htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 1. Τρολάρεις το θέμα σου, το οποίο πια όμως ΔΕ σου ανήκει, ανήκει στην κοινότητα του insomnia.gr 2α. Αν θες όντως να κάνεις έρευνα, τα fora αποτελούν λανθασμένη επιλογή, διότι δεν πληρούν κανένα επιστημονικό κριτήριο από αυτά που διδάχθηκες στο μάθημα της επιτόπιας έρευνας ή της εφαρμοσμένης στατιστικής. β. Βασική αρχή αντικειμενικής έρευνας, εξαιρούμε τον εαυτό μας από το δείγμα και από τη διαδικασία δειγματοληψίας, αλλιώς είναι biased τα αποτελέσματα. 3. Διάβασε ΟΛΟ, το κλειδωμένο θέμα για το σύμφωνο διαβίωσης, η εμμονή σου έχει απαντηθεί από πολλούς χρήστες. ναι σιγα μην γραφω κ thesis κιολας.Οτι να ναι.Ελεος ρε φιλαρακο.Διαβασε μια τι γραφω κ προσπαθησε να πιασεις τι εννοω
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα τα λεει htps ...φιλικα ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ απο τους χρηστες το ερωτημα σου.Οσο και να πιεζεις , ουτε εξελιξεις θα υπαρχουν γρηγοροτερα ουτε τιποτα.Και επειδη απαντηθηκε,λογικο ειναι το θεμα να στραφει στην υιοθεσια που ειναι ενα αρκετα πολυπλοκο θεμα.
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα τα λεει htps ...φιλικα ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ απο τους χρηστες το ερωτημα σου.Οσο και να πιεζεις , ουτε εξελιξεις θα υπαρχουν γρηγοροτερα ουτε τιποτα.Και επειδη απαντηθηκε,λογικο ειναι το θεμα να στραφει στην υιοθεσια που ειναι ενα αρκετα πολυπλοκο θεμα. Τι καλα τα λεει?Οταν μου κανει κατεβατο για το πως κανεις ερευνα η εικαζοντας οτι εγω παω για honorary phd στο θεμα.Να το πει αλλιως εαν θελει. Οσο για το θεμα των εξελιξεων,εκει ακριβως εστιαζω.Δλδ πολιτικη βουληση δεν υπαρχει?Εαν ισχυει η συντριπτικη πλειοψηφια του υπερ που κολαει δλδ?Στις αντιληψεις κ μονο?
klog Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όσοι ασπάζεστε την άποψη "δε το προόριζε η φύση" τι ακριβώς έχετε να πείτε για ετερόφυλα ζευγάρια που δε μπορούν να κάνουν παιδιά; Ούτε αυτοί οι βρωμιάρηδες να υιοθετούν επειδή πάνε κόντρα στη ΦΥΣΗ; Για να σου προσδιορίσω λοιπόν τα περι φύσης εννοούσα πως ΠΡΟΦΑΝΩΣ ένας άντρας δε μπορεί να γονιμοποιήσει έναν άντρα ή γυναίκα - γυναίκα....ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ η ΦΥΣΗ προσσδιόρισε έτσι την αναπαραγωγή και το................ΜΕΓΑΛΩΜΑ των παιδιών. Μας αρέσει ή οχι αυτα ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η φυση. Απο εκει και πέρα κοινωνικοπολιτικά μπορούμε να βρούμε πολυ μεγάλα ετεροφυλοφυλα καθάρματα...να μεγαλώνουν εγκληματίες......αλλά προφανώς αυτή είναι άλλη συζήτηση.
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τι καλα τα λεει?Οταν μου κανει κατεβατο για το πως κανεις ερευνα η εικαζοντας οτι εγω παω για honorary phd στο θεμα.Να το πει αλλιως εαν θελει. Οσο για το θεμα των εξελιξεων,εκει ακριβως εστιαζω.Δλδ πολιτικη βουληση δεν υπαρχει?Εαν ισχυει η συντριπτικη πλειοψηφια του υπερ που κολαει δλδ?Στις αντιληψεις κ μονο? Πολιτικη βουληση απο ποιον; Απο το συνολο των ινσομνιακς; Απο την αλλη, θεωρεις οτι επειδη 10-20 ατομα εδω μεσα συμφωνησαν με το να υπαρχει οντως πολιτικη μεριμνα για το θεμα, μηπως θα πρεπει να σηκωθουν και με σημαιες αν κατεβουν στο συνταγμα; Ρωτησες κατι, σου απαντησαν ολοι, αλλοι αρνιτικα, αλλοι θετικα, δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως περιμενεις στη συνεχεια;
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Οσο για το θεμα των εξελιξεων,εκει ακριβως εστιαζω.Δλδ πολιτικη βουληση δεν υπαρχει?Εαν ισχυει η συντριπτικη πλειοψηφια του υπερ που κολαει δλδ?Στις αντιληψεις κ μονο? Eιπες οτι δεν ζεις στην Ελλαδα αν δεν κανω λαθος.Ετσι εξηγειται... Αστο , θεατρο του παραλογου και μαλιστα χρεωκοπημενο... Εδω δεν θα εχουμε να φαμε σε λιγο...ακου πολιτικη βουληση ---------- Προσθήκη στις 19:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:27 ---------- Εδω δεν θα εχουμε να φαμε σε λιγο (εμεις) ...ακου πολιτικη βουληση (αυτοι ) Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.Το μαυρο χρωμα το ειδες ?
