Προς το περιεχόμενο

Νομική εξίσωση ομοφυλοφιλικών σχέσεων, gay γάμος και τέτοια

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκανα εισαγγελική παραγγελία XXXXXXXX. Δε θα περάσει η ομοφοβική βία XXXXXXX.Θα φτάσω μέχρι το ΣτΕ κ ήδη έχω την υποστήριξη γνωστού τηλεοπτικού πάνελ άμα λάχει .Θα πέσουν κορμιά

Εντωμεταξύ back in the states είχαμε μια πρωτιά .Στη ΜΝ εκδικάζεται το πρώτο γκέι διαζύγιο κ το γεγονός πως αφορά τη δικαστική διαμάχη 2 μητερων για τη κηδεμονία ενός παιδιού θα τεστάρει καλά τα νερά του δικαστικού συστήματος των ΗΠΑ κ πολλοί αναλυτές επισημένουν πως η έκβαση της διαμάχης θα μπορούσε να επηρρεάσει υπό προυποθέσεις ανάλογες διαμάχες σε ότι αφορά τους μέχρι σήμερα ''συμβατικούς'' γάμους

http://www.wtsp.com/news/national/article/329238/81/First-gay-marriage-now-gay-divorce

Επεξ/σία από parsifal
Λογοκρισία από mod
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχεις καταλάβει ότι είμαι ομοφοβικός ή αυτό που λέω είναι ότι δεν γουστάρω να με αποκαλείς φιλενάδα γιατί έτσι σου καυλώνει;Πραγματικά θα το άφηνα να περάσει έτσι και απλά θα σε έβαζα σε ignore list αλλά επειδή είσαι προκλητικός θα εξετάσω σοβαρά τις περαιτέρω κινήσεις μου

• Like 1

Εμένα πάντως πήγε να μου βγει το πιτόγυρο από τις μύτες μόλις είπες για τηγανιτή μπάμια :P Wtf;

Οφ τοπικ: Αγαπάμε πιτογυρο, αλλα και η τηγανιτή μπάμια ως συνοδευτικό σπέρνει!   :-D

• Like 1

Λοιπόν είχα μια ιδέα που θα με βοηθήσει με το workload μου.Ψήνεστε στην ενημέρωση που θα κάνω κάθε φορά που προκύπτουν νεότερα να σας παρέχω ένα λινκ με ηχογραφημενά τα νέα (χωρίς σχολιασμό απλά αναμετάδωση φάση είμαι ο ρεπορτερ ο μεγας)?.Υπάρχουν μέρες που σκάνε πολλά κ πέφτουν μαζί κ πολλές φορές ξεχνάω ή παραλλείπω να τα αναφέρω όλα από βιασύνη.

Άρα λέω όταν σκάνε πολλά (από Σεπτ πχ έχουμε μπαράζ εξελίξεων ) να σας τα διαβάζω ηχογραφόντας τα από το iphone καθώς τα πληροφορούμε κ γω διότι πολλές φορές είμαι on the go κ ξεχνιέμαι να τα αναφέρω όλα.

Ψήνεστε?

όχι

Γενικά τα podcasts είναι αηδία ανεξαρτήτως περιεχομένου :P

Ε ναι, ποιος θελει να μαθαινει πραγματα και να διασκεδαζει.

Εγώ έκανα εισαγγελική παραγγελία XXXXXXXX. Δε θα περάσει η ομοφοβική βία XXXXXXX.Θα φτάσω μέχρι το ΣτΕ κ ήδη έχω την υποστήριξη γνωστού τηλεοπτικού πάνελ άμα λάχει .Θα πέσουν κορμιά

Εντωμεταξύ back in the states είχαμε μια πρωτιά .Στη ΜΝ εκδικάζεται το πρώτο γκέι διαζύγιο κ το γεγονός πως αφορά τη δικαστική διαμάχη 2 μητερων για τη κηδεμονία ενός παιδιού θα τεστάρει καλά τα νερά του δικαστικού συστήματος των ΗΠΑ κ πολλοί αναλυτές επισημένουν πως η έκβαση της διαμάχης θα μπορούσε να επηρρεάσει υπό προυποθέσεις ανάλογες διαμάχες σε ότι αφορά τους μέχρι σήμερα ''συμβατικούς'' γάμους

http://www.wtsp.com/news/national/article/329238/81/First-gay-marriage-now-gay-divorce

Ωραια και τωρα για πες μου που θα παει το παιδι ??? Μεχρι τωρα το παιδι πηγαινε στην μανα εκτος αμα ηταν ναρκομανης, ψυχασθενης, ιεροδουλη κλπ , τωρα που εχει 2 μανες τι γυνετε .....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...