status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω ιδεα.Εγω παντως δεν ρωτηθηκα.Ρωτηθηκαν οι Ελληνες πολιτες και η πλειοψηφια απαντησε ' οχι στην νομικη κατοχυρωση' .(βλεπεις ολα τα υπολοιπα να λειτουργουν σωστα και απορεις για αυτο ? ) Ελαφρώς οφφτόπικ αλλά σε ρώτησε ποτέ κανένας για τίποτα σε αυτή τη χώρα; Πολύ ρομαντικό σε βρίσκω.
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ελαφρώς οφφτόπικ αλλά σε ρώτησε ποτέ κανένας για τίποτα σε αυτή τη χώρα; Πολύ ρομαντικό σε βρίσκω. Αυτο λεω και εγω.
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μια παρένθεση. Δεν ξέρω αν ένα τεχνολογικό forum είναι αντιπροσωπευτικό του Μ.Ο. των απόψεων που ζητάς (κατά τη γνώμη μου δεν είναι), οπότε αμφιβάλω λίγο για την αξιοπιστία των συμπερασμάτων που μπορείς να βγάλεις. Ειναι το μεγαλυτερο στην Ελλαδα οπως κ να εχει ομως... Παντως μου κανει κ εντυπωση που κανεις αλλος δεν εχει βγει να δηλωσει την ομοφυλοφιλια του εδω μεσα κ να συνδραμει...καλα δλδ ειμαι ο μονος?τοσες χιλιαδες views εχει το θεμα ηδη.. Οπως κ να εχει ειμαι μοναχα ενας κ ΔΕΝ μιλαω εκ μερους κανενος κινηματος ομοφυλοφιλων (ανατριχιαζω με το που αντιλαμβανομαι την γκετοποιηση κ μονο απο ορους οπως ''κινηματα'' κτλ) καμιας οργανωσης κτλ...μιλαω εκ μερους του htps κ μονον κ αν καποιος ειναι απο καποια οργανωση κτλ,ας μας διαφωτισει τι γινεται στην Ελλαδα. Η εστω μια καταθεση καποιου μελους ανδρος η γυναικος που ειναι ομοφυλοφιλος ανοιχτα μεσω του νετ (ελεος που φτασαμε)
chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι το μεγαλυτερο στην Ελλαδα οπως κ να εχει ομως... Παντως μου κανει κ εντυπωση που κανεις αλλος δεν εχει βγει να δηλωσει την ομοφυλοφιλια του εδω μεσα κ να συνδραμει...καλα δλδ ειμαι ο μονος?τοσες χιλιαδες views εχει το θεμα ηδη.. Φαντάζομαι δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα για την πλειοψηφία. Ακόμα και εσύ τον Ινδό στην αρχή μας τον είχες συστήσει ως ......Ινδή Από εκεί και πέρα ούτε και εγώ έχω πρόβλημα ως προς την νομική εξίσωση. Το αν εγκρίνω την ομοφυλοφιλία ή το αν δεν δεχόμουν την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, άλλο θέμα. παντως η υποκρισια μερικων ανθρωπων ειναι τραγικη:μας ενοχλουν οι αντρες gay με τις γυναικες gay ειναι μια χαρα, ας τα κανουν μπροστα μας κλπ κλπ Εμένα με ενοχλούν και οι λεσβίες πάντως. Οι bi women από την άλλη καθόλου
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) 2) Για φαντάσου το άλλο (Ειναι καρα λαϊκίστικο παράδειγμα αυτό που θα δώσω, αλλα να με συμπαθάτε): Καθηγητής: Πως λέγεσαι παιδί μου: Μαθητής: Κωστάκης Κ: Τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου; Μ: Δεν εχω κυριε. Κ: Η Μητέρα σου? Μ: Ουτε μητέρα εχω ζω σε ίδρυμα, οι γονείς μου με παράτησαν... Βαλ τα σε μια ζυγαριά τα παραπάνω και δες απο που θα γείρει. Καταρχήν δεν θα ήταν υποχρεωμένο το παιδί να πει "με παράτησαν". Θα έλεγε απλά ότι δεν έχω γονείς.- Επί του θέματος τώρα, νομίζω ότι θα ήταν μακράαααν πιο ανώδυνο για το ίδιο το παιδί να πει ότι δεν έχει γονείς από το να πει ποιον από τους δυο. Δηλαδη το ολο θεμα σου είναι το αν θα ελεγε με παράτησαν ή δεν εχω γονείς? Δεν ξερω ποιο θα ηταν πιο ανώδυνο, αλλα φαντάζομαι πως ενα παιδί θα ήθελε να ειχε γονείς εστω και ομοφυλόφιλους, παρα να ζούσε σε ίδρυμα. Με έμφαση στη λέξη γονείς οχι τρόμπες! Δεν ξερω τι κατάλαβες απο το παραπάνω παράδειγμα. Ισως φταίει το οτι ηταν τροποποίηση ενος παραδείγματος που έφερε ενα αλλο μελος ή μπορεί να φταίω εγω που δεν μπορούσα να γράψω πολλα εκείνη την δεδομένη στιγμή και να τα κανω πενηνταράκια. Αλλα εννοούσα πάνω κατω αυτα που έγραψε και η Γιν. Κατ’αρχάς, όσον αφορά στο θέμα της υιοθεσίας που συζητιέται στις τελευταίες σελίδες, δεν βλέπω που είναι το ουσιαστικό δίλλημα. Δηλαδή προτιμάμε ένα παιδάκι να μεγαλώσει σε ίδρυμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, από το να μεγαλώσει με δύο γονείς που θα το αγαπούν, μόνο και μόνο επειδή αυτοί είναι ομοφυλόφιλοι; Κατά δεύτερον, πόσοι από εδώ μπορείτε να ισχυριστείτε ότι τα διάφορα ετερόφυλα ζευγάρια δεν εκκολάπτουν θεμελιωδώς προβληματικές προσωπικότητες για να πείτε με σιγουριά ότι ένα γκέη ζευγάρι δεν θα διατελέσει σωστά την ανατροφή ενός παιδιού; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2010 από ANHLIKOS
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Φαντάζομαι δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα για την πλειοψηφία. Ακόμα και εσύ τον Ινδό στην αρχή μας τον είχες συστήσει ως ......Ινδή Από εκεί και πέρα ούτε και εγώ έχω πρόβλημα ως προς την νομική εξίσωση. Το αν εγκρίνω την ομοφυλοφιλία ή το αν δεν δεχόμουν την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, άλλο θέμα. Εμένα με ενοχλούν και οι λεσβίες πάντως. Οι bi women από την άλλη καθόλου Τον συστησα ετσι για λογους οικονομιας περισσοτερο.Σκεφτηκα οτι θα εκτροχιαζα το θεμα που συζητουσαμε τοτε (μετακομιση στην Αγγλια) κ λεω δεν εχω την παραμικρη ορεξη με τρολια κ ειρωνιες. Κατανοητη η δυσκολια.Αν μη τι αλλο απο εμενα τον ιδιο ο οποιος πρωτος συνυπογραφω ποσο δυσκολο ειναι να δηλωνεις ανοιχτα την σεξουαλικοτητα σου στην Ελλαδα...αλλα βρε παιδια για το νετ μιλαμε.Αντε βγειτε from the closet;)
bluesattack Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Κατανοητη η δυσκολια.Αν μη τι αλλο απο εμενα τον ιδιο ο οποιος πρωτος συνυπογραφω ποσο δυσκολο ειναι να δηλωνεις ανοιχτα την σεξουαλικοτητα σου στην Ελλαδα...αλλα βρε παιδια για το νετ μιλαμε.Αντε βγειτε from the closet;) Να σου πω κατι ομως ? Αμα πραγματικα θεωρει καποιος οτι οι ομοφυλλοφιλοι ειναι σαν ολους τους αλλους , για ποιο λογο τους καλει σε παρουσια ? Τοτε να βγει ο αλλος και να πει ' ειμαι straight ' (ε και ? ) , 'ειμαι εγχρωμος ' ( ε και ? ).Αν δεν το αποδεχθεις εσυ στον μεγιστο βαθμο πως περιμενεις να το αποδεχθουν ολοι οι αλλοι ?
Vintage Jewel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι το μεγαλυτερο στην Ελλαδα οπως κ να εχει ομως... Παντως μου κανει κ εντυπωση που κανεις αλλος δεν εχει βγει να δηλωσει την ομοφυλοφιλια του εδω μεσα κ να συνδραμει...καλα δλδ ειμαι ο μονος?τοσες χιλιαδες views εχει το θεμα ηδη.. Οπως κ να εχει ειμαι μοναχα ενας κ ΔΕΝ μιλαω εκ μερους κανενος κινηματος ομοφυλοφιλων (ανατριχιαζω με το που αντιλαμβανομαι την γκετοποιηση κ μονο απο ορους οπως ''κινηματα'' κτλ) καμιας οργανωσης κτλ...μιλαω εκ μερους του htps κ μονον κ αν καποιος ειναι απο καποια οργανωση κτλ,ας μας διαφωτισει τι γινεται στην Ελλαδα. Η εστω μια καταθεση καποιου μελους ανδρος η γυναικος που ειναι ομοφυλοφιλος ανοιχτα μεσω του νετ (ελεος που φτασαμε) γτ θα πρεπει να δηλωσει καποιος τις σεξουαλικες του προτιμησεις σε ενα φορουμ ή γενικα χωρις να του ζητηθει( στην χειροτερη γτ να του ζητηθει-λες και θα επρεπε να νοιαζει καποιον) ειναι προσωπικο θεμα του καθενα νομιζω..ειτε στρειτ ειτε μπαι ειτε γκει..
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Να σου πω κατι ομως ? Αμα πραγματικα θεωρει καποιος οτι οι ομοφυλλοφιλοι ειναι σαν ολους τους αλλους , για ποιο λογο τους καλει σε παρουσια ? Τοτε να βγει ο αλλος και να πει ' ειμαι straight ' (ε και ? ) , 'ειμαι εγχρωμος ' ( ε και ? ).Αν δεν το αποδεχθεις εσυ στον μεγιστο βαθμο πως περιμενεις να το αποδεχθουν ολοι οι αλλοι ? Ανα γεια σου! Σαν τους τύπους που λενε εχω φίλο Νιγηριανό - Αλβανό - Πακιστανό κλπ. (Μπορεί να το λενε με κάθε καλή πρόθεση, αλλα αμέσως τον κατηγοριοποιεί σε μια ειδική ομάδα)
htps Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Να σου πω κατι ομως ? Αμα πραγματικα θεωρει καποιος οτι οι ομοφυλλοφιλοι ειναι σαν ολους τους αλλους , για ποιο λογο τους καλει σε παρουσια ? Τοτε να βγει ο αλλος και να πει ' ειμαι straight ' (ε και ? ) , 'ειμαι εγχρωμος ' ( ε και ? ).Αν δεν το αποδεχθεις εσυ στον μεγιστο βαθμο πως περιμενεις να το αποδεχθουν ολοι οι αλλοι ? μα ποιος ειπε οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι σαν τους αλλους κ ειδικα στην Ελλαδα? Φυσικα κ ειναι ενα πληθυσμος ευαιστητος σε ομοφοβικες επιθεσεις,ρατσισμο,βια κτλ. Οχι μονο στην Ελλαδα,παγκοσμιως.Η ουσια ειναι ομως οτι το νετ σιγα,ανωνυμο ειναι δεν υπαρχει θεμα
panagos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Να σου πω κατι ομως ? Αμα πραγματικα θεωρει καποιος οτι οι ομοφυλλοφιλοι ειναι σαν ολους τους αλλους , για ποιο λογο τους καλει σε παρουσια ? Τοτε να βγει ο αλλος και να πει ' ειμαι straight ' (ε και ? ) , 'ειμαι εγχρωμος ' ( ε και ? ).Αν δεν το αποδεχθεις εσυ στον μεγιστο βαθμο πως περιμενεις να το αποδεχθουν ολοι οι αλλοι ? Άλλο το -λανθασμένο- "όλοι είμαστε ίδιοι" και άλλο το "όλοι είμαστε ίσοι". Το ίσοι αφορά τα ίσα δικαιώματα. Από κει και πέρα φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πάμπολλες κατηγορίες και υποκατηγορίες.
