Retromaniac Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Το έχω σε ssd, gpu 680 με usage μέχρι 60% Πιο πολύ unoptimized μου κάνει παρά βαρύ. Συμφωνώ, το θέμα είναι που είναι το bottleneck.. Αφού δεν τερματίζει τίποτα, τότε τι το καθυστερεί;
gavros10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 εχει αρκετα ωραια πραγματα. λιγο με το στριψιμο εχω ενα θεμα, δεν ακουει το αυτοκινητο. στριβω με το χειριστηριο και αργει κατι δευτερολεπτα μεχρι να ανταποκριθει θα παιξω και αλλο στανταρ και θα δειξει
aekoupoli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 @aekoupoli με ποιο προγραμμα βλεπεις τα fps πανω αριστερα; με evga precision
overpower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Παιχνιδαρα ειναι. Το κατεβασα, αλλα θα το αγορασω για να τους στηριξω και να παιζω και online που απο οτι φενεται θα ειναι ωραιο.
gavros10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 μπορω να πω οτι ειναι μια καλυτερη εκδοση του hot pursuit. το free roam ειναι μεγαλη υποθεση το μονο που με χαλαει ειναι οτι οταν παω να περασω ενα μπλοκο ενω στο παλι mw περναγα με την μια τωρα ακομα και λιγο να βρει λεει takedown και σταματαει το αυτοκινητο +οτι μου φαινεται πολυ ευκολο μεχρι τωρα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Στο Online που έπαιξα χθες πάντως, θυμήθηκα το Burnout Paradise πολύ. Ό,τι και να κάνεις, σε 5 δευτερόλεπτα κάποιος θα σε κάνει takedown. Ανοιχτό voice (νομίζω και στο Paradise το είχε αυτό), αλλά τουλάχιστον μπορείς να κάνεις mute τους πάντες, δυστυχώς έναν έναν. Το radio φαινόταν ανοιχτό επίσης χωρίς να κλείνει με το M, οπότε έκλεισα την μουσική να ησυχάσω. Και πιο μετά "lost connection to autolog". Οπότε θα δοκιμάσω και σήμερα πάλι με port forwarding που βρήκα ποια θέλει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Ωραία, είδα κι εδώ cheater. Μιλάμε πήγαινε σφαίρα και όλο έσκαγε εδώ κι εκεί. Σε διαγωνισμό jump, αυτός πήδηξε 530 μέτρα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν το εγκατέστησα και γω το παιχνίδι αλλά το παίζω με όλα τα graphic settings στα OFF και στα LOW. Randeon hd 6850 είναι η κάρτα γραφικών μου και το σύστημα της υπογραφής μου .Πείτε μου τι να αναβαθμίσω για να τα παίζω όλα στα Full. Σε 2 μήνες το σίγουρο είναι οτι θα την αντικαταστήσω με την 7970 αυτό φτάνει?
JohnVani18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Mήπως έχεις παλιούς drivers? ΓΙατί εγώ το παίζω 1080p με hd textures και τα υπόλοιπα low χωρίς ιδαίτερα προβλήματα και ο Δεινόσαυρος με 6870 με όλα τέρμα.
gavros10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 και εγω την 6850 εχω, 2 ρυθμισεις ειναι στο medium αλλα βλεπω οτι δεν τρεχει καλα το παιχνιδι
kostass13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 εγω με πολυ μετριο μηχανημα q6600-2.4 με nvidia 9600 kai 2gb ram παιζω σε low μια χαρα...εσυ gavros ti cpu εχεις?
SOADNICK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον μιας και επαιξα λιγο παραπανω (περασα τον 10ο στην λιστα καταδιωξεις απο μπατσους κτλπ) Στα + -Πολυ καλα γραφικα -Ωραιος μεγαλος χαρτης Στα - -Το Crash Screen απλα γτπ τρακαρεις λιγο πεταει Crash και μενεις εκει -Οι μπατσοι ερχονται με corvette και συ εισαι με ενα οποιοδηποτε stock αμαξι -Φευγεις απ τους μπατσους με cooldown τρακαρεις και οι μπατσοι βρισκονται διπλα σου -δεν εχεις δικο σου αμαξι τουλαχιστον αν το θελαν ετσι θα μπορουσαν να πουν οτι ανηκεις σε μια συμμορια και υπαρχουν κοινα αμαξια κατι... αν το MW 1 επαιρνε 10/10 τοτε αυτο ειναι 6-6,5/10
kostass13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Τσέκαρε εδώ... http://www.allkeyshop.com/blog/buy-need-for-speed-nfs-most-wanted-cd-key-digital-download-best-price/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα