Προς το περιεχόμενο

Νομική εξίσωση ομοφυλοφιλικών σχέσεων, gay γάμος και τέτοια

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ίσως τι να πω πια αυτό που με εκπλήσσει πάντως είναι η εκκωφαντική σιωπή όλων των mods περί του θέματος και μη ανάληψη της όποια ευθύνης μπορεί να έχουν που έχουν επιτρέψει σε ένα άτομο που ανεξάρτητα αν είναι γκέι ή όχι βγάζει έναν σύνδρομο κατωτερότητας με το να μας τα χώνει επειδή δεν είμαστε εμείς!Βασικά δεν με νοιάζει ποιος είναι γκέι ή όχι αλλά ούτε γκέι θα γίνω για να το αποδείξω ότι θα συμμετέχω σε πορείες για τα δικαιώματα τους .Πολύ απλά δεν με νοιάζει.Αλλά με νοιάζει όταν συγκεκριμένο άτομο του forum με αποκαλεί φιλενάδα και είναι σίγουρο στατιστικά ότι και άλλοι είναι γκέι μέσα σε αυτό το forum αλλά δεν αντιδρούν έτσι.Προφανώς ο συγκεκριμένος κύριος έχει πολλά θέματα να λύσει και μάλλον η επιθετικότητα του δείχνει ότι δεν έχει αποδεχθεί τον εαυτό του ο ίδιος γιατί οι υπόλοιποι ούτε που μας νοιάζει τι είναι.  Τεσπα το κλείνω δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο πιστεύω ότι ήμουν σαφής.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ήξερα ότι έγινες και ο δικηγόρος των mods.Και παρόλα αυτά θα ασχοληθώ μαζί σου μόνο και μόνο για να σε ξανά ρωτήσω αν έχει δικαίωμα κανείς σε ένα forum να αποκαλεί τους συνομιλητές του ανεξαρτήτου φύλλου bitches ή φιλενάδες.Όταν θα έχεις το θάρρος ή τα επιχειρήματα να το αντικρούσεις αυτό τότε τα ξανά λέμε. Ά ήδη πήρα την δικηγόρο μου τηλέφωνο εξηγώντας την κατάσταση και μου είπε ότι υπάρχει νομικό έρεισμα αν θέλω να το κυνηγήσω.So think again αν αποτελούν αστείο τα όσα είπα.Εγώ προειδοποίησα πάντως έχω ήσυχη την συνείδηση μου.Τέλος!!

Μαnofsteel σου ειπα και στο pm να πιεις κανα τσιπρο να ηρεμησεις,τα ιδια ελεγα και εγω αλλα με παρεξηγησες,αν βλεπεις κατι που νομιζεις οτι δεν ειναι πρεπον ή προσβαλλει κανε report.Aλλιως στην τελικη μην ασχολεισαι με το συγκεκριμενο τμημα του φορουμ,γιατι να διαβαζεις κατι οταν σε χαλαει?

Βάλε όσα σκιτσάκια θες δεν έχεις το θάρρος να απαντήσεις σε μία απλή ερώτηση.Πρώτον γιατί είσαι παιδάκι και δεύτερον γιατί δεν έχεις κουράγιο να το κάνεις.Και σε ρωτώ για τρίτη φορά από που και ως που απέκτησε το δικαίωμα ο άλλος να με αποκαλεί φιλενάδα.Αλλά ξέρω την απάντηση από τώρα.Κουακ κουακ κουάκ κοινώς πάλι θα κάνεις την πάπια.

Μαnofsteel σου ειπα και στο pm να πιεις κανα τσιπρο να ηρεμησεις,τα ιδια ελεγα και εγω αλλα με παρεξηγησες,αν βλεπεις κατι που νομιζεις οτι δεν ειναι πρεπον ή προσβαλλει κανε report.Aλλιως στην τελικη μην ασχολεισαι με το συγκεκριμενο τμημα του φορουμ,γιατι να διαβαζεις κατι οταν σε χαλαει?