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.Το μαυρο χρωμα το ειδες ? κ ειναι αυτο ακριβως που φοβαμαι περισσοτερο..οτι δλδ εχεις δικιο.Δλδ αυτη η χωρα μας ειναι απαιχτη.Να σου βγαλει την ψυχη μεχρι τελευταια στιγμη. Πληρης απογοητευση,διοτι απλα νιωθω οτι ειναι οπως τα λες,αλλα δεν θελω να τα πιστεψω.Ονειροπολος της δεκαρας ειμαι.Τπτ δεν αλλαζει κ ολα αλλαζουν συναμα στην ψωροκωσταινα...
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όλοι οι αισιόδοξοι ρομαντικοί εδώ μαζώχτηκαν Σόρρυ για το οφφτόπικ:Ρ
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 1. Τρολάρεις το θέμα σου, το οποίο πια όμως ΔΕ σου ανήκει, ανήκει στην κοινότητα του insomnia.gr 2α. Αν θες όντως να κάνεις έρευνα, τα fora αποτελούν λανθασμένη επιλογή, διότι δεν πληρούν κανένα επιστημονικό κριτήριο από αυτά που διδάχθηκες στο μάθημα της επιτόπιας έρευνας ή της εφαρμοσμένης στατιστικής. β. Βασική αρχή αντικειμενικής έρευνας, εξαιρούμε τον εαυτό μας από το δείγμα και από τη διαδικασία δειγματοληψίας, αλλιώς είναι biased τα αποτελέσματα. 3. Διάβασε ΟΛΟ, το κλειδωμένο θέμα για το σύμφωνο διαβίωσης, η εμμονή σου έχει απαντηθεί από πολλούς χρήστες. Πολύ σωστός, κυρίως για το 2. Είναι λίγο δύσκολο να περιοριστεί ένα θέμα τόσο στενά, ειδικά όταν το αντικείμενο του φόρουμ είναι εντελώς άλλο από αυτό που πάει να συζητηθεί. Καταρχήν δεν υπάρχει η γνώση, δεν το λέω για όλους αλλά πιστεύω πολλοί από εμάς, εμού συμπεριλαμβανομένου δεν έχουμε ασχοληθεί και τόσο εις βάθος. Κάποιοι πιθανώς θα γνωρίζουν τι ισχύει και από νομικής και από ψυχολογικής και άλλης επιστημονικής πλευράς αλλά απ'ότι φαίνεται δεν έχει ζήτηση το θέμα σε τόσο στενά πλαίσια που το ορίζει ο htps. Τώρα και εσύ βρε htps όταν μου γράφεις κάτι τέτοια δεν ειμαι ικανοποιημενος με την μεχρι τωρα προσωπικη μου ερευνα για αυτο το ζητημα κ βρισκω κ ιδιαιτερα ελειματικη την διεθνη βιβλιογραφια. και περιμένεις να βρεις απαντήσεις από το insomnia για την έρευνα σου, ε, δεν θα τις βρεις, πιο πιθανό είναι να φτάσει η κουβέντα στους καρχαρίες της Καλιφόρνιας παρά εκεί που θέλεις. Όλα αυτά εντελώς φιλικά, και ζητώ συγνώμη αν έχω προσβάλει ανθρώπους ή ομάδες μέσα από τα μηνύματα μου στο θέμα. Θα έχει γίνει χωρίς πρόθεση.
