Προς το περιεχόμενο

Need For Speed: Most Wanted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά το έβαλα για δοκιμή έκανα κάποια αλλαγή στα control και δεν μπορώ στα μενού να πάω κάτω, ενω στο παιχνίδι πατάω το βέλος (κάτω) για φρένο και δουλεύει. πως μπορώ να τα κάνω reset όλα?

παρεμπιπτόντως στο σύστημα μου πετάει και μην κράξει κάνεις λογικό είναι να πετάει το αναφέρω για την ιστορία μιας και κάποια άτομα το ρωτάνε.

καμία ιδέα να ώστε μην κάνω εγκατάσταση πάλι?

Σε ps3 ή ps vita θα το παρω :rolleyes:

θεωρητικα καλυτερα θα ειναι στο ps3 και αν εχεις καλο pc εκει θα ειναι ακομα καλυτερα

Δημοσ.

Σοβαρότατα το λέω. Ανάλογα και με το τι μηχάνημα έχεις βέβαια. Είναι βαρύ το παιχνίδι.

Πως τα πάει το παιχνίδι με την 6870? Θα έχω σύντομα την 7870 και πιστεύω μην ξαναδώ 20FPS στο παιχνίδι γιατι είναι μεγάλη ξενέρα...
Δημοσ.

Most Wanted > Most Wanted 2

γιατι:

Mia :P (πλακα κανω)

δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η εικονα που λεει crash και δειχνει το "ατυχημα" σου τρωει χρονο, αλλα απ την αλλη ειναι πιο ρεαλιστικο σε σχεση με το 1 που τρακαρες και εφευγες κυριος...

αλλα αυτο που κυριολεκτικα δεν μου αρεσει ειναι με τα αυτοκινητα και τα βενζιναδικα δηλαδη περνας απο το βενζιναδικο και αλλαζει χρωμα το αμαξι? wtf? ή που υπαρχουν παρκαρισμενα αμαξια και αλλαζεις, ηταν πιο ωραιο στο 1 που αγοραζεις καποια αυτοκινητα και μετα τα πειραζες

αλλα σαφως καλυτερα γραφικα

ΥΓ

ειμαι στην αρχη ακομα δεν ξερω αν αυτα θα αλλαξουν μετα αλλα μεχρι τωρα αυτα εχω να πω

• Moderators
Δημοσ.
αλλα αυτο που κυριολεκτικα δεν μου αρεσει ειναι με τα αυτοκινητα και τα βενζιναδικα δηλαδη περνας απο το βενζιναδικο και αλλαζει χρωμα το αμαξι? wtf?

Nanomachines man. ;)

Αλλάζουν χρώμα και σε φτιάχνουν κατευθείαν. Τεχνολογία λέμε! :lol:

Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά.

Ένας φίλος μου το έχει αγοράσει από origin.

Αλλά δεν τον αφήνει να παίξει πριν της 12 σήμερα που είναι η επίσημη κυκλοφορία..

Εσείς πως το παίζεται;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά.

Ένας φίλος μου το έχει αγοράσει από origin.

Αλλά δεν τον αφήνει να παίξει πριν της 12 σήμερα που είναι η επίσημη κυκλοφορία..

Εσείς πως το παίζεται;;;;

με το αριστερό

• Like 1
Δημοσ.

Most Wanted > Most Wanted 2

γιατι:

Mia :P (πλακα κανω)

δεν μου αρεσει ιδιαιτερα η εικονα που λεει crash και δειχνει το "ατυχημα" σου τρωει χρονο, αλλα απ την αλλη ειναι πιο ρεαλιστικο σε σχεση με το 1 που τρακαρες και εφευγες κυριος...

αλλα αυτο που κυριολεκτικα δεν μου αρεσει ειναι με τα αυτοκινητα και τα βενζιναδικα δηλαδη περνας απο το βενζιναδικο και αλλαζει χρωμα το αμαξι? wtf? ή που υπαρχουν παρκαρισμενα αμαξια και αλλαζεις, ηταν πιο ωραιο στο 1 που αγοραζεις καποια αυτοκινητα και μετα τα πειραζες

αλλα σαφως καλυτερα γραφικα

ΥΓ

ειμαι στην αρχη ακομα δεν ξερω αν αυτα θα αλλαξουν μετα αλλα μεχρι τωρα αυτα εχω να πω

Ξέχασες Kamikaze και Jewels. ;)

Αυτό με τα ατυχήματα και βενζινάδικα είναι καθαρά BurnOut Paradise.

Στο 1 τράκερνες αλλά γινόταν χαμός απο μπάτσους και ηταν άκρως διασκεδαστικό, ίσως το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού να ηταν τα pursuit.

Όσο για τα αυτοκίνητα, είναι λίγο fail οτι τα έχεις όλα ξεκλείδωτα απο την αρχή.. Βρίσκεις τόσα αυτοκίνητα και συνέχεια αλλάζεις (εγώ τουλάχιστον) :P .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...