capten- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δε πάει πουθενά ο Τόξος φιλενάδες.Το ότι ενοχλώ κυρίως τις ομοφοβικές σημαίνει ότι χρειάζεται δουλειά ακόμα να κάνουμε.Φανταστήτε να ήμουν μια ξενέρα non militant προσωπικότητα.Κάνεις δε θα δινε σημασία στο θέμα.Ενώ τώρα γίνεται ένα engage παραπάνω.Εξάλλου η πόλωση δεν είναι πάντα κακή.Θέλω να μισήτε κ αντιπαθήτε εμένα,το ύφος μου κ τον τρόπο μου βασικά.Μην σε πάρουν τα ζουμιά. Καταρχάς ΕΓΩ φιλτάτε δεν μισώ/αντιπαθώ κανέναν. Το ύφος σου πάλι{στυλ φιλενάδες}σηκώνει κουβέντα αλλά εφόσον δεν έφαγες μπαν τότε...... Να περνάς καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τι είναι το ΤτΤ. Τρολ του Τοξοβόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Βασικά είσαι ξενέρα non militant προσωπικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Και για ψωλές να λέει, του λες ''ρε παπάρα κόψε''. Όπως και μια γυναίκα και ένα straight άντρα. Τι θέματα αναλύετε ρε. Πάμε μια θρησκεία όλοι μαζί. Πάντως αυτοί που μιλάνε τόσο ανοιχτά και πρόστυχα , ε , πρόστυχοι θα ήταν ότι και να γούσταραν. Κάτι σαν 50άρης πατρινός ταρίφας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τρολ του Τοξοβόλου Δεν τρολλάρω ρε, σου 'χω ξαναπεί ότι εκτός από γκέος δεν είσαι τίποτε άλλο. Επιλογή σου, αλλά όπως για μένα δεν είναι κριτήριο απόρριψης κάποιου τι γουστάρει να μπιφτεκώνει, άλλο τόσο δεν είναι και κριτήριο εκτίμησης. Και γενικά, λίγα είναι τα ζώα εδώ μέσα που σε αντιπαθούν επειδή είσαι γκέ, οι περισσότεροι σε αντιπαθούν γιατί ποστάρεις σα μαλάκας. Τα μιλησαΜΕ, τα συμφωνησαΜΕ. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εγω πάντος το ΤτΤ νομισα πως ειναι κανενα καινουργιο μοντελο της Audi. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δεν τρολλάρω ρε, σου 'χω ξαναπεί ότι εκτός από γκέος δεν είσαι τίποτε άλλο. Είμαι κ damn proud for that matter. Αλλά οι λόγοι της αντιπάθειας που κ γω ενεργά συντηρώ δεν είναι τόσο επιφανειακοί όσο οι μερικές φορές γιδέ αντίληψη σου μου χρεώνει.Κλαιν Λούσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μαλάκα Τούφα, θα στο ζωγραφίσω, δεν γίνεται αλλιώς. Σημείο Α: Το σημείο που δε μιλάς καθόλου, μάλλον γιατί πέρασες πολύ χρόνο με άτομα στο σημείο D. Σημείο Β: Το σημείο που θα γυρίσεις και θα πεις στον στρέητ φίλο σου "Μαλάκα μας τα 'χεις κάνει ζέπελιν με το ποια γάμησες και ποια θες να γαμήσεις και τι "μανάρι είναι αυτό", εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε, άμα δε μπορείς να πεις τπτ άλλο, σήκω φύγε". Σημείο C: Το σημείο που θα γυρίσεις και θα πεις στον γκέυ φίλο σου "Μαλάκα, μας τα 'χεις κάνει ζέπελιν με το ποιον γάμησες και ποιος θες να σε γαμήσει και "τι καυλάκι είναι αυτό", εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε, άμα δε μπορείς να πεις τπτ άλλο, σήκω φύγε". Σημείο D: Ο Τοξοβόλος για τους gay, ο aledjo για τους str8, άνθρωποι που αν δεν είχανε κρεατόβεργα, δε θα είχανε μπει στον κόπο να μάθουν την αλφάβητο γιατί δεν υπάρχει νόημα να μιλήσουν για οτιδήποτε άλλο. Το πρόβλημα δεν είναι ότι το Β είναι χαμηλά στην κλίμακα και δεν είναι εξίσου ψηλά με το C. Το πρόβλημα είναι ότι και το C δεν είναι εξίσου χαμηλά. Δέναι θέμα καταπίεσης. Δεν καταλαβα το σημειο Α, και γενικα το τι θες να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δε πάει πουθενά ο Τόξος φιλενάδες. Πω πω κατι """""<πατεραδες>""""" ... κριμα για το παιδακι, μονο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Είμαι κ damn proud for that matter. Έχω μια φιλοσοφική διαφωνία πάνω σε αυτό, και γενικά στο όλο gay pride concept. Πιστεύω πως, περήφανος μπορείς να είσαι για κάτι που κατάφερες να αποκτήσεις/δημιουργήσεις συνειδητά. Όχι για κάτι με το οποίο γεννήθηκες ή με κάτι που σου δόθηκε. Δεν μπορείς ας πούμε να είσαι περήφανος για το ύψος σου ή για το χρώμα των ματιών σου ή για την καταγωγή σου. Επιστήμονες και gay λένε, και γενικώς επικρατεί, πως ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. Δεν είναι επιλογή λοιπόν. Επομένως, για μένα, δεν υφίσταται gay pride. Άσε που, η -διατυμπανίζουσα- περηφάνια οποιασδήποτε μορφής, είναι το πρώτο βήμα προς τον ρατσισμό. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Έχω μια φιλοσοφική διαφωνία πάνω σε αυτό, και γενικά στο όλο gay pride concept. Πιστεύω πως, περήφανος μπορείς να είσαι για κάτι που κατάφερες να αποκτήσεις/δημιουργήσεις συνειδητά. Όχι για κάτι με το οποίο γεννήθηκες ή με κάτι που σου δόθηκε. Δεν μπορείς ας πούμε να είσαι περήφανος για το ύψος σου ή για το χρώμα των ματιών σου ή για την καταγωγή σου. Επιστήμονες και gay λένε, και γενικώς επικρατεί, πως ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. Δεν είναι επιλογή λοιπόν. Επομένως, για μένα, δεν υφίσταται gay pride. Άσε που, η -διατυμπανίζουσα- περηφάνια οποιασδήποτε μορφής, είναι το πρώτο βήμα προς τον ρατσισμό. Συμφωνω με το πιο μεγαλο ποσοστο απο αυτο. Αλλα υπαρχει και η αντιφαση πως η κοινωνια σε εκτιμαει πιο πολυ για αυτο που γεννηθηκες και οχι αυτο που κανεις απο μονος σου απο επιλογη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Έχω μια φιλοσοφική διαφωνία πάνω σε αυτό, και γενικά στο όλο gay pride concept. Πιστεύω πως, περήφανος μπορείς να είσαι για κάτι που κατάφερες να αποκτήσεις/δημιουργήσεις συνειδητά. Όχι για κάτι με το οποίο γεννήθηκες ή με κάτι που σου δόθηκε. Δεν μπορείς ας πούμε να είσαι περήφανος για το ύψος σου ή για το χρώμα των ματιών σου ή για την καταγωγή σου. Επιστήμονες και gay λένε, και γενικώς επικρατεί, πως ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. Δεν είναι επιλογή λοιπόν. Επομένως, για μένα, δεν υφίσταται gay pride. Άσε που, η -διατυμπανίζουσα- περηφάνια οποιασδήποτε μορφής, είναι το πρώτο βήμα προς τον ρατσισμό. Πάντως όσον αφορά κάποιες κοινωνικές ομάδες (ομοφυλόφιλοι, μαύροι κλπ) κάποτε έπρεπε να αισθάνονται ντροπή για αυτό που είναι. Υποχρεωτικά εννοώ, αλλιώς είχαν συνέπειες. Οπότε είναι λογικό να διαμορφώθηκε μια περηφάνια σε κάποιες κατηγορίες ανθρώπων, που δεν ξεκίνησε με ρατσιστικά κριτήρια (αντίθετα με το white pride). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Αλλά οι λόγοι της αντιπάθειας που κ γω ενεργά συντηρώ δεν είναι τόσο επιφανειακοί όσο οι μερικές φορές γιδέ αντίληψη σου μου χρεώνει.Κλαιν Λούσι Και με κάποιο μαγικό τρόπο, είναι δικό μου χρέος να κάτσω να ψάξω αν έχεις βαθύτερο κίνητρο να φέρεσαι σα μαλάκας; Αυτό δεν είναι καν γκέυ σκεπτικό ρε, αυτό είναι γυναικείο. Δεν καταλαβα το σημειο Α, και γενικα το τι θες να πεις. Το σημείο Α είναι το μηδενικό σημείο συμμετοχής. Ο τύπος που κάθεται σε μια καρέκλα και δε βγάζει κιχ, δεν ξέρεις τι πηδάει, αν πηδάει, αν του αρέσουν οι ξανθιές ή οι μελαχρινοί, αν έχει γκόμενο ή είναι παντρεμένος. Αυτό που θέλω να πω είναι στις 3 τελευταίες προτάσεις του ποστ, ως απάντηση στο "λευκοί στρέητ καταπιεσμένοι" που πόσταρες προηγουμένως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Απλα, μου φενεται περιεργο που ο μεσος αντρας18-30 δεν ειναι καν στο Α, αλλα λεει για το ποια πηδαει και ποια θα πηδαγε κλπ. Ισως ειναι ο κυκλος μου αλλα αυτο βλεπω. Ε δεν ειναι ειρωνικο να ενοχλουνται οταν κανουν τα ιδια? Τελος παντων, η υπερβολη ειναι αυτο που με ενοχλει. Kαι οπως εχω πει: I have never exaggerated. Ever. In my entire life. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τι είναι το ΤτΤ. The Two Towers... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις