SteveL Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπερα, Εδω και δυο μηνες εφτιαχνα ενα παιχνιδάκι για android με σκοπο να το ανεβασω στο market ως paid σημερα λοιπον εκανα ενα google developer account συνδεσα και την χρεωστικη μου πηραν και τα 20 ευρω και ενω ολα ηταν μια χαρα και έπλεα σε πελαγη ευτυχιας ( δεν αστειευομαι ) οταν πηγα να ανεβασω την εφαρμογη μου είδα οτι μπορω να την ανεβασω μονο ως free . Μετα απο λιγη ωρα στο google βρήκα αυτο . Πλάκα κανουν εε? .Εχει κανεις ανεβάσει paid εφαρμογη στο android? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Όντως δυστυχώς ως Ελλάδα είναι μόνο free. Βάλε ads μπας και δείς καμία άσπρη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveL Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 ΑΑΑΑ τζάμπα δουλειά δηλαδή? Μπα τα ads δεν μου πολυαρεσουν .. Επιτρέπεται να βάλω donate button ? μεσώ paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Επιτρέπεται. Βάλ'το στο description της εφαρμογής στο Play Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drymvizion Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Άμα κάνεις κάτι καλό, ίσως βγάλεις πιο πολλά από το free με διαφημιστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα