OROKUSAKI Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Τελικα αποδειχτηκε οτι οντως το παιχνιδι θελει δυνατο επεξεργαστη για να τρεξει. Εγω που εχω ιδιο επεξεργαστη με το Δεινοσαυρο το εβαλα με ολα φουλ και οπως και αυτος ετσι και σε εμενα το παιχνιδι τρεχει κανονικα με ολα τερμα. Ολοι οσοι παραπονιεστε οτι το παιχνιδι σερνετε εχετε επεξεργαστες πολυ κατωτερους απο τον 2500κ. Θελει σιγουρα 2500κ για να παιξει
Sarandis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Θελει σιγουρα 2500κ για να παιξει Το ξεφτίλισες. μαλλον θελει καλο επεξεργαστη,εγω με το συστημα μου ολα τερμα τα γραφικα σε FHD οθονη εχω 60 frames κ σε καποια σημεια του χαρτη πεφτει μεχρι τα 45,θα δοκιμασω αυριο με O/C τον cpu μου edit: τον πηγα στα 4.2 τoν cpu μου κ ειδα μικρη διαφορα γυρω στα 4-5 frame Moυ βρωμάει fps cap στα 60. Δε βλέπω πουθενά vsync ενεργοποιημένο. Αν κάποιος πιάνει αρκετά παραπάνω ας το αναφέρει. Δε μιλάω για 61-62 edit: Πάλι μαλακία έκανε η ea link
kostass13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Όλο αυτο τον καιρο που ασχολούμε με το Insomnia διαβαζω σχολια ORΟKUSAKI και πεθαίνω!!! Εχω και κότερο παμε μια βόλτα? 3
Retromaniac Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ας ανοίξει κάποιος task manager ενώ τρέχει το παιχνίδι, να δούμε πόσα threads χρησιμοποιεί και πόσο κοντά στο 100% είναι...
tolisrx8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 παιδια με q6600 και 660ti βλεπω σχεδον τα ιδια frames(ισως 2-3 λιγοτερα) απο το παρακατω video http://www.youtube.com/watch?v=YLFFy_rq7oo στην αρχη υποψιαστηκα μεγαλο bottleneck,αλλα βλεποντας το video και απο την εμπειρια μου σε αλλα βαρια games πιστευω οτι απο ενα συχρονο cpu ειμαι το πολυ 10% κατω...
Sarandis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ας ανοίξει κάποιος task manager ενώ τρέχει το παιχνίδι, να δούμε πόσα threads χρησιμοποιεί και πόσο κοντά στο 100% είναι... i7 930 stock ρολόγια. Ούτε που προσπαθεί.
Bigi444444 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που φοβόμουν και το έλεγα κι εδώ δυστυχώς έγινε.Ένα καλό racing game δηλαδή που όμως δεν έπρεπε να φέρει αυτόν τον τίτλο.Ακόμα δε μπορώ να χωνέψω ότι έχει το όνομα ενός από τα πιο αξιόλογα nfs και ενός από τα πιο αγαπημένα μου, χωρίς να μυρίζει καθόλου για nfs. Πάντως είναι όντως αρκετά βαρύ.Και πρέπει όντως να έχει και vsync πάντα ενεργό.Εμένα δεν ανεβαίνει πάνω από τα 60 και ρίχνει και αρκετές βουτίτσες στα 45-47 χωρίς λόγο.Δεν έχω ψάξει μήπως υπάρχει κάποιο αρχείο βέβαια που να μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό.Το σίγουρο είναι πάντως ότι για εμένα δε δικαιολογείται το βάρος του από τα γραφικά του.Άσχημα δεν τα λες, αλλά νομίζω ότι θαμπώνουν τα περιβάλλοντα πολύ έντονα και σε πολύ μικρή απόσταση.Έχω και καιρό να δω το nfshp, αλλά μου φαίνεται στα περιβάλλοντα μπορεί να ήταν και καλύτερο. 1
Retromaniac Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 i7 930 stock ρολόγια. Ούτε που προσπαθεί. Σε ευχαριστώ! Χρησιμοποιεί 4 cores πάντως, αλλά cpu limited δεν το λες... Οπότε μάλλον θέλει πολύ καλή κάρτα γραφικών.. Μένει μόνο η επαλήθευση.... Όποιο μπορεί ας βάλει από afterburner ή παρόμοιο το gpu usage, για να το επιβεβαιώσουμε... Πάντως είναι όντως αρκετά βαρύ.Και πρέπει όντως να έχει και vsync πάντα ενεργό.Εμένα δεν ανεβαίνει πάνω από τα 60 και ρίχνει και αρκετές βουτίτσες στα 45-47 χωρίς λόγο. Βεβαιώσου ότι έχεις το triple buffering ενεργοποιημένο στα settings του driver... Αν δεν σε πειράζει το tearing όταν πέφτεις κάτω από τα 60 hz, και αν έχεις και nvidia κάρτα τότε ενεργοποίησε το adaptive vsync. Είναι vsync που απενεργοποιείται όταν πέφτει κάτω από τα 60....
Sarandis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ΑΝ δε βαρεθώ θα το τρέξω και με μια 8600 gts απο περιέργεια
aekoupoli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 το triple buffering πως ειναι στα Ελληνικα?τριγραμμικη βελτιστοποιηση? Πάντως είναι όντως αρκετά βαρύ.Και πρέπει όντως να έχει και vsync πάντα ενεργό.Εμένα δεν ανεβαίνει πάνω από τα 60 και ρίχνει και αρκετές βουτίτσες στα 45-47 χωρίς λόγο. k μενα αυτο ακριβως κανει,κ πανω απο 60 frames δν παει αρα σιγουρα ειναι παντα ενεργο το vsync.gpu usage εχω μεσο ορο 55-60% κ οταν στουκαρω κ λεει crashed παει για 2 δευτερολεπτα στο 80%.οσο για τον cpu μου ειναι ετσι την ωρα που παιζω :
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδια, πως ξεκιναω καινουρια καριερα? εχει καπου επιλογη New Game??? καμιά ιδέα???
Retromaniac Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 k μενα αυτο ακριβως κανει,κ πανω απο 60 frames δν παει αρα σιγουρα ειναι παντα ενεργο το vsync.gpu usage εχω μεσο ορο 55-60% κ οταν στουκαρω κ λεει crashed παει για 2 δευτερολεπτα στο 80%.οσο για τον cpu μου ειναι ετσι την ωρα που παιζω : Οπότε έχω 2 υποψίες... 1) Ότι το παιχνίδι ίσως έχει σοβαρό frame drop επειδή φορτώνει data από το δίσκο την ώρα που κόβεις βόλτες, οπότε εκεί θα βοηθούσε ένας ssd.. 2) Ότι κάποιο thread αναλαμβάνει μερικές φορές να κάνει κάτι δυσανάλογο σε σχέση με τα άλλα και ανεβάζει 100% οπότε έχουμε πάλι frame drop. Το παιχνίδι πρέπει να περιμένει όλα τα threads για να τελειώσουν ώστε να πάει στο επόμενο... Οπότε το πιο αργό καθορίζει την ταχύτητα...
Sarandis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Το έχω σε ssd, gpu 680 με usage μέχρι 60% Πιο πολύ unoptimized μου κάνει παρά βαρύ. 1
gavros10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 @aekoupoli με ποιο προγραμμα βλεπεις τα fps πανω αριστερα;
SOADNICK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Η αθωότητα σπανίζει στις μέρες μας. +1 χαχαχαχαχα αρα δεν ειμαι ο μονος που... Όσο για τα αυτοκίνητα, είναι λίγο fail οτι τα έχεις όλα ξεκλείδωτα απο την αρχή.. Βρίσκεις τόσα αυτοκίνητα και συνέχεια αλλάζεις (εγώ τουλάχιστον) . Και γω αλλαζω συνεχεια (οσα αξιζουν δηλαδη) αλλα βλακεια που ειναι ολα ξεκλειδωτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα