Προς το περιεχόμενο

Νομική εξίσωση ομοφυλοφιλικών σχέσεων, gay γάμος και τέτοια

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ραιτ κ το προφίλ εκείνων συνήθως είναι μεσόκοποι άνδρες (40-45+) χαμηλότερου κοινωνικο-οικονομικού προφίλ,τπτ θεούσες της μονής κολοπετινίσας,κανας ακροδεξιός ιδεολόγος της νούλας,2-3 καταπιεσμένες κρυφές που χτυπάνε μπιέλες από το μίσος για την πάρτη τους,κανα προπαγανδισμένο αμούστακο,τπτ γιαγιάδες με τσεμπέρια,μερικοί ξέμπαρκοι κομπλεξάρες,τπτ τρόλια κ φυσικά οι ''παραδοσιακοί'' πολιτικά υποκεινούμενοι.

Η αφρόκρεμα λέμε

κ μια απάντηση στη Γιδογιελένα από τον καρασέξι str8 ally μας, δρομέα Nick Symmonds

'It blows my mind that a young, so well-educated woman can be so behind with the times,' he said in an interview with BBC Radio 5 Live. 'Guess what Yelena, a large portion of your citizenship are normal, standard homosexuals.'

- See more at: http://www.gaystarnews.com/article/us-track-star-nick-symmonds-blasts-russian-pole-vaulter-her-anti-gay-comments160813#sthash.HAJjObdx.dpuf

Το well-educated θα μπορούσε να λείπει. Η παιδεία και η μόρφωση είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Και 5000 βιβλία να διαβάσεις, άμα οι ιδέες σου είναι αυτού του τύπου, η παιδεία σου είναι κάτω του μηδενός. Πάρε για παράδειγμα τη γιαγιά μου. Μέχρι 2α δημοτικού πήγε και τρέχει όλη μέρα στις εκκλησίες. Όταν την ρώτησα αν πιστεύει πως είναι σωστό να υιοθετούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια παιδιά, η απάντηση της ήταν: "Γιατί να μην υιοθετούν; Καλύτερα είναι να μένουν τα παιδάκια στα ιδρύματα;". 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

άχου τη καλέ,τώρα παρεξήγησαν τα λεγόμενα της επειδή μιλάει το Αγγλικό σα νταλικέρης

http://www.abc.net.au/news/2013-08-16/i-was-misunderstood-says-isinbayeva/4893626

Yelena Isinbayeva says her anti-gay comments at world athletics championships were 'misunderstood'

"English is not my first language and I think I may have been misunderstood when I spoke yesterday," the newly-crowned pole vault world champion said in a statement.

"What I wanted to say was that people should respect the laws of other countries particularly when they are guests.

"But let me make it clear I respect the views of my fellow athletes, and let me state in the strongest terms that I am opposed to any discrimination against gay people on the grounds of their sexuality (which is against the Olympic charter)."

την λυπήθηκα την κακομοίρα

Ρε Τόξο, ποιον κοροϊδεύεις; Είναι γνωστό πως μεγάλο μέρος των Ρώσων (και των Σλάβων γενικότερα) είναι σκληροπυρηνικοί όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Στη Ρωσία υπάρχουν ομάδες συγκεκριμένης ιδεολογίας που δέρνουν και μαχαιρώνουν ομοφυλόφιλους, ο ίδιος ο Putin έχει εκφράσει την αντίθεση του στην "ομοφυλοφιλική προπαγάνδα" κι εσύ πέφτεις από τα σύννεφα με κάποιες δηλώσεις της Isinbayeva;

• Super Moderators

Ρε Τόξο, ποιον κοροϊδεύεις; Είναι γνωστό πως μεγάλο μέρος των Ρώσων (και των Σλάβων γενικότερα) είναι σκληροπυρηνικοί όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Στη Ρωσία υπάρχουν ομάδες συγκεκριμένης ιδεολογίας που δέρνουν και μαχαιρώνουν ομοφυλόφιλους, ο ίδιος ο Putin έχει εκφράσει την αντίθεση του στην "ομοφυλοφιλική προπαγάνδα" κι εσύ πέφτεις από τα σύννεφα με κάποιες δηλώσεις της Isinbayeva;

Το θέμα ειναι όμως πως όταν αυτοί οι σκληροπυρηνικοί που λες φτάνουν σε σημείο να βιάσουν μέχρι θανάτου ένα παιδί, αυτό φανερώνει τα άπειρα απωθημένα και καταπιεσμένα σεξουαλικά αισθήματα που έχουν και οι ίδιοι! Ο Πούτιν δε, είναι ένα κλασικό παράδειγμα θρησκόληπτου παπάρα που τον σέρνει από τα @@ η αγαπητή ορθόδοξη εκκλησία...

κι εσύ πέφτεις από τα σύννεφα με κάποιες δηλώσεις της Isinbayeva;

Δε παίζει αθλητής τέτοιου βελινεκούς να την βγάζει λάδι με αυτές τις κουλές δηλώσεις.Ανεξάρτητα τι κάνουν οι λοιποί ρηταρντς στη χώρα της εκείνη είναι role model δεν είναι κανας Σφακιανάκης να πούμε.Τέτοια σχόλια ειδικά από πρωτοκλασάτα ονόματα στίβου δεν είναι ανεκτά,πηριοντ.Οι κουλοί συμπατριώτες της ας κάνουν οτι θέλουν ,αυτή ράμα κ προσχή.

Το θέμα ειναι όμως πως όταν αυτοί οι σκληροπυρηνικοί που λες φτάνουν σε σημείο να βιάσουν μέχρι θανάτου ένα παιδί, αυτό φανερώνει τα άπειρα απωθημένα και καταπιεσμένα σεξουαλικά αισθήματα που έχουν και οι ίδιοι! Ο Πούτιν δε, είναι ένα κλασικό παράδειγμα θρησκόληπτου παπάρα που τον σέρνει από τα @@ η αγαπητή ορθόδοξη εκκλησία...

Ναι, εγώ δεν υπονόησα πως έχουν δίκιο, απλά ανέφερα ένα δεδομένο που δείχνει ότι πρόκειται για θέμα νοοτροπίας. Όσο για τον Putin και το αν τον σέρνει από τα αρχίδια η εκκλησία, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Έχει ταλέντο στο να οργανώνει publicity stunts και να "ανεβαίνει" στα μάτια του μέσου Ρώσου.

Δε παίζει αθλητής τέτοιου βελινεκούς να την βγάζει λάδι με αυτές τις κουλές δηλώσεις.Ανεξάρτητα τι κάνουν οι λοιποί ρηταρντς στη χώρα της εκείνη είναι role model δεν είναι κανας Σφακιανάκης να πούμε.Τέτοια σχόλια ειδικά από πρωτοκλασάτα ονόματα στίβου δεν είναι ανεκτά,πηριοντ.Οι κουλοί συμπατριώτες της ας κάνουν οτι θέλουν ,αυτή ράμα κ προσχή.

Δηλαδή στα πλαίσια του ακτιβισμού σου για τα gay δικαιώματα βάζεις στη ζυγαριά δύο περιπτώσεις, την Isinbayeva που εκφράζεται δημόσια από τη μία και εκατομμύρια anti-gay Ρώσους που σας χτυπάνε off camera από την άλλη και επιλέγεις να ασχοληθείς με την πρώτη.

• Like 1

σλιπ πήγαινε να δεις αν σκάσω από καμιά γωνία,ο πιο παιδαράς είμαι.

Μίλα λίγο για την ταμπακιέρα, αν θες.

Ανεξάρτητα τι κάνουν οι λοιποί ρηταρντς στη χώρα της

Οι κουλοί συμπατριώτες της ας κάνουν οτι θέλουν ,αυτή ράμα κ προσχή.

Τα παραπάνω μεταφράζονται άνετα σε "Δε με ενδιαφέρει αν οι Ρώσοι επιτίθενται σε gay, αρκεί να μη διαβάζω κουλές δηλώσεις το πρωί και συγχύζομαι"

• Like 1

Ειμαι κατηγορηματικα αντιθετος με οποιαδηποτε νομικη εξισωση γαμων ομοφυλοφιλων γιατι η κινηση αυτη θα επηρεασει τις ελληνορωσικες σχεσεις..

Οι Ρωσοι ειναι πνευματικοι συγγενεις μας..

Τρομαξαμε να φερουμε Ρωσους τουριστες στην Ελλαδα και τωρα θελετε να τους χασουμε??

Η Ελλάδα ειναι συντηρητικη χωρα και ειναι βασικος φορεας του ορθοδοξου χριστιανικου πολιτισμου (βλεπε Αγιον Ορος).. κατι αντιστοιχο με την Ιταλια που εχει το Βατικανο..

Αυτα τα κολπα ειναι για αλλες χωρες πχ Αγγλια, Σουηδια, Ολλανδια που βγαζουν και λεφτα απο αυτο το πραγμα..

Εμας μας χαλαει το προφιλ και την εικονα μας..

Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οι ομοφυλοφιλοι γενιουνται ετσι γιατι καποιο service στον εγκεφαλο που ευθυνεται για την αναγνωριση του φυλου δεν τρεχει σε αυτους..

Ειναι καθαρα ψυχοσωματικο το θεμα..

Την γνωμη μου επιβεβαιωνει και το γεγονος των ευαισθητων ορμονικων ισορροπιων στο σωμα τους.. και η εμμονη τους με την σεξουαλικη πραξη..

Οταν η περιπτωση ειναι πιο σοβαρη τοτε καταφευγουν και σε χειρουργικες επεμβασεις..

Εχω αναρωτηθει ποσα πραγματα θα μπορουσαν να πανε στραβα στη γεννηση μου.. και συνειδητοποιω οτι δεν εχω κανενα προβλημα υγειας και φυσικα ειμαι straight.. και αισθανομαι πολυ τυχερος σαν υπαρξη!

Πιανο παιζει...

'Ντάξει μωρέ!...

...«Μη γελάς ρε μπαγλαμά πιανίστα!»

την ομοφοβία σου την κρατάς για τον εαυτό σου

Εννοούμε τι ακριβώς μ' αυτό; Ότι αν κάποιος είναι αντίθετος ιδεολογικώς με το όλο θέμα, χωρίς όμως να προβαίνει σε πράξεις  - βίας ή άλλες - δεν έχει δικαίωμα να εξωτερικεύσει την αντίθεσή του προφορικώς; Δεν το φαντάζομαι...

Μίλα λίγο για την ταμπακιέρα, αν θες.

Ποτέ δε μιλάει για την ταμπακιέρα ο συγκεκριμένος. Το μόνο που κάνει, είναι «πεσίματα» σε οποιονδήποτε πει κάτι που δεν τού αρέσει.

• Super Moderators

και συνειδητοποιω οτι δεν εχω κανενα προβλημα υγειας

πράγματι, ο γιατρός έχει πει να σου λέμε ναι...

http://www.insomnia.gr/topic/465312-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85/

• Like 1

Τα παραπάνω μεταφράζονται άνετα

σε είμαι τρολ κ επειδή δε γουστάρω το ύφος του Τόξου στο ποστ πιάνομαι από ένα σήμειο κ του την λέω.Η Γιδογιελένα ράμα λέμε,ειδικά αυτή , αυτό το τζιστ του συγκεκριμένου ποστ.Η γενικότερη ομοφοβία στη Ρωσία είναι αδιάφορη στη προκειμένη κ τα τρολοάκυρα για την ρωσοκουλομάρα που έριξες time n time again τα έχω θέσει κ θα τα θέτω,ειδικά εγώ.

Γι αυτό σου είπα να δεις αν έρχομαι

Ποτέ δε μιλάει για την ταμπακιέρα ο συγκεκριμένος. Το μόνο που κάνει, είναι «πεσίματα» σε οποιονδήποτε πει κάτι που δεν τού αρέσει.

πάντως αυτό που όλα τα ΤτΤ φτάνουν να με εγκαλούν ότι δε μιλάω για τη κάθε τρολιά τους έχει πολύ σουξέ στο ινσο.

Αλλά τώρα μεταξύ μας,ακριβώς το ότι είμαι ο πιο vocal εδώ μέσα είναι που σας κάνει να αφρίζετε.Κ όσο μιλάω άλλο τόσο θα αφρίζετε το ψιλοκόβω.

• Like 1

Το θέμα ειναι όμως πως όταν αυτοί οι σκληροπυρηνικοί που λες φτάνουν σε σημείο να βιάσουν μέχρι θανάτου ένα παιδί, αυτό φανερώνει τα άπειρα απωθημένα και καταπιεσμένα σεξουαλικά αισθήματα που έχουν και οι ίδιοι!

Οταν βιαζεις εναν αντρα γκει η μη αυτο δεν σε κανει και εσενα γκει αυτοματως? Μιλαμε για φωστηρες δηλαδη!

Στην Ρωσια παντως εχουν τερραστιο προβλημα με νεο-ναζι, εχουν περι 300.000 μελη αυτες οι οργανωσεις!

Οχι 300.000 ψηφοφορους 300.000 ατομα στους δρομους ετοιμοι να σε δειρουν να σε μαχαιρωσουν και οτι

κατσει γενικα...Αυτο ειναι τραγικη ειρωνια για μια χωρα που εχασε 25 μυρια κοσμο απο τους ναζι...

Οταν βιαζεις εναν αντρα γκει η μη αυτο δεν σε κανει και εσενα γκει αυτοματως? Μιλαμε για φωστηρες δηλαδη!

Στην Ρωσια παντως εχουν τερραστιο προβλημα με νεο-ναζι, εχουν περι 300.000 μελη αυτες οι οργανωσεις!

Οχι 300.000 ψηφοφορους 300.000 ατομα στους δρομους ετοιμοι να σε δειρουν να σε μαχαιρωσουν και οτι

κατσει γενικα...Αυτο ειναι τραγικη ειρωνια για μια χωρα που εχασε 25 μυρια κοσμο απο τους ναζι...

Κατσε να το ψαξουμε λιγο..

Αν καποιος ειναι αρκετα χρονια σε φυλακη και δεν εχει παει με γυναικα ολο αυτο το διαστημα.. και παει να βιασει εναν συγκρατουμενο του.. ειναι γκει?

Αν καποιος παει στη Συγγρου και αγοραζει σεξ με μια τρανυ/τραβεστι πως τους λενε.. Ειναι γκει ο πελατης?

Αν καποιος παει με μια κοπελα.. και μετα την πραξη του πει η κοπελα οτι πριν ηταν αντρας και εγινε γυναικα.. Ειναι γκει? 

σας κάνει να αφρίζετε.Κ όσο μιλάω άλλο τόσο θα αφρίζετε το ψιλοκόβω.

Το δε καλαμοκαβάλημα, έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Συνέχισε να θεωρείς «άφρισμα», το δούλεμα ψιλό γαζί που τρως εδώ μέσα...

...έχει απίστευτη πλάκα το ότι νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις κόσμο να αφρίσει! Να γελάσει με την καρδιά του, ναι...μέχρι εκεί φτάνεις.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...