Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 O καθενας λεει και πιστευει οτι θελει ασχετα αν δεν μας αρεσει Μπα,τα ομοφοβικά ξεράσματα για απόψεις θα πατάσσονται μεροληπτικά κ μονομερώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μπα,τα ομοφοβικά ξεράσματα για απόψεις θα πατάσσονται μεροληπτικά κ μονομερώς Και αυτο ειναι δημοκρατια ? Μετα μην απορεις γιατι σου φερονται ετσι και εσυ τα ιδια μυαλα εχεις απλα εισαι απο την αλλη οχθη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μαλακά μόνο, μη σκιστεί κάνα καλσόν από την απότομη πάταξη... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μπα,τα ομοφοβικά ξεράσματα για απόψεις θα πατάσσονται μεροληπτικά κ μονομερώς :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 :lol: Μη γελάς ρε μπαγλαμά! Εγώ χέστηκα απ' το φόβο μου μόλις το διάβασα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ποιά γνώμη να πούμε,οι ομοφοβικές,απόψεις,ιδέες,σκέψεις κ άγνοια τέτοιου βελινεκούς θέλουν ξεχαρβάλωμα βαρέων βαρών. Τι έγινε, σας αναγνώρισαν δικαιώματα και αρχίζετε να κόβεται εσείς σε άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μη γελάς ρε μπαγλαμά! Εγώ χέστηκα απ' το φόβο μου μόλις το διάβασα... Πιανο παιζει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Επειδή ψαχνόμουν για το σύμφωνο συμβίωσης κι ας μην είμαι ομοφυλόφιλη, θυμάμαι που έλεγε πως θα μπορούσε το εκάστοτε ζευγάρι να υιοθετήσει. Τώρα αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τους ομοφυλόφιλους ας με διορθώσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Στην Ελλάδα δεν ισχύει τπτ για ομόφυλα ζευγάρια.Πάνε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Στην Ελλάδα δεν ισχύει τπτ για ομόφυλα ζευγάρια.Πάνε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Εδώ, για τσοι πόστιδοι, έχει σασπένς ρε αχάριστε.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Στην Ελλάδα δεν ισχύει τπτ για ομόφυλα ζευγάρια.Πάνε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Σουρ σουρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 τι σουρ κ μουρ?λέμε το κουλό ελλαδιστάν σύμφωνο δεν ισχύει για γκέι ζευγάρια.Τπτ δεν ισχύει για αυτά ,είναι παντελώς αόρατα για το κράτος,μηδέν,νούλα πως το λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lxde Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μπα,τα ομοφοβικά ξεράσματα για απόψεις θα πατάσσονται μεροληπτικά κ μονομερώς Χαχα, εχεις πλακα οπως τα γραφεις. Ομως για να ειμαστε δικαιοι η δικη σου αποψη ειναι η σωστη. Στην Ελλαδα οι γκευ πληρωνουν τον ιδιο φορο με ολους, αλλα σαν πολιτες εχουν λιγοτερα δικαιωματα. Και καποιοι την ομοφοβια τη λενε ελευθερια γνωμης... ελεος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Όσο προκλητικά και να τα λέει ο τοξοβόλος, ίσως στα πλαίσια τρολαρίσματος, θεωρώ πως συμφωνούμε πως "η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική σου". Η ελευθερία κάποιου να είναι ομοφοβικός περιορίζει τη δική μου ελευθερία να είμαι ομοφυλόφιλος (εκτός αν φυσικά την ομοφοβία σου την κρατάς για τον εαυτό σου, και καλά κάνεις). Κατά τα άλλα ναι, τα "ομοφοβικά ξεράσματα" πρέπει να πατάσσονται. Αλλιώς να λιθοβολούμε τις γυναίκες μας επειδή δεν τους έπιασε η μπεσαμέλ, και να μα'στε όλοι ελεύθεροι και χαρούμενοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Και καποιοι την ομοφοβια τη λενε ελευθερια γνωμης... ελεος !Ραιτ κ το προφίλ εκείνων συνήθως είναι μεσόκοποι άνδρες (40-45+) χαμηλότερου κοινωνικο-οικονομικού προφίλ,τπτ θεούσες της μονής κολοπετινίσας,κανας ακροδεξιός ιδεολόγος της νούλας,2-3 καταπιεσμένες κρυφές που χτυπάνε μπιέλες από το μίσος για την πάρτη τους,κανα προπαγανδισμένο αμούστακο,τπτ γιαγιάδες με τσεμπέρια,μερικοί ξέμπαρκοι κομπλεξάρες,τπτ τρόλια κ φυσικά οι ''παραδοσιακοί'' πολιτικά υποκεινούμενοι. Η αφρόκρεμα λέμε κ μια απάντηση στη Γιδογιελένα από τον καρασέξι str8 ally μας, δρομέα Nick Symmonds 'It blows my mind that a young, so well-educated woman can be so behind with the times,' he said in an interview with BBC Radio 5 Live. 'Guess what Yelena, a large portion of your citizenship are normal, standard homosexuals.' - See more at: http://www.gaystarnews.com/article/us-track-star-nick-symmonds-blasts-russian-pole-vaulter-her-anti-gay-comments160813#sthash.HAJjObdx.dpuf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις