Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακρια απο τα belkin:p ειδικα σαν adsl router.σε αυτα τα λεφτα το 2700vg ειναι μονοδρομος.και θα εχεις και ρεστα.απλα θα αλλαξεις το Firmware.και κανεις το belkin access point.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ε τι να κανουμε δεν ειχα ιδεα απο routers (οχι πως εχω τωρα δηλαδη :-D) και το πειρα σχεδον στα τυφλα, και γενικοτερα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για τα belkin τελευταια. oποτε παραγγελνω το 2700VG και τα ξαναλεμε οταν μου ερθει για το σεταρισμα.

Δημοσ.

δεν θυμαμαι να εχω ακουσει και εγω γενικοτερα καποιον να λεει καλα λογια για τα adsl router της belkin.τα access point παιζουν καλα εχω ακουσει αλλα τα adsl routers...οκ ριξε και μια ματια στο τοπικ για το πως αλλαζεις το firmware.σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω οτι θα εβρισκες κατι αλλο.μετα μονο το netgear dgn1000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχως δεν με προλαβες και παρηγγειλα το draytek. εκτος απο το κουμπι για ανοιγμα και κλεισιμο του wifi που θα με βολεβε ιδιαιτερα υπερτερει καπου σημαντικα το netgear εναντι του 2700VG;

απ οτι βλεπω εχει και wifi n. λιπον την ακυρωρα και βλεπουμε.

Επεξ/σία από mainboardER
Δημοσ.

to 2700vg οπως γραφει και η ονομασια του ειναι 2700 v for voice and g for wifi 802.11g>το netgear ειναι 150n ενω το dgn2200 ειναι 300 N.

to 2710n της draytek ειναι n στα 300 και νομιζω εχει και κουμπι αλλα ειναι ακριβο.τωρα για το N εξαρτατε αν σε ενδιαφερει η οχι.εσυ αποφασιζεις.βεβαια ειναι λιγο πιο ακριβο το dgn1000 apo to vigor

Δημοσ.

κοιτα οι συσκευες που θα παιζουν στο wifi υποστηρίζουν και n αλλα δεν ξερω αν θα δω καποια σημαντικη διαφορα απο αποψη ταχυτητας εναντι του b. επισεις τα n150 και n300 αναφερονται στη μεγιστη ταχυτητα σε mbps;, γιατι αν ειναι ετσι δεν νομιζω οτι υπαρχει καν θεμα συζητησης με τοις ταχυτητες adsl που εχουμε εδω.

τωρα το dgn2200 και ιδικα το 2710n ξεφευγουν κατα πολυ του budget και προς το παρον δεν νομιζω πως μου ειναι και ιδιαιτερα απαραίτητο ρουτερ με τρεις κεραιες wifi :-D και λιπα δυνατα χαρακτηριστικα, αργοτερα βλεπουμε.

Δημοσ.

εναντι του g οχι του b.το N θα εχει καλυτερη ταχυτητα σε ανταλλαγη αρχειων στο δικτυο οχι στο ιντερνετ.ναι τα N150 και 300 ειναι μεγιστη ταχυτητα σε Mbps.ναι πολυ παραραπανω απο τα 24 της συνδεσης σου.ναι και τα 2 ειναι αρκετα ακριβα ιδιαιτερα το 2710n.αν δεν σε νοιαζει το wireless πας και σε ρουτερ με g και κανα gigabit switch

Δημοσ.

κοιτα πρως το παρον με το τορινο μου setup δεν με πολυνοιαζουν και τοσο οι ταχυτητες μεταφορας μεσο δυκτιου αλλα μελλοντικα αν στησω κανα nas και streamαρω περιεχομενο σε υπολογηστες και τηλεορασεις του σπιτιου που ισος να παιξει και κανα ρουτερ με δυνατοτερο wifi οπως πχ το 2710n που λεγαμε, νομιζω θα συνεφερε να παιζει και το δευτερο με n κανοντας ισος καποια στιγμη το n150 access point.

αλλα περαν του wifi εκτος απο την ελλειψει δυνατοτητας voip και το κουμπι on/off για το wifi στο n150 ειπαρχουν αλες σημαντικες διαφορες στα χαρακτηριστικα τον δυο η γενικα παιζουν πανω κατω στα ιδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ενταξει μπορεις να παρεις το ενα N150 και αργοτερα παιρνεις 300 κτλ κτλ

οι διαφορες στα μοντελα ειναι οτι το netgear ειναι N χωρις voip θυρες χωρις κουμπι οσο θυμαμαι για το wireless.

το 2700vg δεν εχει ουτε αυτο κουμπι για wireless ειναι g εχει voip θυρες που δεν τις χρειαζεσαι και ειναι πιο φτηνο.οποτε αν δεν σε πειραζει το λιγο πιο ακριβα πηγαινε netgear( αν θες το N 150).εσυ αποφασιζεις.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

βασικα απ οτι ειδα τα κουμπια στο μπροστινο μερος του n150 πρεπει ναναι για το wifi. αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι αξιοπιστο το n150 γιατι δεν εχω καποια εμπειρια με netgear router αλλα γενικα νομιζω οτι ακουγοντε καλα λογια για τα routers της.

Δημοσ.

τα δυο στα δεξια λεω που απ οτι διαβασα πρεπει το ενα να ειναι για να ανοιγοκλεινεις το wifi και το αλο για την ασφαλια του ασυρματου

Netgear-DGN1000.jpg

Δημοσ.

ναι τωρα στην φωτο φαινεται οτι ειναι κουμπακι και οχι λαμπακια.επρεπε να κατεβασουμε το manual που θα ελεγε .και πριν λιγες μερες ειδα ενα Netgear 1000 νομιζω αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια αλλα δεν θυμαμαι να ειδα κουμπακια.εκτος αν κανω λαθος.anyway>το δεξι ειναι για wps.υποτιθεται το πατας στο ρουτερ και μετα το ενεργοποιεις και απο την καρτα και συνδεεται χωρις να δωσεις κωδικο.αρκει η καρτα η ασυρματη να το υποστηριζεις.το εχει το ιδιο κουμπι και τa thomson.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_Protected_Setup

Δημοσ.

ριχνοντας μια ματια σε διαφορα sites για το n150 παρατηρησα αρκετα αρνητικα σχολια για τις επιδωσεις του wifi του μηλωντας για χαμηλες ταχητυτες, μικρη εμβελια και προβληματα κατα το στριμαρησμα περιεχομενου σε media players και κονσολες. επισεις μερικοι ελεγαν οτι το n του ειδικα δεν αποδιδει οπως θα πρεπε. λες να ειναι θεμα κακης ποιοτητας του wifi του συγκεκριμενου ρουτερ μονο η ολα σ αυτη την τιμη ειναι καπος ψοφια απο επιδοσεις;

btw απ οτι οιδα αυτο το ρουτερ το εδινε και ο παροχος orange οποτε ισως να ειναι και θεμα του συγκεκριμενου firmware απ οτι ελεγαν μερικοι.

Δημοσ.

n150 ειναι δεν ειναι N300 και αμα υπαρχει και μεγαλη αποσταση μην περιμενεις οτι θα παιζει τελεια.επισης για τα Netgear υπαρχουν και πολλες customies.για περισσοτερα μιλα με τον dave murray να σου πει.απο εκει και περα μετα πας σε ποιο ακριβα ρουτερ.

Netgear dgn2200.τωρα αν εχει custom firmware εκει ναι το τι μπορει να εχει πειραξει καποιος η ποσο παλιο firmware τροποποιησαν αυτο ειναι αλλη ιστορια.τωρα για κονσολες που λεει για οχι καλη ταχυτητα δεν θα βαζα και τις κονσολες για να κανω τεστ το wifi.δεν ειναι οτι καλυτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...