει στο πόδι κανενός, στην ιδιοκτήτρια αν είναι λίγο ανώμαλη και γενικότερα σε ότι τρύπα βρεί...τόσο απελπσιμένος που είναι.

Λες μεγαλες βλακειες και αναληθειες.

Δημοσ.

Εμενα δεν με πειραζει να παντρευτουν.Ο καθενας κανει οτι θελει με την προσωπικη του ζωη .Ειμαι αντιθετος ομως με την υιοθετηση και ανατροφη παιδιου.Ειναι λαθος.

Επισης ομοφυλοφυλα ζωα παιδες δεν υπαρχουν.Μην λετε βλακειες.Μονο τα απελπισμενα που δεν εχουν δει θηλυκο με τα ματια τους παιζει να κανουν κατι τετοιο.

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε τους σκύλους και τις γάτες...γιατί αν ο άλλος είναι ζωόφιλος να μην μπορεί να παντρευτεί π.χ τη γάτα του; Αν είναι νεκρόφιλος να μπορεί να παντρευτεί τη νεκρή του σύντροφο; Η ξέρω εγω τον υπολογιστή του; Ο βοσκός θα μπορούσε να έχει χαρέμι με κατσίκες.

Δημοσ.
Είναι αποδεδειγμένο ότι τα ζώα ΜΟΝΟ σε κατάσταση αιχμαλωσίας έχουν ομοφυλοφιλικές αλλά και άλλες τάσεις όπως ζωοφιλία...η μάλλον ανθρωποφιλία. Και κατάσταση αιχμαλωσίας ΝΑΙ είναι να είναι 23 ώρες μέσα σε ένα σπίτι και 1 ώρα βόλτα. Οπότε αν θέλει να ξεδώσει θα ξεδώσει στο πόδι κανενός, στην ιδιοκτήτρια αν είναι λίγο ανώμαλη και γενικότερα σε ότι τρύπα βρεί...τόσο απελπσιμένος που είναι. Όπως και οι βοσκοί που τα μόνα θυληκα που βλέπουν είναι οι προβατίνες...όλοι ξέρουμε τί κάνουν.

Ωραία όλα αυτά αλλά τα γατιά που έχω έξω την βγάζουν όλο το χρόνο. Και αυλή έχουμε, και χωράφια που δεν είναι χτισμένα υπάρχουν γύρω στη περιοχή και τριγυρνούν ελεύθερα. Your arguement is invalid.

Επισης ομοφυλοφυλα ζωα παιδες δεν υπαρχουν.Μην λετε βλακειες.Μονο τα απελπισμενα που δεν εχουν δει θηλυκο με τα ματια τους παιζει να κανουν κατι τετοιο.

Άλλη μια επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη.

Σε λιγο θα μας κυβερνανε φουστηδες...Στην κυριολεξια ομως...!

Καλύτερα πούστηδες παρά λαμόγια.

Δημοσ.

Νταξει ρε επιστημονα για πες μου εσυ που πιστευεις οτι τα ζωα ειναι πουστηδες.Ελα να το αποδειξεις.Οχι γιατι σε λιγο θα πειτε οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι οι φυσιολογικοι και ολοι οι αλλοι ανωμαλοι.

Ανοιγω την τηλεοραση και βλεπω παντου να διαφημιζουν τους γκευ.Σιχαθηκα πια .Οσοι ειναι ομοφυλοφιλοι καλως, μην το διαφημιζουμε κιολας ομως γιατι βλεπουν και παιδια.

Δημοσ.

Αυτη η καραμελα με το "βλεπουν και παιδια" πρεπει να σταματησει.

Να κλεισουν την τηλεοραση τα παιδια. Και εσυ που σε ενοχλει. Δεν ειναι δικαιωμα σου η τηλεοραση. Ο,τι θελουν θα δειχνουν και δεν ειναι κανενας αναγκασμενος να το παρακολουθει.

Μαθαμε τωρα και αφηνουμε τα παιδια μπροστα απο ενα χαζοκουτι αντι να ασχολουμαστε μαζι τους. Καβλαντιζουν οι γονεις μπροστα στο χαζοκουτι, εχουν παρει και αλλο ενα για το παιδι και μετα τους φταιει ο ομοφυλοφιλος που θα δουνε. Νιπτω τας χειρας μου φαση.

Τι δουλεια εχει το παιδι να βλεπει τηλεοραση εκτος απο κανα καρτουν αραια και που?

Δημοσ.
Νταξει ρε επιστημονα για πες μου εσυ που πιστευεις οτι τα ζωα ειναι πουστηδες.Ελα να το αποδειξεις.Οχι γιατι σε λιγο θα πειτε οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι οι φυσιολογικοι και ολοι οι αλλοι ανωμαλοι.

Είναι σαν να μου λες ότι αυτό που παρατήρησα στη συμπεριφορά του γατιού δεν υφίσταται.

Απ'τη στιγμή που δεν μπορείς να το αποδείξεις δεν μπορείς και να είσαι κάθετος.

Δημοσ.

Απο την αλλη ομως παιδια μην το παιρνουμε βαρια το πραγμα..Δηλαδη τι ηθη και εθιμα,τι παραδοσεις,τι εχει κρατησει τεσπα η σημερινη Ελλαδα ωστε να ειμαστε περηφανοι ως Ελληνες και να μην δεχομαστε να γινει λουστρο-γαμος?Ειμαστε απο τα πιο χαμηλα κρατη σε εκτιμηση στην Ευρωπη.Ολοι μας κοιτανε απαξιωτικα,παλαιοτερα γιατι μας ζηλευαν σαν τοπο και σαν ιστορια,πλεον μας λυπουνται..Εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να κοιταξουμε απο τον λουστρο-γαμο...Δεν νομιζετε?

Δημοσ.
Ολοι μας κοιτανε απαξιωτικα,παλαιοτερα γιατι μας ζηλευαν σαν τοπο και σαν ιστορια,πλεον μας λυπουνται.

Αναφέρεσαι στην ιστορία μας, σε ένα τοπικ που έχει θέμα την ομοφυλοφιλία. Νομίζω ότι δίνεις έτοιμα επιχειρήματα.

μεγας+αλεξανδρος

sokratis.jpg

κ.λ.π κ.λ.π

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...