Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..!!!Πριν 2-3 μερες ειχα ενα προβλημα στα παιχνιδια ειχα παρατηρησει οτι πεφτουν ξαφνικα τα fps...!!Λεωω τι γινεται τι γινεται...Εκανα 2-3 φορες unistall-install drivers τα ιδια....Μολις εβαλα celeron g530+6850 τρεχω ενα heaven...!!!Χθες παλι αφου ειδα πως ειχε αρχισει το προβλημα τρεχω παλι ενα heaven με αποτελεσμα να δω το σκορ μ μειωμενο κατα 100+ και τα fps μειωμενα κατα 11-12..!!!Σημερα παλι εβαλα 12.1 Drivers τπτ...Μου εβγαζε error μετα το Install οτι ο οδηγος οθονης AMD (νομιζω καπως ετσι) δεν εγκατασταθηκε με επιτυχια...Περασα μετα τους 12.3 ολα good..Τρεχω heaven ολα μια χαρα τα σκοπ εκει π επρεπε να ηταν...Και δεν εκανε παρα ενα δυο κολληματακια στο τεστ,ηταν σχετικα πολυ ομαλο..!!!Μετα απο τα τεστ παω να παιξω...Προ βαζω και τα Fraps απο 60 πεφτανε 30-50....Το ιδιο και στο cs..!!!Ακομη πριν λιγο παρατηρησα οτι οταν ανοιγω αυτες τις εικονες που ορισμενοι ανεβαζουν με τις συνθεσεις πριν ανοιξει σαν να γεμιζει η οθονη διαφορα ασπρομαυρα τετραγωνακια που δεν διακρινονται εντονα ειναι λιγακι θωλα..!!!Προσπαθησα μπας και τα πιασω με το PrtScn αλλα δεν γινεται..!!!Παιδια εχω απελπιστει τωρα 2-3 μερες...Ελπιζω να με βοηθησετε αλλιως θα μπλεξω με Πλαισιο και σωθηκα..!!!!

Το συνδεσα με το hdmi αλλα τα ιδια κανει..!!Καμια ιδεα.!!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταβασε λιγο τους χρονισμους της καρτας Ας πουμε 50MHz τον πυρήνα και 100 την καρτα και δες αν σταματήσουν τα τρελα...

Αν τελικά όντως σταματησους τότε η ο πυρήνας ή οι μνήμες αρπαξαν και πας για rma...

Δημοσ.

οπως το ειπες αν μπλεξεις με πλαισιο τελειωσε και αν η καρτα παραδιδει πνευμα τωρα αρχισε σε κανει αυτα τα περιεργα παντος τωρα για το fps δεν ξερω, εκεινο ομως που ξερω ειναι οτι αν δεν δεχετε οδηγους και σε βγαζει αυτο τοτε παμε για σοβαρο πρωβλημμα κι εμενα δεν με δεχοτανε παλιους οδηγους ή καινουριους "εκατσε" ομως σε μια εκδοση ουτε πολυ παλια δεν ητανε νωμιζω απο το cd και μετα απο ενα διαστιμα καηκε και η καρτουλα ποια εχεις? κατασκευαστης?

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/288837/Sapphire-Radeon-HD6850-1GB.html αυτη εδω ειναι φιλαρακο μου!!!!!

καλη ειναι παρα πολυ καλη αν εχει εγγυηση και δεν σου λυθει το πρωβλημμα με την παραπανω αποψη προφανως θα αρχισει να πεφτει κι αλλο σε αποδοση μεχρι τα πιξελ μετα δεν εχει καν αποδοση την εκανες overclocking? ποσο καιρο την εχεις

http://www.skroutz.gr/s/288837/Sapphire-Radeon-HD6850-1GB.html αυτη εδω ειναι φιλαρακο μου!!!!!

καλη ειναι παρα πολυ καλη αν εχει εγγυηση και δεν σου λυθει το πρωβλημμα με την παραπανω αποψη προφανως θα αρχισει να πεφτει κι αλλο σε αποδοση μεχρι τα πιξελ μετα δεν εχει καν αποδοση την εκανες overclocking? ποσο καιρο την εχεις

Δημοσ.

Δεν την εχω πειραξει ρε συ...!!!!!Ουτε 3 βδομαδες..!!!!

Καταβασε λιγο τους χρονισμους της καρτας Ας πουμε 50MHz τον πυρήνα και 100 την καρτα και δες αν σταματήσουν τα τρελα...

Αν τελικά όντως σταματησους τότε η ο πυρήνας ή οι μνήμες αρπαξαν και πας για rma...

Και 100 τις μνημες??

Δημοσ.

ερωτηση κρισεως

ειναι απο το πλαισιο? αν ναι 100% εχει πρωβλημμα 17 καρτες γραφικων μου καηκαν (σχετικο θεμμα) αν θες κανε ενα κοπο και διαβασε αυτο θα καταλαβεις

http://www.insomnia.gr/topic/423033-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%85%ce%b7%cf%83%ce%b7-0/page__st__40

και εκανα ενα πειραμα να παρω καρτα απο αλλα καταστηματα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο (μουλτιραμα) πως τοσο καιρο το πλαισιο ελεγε ειναι απο το ρευμα αφου και ups εχω και ασφαλεια γιατι χτυπαει μονο στις καρτες γραφικων? και οχι και στα αλλα

Δημοσ.

Το ειχα διαβασει το θεμα και ξενερωσα παρα πολυ με ολο αυτοο..!!Και ν δω και εγω τι θα κανω..!!!Και δεν εχω πλαισιο στην πολη μ,60 χιλιομετρα μακρια ειναι..!!!

Δημοσ.

ειναι απο το πλαισιο? αν ναι 100% εχει πρωβλημμα 17 καρτες γραφικων μου καηκαν (σχετικο θεμμα) αν θες κανε ενα κοπο και διαβασε αυτο θα καταλαβεις

http://www.insomnia.gr/topic/423033-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%85%ce%b7%cf%83%ce%b7-0/page__st__40

Κι αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί πήρες 17 από το πλαίσιο και δεν σταμάτησες στην 3η ας πούμε?

Χαλαρώστε λίγο. Ένα μεγαλοκατάστημα είναι το πλαίσιο που κοιτάει να βγάλει κέρδος. Δεν τις κατουράνε τις κάρτες για να χαλάσουν.

Κοκολίνε αν δεν υπάρχει η ίδια κάρτα θα σου κόψουν πιστωτικό για το ποσό που την πήρες.

1) Άλλαξε καλώδιο και άσε τα ανταπτοράκια. Πάρε ένα dvi.

2) Tρέξε ένα occt για την κάρτα. Στο λέω γιατί μπορεί το furmark να μη δείξει τίποτα αλλά σ αυτό να σου βγάλει λαθη. Mε την επισήμανση για λάθη ενεργοποιημένη. Δεν είναι by default, τικαρέ το.

3) Κάνε αυτό που σου λέει ο stm.

Δημοσ.

τι ενωεις? ξενερωσες ενταξει τα γραφω λιγο βαρετα δικιο εχεις σε αλλους επρεπε να τα λεω οχι εδω στους ανωτερους του καταστηματος

Δημοσ.

Και θα εχω θεμα παλι με οτι παρω....Πωωωω που πηγα και εμπλεξα..!!Λεφτα πισω οντως δεν προκειται να παρω ετσι??

Έκανα edit. Δες λίγο.

Πάνο γράφε σε παρακαλώ ελληνικά. Πονάνε τα μάτια μας.

Δημοσ.

λεφτα με τιποτα δεν παιρνεις και δεν πηγα αλου γιατι με κρατουσανε με την εγγυηση χαλουσε η μια παρε αλλη χαλουσε αλλη και παλι λεγοντας και εφτασα τις 16 μαζει με αυτην που εχω η οποια πληρωσα και 20Ε γιατι μου εδιναν μια 520 κατι τετοιο ητανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...