Είναι απλό.Γουστάρω να μπαίνω σε όλα τα thread του forum χωρίς να προσβάλλεται ο ανδρισμός μου και η προσωπικότητα μου.Δεν είναι και αυτό ένα κομμάτι από τα δημοκρατικά μου δικαιώματα;

Καταλαβαινεις οτι μιλας για ενα ιδιωτικο forum και οχι για δημοσιο χωρο?

Κάτσε τότε να σε περάσω από γενιές δεκατέσσερις και εσένα και την οικογένεια σου και να προσβάλω και την προσωπικότητα σου (αν και αμφιβάλω με αυτά που λες ότι γίνεται αυτό)επειδή είμαστε σε ιδιωτικό forum και όχι δημόσιο.Αυτό που κάνει ο toxo είναι εξύβριση και δεν καλύπτεται από τον ισχυρισμό σου ότι είναι ιδιωτικό forumΕίναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι όταν απευθύνεσαι σε έναν άντρα αποκαλώντας των φιλενάδα είναι εξύβριση;Όχι έχω απορία πως σκέφτεσαι.Φαντάζεσαι να έβγαζε λόγο κάποιος σε μία πλατεία με κοινό και από τα δύο φύλλα και να άρχιζε την ομιλία του λέγοντας κυρίες μου είμαι ευτυχής που ήρθατε στην αποψινή μας εκδήλωση ;Και το ποσοστό των ανδρών να είναι πάνω από 70% όπως εδώ;Και στην πλατεία από δημόσιο βήμα θα απευθυνόταν αλλά εκεί λογο φυσικής παρουσίας των ακροατών μάλλον δεν θα έφευγε χωρίς να διακομιστεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.Σου απαντώ έτσι γιατί το forum σε αντίθεση με ότι λες είναι δημόσιο και όχι ιδιωτικό.Δεν είμαστε εγώ και εσύ αλλά και κάτι άλλοι χιλιάδες μαζίμας.Τεσπα πολύ τράβηξε δεν νομίζω ότι ξέρεις καλύτερα τα πράγματα από έναν νομικό.

Όπως και την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στο σύνολο των αναγνωστών του thread ως φιλενάδες θα πέσει report και αν δεν κάνουν κάτι οι mods θα επιφυλαχτώ για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου καθώς το forum δεν αποτελείτε μόνο από γένους θηλυκού αναγνώστες.Αυτά προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.

Πάντως από τον κύκλο των γνωστών μου, έτσι μόνο κάτι τελειωμένα γκομενάκια θα αντιδρούσαν.

Κάτσε τότε να σε περάσω από γενιές δεκατέσσερις και εσένα και την οικογένεια σου και να προσβάλω και την προσωπικότητα σου (αν και αμφιβάλω με αυτά που λες ότι γίνεται αυτό)επειδή είμαστε σε ιδιωτικό forum και όχι δημόσιο.Αυτό που κάνει ο toxo είναι εξύβριση και δεν καλύπτεται από τον ισχυρισμό σου ότι είναι ιδιωτικό forumΕίναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι όταν απευθύνεσαι σε έναν άντρα αποκαλώντας των φιλενάδα είναι εξύβριση;Όχι έχω απορία πως σκέφτεσαι.Φαντάζεσαι να έβγαζε λόγο κάποιος σε μία πλατεία με κοινό και από τα δύο φύλλα και να άρχιζε την ομιλία του λέγοντας κυρίες μου είμαι ευτυχής που ήρθατε στην αποψινή μας εκδήλωση ;Και το ποσοστό των ανδρών να είναι πάνω από 70% όπως εδώ;Και στην πλατεία από δημόσιο βήμα θα απευθυνόταν αλλά εκεί λογο φυσικής παρουσίας των ακροατών μάλλον δεν θα έφευγε χωρίς να διακομιστεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.Σου απαντώ έτσι γιατί το forum σε αντίθεση με ότι λες είναι δημόσιο και όχι ιδιωτικό.Δεν είμαστε εγώ και εσύ αλλά και κάτι άλλοι χιλιάδες μαζίμας.Τεσπα πολύ τράβηξε δεν νομίζω ότι ξέρεις καλύτερα τα πράγματα από έναν νομικό.

Για τα δημοκρατικα σου δικαιωματα το ειπα μαστορα. Κανεις report και τελειωνει το θεμα οσο αφορα εσενα. Και ξερεις, στο internet οτι βλεπεις, δεν το λενε για σενα αποκλειστικα.

Πάντως από τον κύκλο των γνωστών μου, έτσι μόνο κάτι τελειωμένα γκομενάκια θα αντιδρούσαν.

Εντάξει ρε luci μπορεί να είμαστε τίποτα τελειωμένα γκομενάκια όπως λες.Αν εσένα σου φαίνεται σωστό να με αποκαλεί ο κάθε ένας φιλενάδα μαγκιά σου.Αναρωτιέμαι αν στο έλεγε κανένας στον δρόμο πως θα αντιδρούσες.Η μάλλον δεν αναρωτιέμαι και τόσο.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα man,νευριαζεις ασκοπα πολυ για εναν αγνωστο στο ιντερνετ,που στο κατω κατω ουτε καν σου απευθυνθηκε σε προσωπικο επιπεδο.Το εαν αυτος εχει ψυχολογικα επειδη ειναι γκει και τα βγαζει στο νετ λεγοντας μας φιλεναδες,ή απλα τρολαρει ειναι δικο του θεμα.

Εσυ στα @ρχιδι@ σου.Εαν ειναι να χαλας την ζαχαρενια σου για καθε εναν απο τους μ@λακες που υπαρχουν στο διαδικτυο,στο τελος θα παθεις τιποτα και δεν θα καταφερεις κατι.Βαλτον στην λιστα αγνοησης σου,κανε το report σου και εαν ειναι να κανουν κατι οι mods θα το κανουν.Μεταξυ μας βεβαια δεν θα γινει τιποτα,γιατι και μπαν να φαει δεν νομιζω να "σκαλωσει" στο να κανει νεο λογαριασμο οπως εχει ηδη κανει καμποσες φορες.Οποτε το ignore list και το γραψιμο στα @@ σου ειναι η καλυτερη λυση.Κριμα να χαλιεσαι.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 2

Είναι απλό.Γουστάρω να μπαίνω σε όλα τα thread του forum χωρίς να προσβάλλεται ο ανδρισμός μου και η προσωπικότητα μου.Δεν είναι και αυτό ένα κομμάτι από τα δημοκρατικά μου δικαιώματα;

Δηλαδή λεει κάποιος γενικά "φιλενάδα" και εσενα προσβάλλεται ο ανδρισμός σου;

Τι διαολο; Να το κοιτάξεις αυτο.

Και μενα μου τη βαράει, ας πουμε, αλλα αισθητικά και μόνο. Οχι στον ανδρισμο.

Δηλαδή αν ελεγε "μαλάκες" ή "μαγκιτες" ή "σαρδαναπαλα τσουτσουνια" κλπ, ο ανδρισμός σου θα ηταν εντάξει;

Δεν θα σε πείραζε;

Η λυση ειναι ιγνορ λιστ και οχι "καθε νόμιμο δικαίωμα", που πηγε να μου βγει η τηγανιτή μπάμια απο τα ρουθούνια οταν το διάβασα.

Δηλαδή λεει κάποιος γενικά "φιλενάδα" και εσενα προσβάλλεται ο ανδρισμός σου;

Τι διαολο; Να το κοιτάξεις αυτο.

Και μενα μου τη βαράει, ας πουμε, αλλα αισθητικά και μόνο. Οχι στον ανδρισμο.

Δηλαδή αν ελεγε "μαλάκες" ή "μαγκιτες" ή "σαρδαναπαλα τσουτσουνια" κλπ, ο ανδρισμός σου θα ηταν εντάξει;

Δεν θα σε πείραζε;

Η λυση ειναι ιγνορ λιστ και οχι "καθε νόμιμο δικαίωμα", που πηγε να μου βγει η τηγανιτή μπάμια απο τα ρουθούνια οταν το διάβασα.

Εμένα πάντως πήγε να μου βγει το πιτόγυρο από τις μύτες μόλις είπες για τηγανιτή μπάμια :P Wtf;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...