Krokodilos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αρχικά καταχωρημένο από s4rdel•Δεν υπηρετούν την πατρίδα..γιατί αντί να σημαδεύουν με το όπλο θα κάνουν μπανιστήρι τον εχθρό! :lol: Μπορει καποιος επισης να μου εξηγησει τις διαφορές μεταξυ gay αντρων που δεν τους καταλαβαινεις εαν δεν στο πουν και gay αντρων που κανουν μπαμ απο χιλιομετρα, τους ξεφωνημενους δηλαδη, πχ ολων αυτων των σχεδιαστων οικων μοδας για να μην λεμε ονοματα, πχ λογω φωνης που ειναι καπως πιο "γλυκια", λογω εκφρασης που ειναι καπως "χαριτωμενη" και κινησεων που εχουν κατι "λαγνο". Τι διαφορά εχουν οι μεν gay απο τους δε(τους ξεφωνημενους)?
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιος είπε την λέξη "δροσεροί" για συντομία χαχαχα πέθανα όταν το διάβασα.
ClouD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όλοι οι αισιόδοξοι ρομαντικοί εδώ μαζώχτηκαν Όχι εγώ. Εγώ -ως κρυφοστρέητ- περιμένω τη στιγμή που θα πετάξω την καδένα μου σε ένα επιβλητικό ποστah. Αυτό μόνο. Τέλος. Πέρα από την πλάκα, ε ναι, σαφώς υπέρ της εξίσωσης απέναντι στο νόμο. Μέλλον δε βλέπω (η κρυστάλλινη σφαίρα μου έχει θολώσει από το παθητικό κάπνισμα).
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Για να σου προσδιορίσω λοιπόν τα περι φύσης εννοούσα πως ΠΡΟΦΑΝΩΣ ένας άντρας δε μπορεί να γονιμοποιήσει έναν άντρα ή γυναίκα - γυναίκα....ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ η ΦΥΣΗ προσσδιόρισε έτσι την αναπαραγωγή και το................ΜΕΓΑΛΩΜΑ των παιδιών. Μας αρέσει ή οχι αυτα ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η φυση. Που ακριβώς το έχει ορίσει η ΦΥΣΗ αυτό? Πες μου μπας και μπορέσω να ΚΑΤΑΛΑΒΩ γιατί μέχρι τώρα από τους 10+ γάτους που έχουν περάσει απ'τα χέρια μου, οι 2 όταν είχανε ΣΤΥΣΗ αντί να τη πέσουν στις θηλυκές βάζαν κάτω άλλα μικρότερα αρσενικά. Και πως ακριβώς έχει προσδιορίσει πως πρέπει να είναι το ΜΕΓΑΛΩΜΑ των παιδιών?
pournaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Που ακριβώς το έχει ορίσει η ΦΥΣΗ αυτό? Πες μου μπας και μπορέσω να ΚΑΤΑΛΑΒΩ γιατί μέχρι τώρα από τους 10+ γάτους που έχουν περάσει απ'τα χέρια μου, οι 2 όταν είχανε ΣΤΥΣΗ αντί να τη πέσουν στις θηλυκές βάζαν κάτω άλλα μικρότερα αρσενικά. Και πως ακριβώς έχει προσδιορίσει πως πρέπει να είναι το ΜΕΓΑΛΩΜΑ των παιδιών? Οι γατοι σου ξερουν πολυ καλα οτι οταν τους σηκωνεται καπου πρεπει να εκτονωθουν, και κανουν σαν το ανεκδοτο με το καραβι και το βαρελι. Οταν ομως ερθει η αναπαραγωγικη περιοδος, μια χαρα τις κυνηγανε τις θηλυκες κι αφηνουν εμας ξυπνιους.
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα και εσύ βρε htps όταν μου γράφεις κάτι τέτοια και περιμένεις να βρεις απαντήσεις από το insomnia για την έρευνα σου, ε, δεν θα τις βρεις, πιο πιθανό είναι να φτάσει η κουβέντα στους καρχαρίες της Καλιφόρνιας παρά εκεί που θέλεις. Όλα αυτά εντελώς φιλικά, και ζητώ συγνώμη αν έχω προσβάλει ανθρώπους ή ομάδες μέσα από τα μηνύματα μου στο θέμα. Θα έχει γίνει χωρίς πρόθεση. Αντε παλι Mα τι φταιω εαν καποιος που με διαβαζει ειναι περιορισμενης?Φυσικα κ μιλαω για το θεμα υιοθεσιας.Δλδ τοσο δυσκολο ειναι να το πιασει καποιος απο το ποστ μου?Σιγα μην κατσω να κανω κ αιτηση για νομπελ για το θεμα της νομικης κατοχυρωσης.Το θεμα της υιοθεσιας ομως κ ερευνα θελει κ ψαξιμο κ σιγουρα δεν θα αρκεστω στην επαναληψημοτητα της βαρετης αποψης σου που μηδεν χρηστικοτητα εχει για μενα προσωπικα κ εξαλλου δεν ζητησα το θεμα να αναπτυχτει σε αυτο το επιπεδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις