Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν βιαζεις εναν αντρα γκει η μη αυτο δεν σε κανει και εσενα γκει αυτοματως? Μιλαμε για φωστηρες δηλαδη!

Το λάθος σου είναι πως χρησιμοποιείς κοινή λογική. Οι συγκεκριμένοι έχουν τσακωθεί μαζί της

Κατσε να το ψαξουμε λιγο..

Αν καποιος ειναι αρκετα χρονια σε φυλακη και δεν εχει παει με γυναικα ολο αυτο το διαστημα.. και παει να βιασει εναν συγκρατουμενο του.. ειναι γκει?

Βασικά είναι και gay και βιαστής.

Αν καποιος παει στη Συγγρου και αγοραζει σεξ με μια τρανυ/τραβεστι πως τους λενε.. Ειναι γκει ο πελατης?

Αν έχει κάνει αλλαγή φύλου, όχι. Αν δεν έχει κάνει ναι.

Αν καποιος παει με μια κοπελα.. και μετα την πραξη του πει η κοπελα οτι πριν ηταν αντρας και εγινε γυναικα.. Ειναι γκει? 

Ο λόγος που δεν το κατάλαβε πριν είναι πως είναι τυφλός να υποθέσω;

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννούμε τι ακριβώς μ' αυτό; Ότι αν κάποιος είναι αντίθετος ιδεολογικώς με το όλο θέμα, χωρίς όμως να προβαίνει σε πράξεις  - βίας ή άλλες - δεν έχει δικαίωμα να εξωτερικεύσει την αντίθεσή του προφορικώς; Δεν το φαντάζομαι...

Προφανώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να συζητά δημόσια για ότι θέλει. Αυτό όμως σημαίνει ότι:

- Σαφώς θα δεχτεί και την κριτική σε αυτά που λέει.

- Θα πρέπει να αναγνωρίσει πως αν με τα λεγόμενά του και τις πράξεις του (απόφαση του πχ σε κάποιο δημοψήφισμα) παραβιάζει το ρητό που είπα πιο πάνω ("η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου").

Κατσε να το ψαξουμε λιγο..

Αν καποιος ειναι αρκετα χρονια σε φυλακη και δεν εχει παει με γυναικα ολο αυτο το διαστημα.. και παει να βιασει εναν συγκρατουμενο του.. ειναι γκει?

Αν καποιος παει στη Συγγρου και αγοραζει σεξ με μια τρανυ/τραβεστι πως τους λενε.. Ειναι γκει ο πελατης?

Αν καποιος παει με μια κοπελα.. και μετα την πραξη του πει η κοπελα οτι πριν ηταν αντρας και εγινε γυναικα.. Ειναι γκει? 

Οι ερωτήσεις σου είναι περισσότερο.... φιλοσοφικές. Δεν επιδέχονται σαφούς απάντησης, προφανώς για το ότι έχεις φροντίσει να δείξεις στα παραδείγματα σου πως πρόκειται για ένα ανδρικό όργανο και μια τρύπα, τίποτα παραπάνω, είτε το δεύτερο άτομο είναι γυναίκα είτε άντρας είτε πλαστικό, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αυτό βέβαια εμένα μου δείχνει ότι δεν υπάρχει 100% γκεϊ και 100% στρεϊτ. Αλλά αυτό είναι δική μου εκτίμηση που δεν βασίζεται ούτε σε έρευνα ούτε επιστημονική μελέτη.

Δημοσ.

Το δε καλαμοκαβάλημα, έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Συνέχισε να θεωρείς «άφρισμα», το δούλεμα ψιλό γαζί που τρως εδώ μέσα...

...έχει απίστευτη πλάκα το ότι νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις κόσμο να αφρίσει! Να γελάσει με την καρδιά του, ναι...μέχρι εκεί φτάνεις.

τσίμπα ένα λαικ,καραγούσταρα το ότι δεν αφρίζεις με εμένα,θυμάμαι χαρακτηριστικά δε την περίπτωση που δεν έχεις αφρίσει καθόλου με εμένα όταν έλεγες τα κουλά για τη Βραζιλία

πάντως δε ξέρω τι κάνεις εσύ,εγώ όντως έλιωσα με αυτό το πόστ.

Δημοσ.

θυμάμαι χαρακτηριστικά δε την περίπτωση που δεν έχεις αφρίσει καθόλου με εμένα όταν έλεγες τα κουλά για τη Βραζιλία λολ

πάντως δε ξέρω τι κάνεις εσύ,εγώ όντως έλιωσα με αυτό το πόστ.

Αφού θυμάσαι χαρακτηριστικά, θα θυμάσαι υποθέτω και τα απανωτά report που μάζεψες, όπως και το μπανάκι σου, για τα «φιλενάδα» και τα λοιπά ...βαρυμαγκίστικα (τρομάρα σου!)

Έτσι, μπας και χωρέσει στο μυαλουδάκι σου, το ότι η αληθινή μαγκιά, είναι να μπορείς να προκαλέσεις σε κάποιον εκνευρισμό, με την ουσία των όσων λες. Το να το πετύχεις με χαρακτηρισμούς, δε μετράει μία.

(Περί Βραζιλίας δε - αφού ...θυμόμαστε πράγματα εδώ... - ακόμα κρατάει το τουμπεκάκι σου επί τής ουσίας. Όχι ότι θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό βέβαια...)

• Like 1
Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι οτι ο φυλακισμενος δεν ειναι γκει αλλα βιαστης μονο.. Δεν νοιωθει καμια σεξουαλικη ελξη για τον συγκρατουμενο του απλα θελει να του επιβληθει και να τον ξεφτιλησει..

Αυτος που παει στη Συγγρου ομως ειναι κρυφο-ομοφυλοφιλος.. Χρησιμοποιει στο μυαλο του την εικονα "γυναικα" (γυναικεια ρουχα, μεικ-απ, γοβες, κτλ) για να παει με εναν αντρα και χρησιμοποιει την δικαιολογια οτι πηγε με μια "εξωτικη" αντρογυναικα ενω κανονικα δεν θα πηγαινε μαζι του ποτε (ταμπου, δειλια κτλ) .. Αρα δεν μπορει απο τη μια να μην γουσταρεις τους γκει και απο την αλλη να τρως μιλφειγ..

Αν παει καποιος με μια που του αποκαλυψει οτη ηταν αντρας στην "προηγουμενη ζωη" της και δεν το ειχε καταλαβει ποτε του τοτε δεν ειναι γκει αλλα σιγουρα θα προσεχει περισσοτερο την επομενη φορα που θα παει με γυναικα..

Δημοσ.

Ψιτ ντι,ρε συ αφού ο τριμέγιστος δε λογαριάζει από κανένα χριστό η ουσία των όσων λέω είναι που σας κάνει να βαράτε μπιέλες κ το ξέρετε,πρόσεξες σε πιο σημείο αντέδρασες κ επανεμφανιστηκες από χθές ως γκεστ?στο σημείο που ένοιωσες ότι η ομοφοβία ''ως ελευθερία γνώμης'' είναι under attack,το υφάκι μου απλά συνεπικουρεί.

Για το οτι είμαι vocal επι της ουσίας τρώτε το τραμπάκουλο,μεταξύ μας ρε.

Δημοσ.

σε είμαι τρολ κ επειδή δε γουστάρω το ύφος του Τόξου στο ποστ πιάνομαι από ένα σήμειο κ του την λέω.Η Γιδογιελένα ράμα λέμε,ειδικά αυτή , αυτό το τζιστ του συγκεκριμένου ποστ.Η γενικότερη ομοφοβία στη Ρωσία είναι αδιάφορη στη προκειμένη κ τα τρολοάκυρα για την ρωσοκουλομάρα που έριξες time n time again τα έχω θέσει κ θα τα θέτω,ειδικά εγώ.

Γι αυτό σου είπα να δεις αν έρχομαι

Άμα ήθελα να trollάρω θα έκανα quote το κομμάτι που λες ότι λυπάσαι την κακομοίρα την Isinbayeva και θα έγραφα πως δεν υπάρχει λόγος αφού αυτή είναι πετυχημένη κι εσύ ένας ανύπαρκτος. Δε λέω πως είμαι ποιοτικός user, αλλά τουλάχιστον ξέρω πότε επιλέγω να γράψω σοβαρά και πότε μαλακίζομαι.

Άμα πιάστηκα εγώ από ένα σημείο, τότε εσύ γαντζώθηκες απ' τα μαλλιά της Isinbayeva αφού ασχολείσαι αποκλειστικά με αυτή και όχι με την παθογένεια της Ρωσικής κοινωνίας. Το ότι "η γενικότερη ομοφοβία στη Ρωσία είναι αδιάφορη" την ίδια ώρα που η αθλήτρια είναι Ρωσίδα είναι μια καταπληκτική διαπίστωση, η οποία οφείλεται σε μεγάλες ποσότητες "butthurt".

Φυσικά και σου είναι αδιάφορη, αφού έχεις το προνόμιο να ζεις σε μια ανεκτική κοινωνία και δε χρειάζεται να φυλάγεσαι από τρελαμένους. Σιγά μην κάτσω να κρατήσω πρακτικά για τα θέματα που έχεις θέσει, δεν κάνω και subscribe στα topics. Από τα posts που βλέπω, ασχολείσαι κατά βάση με gay αθλητές στην Αμερική, με διατάξεις σχετικές με γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, άντε και με το θέμα των gay στο στρατό. Εν τέλει εδώ και κάτι posts ασχολείσαι με το τι είπε μια αθλήτρια και όχι με τη ρίζα του προβλήματος, αυτό βλέπω και βάση αυτού γράφω.

Τέλος, το cult of personality είναι ωραίο, αλλά πρέπει να το πιστέψουν και οι άλλοι. Έχεις πολύ δρόμο ακόμα, συνέχισε να προσπαθείς.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η ρωσική κοινωνία. Όπου υπάρχει εν ενεργεία εκφασισμός της κοινωνίας, οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι πάντα διατεθημένοι να βάλουν το λιθαράκι τους και να βοηθήσουν:

http://www.huffingtonpost.com/jamie-mcgonnigal/international-olympic-committee-russia-gay-athletes_b_3744891.html

Δημοσ.

Άμα πιάστηκα εγώ από ένα σημείο, τότε εσύ γαντζώθηκες απ' τα μαλλιά της Isinbayeva αφού ασχολείσαι αποκλειστικά με αυτή και όχι με την παθογένεια της Ρωσικής κοινωνίας.

Ναι γιατί στη προκειμένη αυτό ήθελα να υπογραμμίσω,είναι απλό.Τη σημασία που τα λεγόμενα ενός αθλητή έχουν στη κοινωνία.Κ ναι ράμα απόλυτο οι μεγάλοι αθλητές.Όταν κ εαν θα κρίνω οτι πρέπει να μιλήσω για την ομοφοβία μιας κοινωνίας θα το κάνω όπως με έχετε συνηθίσει να το κάνω.Δες τα ,βρες τα.

Δημοσ.

Ψιτ ντι,ρε συ αφού ο τριμέγιστος δε λογαριάζει από κανένα χριστό η ουσία των όσων λέω είναι που σας κάνει να βαράτε μπιέλες κ το ξέρετε,πρόσεξες σε πιο σημείο αντέδρασες κ επανεμφανιστηκες από χθές ως γκεστ?στο σημείο που ένοιωσες ότι η ομοφοβία ''ως ελευθερία γνώμης'' είναι under attack,το υφάκι μου απλά συνεπικουρεί.

Για το οτι είμαι vocal επι της ουσίας τρώτε το τραμπάκουλο,μεταξύ μας ρε.

ράμα απόλυτο οι μεγάλοι αθλητές.

Ε, τράβα να τους το ράψεις ντε! Μπορείς; Εκεί θα δείξεις τη μαγκιά σου. Τι το λες σε μας; Για να μας πείσεις ότι είσαι αποφασισμένος;

«Ράμμα...σκασμός...ημιανασ'-προσ'χή» και τσάμπα ανώνυμη γτπ μαγκιά.

Κανέναν δεν πείθεις, αλλά και να το πετύχαινες κάτι θα 'τρεχε στα γύφτικα. Μέχρι τώρα, απλώς μας τα κάνεις τσουρέκια (αλλά μας κάνεις και να γελάμε, οπότε όλα ζάχαρη...)  

Δημοσ.

Α κ σλιπ η ομοφοβία οπουδήποτε στη κοινωνία ΔΕ με αφήνει αδιάφορο.Μου γαμάει τα σωθικά κάθε φορά που βλέπουμε κρούσματα ομοφοβικής βιας οπουδήποτε στο πλανήτη.Το που ζω είναι αδιάφορο.Αν τα χα γραμμένα δε θα ασχολούμουν με τον ακτιβισμό.

Ακριβώς επειδή η γαμωσαπίλα που παίζει οπουδήποτε εκεί εξώ φτάνει στο θεό κ ακριβώς επειδή μου είναι αφόρητη είμαι στον ακτιβισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς ο καθένας έχει το δικαίωμα να συζητά δημόσια για ότι θέλει. Αυτό όμως σημαίνει ότι:

- Σαφώς θα δεχτεί και την κριτική σε αυτά που λέει.

Φυσικά και θα πρέπει να δεχτεί την όποια κριτική σε αυτά που λέει. Απλώς ήθελα να διαχωρίσω την έννοια τού «δέχομαι την κριτική στα λεγόμενά μου», από εκείνη τού «δέχομαι την απαίτηση "να το βουλώσω"», αυτού που διαφωνεί μ' αυτά.

- Θα πρέπει να αναγνωρίσει πως αν με τα λεγόμενά του και τις πράξεις του (απόφαση του πχ σε κάποιο δημοψήφισμα) παραβιάζει το ρητό που είπα πιο πάνω ("η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου").

Αυτή την πρόταση την άφησες ανολοκλήρωτη! Δεν είπες τι θα πρέπει να αναγνωρίσει...

Δημοσ.

Αυτή την πρόταση την άφησες ανολοκλήρωτη! Δεν είπες τι θα πρέπει να αναγνωρίσει...

Απλά χάλια σύνταξη είχε, δεν ήταν μισή :P Μπορεί κάποιος, είτε για ομοφοβικούς λόγους είτε όχι, να παίρνει θέση κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων (για παράδειγμα των γάμο, μιας που είναι και το κύριο που συζητάται σε αυτό το τοπικ). Πρέπει να αναγνωρίσει λοιπόν ότι με τη θέση του αυτή, παραβιάζει την ελευθερία του διπλανού του, για να μπορεί αυτός σαν αποτέλεσμα να απολαμβάνει την ελευθερία του να τάσσεται κατά του γάμου που ανέφερα ως παράδειγμα.

Δημοσ.

Απλά χάλια σύνταξη είχε, δεν ήταν μισή :P Μπορεί κάποιος, είτε για ομοφοβικούς λόγους είτε όχι, να παίρνει θέση κατά των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων (για παράδειγμα των γάμο, μιας που είναι και το κύριο που συζητάται σε αυτό το τοπικ). Πρέπει να αναγνωρίσει λοιπόν ότι με τη θέση του αυτή, παραβιάζει την ελευθερία του διπλανού του, για να μπορεί αυτός σαν αποτέλεσμα να απολαμβάνει την ελευθερία του να τάσσεται κατά του γάμου που ανέφερα ως παράδειγμα.

Έφερες όμως ως παράδειγμα, τη συμμετοχή του σε κάποιο πιθανό δημοψήφισμα και με μπέρδεψες. Η θέση του, καλή ή κακή, σωστή ή λάθος, είναι δεδομένη. Είπαμε ότι σε πράξεις βίας δεν προβαίνει. Το δημοψήφισμα όμως τι λόγο ύπαρξης έχει, αν δε μπορούν - ή, έστω, αν πρόκειται να βρεθούν υπόλογοι - όλοι να ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν; 

Δημοσ.

Δηλαδή στα πλαίσια του ακτιβισμού σου για τα gay δικαιώματα βάζεις στη ζυγαριά δύο περιπτώσεις, την Isinbayeva που εκφράζεται δημόσια από τη μία και εκατομμύρια anti-gay Ρώσους που σας χτυπάνε off camera από την άλλη και επιλέγεις να ασχοληθείς με την πρώτη.

Ειναι και οι δυο περιπτωσεις σοβαρες, αλλα η πρωτη ειναι επιπλεον και σκανδαλωδης. Διοτι για τις μαζες μπορεις να επικαλεστεις αμορφωσια, πνευμα αγελης και αλλα, ενω τα μεγαλα ονοματα που η τοποθετηση τους επηρεαζει εκατομμυρια κοσμο δεν συγχωρουνται για αδεξιες ή αντικοινωνικες δηλωσεις. Πρεπει να ζυγιζουν πολυ καλα αυτα που λενε, γιατι διαμορφωνουν κοινωνιες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...