Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλι το ιδιο μου βγαζειιι...!!!Μου φαινεται πως θα φυγει απο το μπαλκονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Έχεις τα τελευταία flash, frame network, silverlight κτλ κτλ? Αν όχι, κατέβασέ τα. Μάλλον δεν έχει κάτι η κάρτα. Δες αν στο occt σου δίνει επιλογή να διαλέξεις μεταξύ καρτών και τρέξε αυτό που σου είπα με προσοχή στις θερμοκρασίες.

Πες μου τι πρεπει να κατεβασω..>!!!!!!!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΤΟυς κατεβασα ηδη!!!Οχι απλα κανει ινσταλλ αυτο το frame και σερνεται το pc!!

Κανω remove τα παντα σε safe mode,κανει reboot Και μ βγαζει αυτο

AMD Catalyst™

Βαριεσαι να ψαξεις ε?

δεςςς λιγο..

post-230049-0-81538400-1334785383_thumb.jpg

Δημοσ.

Σημερα δοκιμασα την ενσωματωμενη,αυτο στο browser δεν το κανει τετραγωνακια δεν εμφανιζονται..!!!!Πηρα τηλ στο πλαισιο μου ειπαν να την στειλω...!!Να την στειλω ή να παω απο εκει..????Αμα την στειλω και μου πουν δεν εχει τπτ τι θα κανω?

Δημοσ.

Ολα τα αλλα που λεγαμε χθες τα εκανες?

εαν ναι και ακομη τιποτα και συνεχιζεις να βλεπεις τετραγωνακια,βγαλε μια φωτο απο το κινητο σου και ποσταρε την εδω να δουμε τι εννοεις.

Δημοσ.

Ναι τα εκανα τα χθεσινα...!!!!Κατσε να προσπαθησω.!!!

Την εχω βγαλει την καρτα..!!Ειναι στιγμιαια δυσκολα θα το προλαβω με το κινητο..!!!!ΣΙγουρα εχει προβλημα η καρτα ρε συ..!!!Δεν γινεται αλλιως..1!!

Δημοσ.

Ναι τα εκανα τα χθεσινα...!!!!Κατσε να προσπαθησω.!!!

Την εχω βγαλει την καρτα..!!Ειναι στιγμιαια δυσκολα θα το προλαβω με το κινητο..!!!!ΣΙγουρα εχει προβλημα η καρτα ρε συ..!!!Δεν γινεται αλλιως..1!!

Κατεβασε εναν flash uninstaller και βαλε την εκδοση 10 του flash για αρχη.Αν προσεξεις πολλοι εχουν τελευταια προβληματα με τα updates του shockwave.Με τον driver sweeper επισης καθαρισε ο,τι υπολειμματα εχεις απο display drivers.

Δημοσ.

Τα τετραγωνακια μου τα εβγαζε οταν ανοιγα τις συννημενες φοτο απο το site....και σημερα παρατηρησα οταν ανεβωκατεβαινω τον κερσορα στο καρω μερος εκανε παλι τετραγωνακια..!!!ΜΟλις εβγαλα την καρτα,δεν εκανε τπτ.!!!!Μονο οταν εβαλα τους 11.10 οταν μπηκε στα Windows μαμηθηκαν ολα...Μαυριλα,η οθονη ηταν λες και ειχε φαει μπουνιδι κοκκινες γραμμες..και αλλα περιεργα.!!!

Το θεμα ειναι πως και στα παιχνιδια ειχα θεμα....Μη ομαλο σκηνικο,κρασαρισματα!!!!

Κατεβασε εναν flash uninstaller και βαλε την εκδοση 10 του flash για αρχη.Αν προσεξεις πολλοι εχουν τελευταια προβληματα με τα updates του shockwave.Με τον driver sweeper επισης καθαρισε ο,τι υπολειμματα εχεις απο display drivers.

