Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιωπή, τώρα είναι η ισχύς εν τη ενώσι

505 Ιμάμηδες και 1000 Ιερείς ενώνουν τις φωνές τους για να διαλαλήσουν : Θέλουμε να παραμείνουμε στο σκοταδισμό του δόγματος,βοηθήστε μας να κρατήσουμε δέσμια κ την Βρετανική κοινωνία κ.Κάμερον.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά τα gay-parades θα κανονιστεί κανένα parade για αυτούς που κοιμούνται μπρούμυτα;

Μπρούμυτα-pride κι έτσι

• Like 2
Δημοσ.

Μετά τα gay-parades θα κανονιστεί κανένα parade για αυτούς που κοιμούνται μπρούμυτα;

Μπρούμυτα-pride κι έτσι

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απειλήθηκε η ζωή κάποιου λόγω της προτίμησης του να κοιμάται μπρούμυτα;

Δημοσ.

Τα ίδια κ στη Ν.Υόρκη προχθές με νεκρό έναν 32χρονο γκέι άνδρα.Ο Αμερικάνικος Τύπος το συνδέει ως ''απάντηση'' στις συνεχόμενες νομιμοποιήσεις του γάμου για ομόφυλα ζευγάρια σε διάφορες Πολιτείες

Δημοσ.

Όποιος ψήνεται να δει τη συζήτηση της πρώτης μέρας του 3rd reading στο Κόμονς για τον γκέι γάμο.Τρελό γέλιο.Πολιτικός λόγος φτήνιας,κατινιάς,μικροπρέπειας.Μέχρι κ σημεία που προσβάλλουν βάναυσα την ανθρώπινη υπόσταση κ αξιοπρέπεια των LGBT μας

http://www.bbc.co.uk/democracylive/house-of-commons-22601786

Δημοσ.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απειλήθηκε η ζωή κάποιου λόγω της προτίμησης του να κοιμάται μπρούμυτα;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο parade εξάλειψε απειλή κατά ζωής?

• Like 1
Δημοσ.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο parade εξάλειψε απειλή κατά ζωής?

Δεν λέω πως με το parade εξαλείφεται η απειλή κατά της ζωής, αλλά όσο οι ομοφυλόφιλοι "είναι οι επόμενοι" στη λίστα κάθε φασίστα έχουν το δικαίωμα (και υποχρέωση θα έλεγα εγώ) να διαδηλώνουν δημόσια για τις προτιμήσεις τους.

Δημοσ.

Δεν λέω πως με το parade εξαλείφεται η απειλή κατά της ζωής, αλλά όσο οι ομοφυλόφιλοι "είναι οι επόμενοι" στη λίστα κάθε φασίστα έχουν το δικαίωμα (και υποχρέωση θα έλεγα εγώ) να διαδηλώνουν δημόσια για τις προτιμήσεις τους.

Οπότε κατά τη γνώμη σου parade μπορεί να γίνεται μόνο όταν υπάρχει απειλή κατά ζωής, άσχετα αν θα έχει αποτέλεσμα ή όχι? Να περιμένουμε να δούμε και bestiality pride δηλαδή?

Δημοσ.

Οπότε κατά τη γνώμη σου parade μπορεί να γίνεται μόνο όταν υπάρχει απειλή κατά ζωής, άσχετα αν θα έχει αποτέλεσμα ή όχι? Να περιμένουμε να δούμε και bestiality pride δηλαδή?

Αν θεωρείς τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις το ίδιο με την ζωοφιλία, υποθέτω πως ναι.

Δημοσ.

Αν θεωρείς τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις το ίδιο με την ζωοφιλία, υποθέτω πως ναι.

Χμ bestiality σημαίνει ζωοφιλία? Λάθος λέξη χρησιμοποίησα τότε, κτηνοβασία ήθελα να γράψω.

Η ερώτηση μου πάντως είχε βάση το ότι κατά καιρούς και οι κτηνοβάτες δέχονται απειλές κατά ζωής. Σύμφωνα με τα γραφόμενα σου δηλαδή και οι κτηνοβάτες έχουν δικαίωμα(ή υποχρέωση) σε pride, σωστά? Άσε το τι θεωρώ εγώ, εσένα ρωτάω.

• Super Moderators
Δημοσ.

κτηνοβασία σημαίνει, αλλά who cares από την στιγμή που δεν μας βιάζουν τα ζώα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...