Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα μην ορκιζεσαι κιολας.μπορει να βγαζει μια γραμμη επανω ανεξαρτητου χρωμματος που ηταν οτι ναναι.και εφταιγε οτι τα windows ειναι δωρακι απο τον θειο.τωρα εαν μεσα σε παιχνιδια και τετοια δεν του τα εβγαζε οταν ζοριζεται και η καρτα και η μνημη της κατα πασα πιθανοτητα θα ηταν οκ.

αλλα τωρα με αυτα που λεει απο πανω,μαλλον για προβλημα καρτας μου κανει.οχι τιποτα αλλο αλλα εχει κανει ενα σωρο δοκιμες.

αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι μακρια το Πλαισιο απο αυτον.

Πολλες καρτες απο την προσφορα αρχιζουν και βγαζουν προβλημα.δεν λεω οτι φταιει το μαγαζι,σε καμια περιπτωση.αλλα......

Και μου τα βγαζει τωρα ολα π πηρα την κολο καρτα απο το πλαισιο δλδ...Τοσους μηνες που τα εχω γιατι δεν πεταξε τπτ τα Windows του Θειου????Ναι η μαμακια αυτη ειναι τωρα..!!!Θα δω τι θ κανω...κουραστηκα να ασχολουμε αλλο.!!!!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα,windows ειναι αυτα.αλλα να ξερεις,δεν μιλαω για τετραγωνακια εγω.μιλαω για γραμμες διαφορων χρωμματων που σου βγαζει λιγω πριν το λογοτυπο η λιγο μετα.ισως ειδες αυτα και μπερδευτηκες.

αλλα εαν ειναι τετραγωνακια και τα υπολοιπα.....

ο driver,οποιος και εαν ειναι αυτο,σου εκανε reset και vpu recover καμια φορα?

Δημοσ.

Και μου τα βγαζει τωρα ολα π πηρα την κολο καρτα απο το πλαισιο δλδ...Τοσους μηνες που τα εχω γιατι δεν πεταξε τπτ τα Windows του Θειου????Ναι η μαμακια αυτη ειναι τωρα..!!!Θα δω τι θ κανω...κουραστηκα να ασχολουμε αλλο.!!!!

Κανε ενα format για να ξεκαθαρισουν ολα και αν την στελνεις μετα πισω.Σε 45 λεπτα θα γνωριζεις τι συμβαινει.Αν και μετα το format γινεται το ιδιο τοτε εισαι 90% καρτα και 10% psu προβλημα.Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας παντως.

Δημοσ.

Κοιτα.το μονο που σε σωζει αυτη την στιγμη απο το να μην πουμε οτι 100% φταιει η καρτα ειναι οτι εχουν γινει μεσα σε 24 ωρες παρα πολλες αλλαγες στην registry των windows με τοσους drivers και καθαρισμο.αλλα μαλλον θα χρειαστει να τα κανεις αυτα τα 60 χιλιομετρα....

Δημοσ.

Καλημέρα αν όντος έκανες όλα αυτά που λένε οι pro-λαλίσαντες τότε μάλλον δύστυχος θα συμφωνήσω και εγώ ότι πρέπει να κάνεις 60km κρίμα πάντως :(. Ψάξουν να βρεις γενικά ποιοι είναι οι πιο σταθεροί drivers δεν είναι πάντα οι τελευταίου

κανονικά απότι βλέπω το pcάκι είναι πολύ καλό και δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο θέμα.

Αν πας εκεί πάρε πρώτα 1 τηλέφωνο στο σέρβις τους και πες τους να επισπεύσουν την διαδικασία ή αν έχουν αρκετά πριν από σένα για τεχνικό έλεγχο μην το πας γιατί θα σου φάνε όλη την μέρα διάλεξε μια καθημερινή πρωί και πες τους ότι το χρειάζεσαι για δουλειά και τα συναφή. Ελπίζω μόνο να έχουν σέρβις εκεί....και να μην χρειάζεται να το πακετάρουν και να το στείλουν σε άλλο κατάστημα.

Αυτά καλή τύχη από μένα αλλά να να τους προσέχεις γιατί είναι κερατάδες :devil:

Δημοσ.

Θα κανω ενα φορματ τωρα....Και θα δω πως θα την παω στο πλαισιο..με το ελτα μπορω???

Μην μπλεκεις με εξ αποστασεως επικοινωνια.Σε τετοιες περιπτωσεις η αμεση επαφη ειναι η καλυτερη και αποτελεσματικοτερη.Πιστευω παντως οτι θα σε σωσει το format.

Δημοσ.

ΚανόνισΑ μ ένα φίλο,ν πάει στα ΚΤΕΛ όπου Θ του την στείλω κ Θ πάει ο ίδιος( τον ευχαριστώ)!!! Φορματ τελιωνει σ λίγο,μόλις το τσεκάρω Θ σας ενημέρωσω

Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App

Τωρα που εκανα το φορματ αυτο με τις συννημενες φοτο δεν μου το κανει.!!!!!Να κατεβασω το occt να το τρεξω?

Εγω λεω να την στειλω στο Ηρακλειο να την δουνε μπας και οντως εχει κατι..!!Δεν ξερω τι να κανω..Παντως αυτο με τον Browser δεν το κανει.1!!

Δημοσ.

Αν το κάνει ΜΟΝΟ στον browser και μάλιστα σε συγκεκριμένο browser, δεν έχει πρόβλημα η κάρτα. Τουλάχιστον αυτό δε φτάνει από μόνο του. Κάτι θα παίζει με τα plug ins (flash κτλ) ή το hardware acceleration.

Δημοσ.

Τωρα δεν μου κανει τπτ Δεινο..!!!!Σε κανενα Browser,τετραγωνακια και ιστοριες δεν κανει..!!

Μην μπλεκεις με εξ αποστασεως επικοινωνια.Σε τετοιες περιπτωσεις η αμεση επαφη ειναι η καλυτερη και αποτελεσματικοτερη.Πιστευω παντως οτι θα σε σωσει το format.

fear σε ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σου....Μολις τωρα δοκιμαζω το cs επειδη 15 λεπτα τα fps σταθερα,τα τετραγωνακια απο τους browser δεν υπαρχουν πλεον..!!Ελπιζω να συνεχισει ετσι1!!!! Σας ευχαριστω παιδια1!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...