Τα εχω καθαρισει ολα...50 φορες εχω αλλαξει drivers και τα εχω καθαρισει και παλι τα ιδια,μονο αυτο με το flash Δεν εχω κανει..Δηλαδη να βαλω παλι την καρτα????Τσαμπα κοπος νομιζω!!!

Δημοσ.

Κατσε,τα τετραγωνακια και αυτα στα βγαζει οταν παει να μπει windows μονο,εκει που δειχνει την μαυρη οθονη πριν το λογοτυπο.

Αν του τα βγαζει εκει σημαινει οτι κατι τρεχει με την καρτα.Απο τη στιγμη που σου βγαλει εκει artifacts η οποιαδηποτε εισοδος στα windows αυτοματα καθισταται προβληματικη εστω και χωρις artifacts εντος windows explorer.

Δημοσ.

Αν του τα βγαζει εκει σημαινει οτι κατι τρεχει με την καρτα.Απο τη στιγμη που σου βγαλει εκει artifacts η οποιαδηποτε εισοδος στα windows αυτοματα καθισταται προβληματικη εστω και χωρις artifacts εντος windows explorer.

Τα τρελα μονο με τους 11.10 drivers μ τ εμφανισε...Με τους 12.1-12.3 μονο τα κολληματα στα παιχνιδια ειχα και τα τετραγωνακια.1!!

Δημοσ.

Τα τετραγωνακια μου τα εβγαζε οταν ανοιγα τις συννημενες φοτο απο το site....και σημερα παρατηρησα οταν ανεβωκατεβαινω τον κερσορα στο καρω μερος εκανε παλι τετραγωνακια..!!!ΜΟλις εβγαλα την καρτα,δεν εκανε τπτ.!!!!Μονο οταν εβαλα τους 11.10 οταν μπηκε στα Windows μαμηθηκαν ολα...Μαυριλα,η οθονη ηταν λες και ειχε φαει μπουνιδι κοκκινες γραμμες..και αλλα περιεργα.!!!

Το θεμα ειναι πως και στα παιχνιδια ειχα θεμα....Μη ομαλο σκηνικο,κρασαρισματα!!!!

Τα εχω καθαρισει ολα...50 φορες εχω αλλαξει drivers και τα εχω καθαρισει και παλι τα ιδια,μονο αυτο με το flash Δεν εχω κανει..Δηλαδη να βαλω παλι την καρτα????Τσαμπα κοπος νομιζω!!!

Πριν γυρισεις την καρτα πρεπει να κανεις ο,τι γινεται για να αποκλεισεις καποια ενδεχομενα.

- Θυμισου αν εγκατεστησες τελευταια καποιο προγραμμα και απεγκατεστησε το.

- Προσπαθησε ενα system restore σε καλη καταστασης λειτουργειας (λογικα πλεον δεν θα σε αφηνει να το κανεις αυτο)

- Ξεχαρβαλωσε το flash και τα συναφη της adobe.

- Κανε format και εγκατεστησε παλι τα Win7.

Aν μετα απο αυτα υφισταται το προβλημα, rma την καρτα.

Δημοσ.

Καλα μην ορκιζεσαι κιολας.μπορει να βγαζει μια γραμμη επανω ανεξαρτητου χρωμματος που ηταν οτι ναναι.και εφταιγε οτι τα windows ειναι δωρακι απο τον θειο.τωρα εαν μεσα σε παιχνιδια και τετοια δεν του τα εβγαζε οταν ζοριζεται και η καρτα και η μνημη της κατα πασα πιθανοτητα θα ηταν οκ.

αλλα τωρα με αυτα που λεει απο πανω,μαλλον για προβλημα καρτας μου κανει.οχι τιποτα αλλο αλλα εχει κανει ενα σωρο δοκιμες.

αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι μακρια το Πλαισιο απο αυτον.

Πολλες καρτες απο την προσφορα αρχιζουν και βγαζουν προβλημα.δεν λεω οτι φταιει το μαγαζι,σε καμια περιπτωση.αλλα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...