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Yin και ANHLIKOS το δίλλημα "ίδρυμα ή ομοφυλόφιλοι γονείς" το λέω με κάθε σεβασμό δεν στέκει. Καταρχήν δεν είναι καν δίλλημα διότι υπάρχει και άλλη οδός, πιο εύκολη για το ίδιο ττο παιδί και πιο "σίγουρη". Υιοθεσία από ετεροφυλόφιλους! Και λέω πιο σίγουρη διότι αν η υιοθεσία πάντα ενέχει έναν Α κίνδυνο να πέσουμε έξω ως προς το ποιον των γονέων, η υιοθεσία σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχει έναν Α + χ κίνδυνο, λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας. Για μένα αυτό το χ είναι σχετικά υψηλό, θεωρώ πολύ πιθανό το παιδί να αποκτήσει αρκετά προβλήματα από την συμβίωση του με τους γονείς. Άλλοι θεωρούν ότι το χ δεν είναι πολύ σημαντικό και άλλοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διότι το παιδί λέει χωνεύει τα πάντα, δεν του κάνει τίποτα εντύπωση καθώς του είναι όλα άγνωστα. Η άποψη μου με λίγα λόγια συνοψίζεται στο: γιατί ομοφυλοφιλο ζευγάρι και όχι ετεροφυλόφιλο; Ποιος είναι το ζητούμενο στην υπόθεση; Το ζευγάρι ή το παιδί; Αν είναι το ζευγάρι και αγνοείται το παιδί τοτε οκ, αν όμως είναι το παιδί και η αποκατάσταση του τότε η υιοθεσία από ετερο είναι μονόδρομος. Προτεραιότητες. ΥΓ κάθε φορά σκοτώνω και περισσότερο ορθογραφικά τις λέξεις ομο-ετερο φυλοφιλος αλλά δεν θα το μάθω ποτε. Κατανόηση σας
insomniaK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά στέκει το "γονείς που αγαπούν το παιδί ή οποιοσδήποτε".
Teaser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 insomniak ναι στέκει. Όμως μην μου πεις ότι η αγάπη για τα παιδιά είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα που μόνο οι ομό έχουν...
antonl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι το μεγαλυτερο στην Ελλαδα οπως κ να εχει ομως... Παντως μου κανει κ εντυπωση που κανεις αλλος δεν εχει βγει να δηλωσει την ομοφυλοφιλια του εδω μεσα κ να συνδραμει...καλα δλδ ειμαι ο μονος?τοσες χιλιαδες views εχει το θεμα ηδη.. Οπως κ να εχει ειμαι μοναχα ενας κ ΔΕΝ μιλαω εκ μερους κανενος κινηματος ομοφυλοφιλων (ανατριχιαζω με το που αντιλαμβανομαι την γκετοποιηση κ μονο απο ορους οπως ''κινηματα'' κτλ) καμιας οργανωσης κτλ...μιλαω εκ μερους του htps κ μονον κ αν καποιος ειναι απο καποια οργανωση κτλ,ας μας διαφωτισει τι γινεται στην Ελλαδα. Η εστω μια καταθεση καποιου μελους ανδρος η γυναικος που ειναι ομοφυλοφιλος ανοιχτα μεσω του νετ (ελεος που φτασαμε) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3583385#post3583385
Προτεινόμενες αναρτήσεις