Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ατενσιον χορ Κ από Σεπτέμβρη καθημερινά.
REDODIN7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μιας και ολες οι γυναικες κανουν τα ιδια πραγματα, εχεις δικιο. Δεν ειναι ετσι οπως και να το κανεις στις περισσοτερες περιπτωσεις οι γυναικες ειναι πιο ικανες να κοιταξουν ενα παιδι και να το φροντισουν. Επισης το μητρικο προτυπο ειναι πιο ισχυρο και αναγκαιο σε σχεση με το πατρικο.
g_alkis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Κ από Σεπτέμβρη καθημερινά. Να έχεις σταθερό ωράριο σε παρακαλώ, μην το κάνουμε έκτακτο το δελτίο
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι ετσι οπως και να το κανεις στις περισσοτερες περιπτωσεις οι γυναικες ειναι πιο ικανες να κοιταξουν ενα παιδει και να το φροντισουν. Επισης το μητρικο προτυπο ειναι πιο ισχυρο και αναγκαιο σε σχεση με το πατρικο. Εγω θα ελεγα οτι ενα παιδι εχει αναγκη απο αγαπη και φροντιδα, απο οπου και να προερχεται αυτη, μεσα σε ενα ασφαλες περιβαλλον. 1
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Να έχεις σταθερό ωράριο σε παρακαλώ, μην το κάνουμε έκτακτο το δελτίο Επειδή καταλαβαίνω οτι σε έχει ιντριγκάρει η φωνή μου,δικαιώνοντας το αρχικό g του νικ σου γετ εγκεν,θα στα στέλνω πρώτο πρώτο σε πμ
REDODIN7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εγω θα ελεγα οτι ενα παιδι εχει αναγκη απο αγαπη και φροντιδα, απο οπου και να προερχεται αυτη, μεσα σε ενα ασφαλες περιβαλλον. Αυτο που λες τις περισσοτερες φορες οι γυναικες ειναι πιο ικανες να το προσφερουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Αυτο που λες τις περισσοτερες φορες οι γυναικες ειναι πιο ικανες να το προσφερουν. αρκεί να έχουν χρήματα...
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Να φροντίσω να απενεργοποιήσω τα πμ μου Πάρε το χρόνο σου κ γω τα χα περάσει αυτά τα κουλά της άρνησης.
REDODIN7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 αρκεί να έχουν χρήματα... το χρημα δεν φερνει αυτο που θελει ενα παιδι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 το χρημα δεν φερνει αυτο που θελει ενα παιδι φέρνει συνήθως την απόφαση του δικαστή για την κηδεμονία...
REDODIN7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 φέρνει συνήθως την απόφαση του δικαστή για την κηδεμονία... Δεν νομίζω, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που η μάνα παίρνει το παιδί από το πλούσιο πατέρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 αρκεί να έχει κάποιο εισόδημα της προκοπής, ώστε να μπορεί να το "συντηρεί"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις