Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Λολ κ καραλολ!Έχω λιώσει φιλενάδες λέμε!Δείτε τι σημαίνει να νοιώθεις full citizen! Aπό Γαλλία.Το σημείο του λιωσίματος είναι η παύση μέχρι να πέσει το χειροκρότημα ,το σημείο της συγκίνησης η απίστευτη κραυγή της στο τέλος ''μπορώ να παντρευτώωωωωωωωωωωωωω'' Μήπως τα σπασε? Ετοιμαστήτε μετά το καλοκαίρι για ανάλογο βιντεάκι που θα γράφει ''32χρονος παιδαράς ουρλιάζει από τη κορφή του Big Ben -I CAN FUCKING GET MARRIED U BITCHES'' Λολ κ αν νομίζετε οτι δε θα το κάνω δε ξέρετε σε τι ψυχάκι μιλάτε.Τέλος θα το κάνω , το αποφάσισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Λολ κ καραλολ!Έχω λιώσει φιλενάδες λέμε!Δείτε τι σημαίνει να νοιώθεις full citizen! Aπό Γαλλία.Το σημείο του λιωσίματος είναι η παύση μέχρι να πέσει το χειροκρότημα ,το σημείο της συγκίνησης η απίστευτη κραυγή της στο τέλος ''μπορώ να παντρευτώωωωωωωωωωωωωω'' Μήπως τα σπασε? Ετοιμαστήτε μετά το καλοκαίρι για ανάλογο βιντεάκι που θα γράφει ''32χρονος παιδαράς ουρλιάζει από τη κορφή του Big Ben -I CAN FUCKING GET MARRIED U BITCHES'' Λολ κ αν νομίζετε οτι δε θα το κάνω δε ξέρετε σε τι ψυχάκι μιλάτε.Τέλος θα το κάνω , το αποφάσισα Αχ φιλεναδα να το κανεις, κι εγω μαζι σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Έλα κ τα Χριστιανοταλεμπάνια πρώτο τραπέζι πίστα στο Ρίο λέμε http://www.nst.com.my/latest/evangelicals-protest-gay-marriage-in-brazil-1.286770 Evangelicals protest gay marriage in Brazil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Λολ κ καραλολ!Έχω λιώσει φιλενάδες λέμε!Δείτε τι σημαίνει να νοιώθεις full citizen! Aπό Γαλλία.Το σημείο του λιωσίματος είναι η παύση μέχρι να πέσει το χειροκρότημα ,το σημείο της συγκίνησης η απίστευτη κραυγή της στο τέλος ''μπορώ να παντρευτώωωωωωωωωωωωωω'' Μήπως τα σπασε? Ετοιμαστήτε μετά το καλοκαίρι για ανάλογο βιντεάκι που θα γράφει ''32χρονος παιδαράς ουρλιάζει από τη κορφή του Big Ben -I CAN FUCKING GET MARRIED U BITCHES'' Λολ κ αν νομίζετε οτι δε θα το κάνω δε ξέρετε σε τι ψυχάκι μιλάτε.Τέλος θα το κάνω , το αποφάσισα Αν το κάνει αυτή είναι απελευθερωμένη, αν το κάνω εγώ θα είμαι σοβινιστής, good job society. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 αχ καλε αχ φιλεναδες απελευθερωθηκα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 αχ καλε αχ φιλεναδες απελευθερωθηκα Πήγες τουαλέτα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι διεκδίκησαν και πάλι με δύναμη την ανάκληση του νόμου για το γάμο των ομοφυλοφίλων, καταδεικνύοντας έτσι πως το κίνημά τους θα έχει διάρκεια, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η συλλογικότητα "Διαδήλωση για όλους". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Από το BBC το ίδιο με πάνω http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22671572 Huge anti-gay marriage protest march in Paris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αν το κάνει αυτή είναι απελευθερωμένη, αν το κάνω εγώ θα είμαι σοβινιστής, good job society. Ποσο δικιο εχεις ειμαι υπερ της ισοτητας αλλα νομιζω οτι τελικα δεν ισχυει αυτο οι ομοφυλοφιλη εχουν μου φαινεται περισσοτερα δικαιοματα απο μενα και εσενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Duck Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Στην δημοκρατία ειμαστε ολοι ίσοι, απλα μερικοί ειναι πιο ίσοι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 http://news.in.gr/world/article/?aid=1231250230 πριν μιλήσουν όλοι οι άντρακλες, ας αναλογιστούν αν έχουν τα αρχίδια του 17χρονου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ποσο δικιο εχεις ειμαι υπερ της ισοτητας αλλα νομιζω οτι τελικα δεν ισχυει αυτο οι ομοφυλοφιλη εχουν μου φαινεται περισσοτερα δικαιοματα απο μενα και εσενα. Περιμένω εναγωνίως να τα διαβάσω!!! Από παλιότερο anti-gay protest στην Μασσαλία :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 1.το γρασίδι τους είναι πιο πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Περιμένω εναγωνίως να τα διαβάσω!!! Από παλιότερο anti-gay protest στην Μασσαλία :-p Θα σου που το πιο απλο αν εμενα καποιος με πει βοδι χοντρο κλπ σε ζωντανη εκπομπη δεν θα γυνουν και πολλα αν ομως πουν καπιο φουστη αδερφαρα κλπ θα γυνει χαμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις